RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Martijn Krabbé komt in één week kilo's aan

Beeld © ANP

De thuisquarantaine houdt voor veel mensen in dat ze niet meer kunnen sporten en geneigd zijn om meer te eten. Ook Martijn Krabbé valt in die categorie. In 'Beau Blijft Binnen' bekent de presentator dat de 'coronakilo's' er bij hem aanvliegen.

"Ik ben zeker aan het aankomen en dat ga je straks ook zien in The Voice Kids"

Ook de kijker van The Voice Kids gaat merken dat Martijn wat zwaarder is geworden. Dat programma is namelijk vorig jaar juni al opgenomen, maar de live finale zit eraan te komen en door de thuisquarantaine is Martijn al tien kilo aangekomen. "Ik had toen net maanden gedieet en ik was 82 kilo, wat voor mij fantastisch is. Nu is er tien kilo bij. Voor mij is het geleidelijk gaan, maar de afgelopen weken wat sneller. Maar op televisie ben je dan in één week opeens ontploft", vertelt hij.

Martijn
lees meer:
Martijn Krabbé is terug met succesvolle Kopen Zonder Kijken

Overigens is Martijn bang om besmet te raken met corona. "Ik ben heel panisch. De eerste week gingen we nog met z’n tweeën naar de supermarkt, maar dat doen we ook niet meer. De ander zit dan buiten in de auto te wachten. Dan kom je terug in de auto en dan ontsmet je direct je handen", legt hij uit.