RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Misdaad

Lichaam vermiste Matthew McCombe aangetroffen in het water

Het lichaam van de 21-jarige Matthew McCombe is aangetroffen in het water in Amsterdam Oost, zo heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De jongen werd al sinds 14 maart vermist.

Matthew was voor een paar dagen naar Amsterdam gekomen om zijn verjaardag te vieren, samen met een paar vrienden. De Schot werd voor het laatst in zijn eentje gezien op de Berlagebrug, waar hij al rennend werd geregistreerd door camera’s. Sindsdien werd niks meer van hem vernomen.

Verdwijning
Bekijk ook:
Verdwijning 21-jarige Matthew in Amsterdam houdt Schotland bezig

Zijn ouders, Charlie en Paula McCombe, zijn de afgelopen twee weken continu aan het zoeken geweest naar Matthew. Ook de politie heeft zeer actief gezocht naar de jongen. Zo werden er onder andere sonarboten en honden ingezet. Matthew was de kleinzoon van de overleden voetballegende Billy McNeill. Dat zorgde ervoor dat ook veel voetballers opriepen om uit te kijken naar de Schot.

Het stoffelijk overschot is uiteindelijk zo’n drie kilometer vanaf de Berlagebrug gevonden bij de Molenkade in Duivendrecht. De politie is momenteel druk bezig met een onderzoek.

Grote
Lees ook:
Grote zoekactie mysterieuze verdwijningszaak Herman Ploegstra

Onlangs spraken wij nog de ouders van de jongen.

Verdwijning 21-jarige Matthew in Amsterdam houdt Schotland bezig

04:39
Bron: RTL Boulevard