• 5
  • 481x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom is het eigenlijk verboden om op jagers te jagen?

2
1 Lidpver

Heerlijke hobby
Lekker knallen

11
2 Deelname

Wat een nare foto's.

1
3 Koala Loempia

De moordzucht zit er bij velen ingebakken.
Het gevoel iets te betekenen door te beslissen over leven en dood. Kots!

1
4 Voordevuistweg

Jagen en corona crisis hebben echt geen relatie tot elkaar. Onze slachthuizen gaan ook gewoon door hoor.

3
5 niet-alles-geloven

NEXIT!

Hahahahaha

/sarc off

6
6 Gekste Henkie

Ja hoor.
Dit is geen jacht.
Doe ff normaal.

Jacht kent strenge regels en normen.
Dit is stroperij.
Dat is heel wat anders dan jacht.
Deze mensen hebben schijt aan het seizoen, fatsoen en aan ethiek.
Niets mis met jacht. Alles mis met wat er in dat blog wordt afgebeeld.

3
7 broodjepoep

#7 en alles mis met de poging om dit jacht te noemen.
Geen vlees is ethischer dan jachtvlees. Het ultieme stukje biologisch vlees dat altijd vrij heeft geleefd alvorens zijn tijd is gekomen op een daarvoor meest geschikt moment. De bio-industrie. Dat is pas echt fout.

2
8 broodjepoep

Ik vind het veel erger dat dieren activisten bij andere mensen schade aanrichten en het lef hebben om met een groep één boer aan te vallen en te bedreigen. Als de populatie niet regelmatig uitgedund word gaat het toch fout. De enige natuurlijke vijand is DE MENS!

3
9 Verwonderd

@5 Ik hoop dat er geen slager niest op mijn stukje vlees bij het slachten. question

0
10 Verwonderd

@7
Jagers zijn stropers MET vergunning, en stropers zijn jagers zonder vergunning.

Dit soort praktijken horen we vaak uit Zuid-Holland. Daar zit een groep zeer agressieve, notoire psychopaten-met-jachtgeweren. Zwanen worden er massaal bejaagd, bv. De pest is dat dit soort walgelijk gedrag totaal geen prioriteit heeft bij justitie. Die zijn veel te fanatiek op jacht naar 10 gram Hollandse wiet...

1
11 weerman

@9
"De populatie uitdunnen" is alleen maar nodig, omdat de meest agressieve primaat, H. Sapiens, steeds méér ruimte en grondstoffen steelt van alle andere flora en fauna. Blijkbaar vond de natuur het nu wel welletjes en zond ze ons corona, hopende dat er eens 5 miljard van die agressieve, moordende aapjes bezwijken.
Jagen "om evenwicht te behouden" is DE grote smoes van jagers. Steden die voortdurend uitbreiden, boeren die steeds meer natuur in gebruik nemen; dieren hebben steeds minder ruimte en worden dan bejaagd om te passen in dat nieuwe "evenwicht". Kortom: die redenatie slaat nergens op. Als er iets is wat moet stoppen, is het dat westerse, verspillende luxeleventje en dat voortdurende groeien van de hoeveelheid mensen!

2
12 weerman

@11 onzin. je hebt er geen kaas van gegeten.

5
13 broodjepoep

@13
Onzin, je snapt er niets van.





(ja, dat kan ik ook. question )

2
14 weerman

@14 verwacht je nou echt serieus genomen te worden met beweringen dat normale jagers zwanen jagen?.. en nog massaal ook?.. je bent gewoon een onwetende hater.. dat is duidelijk, met dat soort mensen valt meestal niet veel te beginnen, zodoende ook geen poging mijnerzijds.

4
15 broodjepoep

@9 Blijkbaar vond de natuur het nu wel welletjes en zond ze ons corona, hopende dat er eens 5 miljard van die agressieve, moordende aapjes bezwijken."
Corona is niet door de natuur verspreid maar door de machthebbers. En wel met zo'n grote spoed en hoeveelheid dat het niet te houden is. Dit is de enige logica die te vinden is bij deze verspreiding over heel de wereld en hoe de reactie van de leiders hierop was.
Er is te weinig plaats voor de in natuur levende dieren. Ik zou ook graag meer ruimte voor mezelf willen in de natuur, maar 17 miljoen fokkende mensen in zo'n klein gebied is alleen voor de economie goed en verder voor niemand en niets.

3
16 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

17 Dirk2137

Bedankt voor jullie reacties. Vóór en tegen dat maakt een artikel interessant. Dat jullie de moeite nemen om te reageren waardeer ik. Gr Erna

2
18 Erna van der Ploeg

@12 Blijkbaar vond de natuur het nu wel welletjes en zond ze ons corona, hopende dat er eens 5 miljard van die agressieve, moordende aapjes bezwijken."
Corona is niet door de natuur verspreid maar door de machthebbers. En wel met zo'n grote spoed en hoeveelheid dat het niet te houden is. Dit is de enige logica die te vinden is bij deze verspreiding over heel de wereld en hoe de reactie van de leiders hierop was.
Er is te weinig plaats voor de in natuur levende dieren. Ik zou ook graag meer ruimte voor mezelf willen in de natuur, maar 17 miljoen fokkende mensen in zo'n klein gebied is alleen voor de economie goed en verder voor niemand en niets.

3
19 Verwonderd

Dit gaat meer om stropers als jagers..

2
20 Logic

Deze dieren waarop gejaagd word hebben het altijd goed gehad.
Varkens en koeien enz bij een boer stukken minder.

Wie zijn het wreedste.
Een jager of een slachter?

Zal ik het zeggen?

Een jager die ook een slachter is.

Het gezin van een jager heeft altijd gezond vlees op hun bord en dat kunnen wij burgers niet zeggen tenzij je bio vlees eet die amper te betalen is.

5
21 vis

@19 Hier in Frankrijk koop je al een leuk huisje in de natuur voor 75.000 euro.
In Hongerijen al voor 25.000 euro.
Google maar eens.
Het is gewoon ballen hebben en er voor gaan.

3
22 vis

@15
"...dat normale jagers zwanen jagen?.. en nog massaal ook?" Je leest dus niet eens goed; dat heb ik helemaal niet gezegd. Een discussie met jou is onmogelijk; je gaat agressief in de aanval, leest niet goed. Dan er nog overheen met: "je bent gewoon een onwetende hater."

Kortom: je houdt van dieren vermoorden en je kunt niet discussiëren. Daar ben ik klaar mee; doe de groeten aan de aardkern.

0
23 weerman

@16
"Corona is niet door de natuur verspreid maar door de machthebbers."

Complotgejank, gaarne verifieerbare bewijzen, want zoals je het nu schrijft, is het gewoon smaad.

0
24 weerman

@23 ..nja.."Jagers zijn stropers MET vergunning, en stropers zijn jagers zonder vergunning.

Dit soort praktijken horen we vaak uit Zuid-Holland. Daar zit een groep zeer agressieve, notoire psychopaten-met-jachtgeweren. Zwanen worden er massaal bejaagd, bv."

dat valt inderdaad ook te lezen als dat stropers zwanen schieten.. maar de context suggereert het omgekeerde.

1
25 broodjepoep

@25
Als je dat zo leest dan is een geschreven discussie met jou erg moeilijk.

2
26 weerman

@19 Dat heb ik even niet klaar liggen!

0
27 Verwonderd

@18 Jagen als hobby kan, en zoveel mogelijk afschieten is een oneindig begrip. Wat zouden ze met zoveel mogelijk moeten doen. Het moet liefst ook nog ergens voor gebruikt worden.

2
28 Verwonderd

@24 Daag me maar voor de rechter. Die aandacht heb ik wel verdient. Je kunt ook de redactie vragen het bericht en mij te verwijderen.

2
29 Verwonderd

@19 gaat het wel lekker met je.

Je moet niet vergeten om je medicijnen in te nemen op tijd.

0
30 meneer van het nieuws

@28 Het enige wat je als jager niet eet zijn vossen en kraaien. De rest eet je op.
Geen enkele jager laat wild liggen en geen enkele jager schiet er lukraak op los. Dat doen alleen stropers. Jagers hebben een taak. Ze zijn ingehuurd door de boer op wiens land ze jagen en daar staan plichten tegenover. De regels zijn bovendien zo strikt en streng dat wangedrag je direct je vergunning kost.

3
31 broodjepoep

@31
Da's de theorie. De praktijk is vreselijk: vossen die weren uitgegraven, dassen wiens burchten vol rotzooi worden gepompt, roofvogels wiens nesten worden beschoten,... Ik liep eens langs twee Landrovers met jagers ernaast. Drie hadden hun geweer niet eens gebroken. Toen ik er wat van zei, werd er een geweer op mij gericht. Meteen de boswachter gebeld en gemeld. Jagen past allang niet meer in die weinige natuur die we nog hebben. De smoes van 'beheer', 'de boel gezond houden' is oud en over de datum, want totale onzin. Het zijn smoezen om maar te kunnen moorden. Het zijn psychopaten met ongezonde moordlust en een totaal gebrek aan biologisch inzicht. Want dat willen ze niet horen.

0
32 weerman

@32 Klopt, ik heb hetzelfde meegemaakt omdat een aantal jagers als idioten door een heide/bosgebied scheurden met hun pchoofttrekkers. Heb daar wat van gezegd en wist gelijk wat voor schorem ertussen zit. Natuur interesseert ze geen moer en dat kanon wat ze bij zich dragen is slechts een verlengstuk van hun te kleine pikkie.

0
33 Mark

** gebruiker verwijderd **

Ganzenborst is ook erg lekker ik kan het iedereen aanbevelen.

34 verwijderd682241

@32 leef lekker door in fantasieland. Getekend - jager.

2
35 broodjepoep

@35
Ah, nu fantaseer ik dus. Ach, het is een jager die dat zegt. We kennen jou en je soort wel. Tuig wat gemist kan worden. Moordende psychopaten.

0
36 weerman

@36 Vergeet je je pilletje niet, fantast.

1
37 broodjepoep

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Tamil Audio XvideosMid West FreaksMissbo NudePonstar Sex VideoJanewest OnlyfansIndian Bf VideoMan To Man Sex VideoClose Up Pussy Eating LesbianSarah Morgan PornPornos MujeresCutest BjLoisgriffin PornLand XxxXnxx Kiss VideoIndian Saree StripTelugu Wife SexUllu VideosMonica RecafortePorn92Student Porn VideoAsiancumdumpTube PervezijaChturbEva Lovia PronAunt Grandma PornX Videos India AuntySusanna Gibson Sex TapeLpornSherlyn Chopra Latest NudeTera Patrick XxxHidden Cam On MassageNude Gay TeenagersCutest Porn StarsGlory Hole OrlandoPakistani Hot Girl XxxAfrica Ki BfHomemade SwingersHippe PornLista De HentaisChubby Girl PornIndian Bhabhi Xxx SexHairy VaginasPervertedslutAidra Fox BjBig Tit FreepornWhite Thick MilfGay Thug BaitJe Montre Ma SextapeXvdsAblgall MacBarebackpackers NudeShort Hair AnalSex Hindi MoviAnitta TwerkingBest Mom Son PornLisbian Xxx VideosCassidyjustinDeepthroat SongPornotvTomantic Porn VideosRule34vudeoTonicmouviGokkunIndian Breast SexMilk Boobs PornLocal Sex Video Sex VideoXxx Sex Porn MomJohnny Sins Breckie HillWikkifeetMia Khalifa On PornhubLauxanh ThiendiaHorsecumshotsGosexpodMarried PornMird-150-uncensored-leakBlue Film ScenesXhamster HardcoreBlack Japanese PornLena PlugSapna Sappu Hot VideosBengali Sex Video LocalPornstripTwo Handed BlowjobsBj 다솜Doggystyle.povBest Xxx Sex MoviesMoms Friend MilfShyla JenningPunishment SexXxx WithSuny KeoneMadison Morgan XxxEsperanza Gomez VideopornoNaomi Woods SexJapanese Milf MassagesTentcle PornRiely Raid PornTiffany Amber Thiessen NudeFull Lesbian PornBikini Wax PornXxx Muslim Girl VideoKolkata Boudi BfGirl Ki GandChatpov ComTelugu Xxx Sex VideoCute Bhabhi NudePorn Video Download DesiPorn HotassSquirting PuHung GaypornBiggest DickpornRule 34 IncestSumosear.chManga Hen TaiX CafeBranlette RapideVivas StreetXxxokJasmine VegaPorn Asian HookersSunny Leone Ka PhotoPornô TubesWillow Ryder Full VideosClose Up On AssholeXxx Marathi BpChloe 18Nude Russian ModelPublicagen ComXxx PawnCartoonhentaiMassage Girl PornSinfuldeeds Hispanic Rmt Video Leakedجق زدن دختر ایرانیSixy VidoeStreampornSistersxxxSexy Asian SexTollywood Heroines Hot SexAnal 4kFuta Porn GamesBig PeniceHdxmxxJapanese Cartoon Sex VideoIndia Sex XxBengali Boudi Ka BfGostosa PeladasTina Majorino NudesFacesitting PissTamil Aunty SexingSakura Porn Naruto