Video

Ook tweede gestolen pup van zorgboerderij gevonden in Breda

30 januari 2017 om 20:36 • Aangepast 21 november 2020 om 03:58
nl
De politie heeft maandagmiddag na een tip de tweede Old English Bulldog-puppy van zorgboerderij De Mekkerbek uit Baarle-Nassau teruggevonden. Ook deze pup werd gevonden in de Bredase wijk Tuinzigt. Zondag werd al een van de vier gestolen hondjes in diezelfde wijk aangetroffen. Twee mensen zijn maandagmiddag aangehouden.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De politie vond puppy Bikkel via Marktplaats bij een jonge vrouw in Breda. Zij werd eerder al aangehouden wegens heling. Het hondje is inmiddels weer terug bij De Mekkerbek en daar zijn ze maar wat blij met de terugkomst van Bikkel.

Wachten op privacy instellingen...

2000 tot 3000 euroVorige week werden vier chocokleurige puppy's gestolen van zorgboerderij de Mekkerbek in Baarle-Nassau. De chocokleurige bulldog kan bij verkoop 2000 tot 3000 euro opleveren. "Ze hebben twee donkere pups bewust in het verblijf laten zitten, omdat die minder opleveren", zei Rachel van Beek van de zorgboerderij eerder.
Op De Mekkerbek zorgen twintig kinderen dagelijks voor de diertjes. Zij waren dan ook erg ontdaan door de diefstal. "Stelen van pups over de rug van deze kinderen dat doe je toch niet?"
'Tips welkom'"We hebben deze pup ook weer na een tip gevonden. Dat betekent niet dat we er al zijn. Dus als mensen weten waar die andere twee hondjes zijn, dan horen we dat graag. Mensen kunnen zich ook altijd anoniem bij ons melden", zegt een woordvoerder van de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.