RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Connie Witteman teleurgesteld in Carlo en Irene

Beeld © ANP / De TV Kantine

Connie Witteman (68) is woedend na de uitzending van 'De TV Kantine' van gisteravond. Op Instagram laat de voormalig zangeres weten enorm teleurgesteld te zijn in hoe ze is neergezet.

"Rick en ik hadden er ook meer van verwacht..."

In de aflevering kreeg Connie, gespeeld door Irene Moors, les in vloggen van Nienke Plas (Elise Schaap). Hoewel de kijker er wel de lol van inzag, is Connie razend. "Teleurstellend en jammer", haalt ze uit op Instagram. "Rick en ik hadden er ook meer van verwacht..."

Connie
Lees ook:
Connie Witteman brengt positiviteit in de straten van Amsterdam

Veel van haar volgers snappen waar Connie's verbolgenheid vandaan komt. "Zo jammer, ze bakten er niks van. Jullie zijn niet te evenaren", steekt iemand haar een hart onder de riem. Een andere volger wijst haar erop dat het uiterlijk misschien wel klopt, maar dat haar persoonlijkheid totaal anders is. Iemand anders vond de sketch 'erg flauw' en daar is Vanes het helemaal mee eens.

De
Ook leuk:
De TV Kantine neemt DWDD-blunder op de hak

Niet alleen Connie werd gisteravond nagedaan in De TV Kantine. De Wereld Draait Door, dat vanavond voor de laatste keer op de buis is, vormde de rode draad. Ook de Amerikaanse show RuPaul's Drag Race kwam voorbij. Alleen wie gingen er toch schuil achter alle make-up? 

Wie speelt deze drag queen in de nieuwe De TV Kantine?

00:22