Drie tieners opgepakt voor groepsverkrachting in auto Schiedam (ad.nl)


De politie heeft vanochtend drie minderjarigen opgepakt op verdenking van het misbruiken van een 35-jarige vrouw op de Bokelweg in Schiedam afgelopen november. ...

door Havermout in Overig  ·  150 Reacties

  • 11
  • 1612x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97 : Niet voor mensen die die ideologie aanhouden. En kom eens met een echt bewijs betreft het verkrachten en Trump want zo lijkt het net of je stemmetjes hoort .

4
101 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

102 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

103 WijzeDwaas

Als minderjarigen al dit soort misdaden plegen dan lijkt een lange gevangenisstraf en daarna chemische castratie me de enige manier om ze te straffen en om hun ziekelijke behoeftes in bedwang te houden.

2
104 RoosjeB

@98 : Ben bang dat je gelijk gaat hebben , echter verschillen we wel van mening betreft de daders.

2
105 solidsteel

@103 : Ik heb gisteren je vrouw, dochter, noem maar op bij haar poes gegrepen.
Heb ik ze nu verkracht/aangerand ?

8
106 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

107 Undertaker

Minderjarig of niet, levenslang is nog te goed voor dit tuig!

2
108 Sneeuwbal

* Verwijderd door de redactie *

109 Undertaker

"Ik laat mij de mond niet snoeren door extreem rechts."
Nee klopt je staat vooraan te schreeuwen bij Extreem-rechts!

4
110 Boortjedont

@106 Bij de kut grijpen is aanranding. Dat mág dus volgens Trump als je een ster bent zoals hij.
Verkrachting is binnen dringen. Dus de vrouw waarbij Trump zijn tong naar binnen stak is verkrachting. Althans, naar d e Nederlandse maatstaven.

20
111 WijzeDwaas

@ 16 e.a. Trump is niet de bedenker van de krankzinnige patriarchale religies die van vrouwenhaat, vrouwenroof en verkrachting een hobby en een recht hebben gemaakt. Eerder is hij er ook door gevormd. De christenen hebben in hun religie vrouwen onderworpen, maar de profeet van de islam heeft het zelfs nog bonter gemaakt, die maakte van vrouwenroof en verkrachten een recht. Hij heeft verkrachten gewoon woordelijk toegestaan. Bovendien heeft deze profeet vrouwen die alleen over straat gaan verdacht gemaakt. Dat inspireert moslimmannen tot de dag van vandaag om vrouwen die zich alleen op straat begeven seksueel lastig te vallen.

Trump zal zeker wat mensen met zijn idiotie aanmoedigen, maar de oorzaken zijn deze patriarchale oorlogsreligies. Het heeft geen enkele zin om Trump hier de schuld van te geven, het is het ontzag voor de religies, en vooral de islam, waar je tegenaan moet schoppen.
Toen in Keulen meer dan duizend vrouwen werden aangerand kenden we Trump nog maar amper. Moslims die al 1400 jaar hun seksslavinnenmarkten runnen kennen trump helemaal niet, die horen er nu ook voor het eerst van, net als wij.

2
112 zewa

@97 als Trump een verkrachter is, dan was hij nu geen president van de VS geweest, maar dan had hij in de gevangenis gezeten.

5
113 Mister X

Gaat dit nieuwsbericht nu over Trump of over 3 gozers van 15 en 16 jaar die een vrouw verkrachten. Ik ben geen fan van Trump, maar ik vind het onzin om dit gebeuren aan Trump te linken.

0
114 Reagentje

@81 De rechtspraak laat ik graag over aan het gerechtshof.
Woorden als "ze zullen wel......."zijn jouw onderbuiksgevoelen.

5
115 sockknitter

@113 Niet te serieuze vragen stellen, het is maar een trol.

1
116 etymologie

Hier zitten een paar trollen die door hun opmerkingen de reacties weg willen halen van het onderwerp. Die constant met idiote, nergens op slaande opmerkingen, de reageerder weg wil halen van het onderwerp. Waarom stoppen we niet met zijn allen om te reageren op hen? Niet eens meer een plusje of minnetje, want op een of andere manier kicken ze allemaal op aandacht, ze zijn net zo narcistisch als Trump.

2
117 gaulette

** gebruiker verwijderd **

Een straf van maximaal 24 maanden en uiteraard strafvermindering voor goed gedrag.
Als het een familielid van mij zou gebeuren stond ik ze, nadat ze hun straf hadden uitgezeten, ergens op te wachten met een stevige honkbalknuppel.

118 verwijderd5929219

Is het een idee om het recht gewoon zijn loop te laten hebben?

1
119 Conclusius

Minder, minder, minder...

1
120 Burggie

WIJZE DWAAS: mag ik heeeeel even, ik neem niet al te veel tijd van U in beslag, maar kunt U aub eidnelijk eens uw grote bek houden en u bij het onderwerp houden?

4
121 gaulette

eindelijk bedoel ik

1
122 gaulette

@113

Hij hoort ook thuis in de gevangenis.

14
123 WijzeDwaas

@121 en Ja, ik heb U gemeld in deze.

3
124 gaulette

@124

Lekker belangrijk.

14
125 WijzeDwaas

@125 Narcist

5
126 gaulette

Niet meer reageren op WijzeDwaas....daar kickt hij van op...!!

5
127 zonnetje

@127

Dan moet u het ook niet over mij hebben hier!

15
128 WijzeDwaas

En minnetjes geven is óók een reactie!

14
129 WijzeDwaas

@129 een dwaas keihard negeren ook

3
130 \\_/_GHOST_MAN_\\_/

@130

Kom op, het niveau daalt hier tot beneden zelfs het niveau van de Trump volgelingen.
Al die minnetjes bevestigen alleen maar mijn gelijk. De volgelingen zijn zo slaafs dat ze keihard de feiten ontkennen.

Anders nog iets?

13
131 WijzeDwaas

@128 ....U mag posten wat U wilt...U bent vrij van 'n mening geven...maar let op U taal gebruik...dat is best grof...U kunt het ook anders verwoorden...!!
maar...helaas U gaat door met U ongepaste taal...niet iedereen is daar van gediend..!!!

vandaar dat ik zeg ...niet meer reageren ..want U kickt daarop..!! Nu ook weer..??

3
132 zonnetje

* Verwijderd door de redactie *

133 WijzeDwaas

@133 Waar het hart vol van is, loopt de mond van over, dat is duidelijk.

4
134 Vogelverschrikker

@4 : ben je keulen vergeten?

3
135 maarten1234

@135

Wat heeft dat met dit onderwerp te maken? Toen waren de misdaden van Trump nog niet zo bekend.

13
136 WijzeDwaas

@133 : verlaag je je dan naar dat niveau? overigens: heeft de rechter al uitspraak gedaan over de vermeende verkrachtingen?

4
137 maarten1234

@137

De vrouw die op 13 jarige leeftijd is verkracht door Trump heeft zich teruggetrokken vanwege bedreigingen. Ze leeft in verschrikkelijke angst voor hem, begrijpelijk.

15
138 WijzeDwaas

@138

Dat Trump met zijn pussy-uitspraak een bijzonder slecht voorbeeld stelt, daar is iedereen het denk ik wel mee eens. En dat zou ook gelden voor de vermeende aanrandingspogingen, mits die op waarheid berusten. Wat u en ik overigens beiden niet kunnen bevestigen, dan wel ontkennen. Dus ja ... er zijn absoluut betere rolmodellen te vinden dan Trump. Volledig mee eens. Dat gezegd hebbende, kan ik me nauwelijks voorstellen dat een paar gastjes van 15/16 jaar zich hebben laten leiden tot verkrachting door de uitspraken van Trump. Op die leeftijd ben je nog nauwelijks politiek georiënteerd. Je weet dan misschien nog maar net een heel klein beetje wat er in je eigen land zich afspeelt, laat staan aan de andere kant van de oceaan.

Ik begrijp uw afkeer tegen Trump, maar het is irreëel om zijn gedrag toe te schrijven aan de verkrachting die deze gastjes hebben begaan. Daar moet u zelf ook gewoon eerlijk in zijn. U haalde in dit geval Trump aan om uw gal op hem te kunnen spuwen, maar Trump en het onderwerp van dit draadje staan totaal los van elkaar. Daarom ondervindt u ook zo veel weerstand. U kunt nu stug blijven volhouden dat het de schuld van Trump is, maar enige zelfreflectie zou u mogelijk ook wel eens kunnen sieren, en u zou dan ook op basis van voortschrijdend inzicht tot de conclusie kunnen komen dat uw initiële gedachte wellicht niet helemaal de juiste was. En misschien maakt u dat een stukje wijzer ... en een beetje minder dwaas question

2
139 Kopkaas

@139

Zelfs gastjes van 15 jaar weten wie Trump is. Niet omdat ze zich er in verdiepen, maar je kan er bijna niet om heen. U zou kunnen trachten te begrijpen dat er een signaal van uit gaat als zo’ n iemand president wordt. Trump zegt in de pussy-uitspraak zelfs dat hij dat mag én er mee weg komt. En dat klopt ook nog!

Het is mij dan ook volstrekt een raadsel hoe mensen hier Trump kunnen verdedigen. Dat betekend dat hun seksuele mores niet veel afwijkt van de hunne. Zelfs als ik het in politiek opzicht met hem eens was, zou ik dat niet laten merken. Ik zou ook nooit op een seksuele narcist stemmen. Maar pubers zijn nog niet uit ontwikkeld. Niet uitgerijpt. Zij kunnen zich spiegelen aan het gedrag van Trump.

Sowieso toetsen we onszelf aan publieke figuren. Dat doe ik ook. Ik lijk liever op Mandela dan op Trump…..

15
140 WijzeDwaas

@140

"Het is mij dan ook volstrekt een raadsel hoe mensen hier Trump kunnen verdedigen."

Ik denk dat u dit verkeerd ziet. Lees mijn reactie nog maar eens @139 .

Het is niet zo dat mensen Trump hier verdedigen. Het is wel zo dat u Trump hier aanvalt. Ziet u het verschil?

U mag van mij Trump best aanvallen, maar dit draadje gaat niet over Trump, maar over een paar geschifte jongeren. U bent degene die telkens Trump erbij haalt. En ik denk dat u in dit specifieke geval zijn rol en status mateloos overschat.

1
141 Kopkaas

Vrouwenhaat zit niet in zak plus wormvormig aanhangsel, maar in de hersenen. Castratie, chemisch of door bakstenen, zal niets helpen.

1
142 Harvegan

Wijzedwaas, als je keer op keer ziet dat echt helemaal niemand het met je eens is, denk je dan niet bij jezelf "zou ik dan misschien fout denken?" Lijkt me ook niet echt goed voor je als persoon als je elke dag weer zo'n zinloos gevecht aan gaat.

2
143 Pero

@140
U lijkt heel veel meer op Trump dan u zich realiseert. U lijkt ongeveer net zoveel op Mandela als een baksteen op een kolibrie. On topic: deze daders zijn, zo jong als ze zijn, verantwoordelijk voor een gruwelijke misdaad. Het slachtoffer is voor de rest van haar leven ernstig beschadigd. Daar moet de straf op gebaseerd zijn. Wanneer jongeren steeds vroeger verantwoordelijkheden krijgen (o.a. rijbewijs, jonger stemmen) geldt die verantwoordelijkheid ook bij deze misdaad.

1
144 Hu.ib

@4 gemeld wegens laster .....

2
145 nujijvrij

Als kinderen al ergens een voorbeeld aan nemen is het eerder door dit soort van filmpjes.
https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=zweden+groeps+verkrachting+live

verkrachtingen beginnen een middel te worden, om je suprieur te stellen tegen over de ander en die zo te intimideren.

0
146 Gratiebarmhart

@143

Als ik fout zou denken dan zou ik wel wat anders gaan denken nietwaar? Het is niet een spelletje van "meeste stemmen gelden”.

6
147 WijzeDwaas

@147 Haha, nou moet je het dus alleen nog zelf even doorkrijgen.
We zijn er bijna!! question

1
148 Pero

"Zij zullen gezien hun leeftijd volgens het jeugdstrafrecht worden beoordeeld en kunnen maximaal 24 maanden jeugddetentie krijgen."

Fout, fout, FOUT. Als ze oud genoeg zijn om te kunnen verkrachten, dan zijn ze oud genoeg om volgens het volwassenenrecht te worden gestraft.

0
149 manpower

Behandeling? Dit soort door en door rotte appels moet je afvoeren naar een binnenplaatsje en hen uit hun lijden verlossen met een nekschot. Klaar met dit soort intens duivelse demonen.

5
150 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6Het is geen smoes.Ik schets alleen een andere situatie voor zoals het verhaal ook kan zijn.Al-Jazeera en The Rights Forum doen dat ook...

zojuist geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@8 Dat weet iedereen die het vonnis kent en deze beelden ziet. Deze mannen worden onnodig dood geschoten. ...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@33 Onzin!!!! Maar hij mag zeker eens van leer trekken tegen de politici die hem opzadelen met deze problemen. Ik (dus IK!!!) zou flink w...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Tijd dat dit soort mohammedanen eens goed teruggepakt worden....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Als ze goed zijn opgeleid worden ze wel aangenomen denk ik.Wat is eigenlijk het probleem?...

6 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@3 Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren. Overigens, zie jij een wapendepo...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Redwap HindiBollywood Actress Sex VideoCristy MacksBedsexAsianteengfsAllyhardestyPorno TravestiDredds PornMiley Cyrus NippingTyla WynnLadyyuanHubby Shares WifeSurprise Massage PornXhamasteXxx OpenXxx Bp HindiEbony PornpicturesIndian Wife Swapping VideosDelhi Sex ComRedfubeRulr34Pornos.nacionaisVicky ChaseBig Tits KissingFickpornSarah Lace PornVanessa Alessia AnalCrying Anal TeensPervy Daddy.comRevistas PornôJessica Lange-nudeXxx Hd 720Anchor Reshmi Sex VideosHypnotized Comic PornGym MilfHot Sexy Wife PornPornografia Con CaballosGandi Baat SexWwe XhamsterMadhuri Dixit Ki Sexy BfCliphunetAshtynsommerSis Love ComPornos PeliculasHorny PolicemanAlexas Texas BbcJulianna VegaOphelia's By The BayOutdoor XxxJennifer Lawernce Nudes Leaked천삳티비Cute Pantie PornTeengirl NakedBrezzars Xnxx ComScat GirlIndian Porn BfDesi Fuck PornLivesexvideoFucking Hd Video DownloadHot Porn KoreanSnoop Dogg Sexual EruptionTiny 4 KTube GalloreLily Att NudeBrazzers PornografiaPorn Lena The PlugIndian Whatsapp Sex VideoLoud House Porn VomicsJapan Daughter In Law PornFree Erotica MoviesDirty Girl PornTamil Aunty Sex Tamil Aunty SexSex With Maid VideosPoonam Pandey Latest LiveDesi Vintage PornChaturbate FrancaiseVer VideosbpornoFemale CuckDemi Rose Nude PicsAmateur HanjobSlipthegamesHentai Hard UncensoredHuge Penis PicsAudrey Bitoni Xxx VideoIxxxmomBig Cock AnalSex With Drunk AuntPhun.org ForumSlave BdsmAfreecaRough Blacked PornGhost Call Of Duty PornSex Aunty Hd VideoSxey Bf VideoMyvidseterGwy_ther PornWww Xxxx DesiAmeatur NudeXxxeaCollege Girl NudesLisa Ann InterracialKatya LetovaFilmes Antigos PornográficosAngela Aguilar NidesShaid3n RogueAstrid WettPorncoreAnty PusySimran Kaur Hot VideosXvidios PageBug PornCorinna Kopf Only Fans LeakAmerican PussyXxxxxxxxxxx Video SexyAsian Bbc AnalDesu NudeHolley MichealsDeep BliwjobPhun.comDessin Femme NueSex Vudeos ComDesi Blue Sex VideoLanie MorganHot Mom Porn DownloadFuking MalayalamEscort TijuanaPorn AngelCar Upskirts1970s Porn MoviesDirty Love HolesX Videos X MasterToshi DesensuHuge Handjob CumshotsHd Naughty AmericanFrer PornMuneres CojiendoDiabolic PornNude Wwf WomenRebel Rhyder Richard MannJacquie Et MichLoud House HentaiPorno XxSister SexPorn TodayPamela Sanchez PornThick Blonde AnalCuckold AmateurShaving Pussy VidLacey Chabert ToplesXxx Deshi