U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 36
Vanaf december waart het coronavirus rond. In Brussel is het oorverdovend stil en is het ieder land voor zich. Alle extra hulp zoals mondkapjes, beademingsapparatuur etc. moeten de landen zelf onderling regelen, verbaast Jaspers zich. ...

9 dagen geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
2
2
22
LEES MEER OVER

@100
Als er een antwoord was, dan was er nog iets dat niet kon bevallen. Maar gewoon kinderachtig reageren als u geen antwoord meer heeft, ach, dat was op de kleuterschool nog leuk bedacht.

101 AJ74    
8 dagen geleden door AJ74
4
Meld

@101 Je bent vast ZZPer in aan & verkoop van lompen gezien je ouwe herhalingsmeuk ....

102 RubberDuck    
8 dagen geleden door RubberDuck
5
Meld

@102
Sterk argument. Ga zo door!

103 AJ74    
8 dagen geleden door AJ74
4
Meld

@103 Zelfde antieke meuk ... ga zo door.

104 RubberDuck    
8 dagen geleden door RubberDuck
4
Meld

@24 : Lezen joh: NEXIT, en RAP een beetje.

105 TonAlias    
8 dagen geleden door TonAlias
2
Meld

Tsja... dit kost alleen geld maar natuurlijk...
Brussel hoor je natuurlijk alleen maar als ze geld bij elkaar kunnen harken.
Zo wordt ons nu alweer een crisis aan gepraat. In plaats van dat ze de financiële gevolgen hiervan nu eens bij de veroorzaker gaan claimen, met hun onhygienische markten met dooie apen en vleermuissoep en weet ik veel wat meer voor dieren ze daar verkopen... Maar nee hoor, dat gaat gewoon door. Zelfs na SARS. Dit is dus nu al de 2e keer mensen!
Maar ze gaan er gewoon mee door daar...106 Anonymousje    
8 dagen geleden door Anonymousje
1
Meld

Hulp gaan we niet krijgen want Timmermans heeft gezegd dat het klimaat veel belangrijker is.
Als er veel mensen doodgaan stoten we minder CO2 uit en halen we ons klimaatdoel sneller.

107 jdj    
8 dagen geleden door jdj
1
Meld

Brussel heeft geen zin om hier enige Euro's aan uit te geven! Dat geld hebben ze nodig om Erdo als vriend te behouden en rubberboot toeristen binnen te loodsen. De NAVO helpt Griekenland niet op de grens. Straks stapt Griekenland strategisch over naar de Russische variant. En gelijk hebben ze dan!

108 Verwonderd    
8 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

De oninbare schuld van één klant in Amerikaanse ABNAmro van 183 miljoen krijgt meer aandacht van Brussel. question

109 Verwonderd    
8 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

Ik lees net dat de vriendin van Timmermans, Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen de lidstaten op hun flikker geeft, met als reden “Wanneer we er in Europa echt voor elkaar moesten zijn, hebben er in het begin te veel enkel aan zichzelf gedacht”,
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/von-der-leyen-uit-kritiek-op-elk-voor-zich-reflex-in-europa-bij-uitbraak-corona-epidemie~a3fdfa95/

110 Verwonderd    
8 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

Hahaha wat een sukkels hier. De Lock-downers willen nu een nexit. terwijl ze door hun eigen leiders zijn opgesloten en hun welvaart,vrijheid en economie geheel kapot laten maken. En na dit alles ,want 6 april wordt het echt niet, dan moet er bezuinigd worden. 1x rade waarop oa, precies de zorg.


Wat een kut volk!!!!!

111 Tyler    
8 dagen geleden door Tyler
6
Meld

@111 Daar ben ik ook bang voor: na deze corona crisis moet al het geld terug de schatkist in , de overheid bezuinigd echt niet op zichzelf en zullen wij flink belast worden.

112 Frangipani    
8 dagen geleden door Frangipani
2
Meld

NEXIT !!!!

#BreakEUp !!!!

113 xtremy    
8 dagen geleden door xtremy
5
Meld

Brussel kan om te beginnen per direct stoppen met het Straatsburg- circus: dat geld wat uitgespaard wordt kan dan mooi naar de zorg. Dragen ze een steentje bij op die manier. Nog goed voor het milieu ook!

114 Frangipani    
8 dagen geleden door Frangipani
2
Meld

Wat er ook mis zit, de hulp is de Nexit
Het is de haarlemmerolie van de extreem rechtse internetriddertjes.

Nexit Nexit Nexit, tegen al uw problemen.

Maar 80% van ons land WIL HET NIET.
Dus GAAT HET NIET GEBEUREN.
Roep vooral onzinnig verder Nexit Nexit Nexit question

115 Gekste Henkie    
8 dagen geleden door Gekste Henkie
7
Meld

Dit is wel een episch falen van de EU, tijd voor het langzaam losweken van onze landen tot een ander minder stringent samenwerkingsverband.

116 Otasanek    
8 dagen geleden door Otasanek
3
Meld

Dus omdat we actie verwachten van brussel, zorgen we dat we ons verder verwijderen?
Wat is dat voor rare logica?

Veel meer voor de hand ligt dat de EU zaken rond pandemie-dreiging veel beter gaat regelen, zoals ELK land dat zal gaan doen.

En daar gaan we democratisch heel tevreden mee zijn.

Altijd zullen er mensen blijven die het er niet mee eens zijn, vooral op NK, maar dit is bijzonder volk. Geen normale doorsnede van de bevolking die onze 2e kamer kiest.

117 Gekste Henkie    
8 dagen geleden door Gekste Henkie
6
Meld

Brussel heeft ons achtereenvolgens overgeleverd aan massa-immigratie, islamisering, asielzoekers.....en nu weer Corona...!

118 CoolMemories    
8 dagen geleden door CoolMemories
3
Meld

@116 "...Dit is wel een episch falen van de EU, tijd voor het langzaam losweken van onze landen tot..."

Wordt er ook een wakker....?!

119 CoolMemories    
8 dagen geleden door CoolMemories
3
Meld

Laten ook eens hard nadenken over die 13 miljard die de EU nog van ons eist..

120 ILikeMeat    
8 dagen geleden door ILikeMeat
0
Meld

Laat de landen die nooit wat aan hun begrotingstekort hebben gedaan maar lekker op de blaren zitten.
Wij hebben veel in het verleden in moeten leveren om het begrotingstekort naar beneden te brengen.
Vooral die kut Belgen met hun grote bek.

121 qubix    
8 dagen geleden door qubix
0
Meld

@15 Henkie, je hebt vergeten ' SARC' onder je post te zetten.

122 Dirk2137    
8 dagen geleden door Dirk2137
1
Meld

Het is inderdaad stil vanuit Brussel maar ja, voor een crisis als deze zijn ze natuurlijk ook niet. Ze zijn er voor globalisme, stofzuigers en komkommers en Timmerfrans heeft al helemaal geen tijd ivm zijn greendeal. (dat er Nederlanders op die lul hebben gestemd snap ik nog steeds niet). De rest is aan het uitrekenen hoeveel hoger de lidmaatschap gaat worden omdat er weer wat landen bij de EU komen die de goed presterende landen verder gaan plukken. Ze durven zich ook niet te laten zien omdat de Engelsen ze vierkant uitlachen en ik vermoed dat er ook steeds minder voorstanders van dit gedrocht zijn die ze nog kunnen overtuigen dat de EU voordeel voor iedere burger brengt maar de meesten geloofden dat al van begin af aan niet. Zelf bij een uitgelezen kans zoals nu om zich te profileren, zie of hoor je ze niet en dat is wederom een bewijs van de onkunde van dit gedrocht die tot nu toe alleen maar ellende heeft veroorzaakt.

123 Dirk2137    
8 dagen geleden door Dirk2137
1
Meld

@123 "...(dat er Nederlanders op die lul hebben gestemd snap ik nog steeds niet).

Via de moskeeën wordt opgeroepen op 'ayatholla Timmermans' te stemmen, daarom heeft hij zijn baard laten staan.......de Nederlandse media noemen dat dan 'het Timmermans effekt' ........maar het heeft niets met Nederland te maken maar met EU, globalisme en de Islam die trans-nationaal is.....

124 CoolMemories    
8 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

@110 "...Ursula von der Leyen de lidstaten op hun flikker geeft, met als reden “Wanneer we er in Europa echt voor elkaar moesten zijn, hebben er in het begin te veel enkel aan zichzelf gedacht” ...."

Het wordt steeds gekker met die bolsjewistische dictators......het is gewoon het jargon van Lenin, Trotski, Mao.....en de goedgelovige gewoontegetrouwe mensen blijven maar stemmen op die politiek.....totdat het te laat is! De arme Russische drommels in de Goelags dachten nog: "als vadertje Stalin ons lot wist zou hij ons komen redden...."

125 CoolMemories    
8 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Ik zal nog een voorspelling doen die uitkomt. Hoe langer de Lockdown gaat duren des te onrustiger word het volk, waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. De zelfstandige onder- nemers zonder buffer gaan het eerste eraan. Zodra het effect bij de uitkeringstrekkers komt, breekt de pleuris uit.

126 Verwonderd    
8 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

In Brussel zijn ze alleen druk met het extra bijprinten van geld dat linea recta naar hun vriendjes gaan, die vervolgens schulden gaan overnemen en daarmee in feite eigenaar worden van veel bezittingen. Het klein en middenbedrijf wordt doelbewust kapot gemaakt. Op deze manier worden de rijke nog rijker en wordt de grote middengroep in Europa steeds kleiner in navolging van de VS.

127 artemis    
8 dagen geleden door artemis
2
Meld

@126

Europa stevent al jaren af op het verdwijnen van de middeninkomens. De eigenaren van de centrale banken, enkele private bankiers, zijn erop uit om zoveel mogelijk bezittingen te verwerven. Dat doen ze al vanaf tijd Napoleon. Bankiersknechten, zoals nar Rutte en de demonenvereerders in zijn coalitie zijn slechts uitvoerders voor de globale agenda van enorme zelfverrijking en afschaf van alle burgerrechten. Beetje voor beetje pakken ze de ruimte. De Corona-uitbraak helpt hun enorm hiermee.

De uitrol van 5G, geheime handelsverdragen, geheime afspraken met farmaceuten, ondersteuning van terroristen in MO, importeren van randdebielen uit Afrika, opvoeren van de belastingdruk, censuur in de media, kleine kinderen een probleem aanpraten, etc. etc. Dit alles zijn de tentacles van de voorstanders van slavernij 2.0.

128 artemis    
8 dagen geleden door artemis
3
Meld

Weer een ingezonden onzin brief van een ongeïnformeerde knuppel.

https://www.europa-nu.nl/id/vl6veni6cpys/europese_maatregelen_coronavirus

https://www.euractiv.com/section/coronavirus/news/eu-allocates-chinese-aid-to-italy-to-fight-against-the-pandemic/

De EU stuurt de hulpmiddelen die ze hebben gewoon naar de gebieden waar het nodig is.

"Alle extra hulp zoals mondkapjes, beademingsapparatuur etc. moeten de landen zelf onderling regelen, verbaast Jan Jaspers zich."

Jan Jaspers moet voor hij zijn onzin opstuurt eens kijken of wat hij wilt geloven ook werkelijk waar is. Dat is wat een intelligent mens zou doen. Helaas is Jan Jaspers te druk bezig met het zeiken over hoe een komkommer eruit ziet.

129 VaY    
7 dagen geleden door VaY
2
Meld

Als Brussel te veel doet is het niet goed.
Als Brussel te weinig doet is het niet goed.

Wanneer is het eigenlijk wel goed?

130 Gekste Henkie    
7 dagen geleden door Gekste Henkie
3
Meld

@130 Als Brussel zijn spullen oppakt en ophoepelt!

131 CoolMemories    
7 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

@131
Succes met het wachten daarop Cool, je zult een engelengeduld moeten hebben.

132 Gekste Henkie    
7 dagen geleden door Gekste Henkie
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
De huisarts wil dat ‘kwetsbaren’...
Wat moet de huisarts doen als hij twijfelt of...

17 uur geleden door Wilmama

Het symbool van de WHO is niet wat je denkt.
Het symbool van de WHO is niet wat je denkt....

3 uur geleden door DONKEY R

Inspectie neemt coronaclaims Oegstgeester hom...
Drie dagen achtereen een homeopatisch korrelt...

15 uur geleden door kwatta

Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra waarsch...
"China is bezig met een PR-campagne om de eig...

15 uur geleden door Crezee

Belastinggeldwatch – Sigrid Kaag trekt...
Nederland is al bereid 1 miljard euro bij te...

23 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Thomas Bigge
Derksen: Overmars is gewoon bang dat AZ kampi...
@15 Tuurlijk doet hij het erom. Hij doet net ...

minder dan een minuut geleden door Thomas Bigge

opabert
Amerikanen krijgen advies om buiten mondbedek...
in US is iedereen op zoek naar de overvolle z...

1 minuut geleden door opabert

Strongoli
Nu worden de gevolgen van het Nederlandse cor...
Wanneer Rutte ontkent dat het doel niet de gr...

1 minuut geleden door Strongoli

Otasanek
Nu ook in Rusland het coronavirus om zich hee...
@49 Welk vaccin? Vaccin kan alles van 18 maan...

1 minuut geleden door Otasanek

Johnboy
"nederlanders" vast in Marokko ‘door dubbel...
Als ze in Nederland zijn dan zijn het Marokka...

1 minuut geleden door Johnboy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig