door Inter in Overig  ·  40 Reacties

  • 20
  • 976x gelezen
Reageer met een Emoji
1
11
2
17

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 JonathanB

@1 Ho, ho, ho, dit is echt totaal ontoelaatbaar.

26
2 Citrusvrucht

@2 ontoelaatbaar is een tekort op alles,een kapot bezuinigde zorg, oudjes opbellen en vragen hoe ze willen sterven, zo min mogelijk testen etc

17
3 JonathanB

Een PvdA’er – Martin van Rijn – werd daarop minister van Volksgezondheid.

Tsja. makkelijk op te offeren.
'Regeren met Mark Rutte komt neer op suïcide'

https://www.parool.nl/columns-opinie/regeren-met-mark-rutte-komt-neer-op-suicide~b72e0e85/

6
4 in holland

Rutte die zelf zegt geen visie te hebben.....
Die praat ziek alles voor elkaar krijgt.
Die zo gniepig is, dat ie de problemen zelf veroorzaakt door zijn beleid, en dan als het mis loopt anderen de schuld geeft, en zelf de held uit gaat hangen.
Lekker makkelijk besturen zonder enige vorm van verantwoordelijkheids gevoel of ethiek.
VVD = NSB.

10
5 Goldrush

@3 Maar dat ben ik met U eens! Alleen, en geloof ik me, ook ik erger me diep aan het kortzichtige en inhumane wanbeleid in de zorg, alleen dat is nog iets anders dan de woorden die U bezigt in @1 .

3
6 Citrusvrucht

Rechts liberalen zijn ook liberalen waarmee het ieder voor zich is en volg het grote geld. Dus eigenlijk rechtser dan rechts.

3
7 Tafka Mike

Er moet toch een een wet zijn, die bestuurders kan berechten wegens wanbeleid, zonder dat deze onschendbaar zijn!

3
8 HORK

@8
Dan moeten ze eerst uit hun functie zijn.

3
9 in holland

* Verwijderd door de redactie *

10 Dragonton

Onschendbaarheid een gevaar voor de burger.

5
11 Billiger

En tóch zijn er elke keer wéér mensen, die in zijn mooie verhalen trappen.
Het enige wát ik hem de afgelopen week, na wéér zovelen doden, vaak heb horen zeggen:
"Jongens, vooral afstand houden"...

Als iedereen nu eens wat méér afstand van Rutte zou nemen en wat meer zou denken aan de vele doden, die mede door dit afwachtende beleid van Rutte, zijn gevallen..

6
12 Dieke

@2 "....dit is echt totaal ontoelaatbaar....."

Dat was het jarenlang steunen van jihadisten in Syrië door kabinet Rutte, ook...!

9
13 CoolMemories

Ben het 1x met hem eens geweest..., de eurobonds...

Maar Kutte kennende...

6
14 Tjeesus...,

@6 "...aan het kortzichtige en inhumane wanbeleid in de zorg..."

Niet alleen de zorg maar ook het onderwijs, de voorzieningen, het afknijpen en kapotbezuinigen....en het pesten en criminaliseren van de boeren die de beste en schoonste ter wereld zijn maar door Rutte met zelfmoordplannen open.....!!

6
15 CoolMemories

Over 20 jaar weten we het precies.

4
16 Scalple

Dit is gewoon pure onbekwaamheid. Universiteits-balletjes zijn handig voor de economie en om andere theoretische dingetjes in goeie tijden te regelen maar in crisistijden heb je niets aan dit soort mensen. Dan worden ze overmant en weten ze niet goed meer wat ze moeten doen. En dat geld eigenlijk voor heel Europa. Stel je voor dat we met dit soort leiders in een oorlogscrisis terecht zouden komen. Het zijn nou niet bepaald Roosevelt's en Churchill's. Misschien moeten we eens gaan beseffen dat we op mensen stemmen die op een kantoor thuis horen maar zeker niet geschikt zijn als leiders van een land.

3
17 Reconquista

Dit hele kabinet moet aangeklaagd worden in Den Haag wegen overvloedige misdaad tegen de mensheid!!!

7
18 Watts

Sid Lukkassen, ..... next

10
19 Crannbuidhe

"Maar waaraan Rutte ons met de coronacrisis heeft overgeleverd is van een andere orde. Zoals een kettingroker de ene sigaret aansteekt met de andere, zo bestaat Rutte’s loopbaan uit het vastknopen van leugens. Hij holde van brandje naar brandje en de ene na de andere bewindspersoon werd opgeofferd om hem in het zadel te houden. Maar al die tijd was er weinig aan de hand – hooguit een paar islamitische aanslagen en een economisch crisisje. De Italiaanse filosoof Niccolò Machiavelli beschreef het al in zijn magistrale boek Discorsi (1519):

“Ieder tijdsgewricht heeft zijn eigen karakter en krijgt leiders met bijpassende persoonlijkheden. Maar als leiders aan de macht blijven terwijl het karakter van het tijdperk is veranderd, dan gaat die beschaving een zéér barre tijd tegemoet.”

Oprutte met deze gladde all, stiekemerd en aartsleugenaar. Denk daaraan als er weer verkiezingen zijn!

10
20 SergioLeone

@19 . Crannbuidhe.....NEXT!

12
21 SergioLeone

@21 Elke rechts-radicaal wordt door jou wel geliefkoosd, dat is wel bekend.

9
22 Crannbuidhe

"Een roep om Rutte te berechten voor misdaden tegen de mensheid kan aanzwellen naarmate de ravage de komende weken en maanden duidelijk wordt. De vraag ligt op tafel bij hoeveel doden het kabinet met dit zwalkende beleid ‘dood door schuld’ kan worden verweten. Rutte parkeerde politieke marionetten op het RIVM die net als hijzelf de dreiging tot het laatst bleven downplayen. Rutte kon niet anders – weglachen en wegmasseren is nu eenmaal zijn persoonlijkheid. Terwijl iedereen in januari al kon volgen hoe ingrijpend het leven in China werd ontwricht. De Belgen benoemden al wat een afgrijselijk beleid Nederland voerde: een beleid dat de coronacrisis exponentieel erger maakte voor heel Europa. Het kabinet zat op een fatale koers, maar wist al beter."

Oprutte met deze staatsgevaarlijke gek die de rest van zijn leven MP wilt zijn!

11
23 SergioLeone

* Verwijderd door de redactie *

24 De vrijende rechter

Mark Rutte slaagt er nog in om rustig het volk toe te spreken en zo.

Twee kwalletjes stonden alleen te wijzen:
Jij fout.... Jij bloed aan je handen, jij fout!

maar HELPEN ho maar.

Ware gezichten worden gezichtbaarder dan ooit.

10
25 Gekste Henkie

@24 Hij schrijft als columnist voor Doorbraak.be, ThePostOnline, De Dagelijkse Standaard en SCEPTR, nagenoeg allemaal alt-right gezinde media.

7
26 Crannbuidhe
27 Sjaak Trekhaak

Tja..
Feiten wis je niet uit..
En zeker niet met minnen

lol

10
28 Sjaak Trekhaak

"Maart 2020 bleek dat de autoriteiten het Nederlandse volk totaal hebben verraden: generaties aan inteelt in de Haagse kaasstolp en het demoniseren van de kritische tegenstem zijn hier debet aan. Grote bevolkingsgroepen met gezond boerenverstand houden intussen rekening met de mogelijkheid dat deze bestuurlijke onkunde niet via de weg van het stemhokje te veranderen valt."

En zo is dat!

10
29 SergioLeone

"In ieder geval is duidelijk geworden hoe Nederland onder Rutte is afgegleden. Met onze ‘kenniseconomie’ en uitpuilende dienstensector staan we vandaag op het niveau van een ontwikkelingsland dat bij andere landen moet bedelen om de producten te krijgen die nodig zijn om de eigen onderdanen te doen overleven."

Rutte heeft NL kapot gemaakt. Kijk alleen maar naar de zorg. Weg met deze vieze VVD rat!

9
30 SergioLeone

Er wordt nog een waar gezicht gezichtbaar. Een oranje gezicht ver in het westen.

In zijn land woedt enorme strijd tussen bestuurders. De Donald "overweegt een quarantaine" en die stel je in met onmiddellijke ingang, want zo jaag je mensen juist op de vlucht. Zijn medisch adviseurs buitelen over hem heen omdat hij domme uitspraken doet.

De harde waarheid van vandaag is dat wij allen een stevige ramp ondergaan en het tij is niet echt te keren. De ware gezichten hebben niets te maken met de landen zelf: die gaan medisch allemaal hetzelfde meemaken. De 1 wat sneller, de andere wat trager, het zal ERG op elkaar lijken. Groot verschil is nu, of een leider zijn land bij elkaar houdt en dat gebeurt hier wel. Er is discussie, er wordt bijgestuurd, maar er is GEEN ruzie men werkt samen in een hecht team.

Het grote verschil tussen de meeste Europese landen en de VS, gaat komen door de organisatorische verlamming en ronduit ruzies tussen lokale bestuurders en Trump. In Brazlië spelen zich, wederom bij een populist, gelijke zaken af.

Landen waar men de rust weet te bewaren, staan op enorme voorsprong. Hun mentale energie gaat niet op aan gekonkel en is vrij voor wat gebeuren moet:

Dealen met de situatie er zit niets anders op, hoeveel foutjes die 2 paljassen ook nog aanwijzen.

12
31 Gekste Henkie

En pesters laten ook hun beste zelf zien question

11
32 Gekste Henkie

Nee Henkie, je hoeft je voor die schaamteloze post niet te schamen hoor.., gewoon doorgaan met de andere kant van de wereld.
Als we het wegschuiven moet het ook wel gelijk goed gebeuren, niet dan? question
Maar nee, ook hier heb je het mis.

Wat je wel goed hebt is die strijd, dat kansloze gedoe waar je ook al 3,5 jaar aan meedoet.

https://www.rt.com/op-ed/484438-new-york-coronavirus-failure/

11
33 Sjaak Trekhaak

Sjaak probeer eens GOED te doen.

Moeilijk he???

12
34 Gekste Henkie

@34
Gaat me goed genoeg, nu jij nog ff..

10
35 Sjaak Trekhaak

@29

Die kritische tegengeluiden waar jij het over hebt worden geuit door complete onbenullen met het inzicht van een spliterwt. Al die achterlijke volksmenners zijn nog in staat om het virus desnoods zelf door te geven, waardoor ze kunnen blijven afschuiven op Rutte's beleid, en weigeren in te zien dat wij het in Nederland echt nog niet zo slecht doen, als je het vergelijkt met vele andere landen om ons heen.

8
36 Brolin

@35 Goed DOEN is wat anders dan goed HEBBEN Sjaak.

4
37 kritischelezer

@37
Wat ik heb en doe gaat goed.
Zo beter?

6
38 Sjaak Trekhaak

Wordt je toch helemaal schijtziek van, al die betweters die maar staan te schreeuwen en te brullen langs de zijlijn. Als we deze sneuneuzen moeten geloven hadden we nu 0 Coronaslachtoffers te betreurengehad, want "zij wisten al precies hoe het zou verlopen". Ze hebben namelijk een giga glazen bol ter beschikking.

14
39 Huskymanus

@39
Je hoeft ècht géén glazen bol te hebben, om te zien, dat men gigantische steken heeft laten vallen, bij de voorbereiding en het begin van deze crisis.
Vanwege de slechte voorbereiding en de nóg slechtere adviezen en communicatie van het RIVM, zijn we nu op een ernstig punt beland, waarbij ouderen er niet meer toe doen.
Zij worden langzaam erop voorbereid, dat hun leven géén zin meer heeft als ze ziek worden, omdat er voor hen géén plaats meer is, om nog enige vorm van hulp en verzorging te ontvangen .
En voor Rutte geldt daarom alleen nog maar : "afstand houden"...

1
40 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Kort houden dat Duitse AfD gespuis. Het Duitse volk is heel gevoelig voor ophitsers uit de extreem rechtse hoek en het verheerlijken van de Duit...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

28 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

30 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

32 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Swathi Naidu Latest Sex VideosWakeupnfuckXxxx IndiyaFreeporn To DownloadSites Like SkipthegamesTs Escort ServicePornos DinguesPornographique VintageTitspicturesBangladesh Ki BfKiara Advani ToplessAna Bell PeaksDesibpXstory FrCumshots To FaceHomemade Sex VideoXxxnxmomSex Video Hd Yoga2-in-1 Step-niece Training DayAbby Cornish HotPakistani Blue VideoSex Scenes In MoviesMassage Oil Japanese PornMom Son Roleplay PornLand Sex VideoAmari Anne GangbangAlt Balaji Sex ScenesHindi Devar Bhabhi Sex VideoSneaky Mom3El Mejor PornHamter XSexy SmokingCucklod StoryPorn Pics VideoBf Video Bf Video Bf VideoDubai Girl SexHailey HarberGianna PornNaked MaidsCuckold ForcedbiListcrawler DetroitJasmine CamsPorn Snap Chat AcountsCara Buono Nudeکوس کردن ایرانیBast XnxxSabrina Impacciatore NudaBangladeshi Adult FilmMy Friend S Hot MomRandi Sex MovieXxx Assam ComPorn In FranchBeaver BongBig Titty Lesbian ThreesomesAvenna LeeHuge Tits Ebony TeensXvofeoSadi Wali Bhabhi SexMom Xxx Hd VideosGdp E239ThresomeBosi Mein LandIndian CunnilingusNew Nude VideoSpying On Sister In ShowerR18.coomFemale Porn Sites90spornstarsSexual Viral VideoBazzers X VideoBig Boobies PhotoBrittney Atwood LeakedGorgeous PornstarResort PornHotwife JackieO K XxxEscorts Palm SpringsDani Daniel PornLesbians With Toys PornTia GunnSeñora CogiendoRomantic BfIndian Gujarati Sex VideoSuck Lesbian PussyMilf RedittWww.wifelovers.comFemjiyVídeos Amadores De SexoKelly Wells PornBrazzers HNaughty America.comThe P O R N D U D EMandy Flores FeetMaya BoijuEbony Tickled PornLight Skinned LesbiansGot Sexual ScenesRicky Nasty XxxLaney GrayGirlsdoporn 18Okusama No KaifukuBrazzers Porn DownloadBengali Actress SexDesi Boobs Porn VideosAnime Sex Video DownloadMeggy PornSara Isabelle PornHentai ComicsGay Breeding PornPorn18 GayXnxx Hot MilfLittletastey LeakedPorn Pics With CaptionsPhotoscompanhantes69 VideosGina Rodriguez NakedBengali Hd Xxx VideosHottie Asian PornGenshin Impact Klee PornXxarxxJhansi Sex VideoReluctantsexHuge Batural Titsסרטי סקסSelena Loca FartLust PornographyTelugu Sex Videos Hd ComSmall.titties.selfieEmbarrassednudefemalesCeleb JohLocal Boudi Sex VideoSkiptheegamesPlaydesi NetBest Paid PornVideo ScatologieSelena Gomez TitiesPorn BaeutyPain Full Sex VideoSport Sex XxxXvideo New MovieSex For Money PornhubPigletpeterNicest Butts In PornQuadrinhos AdultosMardi Gras BoobsAndi Sex VideoSaiznekoHarly Quin Rule 34Digimon PornHrule 34