door Havermout in Buitenland  ·  23 Reacties

  • 4
  • 296x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uiteraard... ze voelen in Brussel dat er getrokken gaat worden..... en dat willen ze niet.... ze willen graag op die berg geld blijven zitten en steken hun neus in de wind..... Het zal Brussel werkelijk worst zijn hoe de EU dit gaat redden ....Als zij maar hun salaris voor niets doen.krijgen.....het verkassen elke maand maar door kan gaan ..zijn ze tevreden.... De EU is een walgelijk monster.... Wordt tijd dat ie afgeschoten gaat worden..... Terug naar de constructie EEG..... veel beter!!!!

0
1 Sempre

@1

Op dit soort niets doende opvreters zit niemand te wachten
Tijd voor een EU tribunaal. Een Neurenberg 2.0 met navenante straffen.

0
2 in holland

Elk land zijn eigen regels.... grenscontroles...goede handel...en als Europa .. samen sterk.... maar de EU heeft bewezen dat het een geldverslindend instituut is waar eigenlijk niemand iets aan HEEFT heeft...OPDOEKEN .. die handel !

0
3 Sempre

TERUG naar de EEG of misschien een andere constructie..... maar de EU heeft zijn langste tijd gehad.... en onder ons gezegd... het heeft niets opgeleverd.... veel geneuzel en gekonkel.... het wordt tijd dat elk land voor zich zelf kiest.... en samen verbonden zijn....

0
4 Sempre

NEXIT !!!


#BreakEUp !!!

3
5 xtremy

Vraag me nog steeds af ... wat was er vroeger mis met de EEG/??? oftewel de Europese economische gemeenschap....

0
6 Sempre

Ik vind het niet kunnen dat veel landen in Europa door Brussel de lakens uitgedeeld krijgt....Stop daar mee en laat elk land zijn ding doen zonder een stelletje neuzelaars met restricties die velen niet kunnen volgen.... het moet klaar zijn..... de EU heeft zijn tijd gehad en eigenlijk alleen maar ellende gegeven.... Laat elk land in Europa maar eens laten zien dat we als land veel kunnen en samen sterk zijn.... EEG....

1
7 Sempre

@6 Te weinig macht voor de machtswelluchtigsen. Te weinig geld voor hen, te weinig voorrechten voor hen. Zij, de verhevenen boven het plebs en voor het grote geld van Soros.

0
8 gaulette

Maar geen UNIE ... elk land voor zich... en onderling goede afspraken... Brussel kan dan de tent sluiten

0
9 Sempre

NEXIT!

0
10 SergioLeone

@8 dus opheffen de EU... iedereen weer voor zichzelf.... en dan komen we er prima uit.... Beter dan nu denk ik !

0
11 Sempre

"De EU-leiders zijn het niet eens geworden over het snel inzetten van extra Europese miljarden om de corona crisis te bestrijden. "
Nee, want het zijn voornamelijk ouderen die het loodje leggen en dat komt ze eigenlijk wel goed uit. Scheelt weer heel veel uitgaven.

0
12 B55

Engeland is er uitgestapt.... kostte heel veel geld.... Maar het lijkt me wel een ding dat alle andere landen de EU laten ontploffen... of dat kan ... weet ik niet.. maar zou heeeel mooi zijn! geen exit maar we zijn er klaar mee.... met zijn allen ! terug naar eigen grond.. eigen besturing en goede basis zien te creeeren voor handel etc.... en als Europa laten zien dat we een werelddeel zijn .. maar Brussel er uit... klaar ... het is leuk geweest(NOT) het wordt tijd voor nieuwe kansen !

0
13 Sempre

Elk land zijn eigen valuta weer.... ff lastig als je op vak . gaat.... maar vroeger was dat zo.... heb er nooit problemen mee gehad... Voor de handel is het ff omrekenen etc.... so what!

0
14 Sempre

Met die euro had ik sowieso al het gevoel bij de neus genomen te worden..... Schrik niet werd er gezegd toen de euro kwam.... Uw salaris wordt nu in euro's uitbetaald.... Nou.... de volgende dag ging je ff boodschappen doen.... een onsje ham op je brood was daar voor rond de 2 gulden.... en ploep de euro kwam en het was ineens 2 euro.... maal 2.20..... lekker was dat.... Je schoenen laten verzolen ... in de guldentijd... pak m beet 15 gulden.... en met de euro 14 euro maal 2.20.... Daaaaaag.... we zijn zoooo bij de neus genomen.... en je mag niet meer omrekenen wordt er gezegd.... soms doe ik dat nog wel.... helaas !

0
15 Sempre

Het bericht is misleidend.

De 410 mrd gaat niet over geld dat de EU heeft , maar over het ESM, het European Stability Mechanism , een fonds waaruit Euro-muntunie lidstaten als laatste redmiddel, tegen stricte voorwaarden kunnen lenen.
Het ESM moet daartoe zelf ook leningen uitgeven.

De opzet van het fonds is dat een beperkt eigen vermogen, aangevuld met financiele miljardengaranties door lidstaten, het ESM in staat stelt het tienvoudige of meer van het eigen vermogen te lenen en door te geven aan de lidstaat in nood.
Deel van de stricte leenvoorwaarden is dat de lenende lidstaat zware bezuinigingen en hervormingen moet uitvoeren.

Italie, Spanje, Frankrijk, Belgie, Luxemburg willen vanwege de economische uitwerking van de corona-epidemieen binnen hun grenzen nu snel voor honderden miljarden aan ESM -leningen uitgeven.
Door hen te ontvangen. Maar geheel zonder de strenge ESM-leenvoorwaarden.

Het ESM wordt daardoor de facto het Agentschap van Financien van de EU, dat euro-obligaties uitgeeft. Het is noodfonds af en wordt gewoon onderdeel van een Ministerie van Financien in wording van de EU-bondsstaat (of eenheidsstaat).
De Nederlandse, Duitse, Finse, Oostenrijkse belastingbetalers blijven uiteraard wel garant staan voor terugbetaling.
Hun lasten gaan behoorlijk stijgen.
Dat gaan ze toch al. Want de coronacrisis gaat de daling van de staatsschuld sinds ca. 2017 ongedaan maken. De jaren van lastenverzwaring 2011 tot heden blijken daarmee zinloos geweest.

Sterker nog: de bezuinigingen op voorraden die nodig waren om een virusuitbraak tegen te houden, kosten land en economie nu tientallen miljarden extra. (Wopke Hoekstra: 90 mrd.) Met meer dan voldoende testkits en viruswerende uitrusting voor medisch personeel had men van begin februari af het binnenkomende Sars-CoVid-19 virus vrij effectief kunnen afstoppen.
En de carnavalsviering had vanzelfsprekend verboden moeten worden.


Terug naar het onderwerp: de miljarden van de injectie zijn er niet.

0
16 duurendaal

Ik kocht 4 bananen vandaag 1.80 denk dan maal 2.20.... Nou daar had ik ze vroeger niet voor gekocht... Teug naar eigen valuta... elk land voor zich.... en de euro mag van mij ook de plomp in....

0
17 Sempre

het European Stability Mechanism ja hoor ook zo'n vaag gebeuren.... Niemand heeft er grip op immers.... allemaal geneuzel uit de financiele sector.... die er alleen maar beter van willen worden....

1
18 Sempre

@11 Helemaal mee eens. Weg uit dit gedrocht, weg uit het pamperen van internationals, weg can de ikke ikke ikke de rest kan stikke. Terug naar menselijkheid, er zijn voor buren, voor empathie.

0
19 gaulette

@16 Bedankt voor je uitleg question.

0
20 Happy face

Ik ga slapen en wens iedereen een fijne nacht en take care!! We zullen zien of de EU nog een lang leven heeft.... ik hoop van niet !!!

0
21 Sempre

Om de crisis het hoofd te bieden lenen wij geld van de financiële markten, dat geld is gewoon verkrijgbaar voor iedereen in de EU, het noodfonds is er voor als dat geld niet meer via de normale weg te krijgen is.

Mensen vergeten dat het geld in dat fonds ook gewoon geleend moet worden en dat wij in Nederland daar aan mee betalen en straks na de corona crisis weer schreeuwen waarom wij zoveel aan de EU moeten afdragen.

0
22 NLsandman

Iedere keer als er zich een crisis voordoet in Europa moeten anderen de problemen op komen lossen. Vorige keer waren het de Amerikanen, nu zijn het de Russen en de Chinezen. De EU is een lamgeslagen orgaan dat tot niets in staat is. Opdoeken en opnieuw beginnen.

1
23 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Old Father XxxSex Vedio BrotherAdult Free PornKylie Jennee PornBlack People Porne3d Porn SitesLana Rhiades VrYou Oorn日本 三 级 片The Habibshow.comPorn Tub BrasilTeenager SexThusy ComKylie Jenner ToplessYoga PornosuBest Tits PicsYanet Garcia LeakedAsian Lesbian SexXxx Rap HindiLargest Breasts In PornDripping Wet ViginaPussyfuck PicGoku XxxMia KhilafaAndroid 18 SexLove Hom PornGrope Train PornCow Cosplay PornLeaked Celeb VideosOverwtach PornVillage X VideosSex FactoryTeen Thong PicsRamya Krishnan SexyAmerican Sex FilmFuta PeeMature Pornos VideosVictoria MatosHottest XvideosAshleys Proposal By Hagen ToonsAlice PinkMetart.comBig PusssyRebecca More XxxPov Asian PornAva Devine MomAdult Deep FakesScarlett Johansson Sex VideoBlack On WhitepornFree-porno .comHelloavgirlsBizaar PornVos Femmes ComMoms PornosuBlowjobs CummingHot Sensual PornIndian Porn Xxx ComNoelle Easton PornJapanese Grandpa SexBeautiful Gf PornQuincy Roee PornOhmibod SquirtYespornvipCock Hungry Realtor Cant Resist Hard DickG G WWife XxxxFbbxxxLiterotica AufioMy Gay SitesTaimin AsagiJean Val Jean PornLisa DeleuwBhai Bhan XnxxNude Desi CouplePornpeeBrazzers GordasZeb StlasXhamstar ComXx Video Sunny Leone VideoSexy Redd NakedVoisdaWomen Nude ModelingFull Sex FullTamil Herones Sex VideosCastle Crashers PornJaelomainXxx Of CelebrityOpen Sex Full MovieMandy Muse BdsmBig Tits Hd PornXnxx MulatasH HamsterHard PornxxValentina Victoria OnlyfansYouornPopular PornstarsRosa Acosta NudeRituparna BfBrazzers Big BootyFamely Stroke PornLeaked Zone OnlyfansPornô De BrasileirasStar Wars HentaiPornstars Of CanadaThe Owl Hous PornRakuen ShinshokuNaruto Porn GamsKeyla DahynMyfree AmsDiscord PorniBondage MoviesOnly Fans Leak VideoBest Vr Porn RedditBbrtWhiptrax NudeRyheim ShabazPorn Comics MomYuyuhwa OnlyfansIndian Aunty Xxx Hd VideoWww.porntbPornostar TubesBruce VenturaCute Nuded2022 Ki BfBangla Bf HdVer Cómics PornosTubegloryWreid PornAdultfriendfinder MobileDise X VideoMuslimgirlsexExtem PornForeign SexKim Bessinger NudeErotic Message PornXxxx Com BfChocolate PornJija Sali Ki ChudaiNude Dead BodyWar XxxAlura Jenson Hd VideoSusana Gibson PornCuckold TattooGonewildaduioFree Video Chat For AdultsSara JwyDouble FacialBollywood Heroine Ki ChudaiShalini ChopraXxx Adult Hd Video