RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Nachtmerrie voor Utopia-Romy: 'Baby ligt in ziekenhuis'

Beeld © Instagram @romykoldenhof_

Het zit niet mee voor Romy Koldenhof. De 'Utopia'-ster deelt op Instagram het heftige bericht dat haar pasgeboren dochtertje in het ziekenhuis is opgenomen, omdat ze enorm hoge koorts heeft.

"Alsof de nachtmerrie nog niet erg genoeg was"

"Alsof de nachtmerrie nog niet erg genoeg was na mijn plotselinge operatie van een paar dagen geleden", begint Romy haar emotionele bericht op Instagram. Het ging van kwaad naar erger laat ze weten. Twee dagen geleden is haar dochtertje namelijk "met hoge koorts opgenomen in het ziekenhuis" en moeder en kind liggen er al sindsdien. 

Utopia-Romy
Lees ook:
Utopia-Romy in het ziekenhuis opgenomen

Inmiddels gaat het al een stuk beter. "Het goede nieuws is wel nu dat de koorts weg is", verklaart de Utopia-ster. De artsen wilden "het zekere voor het onzekere nemen", aangezien het coronavirus nu heerst.  "Daarom hebben ze allerlei testen gedaan en nu is het gelukkig helemaal goed." Zowel Romy als haar dochtertje Marley mogen morgen weer naar huis.

Utopia-Romy
Lees ook:
Utopia-Romy en Cemal voor het eerst ouders geworden

Romy kan "met een gerust hart" weer het ziekenhuis uit met haar kleine spruit en "dubbel zoveel gaan genieten" van haar pasgeboren baby. Ze sluit af met een ode aan de zorg:  "Zoveel respect voor iedereen hier in het ziekenhuis die haar zó goed in de gaten hebben gehouden!"

Voor de bevalling was het nog lachen, gieren, brullen voor Romy en haar Utopia-vriend Cemal. De twee waren te gast in Louisa Laat Ze Weer Lachen, zoals je kunt zien in de video hieronder. 

Louisa Laat Ze Weer Lachen: Utopia-Romy worstelde met burn-out

07:46