RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Royalty

Meghan Markle sleept eerste klus voor Disney in de wacht

Beeld © Getty Images

Eindelijk is het Meghan Markle (38) gelukt om haar grote droom waar te maken: ze gaat samenwerken met Disney. De Hertogin van Sussex spreekt in voor de streamingdienst van de filmgigant.

Meghan werd al naar voren geschoven door haar echtgenoot prins Harry toen ze de Disney-honcho's spraken tijdens de première van The Lion King. Uit die beelden bleek dat hij alvast polste of zijn echtgenote misschien kon inspreken voor Disney. En nu is het dan zover. Meghan heeft haar stem verleend voor de natuurfilm Elephant voor Disney+. 

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's

De Disneyfilm Elephant gaat over de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. De reis die zij samen met hun kudde afleggen door de Kalahari-woestijn wordt ingesproken door Meghan. Disney+ staat in april in het teken van Earth Day en daarom komen ze met een hele waslijst aan natuurfilms en documentaires. 

'Meghan
Lees ook:
'Meghan Markle begreep niet dat ze hard moest werken als royal'

Als kers op de taart steunt Disney met Elephant ook nog eens het goede doel Elephant Without Borders. Hiermee willen ze olifanten in Botswana beschermen. Vanaf 3 april kun je met een goed gevoel en steun aan een goed doel kijken naar Meghans vertolking van Elephant op Disney+. In de video hieronder zie je de trailer van de natuurfilm.