door Havermout in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 3
  • 617x gelezen
Reageer met een Emoji
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zou zeggen, laat die wetenschappers zich dan snel aanmelden als vrijwilliger bij een van de ziekenhuizen of bij de verzorgingstehuizen ... want als je als wetenschapper de feiten niet kunt begrijpen en door de onzin van overheid en massa media heen kunt kijken, dan ben je waarschijnlijk beter af buiten de wetenschap... en het is niet zo dat de data niet beschikbaar zijn, daarmee is dus enkel gebrekkig redeneren bij deze 'wetenschappers' het probleem.

9
1 mightimouse

** gebruiker verwijderd **

@1
Wetenschappers zijn precies wat het woord zegt geen bestuurders of beleidsmakers , dus niet relevant in het nemen van beslissingen in landsbelang , zij mogen hun kennis overdragen en dan gaat een ander orgaan daarmee aan de slag .

2 verwijderd682241

@1 De griep van 2017/2018 doodde 11500 Nederlanders , de ic's waren ook toen overvol. Maar er werd geen verslag gedaan van elke dode. De afgelopen 5 jaar stierven er gemiddeld 6500 extra mensen door de griep. Als het zo doorgaat zou 2019/2020 wel een jaar met weinig griep en Corona-doden kunnen worden.

Het probleem is de ic-capaciteit, niet de de sterfte, die is namelijk gering vergeleken met de griep van de afgelopen 5 jaren: 32000 doden.

4
3 Myth63

Als je niet snapt dat er blijkbaar (op basis van afgesloten cases) nu zo'n 14% doden valt. En op basis van onderzoek zo'n 30% serieuze cases zijn, en 5% kritieke... dat niet kunt rijmen met de beschikbaarheid van zorgcapaciteit en een R0 van 2 a 3 ... en daar hoef je echt geen raketgeleerde voor te zijn ...

Dan is de aanduiding 'wetenschapper' gewoon VEEL TE HOOG GEGREPEN ... lever je bull in en wordt vrijwilliger in de zorg !

9
4 mightimouse

@4 Waar haalt u die 14 procent vandaan. Uit het artikel:
(0,9 procent in Zuid-Korea, 0,2 procent in Duitsland en 0,1 procent in Scandinavië)

0
5 Myth63

Elke middag kort na twee uur volgt een nieuwe onheilstijding van het RIVM. Nog meer doden, ic-opnames en besmettingen. Het versterkt de neiging om verdergaande maatregelen te bepleiten. De volksgezondheid is immers cruciaal. En baat het niet, dan schaadt het niet. Maar is dat wel zo?

President Trump krijgt smalende reacties met zijn wens de economie weer op gang te brengen en de anti-coronamaatregelen af te schalen. Passend in zijn indrukwekkende reeks stompzinnige (corona-)opmerkingen, was de communis opinio. New York Times-columnist Thomas Friedman daarentegen valt Trump bij. ‘Laat velen van ons het coronavirus krijgen, herstellen en weer aan het werk gaan – terwijl we ons uiterste best doen de kwetsbaarsten er tegen te beschermen.’
‘Angst voor hoge sterftecijfers’

Vooraanstaande wetenschappers hebben ook grote moeite met de huidige aanpak. Voormalig Denker des Vaderlands, ex-huisarts en hoogleraar filosofie Marli Huijer zei afgelopen week op de website ScienceGuide dat we ons laten leiden door ‘angst voor hoge sterfcijfers, terwijl die cijfers te weinig in het perspectief worden geplaatst van het gegeven dat er altijd mensen doodgaan’.

Vroeger bezweken we aan longontstekingen, de laatste jaren kosten griepgolven 6000 tot 9000 extra doden per jaar en dit jaar zal het coronavirus een voorname oorzaak zijn, betoogde ze.

Nobelprijswinnaar en biofysicus Michael Levitt en de Grieks-Amerikaanse hoogleraar epidemiologie John Ioannidis, verbonden aan de universiteit van Stanford, betogen hetzelfde.
Doemscenario's

Levitt voorspelde in een pril stadium opmerkelijk accuraat het aantal coronadoden (ruim 3000) en besmettingen (ruim 80.000) in China. Afgelopen maandag verwierp hij in de Los Angeles Times doemscenario’s waarbij wereldwijd miljoenen doden vallen. ‘We moeten de paniek bezweren.’

Op basis van data uit 78 landen zei hij dat de stijging van de besmettingen veelal afvlakt. Hetzelfde zei RIVM-baas Jaap van Dissel woensdag in de Tweede Kamer over Nederland.

Levitt onderschrijft het nut van het verminderen van sociale contacten. Met name het verbod op grote bijeenkomsten en evenementen is zinvol, nu een groot deel van de bevolking nog niet immuun is en een vaccin op zich laat wachten. Maar het tot stilstand brengen van de economie kan de volksgezondheid op langere termijn ernstig ondermijnen. Werkloosheid, armoede en uitzichtloosheid liggen op de loer.
‘Epidemie aan onjuiste beweringen’

Zijn collega Ioannidis, die geldt als een grootheid op zijn vakgebied en in 2015 een eredoctoraat van de Erasmus Universiteit kreeg, pleit in een vorige week verschenen artikel voor onderscheid tussen de daadwerkelijke epidemie en de ‘epidemie aan onjuiste beweringen en mogelijk schadelijke acties’.

Hij houdt er rekening mee dat door ‘verborgen’ besmettingen het sterftecijfer van coronapatiënten, zelfs in landen die relatief veel testen, lager ligt dan de percentages die half maart bekend waren (0,9 procent in Zuid-Korea, 0,2 procent in Duitsland en 0,1 procent in Scandinavië).

Regelmatig handenwassen, thuisblijven en bij ziekte contacten vermijden is vermoedelijk zeer nuttig. Maar de ‘extreme maatregelen’ daar bovenop redden mogelijk meer potentiële slachtoffers van influenza dan van het coronavirus, stelt Ioannidis. Als we slechts een deel van alle middelen die we nu inzetten zouden aanwenden voor het stimuleren van vaccinaties tegen influenza, kan dat tienduizenden influenzadoden voorkomen.
Land lam leggen

En een lockdown draagt misschien bij aan spreiding van de epidemie, maar een vaccin is er pas over maanden of zelfs jaren. Dan is het misschien beter te focussen op bescherming van kwetsbare mensen, In plaats van zolang het land lam te leggen. ‘De mondiale economie en samenleving hebben al een zware klap gehad van een epidemie die (volgens de stand van zaken op 14 maart) de dood heeft veroorzaakt van 0,01 procent van de jaarlijkse 60 miljoen doden wereldwijd en die vrijwel exclusief mensen met een relatief lage levensverwachting treft.’

Ioannidis betwist dat het om een uitzonderlijke pandemie gaat. Griepgolven in de winters van 1999-2003 leidden in verpleegtehuizen tot wel 8 procent doden. Als we sars en mers buiten beschouwing laten, hebben andere typen coronavirussen waarschijnlijk miljoenen geïnfecteerd en duizenden gedood. ‘Maar alleen dit jaar wordt bij iedere besmetting en iedere dode alarm geslagen in het nieuws.’

3
6 Querulijn Xaverius,

https://www.worldometers.info/coronavirus/ ... closed cases ! ... ohw 16% inmiddels !

4
7 mightimouse

Doe maar. Ik blijf in mijn social lockdown,

0
8 Tsaar

@5 ... zie @7 voor de bron ...

4
9 mightimouse

@3 Hebben de minners ook argumenten? Je kunt niet ontkennen dat het aantal Coronadoden niet in de buurt komt van het aantal griepdoden uit 2017/2018. Het is pure paniek.

4
10 Myth63

@10 Denk je niet dat dit voor een deel te maken heeft met de genomen maatregelen?
Voor de griepgolven werden er geen maatregelen genomen en al zeker niet van deze orde.
De griep kon ongestoord zijn gang gaan.

3
11 JohnZero

@5

Na extreme maatregelen.

Wat snappen mensen hier nou toch niet? Als je gezondheidszorg instort, dan gaan er veel meer mensen dood. En niet alleen aan corona.

3
12 zeikenderechter

Ja, als er iemand ooit zo slim was geweest om in een grote hal ergens in de Flevopolder 4000 IC bedden neer te zetten, en reservisten op te leiden voor de zorg, dan konden we nu gewoon onze gang gaan.

4
13 zeikenderechter

@9 Dat sterftecijfer is gebaseerd op positief geteste Coronadoden, kan dus niet representatief zijn. Het aantal geïnfecteerden is natuurlijk veel hoger, 90 procent van de geïnfecteerden wordt niet of nauwelijks ziek, wordt dus ook niet getest.
Het rivm kijkt niet voor niets naar de toename of afname van het aantal opgenomenen.
De wetenschappers pleiten voor het afschermen van kwetsbaren, voor social distancing, maar niet voor het stil leggen van de economie om een paar mensen te beschermen, waarvan de meesten toch niet lang meer zullen leven.
Nederland maalde niet om de 11500 griepdoden, individuele families natuurlijk wel. Veel van die 11500 hadden ook gered kunnen worden door wat we nu doen. Gaan we dit nu tot in alle eeuwigheid volhouden?

2
14 Myth63

Dus een columnist en een filosoof weten het beter. Nou ja laten we een gokje wagen. Wat boeit het 100.000 besmettingen per dag over paar dagen dat kunnen ziekenhuizen prima aan joh.

5
15 Otasanek

@12 Waarom is er in 2017/2018 niet ingegrepen, toen ging het nog net wat ic's betreft. De wetenschappers uit het artikel pleiten niet voor niets doen, maar willen ons duidelijk maken dat je niet ten koste van bijna iedereen een paar mensen moet redden. Talloze griepdoden zijn niet erg omdat de meesten thuis of in het verpleeghuis sterven, maar een paar Corona-doden zijn wel erg omdat ze zowat op tv sterven?

1
16 Myth63

@16

Nou, ik zou eerder willen vragen: waarom zijn die 4000 IC bedden er niet? Er wordt al jaren gewaarschuwd voor een pandemie als deze. Maar da's een politieke discussie die hierna wel zal losbarsten: als het kalf verdronken is...

4
17 zeikenderechter

@14 Dat cijfer is op basis van alle cases in de hele wereld, daar zitten goede en helaas ook slechte testers bij (zoals wij, het labberkakje van de klas).

EN dat cijfer van '90%' dat klopt dus niet, volgens daadwerkelijk onderzoek is het 70% dat tot milde klachten krijgt, 25% serieus 5% kritiek.
voor de bron daarvan ... en let wel, dat zijn de data op 1 mrt ... kijk naar die site die ik hierboven gaf en kijk klik op 'grafiek' onder die cijfers, kan je gelijk zien hoe die situatie zich heeft ontwikkeld (tav. mortaliteit).

RIVM is gewoon een 'goed nieuws' faal show, die vooral bezig is mensen niet in paniek te brengen terwijl ze door die aanpak de boel compleet in de soep laten lopen. Geen goed woord voor over !!

Deze wetenschappers zijn niet goed snik, en passen wat mij betreft prima in de lijn van het RIVM, en staatslieden als Bolsenaro en Trump in het begin... Overigens riep ook hier de RIVM 'het is maar een griepje' ... en deze wetenschappers blijkbaar ook ... al vind ik zelf dat ze die titel blijkbaar niet verdienen, of iig beter hadden kunnen zeggen 'dit is niet mijn vakgebied, en ik ben eigenlijk ook compleet niet op de hoogte, dus kan ik geen goede mening geven'.

Ook graag een bron voor die 11500 griep doden? ... waarvan overigens wel de mortaliteit bekend is, die is zo'n 0.3% op basis van de 'bekende uitkomsten' ... op het beste geval is van dit virus de mortaliteit zo'n 6% ... als we dus gewoon doen alsof er niets aan de hand is, en 60% van 18miljoen mensen besmet raakt, dan zijn dat zo'n 650.000 mensen ... en dat is in het beste geval! Want nogmaals 30% is een serieus geval, daarvan zal een deel dus nog 'kritiek' worden, en met een overladen zorgsysteem snap jij vast ook wel waar dat toe leidt. Namelijk die 16% uit die bron... en 16% van 60% van 18milj zijn 1.750.000 mensen

Dus 'F' die wetenschappers, Erasmus zou zich omdraaien in zijn graf als hij wist dat zo'n kwakzalver zijn naam als ere titel draagt.

4
18 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

19 Stampertje

@18 Iedereen is niet goed snik behalve jij en de site waar je je doemscenario's weghaalt.

Ondertussen wil je wel je zorgtoeslag huurtoeslag en je uitkering? blijven ontvangen toch?

En dan noem je anderen dom.....

1
20 Alexis
21 Myth63

@21 11500 is de totale sterfte aan griep, 9000 de oversterfte. De normale sterfte is ongeveer 150.000 per jaar.

0
22 Myth63

@21 Er waren ook verder gezonde jongeren onder die 11500.

0
23 Myth63

@20 welke doemscenario's ... eerste link zijn gewoon de officiele wereld cijfers vanuit het WHO ... en dat YouTube kanaal is van een gerespecteerde Britse Arts ... enige die WEL gewoon normaal doet op het internet als het om Corona gaat ... realistische behandeling van het ziekte beeld, behandelen van ECHTE wetenschappelijk rapporten, van wetenschappers die WEL in het werkveld zitten ! (ipv. deze drie charlatans) ... en die gewoon de boodschap van het WHO uitdraagt, eentje die onze RIVM tot vooralsnog vanwege allerlei smoesjes niet wenst te volgen.

Ik noem enkel mensen die zich voordoen als slim, maar op basis van de feiten daadwerkelijk dom blijken, DOM ... domme mensen kunnen er niets aan doen dat ze dom zijn, maar die claimen dan ook vaak niet dat ze slim zijn (al heb je soms een beetje Donning-Kruger effect https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect ).

3
24 mightimouse

@20 Gouverneur van New York vandaag..... 20% heeft ziekenhuiszorg nodig al in meer dan een week, 1 derde daarvan komt op de IC 20-30 dagen de helft daarvan overlijd. Zullen we gewoon New York een maandje aankijken? In Italië loopt alles de aankomende week in de soep. New York 9000 mensen naar het ziekenhuis van de 40.000.

Maandag, dinsdag zitten we op 100.000 besmettingen per dag wereldwijd. In dit tempo komen er de komende 7 dagen een half miljoen zieke mensen bij, evenveel als van begin december tot 26 maart.

4
25 Otasanek

@24 Je klinkt als iemand die gewend is de zin te krijgen en gaat dom met hoofdletters schrijven waardoor mijn interesse denkt krijg de @&€ met je eigenwijze gedram.

@22 omschrijft gewoon de RIVM cijfers die vanaf 2009 bij worden gehouden en daar leer je mee relativeren wat hard nodig is.
Dus ga gerust je container vol boodschappen onder de grond bezoeken wij doen nog even niet mee.
Er moet immers wel een deel zorgen dat er geld in de economie blijft komen en zolang we de vroegere getallen niet overtreffen blijf ik dat ook doen question

1
26 Alexis

@25 Je hebt het over 20% van de geteste mensen die ook nog eens positief zijn bevonden.
Die 2 tot 3 weken IC is al achterhaald, nu er een middel is dat helpt om beter en sneller te herstellen.
9000 klinkt als heel veel, maar op een bevolking van 8,6 miljoen is dat natuurlijk niet veel. ( 0,01% )

4
27 xtremy

@26 nee, je kan gewoon niet omgaan met je ongelijk als je met de feiten onder de neus wordt gepoetst ... blijf lekker in je pinterest wereld hangen, met je spyware naam ... kan ook wel gewoon 'krijg de corona' typen hoor, mij heb je er niet mee. Mensen die de discussie en bronnen nagaan kunnen zelf ook wel de conclusie trekken van wie hier de @&€ zou moeten krijgen met hun eigenwijze gedram...

Relativeren ... ok 11.500 vs 1.750.000 ... ja, dat relativeert inderdaad lekker, griepje is inderdaad iets om 'het is maar een griepje' tegen te zeggen. Vooral als je het af zet tegen de potentie van het huidige Corona virus.

Wat is economie, behoudens een verzonnen iets om de handel mee te vergemakkelijken, dat is uitgegroeid tot een systeem waar vooral de rijken veel baat bij hebben. Als je gaat onderzoeken waar geld echt een vlucht heeft genomen, dan kom je al snel uit bij 'koningen' (aka. Maffia) die dmv. penningen etc. reeds vooraf het 'beschermgeld' kwamen innen, hadden als 'overheid' *kuch* toen al een gat in de hand en moeite het budget dicht te krijgen.

1
28 mightimouse

@27 Psssst weet je het beter dan hem wat er in zijn staat gebeurt?


Daarnaast snap je nog steeds dit niet
http://www.artefacts.us/wordpress/works/exponential-growth-lily-pond/

Ze hebben 12000 beademingsapparaten..... die zijn over iets meer dan een week op in dit tempo van groei. Gezien het nog exponentieel groeit gaat het goed mis in New York. Aldus

2
29 Otasanek

Dat zullen dan wel de pinokkio wetenschappers zijn, betaald door pinokkio.

2
30 B55

@7 Snap je wel wat daar staat, op https://www.worldometers.info/coronavirus/

Dat percentage van 16% is naast het aantal herstelden gezet, de overige 84% dus. Samen vormt dat 100% van "closed cases"

Dus er valt geen 16% doden, zoals je in @4 beweerde. Je moet het aantal doden delen door het aantal besmettingen. Maar dat geeft een vertekend beeld, want lang niet alle besmette mensen zijn getest.
Maar al zóú je dat doen, dan kom je op 4,5%
(Op dit moment 23.721 doden en 526.008 geteste besmettingen.)

5
31 xtremy

@31 ga niet weer deze hele discussie aan ... https://www.nieuwskoerier.nl/news/634055-momenteel-gaan-zon-12-van-corona-patienten-dood lees dit door dan vind je al mijn antwoorden op alle kritiek die je hierop wil geven.

0
32 mightimouse

@16 "..Waarom is er in 2017/2018 niet ingegrepen, toen ging het nog net wat ic's betreft.....

Dit virus is veel besmettelijker dan de gangbare griepvirussen , plus niemand heeft er afweer tegen ener is geen vaccin tegen .
Als je het virus niet indamt besmet het in korte tijd ontzettend veel mensen waardoor de economie eveneens een opdonder krijgt ., plus IC 's die het onmogelijk aankunnen .
Daarom indammen zodat niet half Nederland thuis ziek in bed ligt .

0
33 Olivia

@32 Allemaal leuk en aardig, maar die 14 (16) % waar jij het over had in @4 gaat niet over over het aantal dat doodgaat door corona.
Als je cijfers wil gebruiken, moet je dat wel goed doen.

4
34 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Oeps112
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonges-zoveelste-zeperd-economen-ontmaskeren-woonministers-wanbeleid...

15 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Magister Nivardus
Mysterie eindelijk opgelost: op deze plek hingen uit Afrika vertrokken mensen 20.000 jaar rond voor ze verder gingen

@23 . De tekst verdween ? Heel herkenbaar . Er staat ons nog wel het een en ander te wachten aan openbaringen. Zeker nu we met de eiwit-analyse...

16 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Weetal
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Weten we nu wat wehebben binnengehaald?...

19 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Meer maar aan langs een windturbiene op de noordzee....

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Oeps112
GeenStijl: "Nieuw" beeld daders seksuele uitbuiting: '90 procent heeft migratieachtergrond'

Bizar! 90 procent van seksuele uitbuiters heeft een migratieachtergrond: "Zullen geen Zweden en Canadezen zijn!"https://www.dagelijksestanda...

22 minuten geleden geplaatst door Oeps112

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Leg maar bij v.d. Burg voor de deur. . . ...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Rihanna PornMiss Hannah MinxParis Hilton XxxForced Porn MovieProncartoonXxx Vedio NewBas SexAriella Ferrera My Sons Best FriendsChubby Porn StarsRashel Kolaneci XxxBrotherand SistersexGwen Gwiz PornSchool XxxxSexy Porn HdKaren Fisher Porn VideosRachelfit Onlyfans LeakedFamour PornHouse Of PornMy Free Black4chan NsfwAllegracoleStefania Ferrario NudeLara Kroft PornGang Rapes PornKitten NavidadHaxmastarHayden Panettiere LeakShy Love18 Yr Olds NudeQc EscortTropical Kiss HentLesbian Oral PornDorcel Club PornHot Sex PornXxxhot SexyBest Lndian PornVideosxxxenespañolBeat Porn Videos Of All TimeXhartubateSpidergwen PornOffice Sex VideoFotos De TravecosXxx Full Hd PhotoKenzie MariePornoo Hd FreeMatue Porn TubeWww.erome.comMorgan Lane NudeLilcapriceBabymalaya XxxPorn RobinStana Katic SexyIndian Lady XxxIndian Blue Film WebsiteAnime 18 MovieLesbianshemale PornSuperheroine Porn VideosLesbiansexy VideoPorn Games ApjWhat Is Raw DoggingKelsie MonroneSexy Dress XxxHaripriya XxxHarry.jowsey PornClaire Northfield LeakedSexual FacesittingRussian Sex Video ComSnapchat WhoresKelsi Monroe Reality KingsXconfessionsOmegle CamsVoyeurhouse OrgFree Brazzers ViedoCamera PeiveWww Indian Mms VideoHd Video Of PornFast JoiXxx Sexy Video PunjabiSwathi Naidu XAriana Starr AnalLets Doeit3d Animation PornBig Black DildoNiffy ArchivesBate Papo Do UolDani DealsEve PornPeppa Pug PornJapanese DeepthroatSucking Huge TitsHot Sexy Bhabhi FacebookPov Lap DanceCockassSexual MassagePounding PornCurated PornhubBrokeatraightboysTeendreamsPorn Com NovinhasXxx VideopakistanSexy Tattoo GirlsMother Dauther ThreesomePublik Bus PornAnal GilfAdriana Chechik VrSexiest Tit PicsPaige Jimenez NudeTeen Incest StoriesBuzzr ChatEllaknoxOlgon PornBig Boobs Aunty NudeBoy Sex HdSex Hd Video 4kPunjabixxxGay Scat ThisvidMoms NakedNaked Pic Of TeensPorn To HardJabardasti ChodaRin AzumaErotica Gay Massageسكس مصريxxxEl Goblino DoorsNaked Mirror PicsIndian Desi PornReal Sex Hot VideoNip FlashTopxxxLuckycrush AlternativeOlder Naked WomenTallgirlsJilian JansonPussy And Boobs LickingAddison Rae Porn VideosCumshot In ClassMr Deep FalePuretaboo 23 09 19 Khloe KingsleyJuliatica OnlyfansGirls Kissing VideosBrooklyn Chase OnlyfansPorn CaptuonsRough ThroatfuckingEmma Bugg .Victorua Cakes PornCollege Girls Sex VediosOlivia GraceKaitkrems Onlyfans LeakAniyah VeeEncoxada Pornhub