In de nacht van dinsdag op woensdag is Julie bezweken aan het coronavirus.
Volledig scherm
In de nacht van dinsdag op woensdag is Julie bezweken aan het coronavirus. © rv

Franse Julie (16) overleden aan coronavirus: “We moeten ophouden te geloven dat dit alleen de ouderen treft”

Julie hield van dansen, zingen en iedereen aan het lachen maken. Ze droomde ervan om later evenementen te organiseren. Maar de Française zal haar dromen niet kunnen najagen. In de nacht van dinsdag op woensdag is ze bezweken aan het coronavirus. Ze had geen onderliggende gezondheidsproblemen. Haar plotse dood schokt Frankrijk. Julie zal altijd zestien blijven.

14 reacties

  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Zie het wat positief..Verkeersdoden..ongelukken met blijvend letsel.. amper nog het nieuws halende. Corona en verkeer even vergelijkende. de "positieve" kant tevens waardig te weten in te vullen..
  • An Vanautgaerden

    4 jaar geleden
    Eetst lachte iemand er mee ... nu weet men in feite niet wie het allemaal kan treffen ... men moet afstand houden, mondmasker zou misschien zoals inchina ook moeten omwille vh feit dat het met speeksel kan verspreid worden
  • Zee Groen

    4 jaar geleden
    Beste Werner Ansoms, de natuur trekt zich niets aan van leeftijdshokjes of van systematisch en ongenuanceerd afschrijven van ouderen. Dat is een virtuele constructie in ons hoofd. Het is een gevecht waarbij de sterkste of meest aangepaste wint (survival of the fittest). In een kudde blijft ook de sterkste de leider, zijn ouderdom telt niet. Ik zou het risico voor de jeugd maar niet bagatelliseren. Het zal je kind maar zijn.
  • Dirk De Buyst

    4 jaar geleden
    @ Werner: zulke ‘gevallen’ moeten ook uitvergroot worden. Te veel jongeren hebben lak aan gezag en regels en wanen zich onsterfelijk. Dat zijn ze dus niet.
  • Danny Wegner

    4 jaar geleden
    Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen. R.I.P.