Chantal van Emden uit Arnhem werkt in de thuiszorg. Bij kwetsbare ouderen treft ze geregeld huiskamers vol visite. ,,Dat die familieleden het leven van hun vader en of moeder aan hun laars lappen is al erg genoeg. Maar ik moet ook naar andere cliënten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal van Emden uit Arnhem werkt in de thuiszorg. Bij kwetsbare ouderen treft ze geregeld huiskamers vol visite. ,,Dat die familieleden het leven van hun vader en of moeder aan hun laars lappen is al erg genoeg. Maar ik moet ook naar andere cliënten.” © Gerard Burgers

Thuiszorgster Chantal wanhopig over koffieleuten bij oma: ‘Schande dat men zo met ons omgaat’

Hele families die met kinderen en al lekker bij oma en opa op bezoek gaan. En niemand die zich houdt aan de corona-voorschriften om anderhalve meter afstand te houden. 

0 reacties

  1. Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea, directeur ontslagen

    Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea, directeur ontslagen

    De fusie tussen de vier belangrijkste militaire musea in Nederland is ontaard in een bestuurlijke chaos. Onderling wantrouwen, onveilige werksituaties en diverse arbeidsconflicten hebben ertoe geleid dat een voorgenomen reorganisatie tijdelijk is stilgelegd. Meerdere externe bureaus deden afgelopen maanden onderzoek na klachten van medewerkers, blijkt uit interne documenten. De algemeen directeur is na twee jaar alweer ontslagen.