door verwijderd322399 in Buitenland  ·  130 Reacties

  • 10
  • 756x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
1
22

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Idd , gewoon een klasse toevoegen. Gender is een verzonnen iets en dus niet te toetsen , controleren en categoriseren.

7
101 solidsteel

@41 Laat maar.

3
102 21st Century Guy

@101 Hoezo is gender niet te toetsen? Het is een persoonlijke identiteit en het wordt wettelijk erkend. Kijk je paspoort er maar op na. En daar kun je naast M en V ook een X hebben staan, althans in Nederland

3
103 ThierryBaedet

@103 Omdat iedereen wat kan verzinnen en dus geen manier is om het te toetsen.
Daarom zijn er ook al +100 genders.

6
104 solidsteel

@104 Als het paspoort zegt vrouw dan is iemand een vrouw voor de wet. The end. Dat heeft verder geen reet met verzinnen te maken daar gaat een heel proces aan vooraf.

2
105 Otasanek

@105 Klopt omdat het bij de geboorte is vastgesteld door een doktor die daar op wetenschappelijke basis een onderscheid in kan maken.

Dat je het later zgn kan veranderen is op papier zorgt er niet voor dat het wetenschappelijk aantoonbaar is.

4
106 solidsteel

Al die tig genders is door de mens verzonnen. Je bent man of vrouw, wat is biologisch gezien de functie van onzijdig zijn?

4
107 A Passenger

Veronderstel dat er een sport zou bestaan, waarbij vrouwen (dankzij hun lagere spiermassa en lichaamsbouw) natuurlijke voordelen hebben en daardoor in die sport beter kunnen presteren dan mannen.

Dan zouden de mannelijke sporters zich (en terecht!) hévig benadeeld voelen... als werd toegestaan dat gendermannen gaan deelnemen aan zo'n sport, omdat vrouwen -vanwege hun lichamelijke eigenschappen- daar eenvoudigweg beter in kunnen scoren.

0
108 Scorpio

Er kan wel gemind worden op @107 maar geef dan ook een antwoord op de vraag. De hele natuur is gebaseerd op het overleven van het soort. Dus wat is de functie in de natuur als iets geen man of vrouw is?

3
109 A Passenger

@109 Het enige wat ik kan zeggen is dat wij volop in een Weimar periode zitten. Verval van beschaving en normalisatie van degeneratie tegenwoordig viert hoogtij. Het enige wat nog resteert is een economische crash, wat weg zal geven voor een reset van de samenleving.

3
110 Klompenbrekertje

De waanzin ten top.
Hier een voorbeeldje.
''...A male-to-female transgender mixed martial arts fighter, who twice broke a woman’s opponent’s skull in a fight, has been named the “bravest athlete in history.”...''

https://nationalfile.com/trans-mma-fighter-who-broke-womans-skull-celebrated-as-bravest-athlete-in-history/

3
111 SBD

@104
"Omdat iedereen wat kan verzinnen en dus geen manier is om het te toetsen."

Maakt niet uit, in Nederland is het al geregeld.
Mensen die dan gaan zeiken terwijl het voor hun NIETS uitmaakt, hou je altijd.

4
112 Gekste Henkie

In Amerika is hier al een tijdje een discussie over bezig in de sportwereld en in de media.
Het gaat niet om "haat" maar puur om de vraag of je wel halfmannelijke transgenders moet toelaten in een vrouwen of meisjescompetitie.

In het geval van de tennissport zou in principe een transgender die eruit ziet als een vrouw maar oorspronkelijk een man is van elke vrouw winnen. Dus automatisch iedere keer kampioen worden.
Er zijn zelfs bekende sporters- transgenders in de sport die zelf vinden dat dit niet kan. En dat het gescheiden competities moeten worden.

0
113 The Investigator

Het is eigenlijk nog gekker zelfs.
Als een man zich vrouw "voelt" dan kan "ze" claimen dat ze een vrouw is. Er zijn geen operatie of andere ingrepen of hormonen voor nodig.
Als ze zegt dat ze zich vrouw voelt kan niemand daar tegenin gaan. En heeft ze dus ook alle rechten om zich bij een vrouwensport in te schrijven. Dus gewoon een fysiek 100% man kan zeggen dat ze een vrouw is.
Wel apart een vrouw met een lul en met ballen en zonder borsten. Maar ach, tegenwoordig is van alles mogelijk, ik maak me er verder niet druk om, niet mijn probleem.

1
114 The Investigator

@113
Ik ben voor alle vrijheid voor wat voor genders ook, maar bij sport is het inderdaad een probleem denk ik, dan kan het oneerlijke concurrentie zijn.

2
115 Gekste Henkie

@114 Vaak zijn er wel extra regels voor deelname van transatleten dan alleen persoonlijke identificatie, zie @64 en @71

De paar gevallen van "man identificeert als vrouw, breekt gewichtheffen record en identificeert zich direct weer als man" zijn mensen die organisaties zonder duidelijke regelgeving omtrent transatleten misbruiken. Ook wel een beetje de fout van de organisaties zelf dan, om eerlijk te zijn.

2
116 ThierryBaedet

@115 Op andere vlakken kan het ook problemen opleveren. Zorg bvb.

0
117 solidsteel

@116 Niet echt. Want die organisaties maken dan grote kans om zwart gemaakt te worden door de mensen die dit misbruiken.

1
118 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

119 EnIlNo 2.0

@109 ook in de natuur is gender niet vast

https://www.sapiens.org/culture/gender-identity-nonhuman-animals/

1
120 alt-right-delete

@119 haha, zolang het mensen zoals jou ongemakkelijk maakt moet men het vooral doen

2
121 alt-right-delete

@44 nee, er is ook echt helemaal niemand die iets anders beweerd.

1
122 Repelsteeltje

@101 "...gewoon een klasse toevoegen. ..."

Die klasse zal dan weer verder opgesplitst en gecategoriseerd moeten worden vanwege de variabelen, factoren en aleatorische aard van trans-seksualiteit.

1
123 CoolMemories

Dat is geen "haatgroep" maar mensen met hersens die zien dat de competities in de gender categorisch verstoort wordt door de geestelijke afwijking bij transgenders.
Laat de transgenders maar in hun eigen klasse competities spelen.

2
124 sparta

Als je in het bevolkingsregister geregistreerd staat als vrouw, mag je volgens mij wettelijk aan alle vrouwenwedstrijden meedoen, hoef je je baard en snor zelfs niet af te scheren.

0
125 Bart Boudewijn

We leven op dat punt in een nieuwe wereld. Transgender zijn is iets wat normaal aan het worden is en dus moeten er nieuwe regels komen. In de sport uit zich dat op een oneerlijke manier en dus is het logisch dat mensen er aandacht voor vragen. Daar is niets geks aan. Mannen die vrouwen zijn geworden hebben uiteraard een groot voordeel ten opzichte van normale vrouwen. Daar hoef je geen geleerde voor te zijn.

Wel is de titel weer stemmingsmakend. Drie meiden spannen een zaak aan tegen transgenders. Ze doen een uitspraak die ook wordt gesteund door de "haatgroep" (geen idee waarom er weer zo'n versterkwoord bij gehaald moet worden, hou het puur) en plotseling is de link er gelegd dat de minister de haatgroep steunt. Zo lust ik er ook nog wel een paar. Oogkleppen af, tunnelvisie uitzetten en normaal discussieren graag.

0
126 Gezond boerenverstand

@126 "...We leven op dat punt in een nieuwe wereld...."

Het lijkt nieuw maar feitelijk is transseksualiteit een ontsnappen aan de geslachtelijke definities, een atavisme en terugkeer naar de pré-geslachtelijke fase van de evolutie; de haploïde wereld van algen en mossen...

0
127 CoolMemories

@126 Goeie post. Inderdaad nogal een (bewust) misleidende titel over het steunen van een haatgroep.

0
128 Scrow

krijg je met gender 'Peter Pan' korting in de speeltuin?

0
129 Lambaster

@102 dit is zo typerend voor deze discussie. 'als je het niet snapt, dan laat maar.'

Als je te lui bent om het mensen te proberen te laten begrijpen ga je ze nooit meekrijgen.

1
130 Repelsteeltje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@24 Mee eens, maar als we dat willen, dan moeten we eerst stoppen met het bij het oud vuil plaatsen van onze soevereiniteit....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@12Dat referendum was niet legitiem. Rusland heeft een Referendum gehouden buiten zijn eigen grenzen en daardoor illegitiem....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

soapbox
Flitsmarathon van start: hier moet je uitkijken als je geen bekeuring wilt

Beter doen ze moeite om diegene die ongelukken veroorzaken aan te pakken. Diegene die niet opletten. Dat zijn zelden diegene die wat harder rijd...

16 minuten geleden geplaatst door soapbox

Marrie1
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Ik kan me niet voorstellen dat ze geen goede inschatting konden maken omdat het gebouw nog in gebruik was.Er zal wel een ondergrondse atoom sc...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Malinois
Video | Schoonmakers halen grote hoeveelheid briefjes uit Klaagmuur

Die briefjes zijn natuurlijk overbodig. Waarom iets opschrijven als je gewoon kunt bidden?Wat wel weer meteen opvalt aan de beelden is de Mu...

21 minuten geleden geplaatst door Malinois

Malinois
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@11Ik doelde eigenlijk op de referenda die al zijn gehouden in die deelstaten en waarbij ver weg de meerderheid (80-90%) van de burgers hebb...

34 minuten geleden geplaatst door Malinois

LoydMorris
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@23 Toch hoop ik dat het Binnenhof, een stuk Nederlandse geschiedenis, behouden blijft voor ons land. . .Zo kun je alles wel weg donderen. ....

35 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@21 Jaja... maar we moeten Oekraïne renoveren, defensie renoveren, klimaat renoveren, de financiële sector renoveren, de toeslagen slachtoffer...

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@20https://nos.nl/artikel/2512497-renovatie-binnenhof-complex-opnieuw-duurder-extra-kosten-aanzienlijk...

40 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Bbw Small TitsFree Porn ViceosMatyre Porn PicsHannah Marie Porn.Nude Girl PicsLoud MoaningpornCherokee DazzBlack Mail PornhubAllporn FreeNaomi Woods BbcRias R34Belle Delphinr NakedDesi Girl Sex ClipBabes JavLeabians FistingPorn ImadesPlaypoy NudeXxxxtSex Video Com 2019SerxyTender MontanaSunny Leone Fucked HardBonggacamsCuckold.comPo Rn TwitterXxx With Hot BhabhiYannidagoatMallu X VidiosPorn Hd Download FreeR NsfwfunnyUnimportantproductionsFamily Swap SexYoga Xxx Sexy VideoBig Titty ThaiXhzmstersAshley Lane PornLedy Gaga NakedHuge Titty GilfVidio Bokep TerbaruXxx MalHot Bangla Web SeriesDirty Talk Big TitLilly Hall OnlyfansNoodles MagazineSex Photo Sex VideoStriptes Nude母狗Leah Gotti VrBig Land XnxxWww XnxnArgentinepornSexlivecam FreeComics Porn EspañolBeat Twitter PornCreampie VudeosYandieleeDsisexPics Hot NakedWaifumiia LeaksChat CandaulistePorn GalariHmn-314Bangla Boudi Sex VideoTranssexual PornSister Sex VedioSara Jay In PornBig Tittied Naked WomenClassic Black PornFilmes Pornor NacionalMulher Do Tiktok NuaRedwap Sex ComKareena Sexy VideoNaked SexyPorn Videos XvideosNude Busty TeenagersDarie DolcePorn Actress NameReallifecamDani Daniels FuckNude Bengali SexPornos For WomenSexe Video Amateur FrancaisJapanese AvnSkip The Games DelawareBoudi XnxxAnveshi Jain Nude PhotosDouble Penetration On My WifeHayden Kho ScandalIndian Sexy PronReal Ife CamWww Marathi Sex VideoSex Com Full Hd VideoNude JoggingGumballs MomFat Lady SexHot Sexy Mms VideoSexhd MomArikacalSelena Gomez ToplesssSunny Leone New BfTamil Girls NippleJul-756مواقع اباحيةًJuhi ChawlaxxxBig Tits PublicIndia Xxx MoviesInternet XhicksEscorts InFilm X En StrainingBenki MovieXxx Hindi Bhabhi ComGal Gadot DeepfakesElly Clutch PovKitty Lixo OnlyfansTubegalore.comOhio Nudesسكس جزائريHottest Pornstar EverBeautiful Asspornسكس دانيNude BrunneteDoujin MangaPorn Sex StoriesVintage EroticeXnxx CantoonXxx Pussy PicsSunnyloney XxxIndian Group Porn VideosBangla Chodachudir VideoHot Wife MfmPornoscatoDemi SuntraBrazzers New MoviesStormy Daniels PornPusy Sex VideoLenox LuxeCamelia SomersNight Sex MovieEros Massage VideoNicole Anitson OnlyfansScarlet Witch NudeWomen And Women Sex VideoPronodrome TvTeen Nudes LeakedShaidenrougueSoft BdsmXxxv VideoJodi XxxThaifuckingBritish Porn Homemade