Fataal vertrouwen in het RIVM (wyniasweek.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door 7Butterfly7 in Binnenland  ·  133 Reacties

  • 48
  • 1751x gelezen
Reageer met een Emoji
3
21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Voorlopig is van de "afvlakking" van het RIVM niets te merken.
Wèl is duidelijk, dat het "groepsimmuniteitsplan" van Rutte en het RIVM vorm begint te krijgen, gezien het grote aantal doden en besmettingen..
Dat Rutte en Van Dissel, nóg rustig kunnen slapen....

13
101 Strongoli

Interessant om ook Arnold Karkens eens te horen over mensen als Jan Slagter (MAX) en Robert Jensen. https://www.ongehoordnederland.nl/moet-jensen-zwijgen-arnold-op-zondag-10/
Waarbij ik me afvraag: Hoeveel verdient Slagter mogelijkerwijs met presentaties, commentaren, en stichtingen naast zijn voorzitterschap van Omroep Max? Hij runde vroeger als gokbaas Bingohallen in België. Is hij echt zo integer en sociaal?

7
102 Sense

@101

Dan moeten er nog 1000 keer meer besmettingen met bijbehorend 1000 keer meer doden volgen ...

7
103 Vageali6888
104 7Butterfly7

@104
Tsja, al diegenen die vandaag de uitspraken en mooie prognoses, van dit uiterst onbetrouwbare RIVM in twijfel trokken, krijgen nu dan eindelijk tóch gelijk..

6
105 Strongoli

".......zeker nu Nederland per miljoen inwoners helaas de meeste sterfgevallen heeft van Noordwest Europa."

We doen het in NL super slecht! Lees je mee Ruttler!

10
106 SergioLeone
107 Sempre

Mooi is hoe de mensen van PVV en FVD eerst tegen de RIVM waren en klopt niet dat clubje. Naar alles dicht en we gaan dood. Wat een afgang dit land

15
108 Tyler

wat leesvoer over ontstaan en onderzoek van corona
https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

6
109 opabert

Volgens een woordvoerder van het RIVM zijn de 'meest positieve scenario's van vorige week niet uitgekomen'. Dus alleen hopen voor het beste maar vooral niet voorbereiden op het ergste.Zie hier de filosofie van het RIVM.Mooi weer spelen terwijl ze kunnen weten dat het gaat regenen.

3
110 Wiebe Nik

Mocht straks blijken dat het RIVM er écht compleet naast zat met haar adviezen over de te nemen maatregelen, kan het kabinet in ieder geval haar handen in onschuld wassen. Rutte heeft immers steeds naar 'de deskundigen' geluisterd, gehoorzaam de RIVM adviezen overgenomen en in beleid omgezet.

Als Rutte ook maar enigszins tegendraads was geweest, wél had gekeken naar de ervaringen van Korea, Taiwan en Hong Kong en de maatregelen daar (deels of geheel) op had gebaseerd, zou hij zélf medeverantwoordelijk zijn voor het Nederlandse corona-beleid. Maar dat heeft hij niet gedaan.
Dus de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het beleid, kunnen het Rutte kabinet niet in de schoenen worden geschoven. Nee, die komen geheel voor rekening van het RIVM/ de deskundigen.

5
111 Scorpio

@111

Juist.

De aal..

5
112 Sjaak Trekhaak

Aanvulling op @111
Rutte 'speelt het op veilig', althans... voor het kabinet dan!

4
113 Scorpio

@94
En volgens het RIVM moest het voetbal gewoon door gaan. KNVB heeft in tegenstelling tot instructie van RIVM vervolgens besloten om te stoppen met voetbal.
En dat was maar goed ook, want de gigantische problemen in Italië en Spanje lijken terug te herleiden zijn naar voetbal wedstrijden (Valencia, Bergamo).
Als er met zijn allen precies hadden gedaan wat het RIVM had opgedragen, dan waren we nu met zijn allen "immuun".
En met nauwelijks corona besmettingen en doden.
Waarom?
Omdat er dan niet getest zou worden. En geen test is geen besmetting en geen corona dode.
Nee, geen corona doden, maar wel ongeveer 850.000 doden met doodsoorzaak griep (corona doden die niet getest zijn, moeten van het RIVM als griep dode worden genoteerd).

5
114 beastyboy

@112
Dát was vanaf het begin af aan al duidelijk.
Éérst liet hij Bruins overal voor opdraaien en moeilijke vragen beantwoorden, waardoor hij overspannen raakte. Nu moeten De Jonge (zal het uitzoeken) en Van Reijn, de kastanjes voor Rutte uit het vuur halen.
De grootste fout is geweest, dat ze dit onbekwame RIVM, de leiding over alles hebben gegeven, tot de "maatregelen" aan toe.
Er is niet centraal één punt van waaruit álles wordt gecoördineerd.
Het RIVM zit overal met z'n verkeerde heus tussen.
Foute berekeningen, verkeerde adviezen, te weinig voorraden, te late maatregelen en een zeer slechte communicatie die elke keer bijgesteld moet worden.
Wat een aanfluiting wéér en Rutte zie je af en toe eens voor de show langskomen, om de "premier van alle Nederlanders" te spelen en wèg is hij wéér.
De doden schijnen hem óók niets te interesseren.
Hij vindt het belangrijker om "vooral afstand te houden".... (!)
In de letterlijk zin dan, wel te verstaan.

6
115 Strongoli

Rutte heeft compleet vertrouwen in RIVM en van Dissel. Als de doden zich straks gaan opstapelen door falend beleid komt het einde van kabinet Rutte in zicht. Misschien wel de grootste schande in de geschiedenis van de Nederlandse politiek?

6
116 M0PPERSMURF

@116
Ik mag toch aannemen van wel.
Als ze al een heel circus optuigen voor 70 Irakese doden....
Dan verwacht je toch dat er eindelijk eens wel de onderste steen boven komt als een overheidsorganisatie (RIVM) een massamoord met duizenden/ tienduizenden doden pleegt?

5
117 beastyboy

@116

Het wordt geen schande hoor laat staan een grote...de man zal elke kritiek pareren op de zijn bekende manier wetende dat zo goed als heel het land achter hem en het rivm staat.

1
118 Voorzittershamer

@116 de grootste schande in de geschiedenis van de nederlandse politiek voltrekt zich al langer

2
119 semperpenis

Heel de wereld heeft de pandemie onderschat, Veel wetenschappers hebben al langer aan de bel gehangen...... Dat leren we nu op een wrede harde manier

0
120 MacGu

Het was zeer helder toen ik hoorde dat de zogenaamde experts wel wisten dat behandelen van virus patiënten in China 3-5 weken duurde, maar ons zorgbestel heeft normaal nooit zo'n lang verblijf in de IC. Als ik zo'n bagger hoor dan maak ik me toch wel veel meer zorgen over alles wat ons beleid betreft. Huisartsen die bellen naar hun oudere cliënten om zich voor te bereiden dat ze niet worden opgenomen omdat ze te oud zijn is in mijn beleving gewoon niets anders dan ons voor te bereiden dat het een grote ramp wordt. Mensen die nooit worden opgenomen worden natuurlijk ook niet in de statistieken van die experts verwerkt. Zoiets verwacht je wel in Rusland maar niet in Nederland, maar onze normen en waarden zijn schijnbaar aangepast aan het tuig dat we hebben binnengehaald.

3
121 niet-alles-geloven

Kritiek is makkelijk.
De crisis oplossen is moeilijk.
.

6
122 hippodepippo

@111 . Dat is echt weer zo'n vies managers trucje om zelf buiten schot te blijven. Reken met deze misselijke Ruttler af als er weer verkiezingen zijn!

4
123 SergioLeone

@3 . En altijd zijn er weer domme trollen als kritschelezer. Laat dat kritische maar uit jouw nickname!

3
124 SergioLeone

RIVM 25 februari : Met wat we nu weten, lijkt het virus inderdaad een beetje op de gewone griep



RIVM 27 januari : De kans is klein dat het virus zich hier kan verspreiden
https://twitter.com/rivm/status/1221802572685762560


RIVM 8 februari : Met isolatie van de patient en contactonderzoek voorkomen we verspreiding
https://twitter.com/rivm/status/1226098421494435842

RIVM 11 februari : Iemand zonder klachten verspreid het virus niet
https://twitter.com/rivm/status/1227185596566843392

3
125 Vageali6888

@122

Doen alsof beleid het zal oplossen is nog erger..je wordt ingehaald door de werkelijkheid, weg verwachtingen en wie weet straks het draagvlak die af zal nemen. Kritiek die opbouwend is is niet verkeerd al zal men dat als storend ervaren en zullen dergelijke mensen bij een volgende persconferentie de microfoon niet meer krijgen. Op sites zoals deze moet je ook niet al te kritisch zijn want dat wordt al snel ervaren als vervelend en worden beloond met een zielig minnetje zonder enig argument aan te voeren.

2
126 Voorzittershamer

@124 tegen domme opruiers zoals jij kan een verstandig mens niet op.

6
127 kritischelezer

@127 tegen domme opruiers zoals jij kan een verstandig mens niet op....

Dit mannetje is een zwaar gefrustreerd sneu figuur die enkel maar populistisch loopt te schelden en tieren op Rutte, de overheid, het RIVM...
Een sukkel die niet verder kijkt dan de heg van zijn eigen voortuintje en zelf nooit iets zinnigs gepresteerd heeft.

Eigenlijk gewoon een beetje sneu persoon....

7
128 LoydMorris

@128 Een korte blik in het logboek van zijn reacties zegt alles question

0
129 kritischelezer

@121 de normen van het tuig in den haag. het tuig dat het tuig heeft binnengehaald

2
130 semperpenis

@115
U denkt dat het RIVM de leiding heeft en Rutte + het kabinet alles blindelings volgt.

Maar heeft u ooit bedacht dat het ook andersom kan zijn --- dat Rutte de touwtjes in handen heeft en het RIVM slechts de spreekbuis van Rutte is.
Misschien laat Rutte wel het RIVM en zijn ministers gedoseerd het onzin nieuws brengen.
Om zelf alleen nog maar mooie praatjes op te kunnen hangen.
Gisteren die CEO van Philips die niet anders kon dan toegeven dat de beademings apparatuur pas 2 weken geleden is besteld --- toen was er ook het debat in de kamer waarvij Bruins onderuit ging.

Nu vanachtend weer "goed nieuws" ---- het Ahoy complex in Rotterdam zal in gebruik worden genomen om corona zieken onder te brengen ,, maar niet alleen corona patiënten , ook reguliere patiënten zullen daar worden ondergebracht.
Weer een gelegenheid erbij om Corona verder te verspreiden.
Ahoy is een hele grote hal.

In Amsterdam staat het Slotervaart ziekenhuis --- ruim een jaar geleden van de ene op de andere dag gesloten wegens faillissement door privatisatie waardoor het ziekenhuis in handen van verkeerde beleggers is gekomen.
Maar ja corruptie en fraude vieren hoogtij.
Van dit ziekenhuis is de inventaris natuurlijk al weggehaald ( veiling bracht 1,5 miljoen op voor honderden miljoenen aan apparatuur).
Maar het ziekenhuis met zijn indeling van kamers en infrastructuur voor aansluitingen van apparatuur --- lijkt heel wat beter dan Ahoy.
Maar dit kabinet doet heel graag aan kapitaalvernietiging.

Zomaar weer een miljoen , of 2 , of 3 voor verbouwing van Ahoy.
Terwijl die beschikbare bedden zo bij Slotervaart naar binnen geschoven kunnen worden.
Dan kun je een heel ziekenhus alleen voor corona hebben en het virus daar isoleren.
Waarmee de uitbraak beteugeld kan worden.
Maar dat lijkt geenszins de bedoeling.

Want Nederland zal en moet totaal geinfecteerd worden.


Corona stopt niet bij de grens --- maar corona stopt ook niet bij de volgende ziekenhuisgang.

Nadenken over --- een leven ná corona -- is ook niet aan de orde.
Geen idee waar Rutte mee bezig is --- maar Niet met de belangen van de Ned. bevolking.

4
131 Jalinda

Het hele RIVM kan met al die achterlijke BN'ers op Rottumeroog gaan wonen.

Wat een volksverlakkerij.

3
132 Uitede aka Espede

@131
Js, óók u kon wel eens groot gelijk hebben. Zo jammer, dat velen dat gekonkel níet doorhebben, alleen maar omdat ze bang zijn hun vrolijke leventje voor een tijdje te verliezen.
Het liefst ziet iedereen volgende week de bars en restaurants wéér open gaan en wil men graag met de Pasen er weer met familie op uit.
Dat velen door dit beleid van deze Rutte-kliek vechten voor hun leven, dát zal ze allemaal een worst zijn.
Het is te hopen, dat de maatregelen nóg zeker een maand extra of langer duren, om deze figuren te laten inzien, dat mensenlevens méér waard zijn, dan wat dan ook..

0
133 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@6 Yep. . . Bij een linkse journalist. . . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@33Nee, ik neem je niet in de maling.Het is meer een reactie op de laatste zin in je @9. Iemand een valse sneer geven terwijl je zelf er gee...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@36 "Nou bedankt voor de link hoor. Eindelijk eens iemand die serieus op het onderwerp ingaat" Naast de titel staat een link, naa...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Dus alle krankzinnigen mogen hiernaartoe komen en blijven?! Ze hebben van ons land een opvangkamp gemaakt maar blijkbaar moet het nu ook een gek...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Honderdduizenden Palestijnse vluchtelingen kwamen tijdens de emigratiestromen van 1948 en 1976 naar Libanon en droegen er aan bij dat de moslimg...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Feldwebell
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@33 Het werkt allemaal zo goed dat ten westen van Novomikhallivka sinds vanochtend inmiddels weer tientallen Russische voertuigen door drones...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

21st Century Guy
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@4 Tja het is een dubieuze figuur, maar wat je dacht je van Holleeder die werd uitgenodigd bij College Tour , over miskleunen gesproken....

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@34 Niets meer en ook niets minder....

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Muziekdraadje

Chubby Checker - Lets Twist Again .https://www.youtube.com/watch?v=QyONmh3g78A&list=RDGMEMNmVSVrsTrv-G2rHfIeUCVA&index=9...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Porn Games 3dVidéos De Sexe LesbienXvide ComXxx KesbianBella Porsh NakedDeep Throat VideoCheating Sex TubeAne Yome QuartetDesi Husband Wife Sex VideoDickgirl HentaiTravel XvideoLillienueNip ErectionDogfart ComSapna Choudhary BoobsMonster 3d PornAmerican Blue VideoXxx ParoBlacked Raw Hd PornHardcore Bdsm PornGay Daddys PornAnalia AnalViviane LomelinTelugu Full Hd Sex VideosAntuy XnxxXxx ChodiDiamond Jackson Sex HdMr Side DudePor.noWet TshirtsKissnastyaCunnilingusgifOurdirtylilsecretRussia N PornFilms X Pour AdultesXvideidFuckon BeachLucia JavorcekovaXxxlenaLexi BellaSara Natividad NudeBuff Girl PornBrazers New PornNhentai Big AssDenise Massino NudeReal Cuckold StoriesVideos Sexuales GratisXvideos CuteDeepthroat HorsecockTamil Sex StorMaryam Hot PornGeorgia Peach GrannyPornlinkTeenfidelity PornIndian Xxx Video MovieClone PornLayla Jenner Dirty AuditionsSleeping Sax VideoBallbusting SqueezeManuel Ferera누토끼Site Rencontre SexBellsca PornXvideos.coomNayanthara CumSunny Leone Xnxx TvTouchmywifeRetropornstarsExtremesexRoast Beef Pussy LipsPorn 3d ComixNew Adult Movie DownloadIndian Girl Sexy Video Full HdCoreanos PornValery Altamar PornElsa JeamNew Hot SexMale To Male Sex VideoMilf Xxx HdSuhagrat Sex MovieTori Mack Exploited TeensLatinafucktour Amy3d Porn AnimatorsMulheres Vip PornSomali SexHot Videos BoobsTeen Meat Dakota Tyler Shows Of Her Luscious Natural BodyGypsy NudeTamil Sex Film VideoXxpron VideoHentai CoreKorean Adult Movie FullIndian Tube8 ComNew Indian Porn DownloadDidi HairypussyAmateur Incest PornArikytsya Leaked OnlyfansBrazzers Bang BrosStepmom Face SittingFree Cam Sites177013 MangaBree OlsonGay Mexcan PornNala Ray XxxSex Live VediosOld Lady CreampiesWatch Hentai Free OnlineGay Porn AmateurZoya Rathore PornAunty Romance VideosSexy Suhagrat HindiChennai College Girl SexPorn In IpadNicoledoshiTwinks SpankedCaroline Ray PornLatex MistressPorn BeauityPinki BhabhiMan Sucking.dog.cockFreeusefatasyCherie Deville AnalBf First SexChinese Xxx Video HdNude Teen PhotosFree Gay Porn GameWww Xhamster VideosPlayboy ImagesWomen Peeing NakedCodi Vore Amber AlenaSexes Videos GratuitesFabdwingetsVanessinha VailattiDesixnxx2 ComHannah Uwu PornMom Son Night XxxMom Pornstar NameChloe Cooper PornWorking Out NakedTits In ToosLegend Of Legends Pornسیکس عربیIxxxvideosCollege Grils SexWaheeda SexOmagefapSuidicegirlsYineleon PornRachel Cook Onlyfans LeakedAletta Ocean Mom