U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 3
In de Verenigde Staten blijft het aantal coronagevallen snel toenemen, maar woedt een fel debat over de vraag hoever het land moet gaan om de epidemie te stoppen. President Trump wil dat bedrijven, restaurants en kerken met Pasen weer normaal kunnen functioneren. Waanzin, zeggen artsen en ...

14 dagen geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI
3
6
4
4

Als ik het aantal doden dat nu in Italië is gevallen (7.503) verdubbel, kom ik op 15.000 (afgerond).
Dat is 0,02% van de totale Italiaanse bevolking. Italië is qua virus al op z'n retour, dus hooguit een verdubbeling van het aantal doden lijkt me gerechtvaardigd in mijn schatting.

0,02% van 320 miljoen (aantal inwoners in Amerika) is 64.000.
Dat zal ongeveer het maximale aantal doden worden in Amerika.
Voornamelijk ouderen die al één of meerdere onderliggende ziektes hebben en dus (oneerbiedig gezegd) tóch al niet lang meer te leven hadden.
Er wonen in Amerika (getallen uit 2016) : 65 jaar en ouder: 15,25% (mannen 21.895.128 en vrouwen 27.525.255)

Kleine 50 miljoen dus.

50.000.000 waarvan er (extra ruim genomen)
65.000 overlijden "met of door" corona.

101 xtremy    
14 dagen geleden door xtremy
21
Meld

@98
Hoef je ook niet hier naar te kijken, op 10' minuten (in relatie tot wat pence zei) : https://www.youtube.com/watch?v=C2kA73RWPDs&list=PL18vrD9EPjABPcuBSsH6GlLhMrT8Vuejq

102 Proemevla    
14 dagen geleden door Proemevla
17
Meld

@87
Er zijn allerlei locaties gesloten en mensen is gezegd thuis te blijven. Zowel in Amerika als in Nederland (Europa) zijn dezelfde perikelen van mensen die niet meewerken. Er wordt echter continue op het hart gedrukt om niet in groepsverbanden te verkeren.
Men wil geen lockdown, maar medewerking van de mensen. Florida heeft standen gesloten, Disney heeft de poorten dicht. Casino's hebben de deuren dicht ...
Overal is actie om aan te sporen tot het bewaren van afstand en om thuis te blijven als het niet nodig is om uit te gaan.
Men doet wat men kan en war men mensen kan motiveren tot medewerking is een lockdown niet nodig. Een lockdown zal wel ingaan als het aantal nieuwe gevallen per dag niet het ziekenhuis zal overladen. Dat betekent niet dat er nieuwe gevallen zullen ontstaan en dat zal 6 weken ook niet wegnemen.

103 sparta    
14 dagen geleden door sparta
11
Meld

@80

Jou pakken ze niet op cijfers?

Heb ik er nog één voor je:
@76 Trump president van meer dan 4 miljoen Amerikanen???

104 Brolin    
14 dagen geleden door Brolin
3
Meld

@103 das nou juist het probleem, de gouverneur heeft de stranden nog niet gesloten, als er iets gebeurd is het in sommige steden.

https://twitter.com/DWUhlfelderLaw/status/1242938499927543809?s=20

105 Moien    
14 dagen geleden door Moien
3
Meld

@103
Ach joh tis helemaal niet nodig dat die gouverneurs van die staten die maatregelen nemen
Het oranje orakel heeft verklaard dat met pasen alles achter de rug is
Dus waar maakt iedereen zich druk om

106 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
6
Meld

@100

Ik zit er ook naar te kijken.
Zelfs bij het stuk dat hij oplas van de geschreven speech raakte hij steeds de draad kwijt en begon hij te wauwelen.
Er is inmiddels al een TV zender in ik meen Seatle die weigert zijn speeches live uit te zenden vanwege "de grote hoeveelheid leugens en onwaarheden".

107 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
4
Meld

@101 jij weet helemaal nada niks van die onderliggende klachten, dus zoals jij het gebruikt is het inderdaad oneerbiedig, er is in heel Italie een piek van 20% meer sterfgevallen dan normaal, in Lombardije 80%. Dat het minder wordt komt door de Lock Down en niet doordat het virus minder zou weken, als je de lockdown nu opgeeft komt het virus keihard terug. Met dezelfde of hogere sterftecijfers over het aantal besmettingen als in Lommbardije ruim 13%.

108 Moien    
14 dagen geleden door Moien
3
Meld

@106

In Nederland zijn de meeste bedrijven nooit gesloten geweest , wat vind je daar dan van ?

109 Vageali6888    
14 dagen geleden door Vageali6888
21
Meld

"Er zijn allerlei locaties gesloten en mensen is gezegd thuis te blijven. Zowel in Amerika als in Nederland (Europa) zijn dezelfde perikelen van mensen die niet meewerken. Er wordt echter continue op het hart gedrukt om niet in groepsverbanden te verkeren."

Nou, daar lijken ze in de VS totaal niet aan te houden

https://www.flightradar24.com/45.85,-67.98/4

110 LGK    
14 dagen geleden door LGK
4
Meld

@108 De dokters en statistieken die het over die andere onderliggende ziektes hebben, zeggen dat niet voor niks natuurlijk.

Als je nu iedereen weer vrij laat uit hun gevangenis kan het virus inderdaad verdergaan iedereen te besmetten, zoals het al sinds ruim 4 maanden de wereld over gaat en iedereen besmet. Of denk je dat de Chinezen eind december gelijk het allereerste (en enige) geval te pakken hadden?
Maar als je bedenkt dat het virus dus al minstens 4 maanden rondgaat door de wereld, zal het merendeel (persoonlijke gedachte, dus geen bron bij) al besmet zijn of zijn geweest. Meer dan 50% van de hele (westerse) wereld. Het overgrote deel daarvan merkt er niets van. Het veel kleinere andere deel merkt er "iets" van en gaat naar de dokter. Daar een deel van wordt getest en positief bevonden.

Dat zijn er nu wereldwijd zo'n 467,351.
Waarvan er al weer 113.808 zijn hersteld.
En waarvan 96% dus 317.468 mensen MILDE klachten hebben en dus thuis kunnen uitzieken.
En slechts 4% dus 14.909 mensen ernstigere klachten hebben. WERELDWIJD.111 xtremy    
14 dagen geleden door xtremy
17
Meld

@105
Het is te zeggen dat er veel meer gebeurd dan slechts die stranden .. Er wordt overal druk uitgeoefend tot actie en dat is met die stranden in Florida niet anders. Hetzelfde probleem als in Nederland ... onwillig volk wat de ernst van dit virus totaal onderschat.

112 sparta    
14 dagen geleden door sparta
10
Meld

@109
Ik heb me volledig neergelegd bij de oneindige wijsheid van het oranje alleswetende en zeer stabiele genie in het witte huis
Ik ga me net als jij en Proemstra , xtremy en nog wat volgelingen me volledig richten op het verspreiden van de gospel van Trump
Halleluja broeders en zusters ik heb het licht gezien amen

113 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
4
Meld

Ik zou zeggen: alle 70 plussers (zo'n 30 miljoen) in absolute quarantaine, het land en economie gedeeltelijk laten door draaien, snel groepsimmuniteit opbouwen onder de rest van de bevolking en de economie weer voor de volle 100% laten draaien, wachtend op het vaccin/geneesmiddel voor de ouderen.

114 CoolMemories    
14 dagen geleden door CoolMemories
13
Meld

@113 Eindelijk!
Je herkent en erkent het genie.

Friezen toch altijd weer.

Maar ik hou mijn hart vast voor de VS.

115 Violier    
14 dagen geleden door Violier
4
Meld

https://www.youtube.com/watch?v=SJsPZcXqs7E

Hier wat medegelovigen van me

116 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
3
Meld

@109
Jij denkt steeds dat je door 1 detail te roepen ineens gelijk hebt als mensen niet snel een weerwoord weten.

Er waren 15.000 a 20.000 winkels dicht in heel NL.

Doe dus niet of er geen bedrijven dicht zaten, dan praat je poep.
Maar dat ken ik wel van je.

en je hele trucje is om steeds een nieuw detail te roepen en dan te doen of je gelijk hebt als de ander er geen antwoord op weet.

Je lijkt wel een jehova die steeds een nieuwe voet tussen een andere deur steekt question

117 Gekste Henkie    
14 dagen geleden door Gekste Henkie
3
Meld

Trump in absolute quarantaine dus. Goed begin.

118 Violier    
14 dagen geleden door Violier
3
Meld

@115
Ik hou mijn hart vast voor iedereen
Prepare for the worst and hope for the best
Meer kun je als burger niet doen

119 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
4
Meld

@104 , gek, hou je bij het onderwerp en ga weg met je cijfergeneuk. Trump heeft een probleem net als zijn miljoenen landgenoten. We doen beter hem te helpen dan langs de kant te staan. Want, de beste stuurlui, die staan aan wal:

== Reddingspakket
Tot opluchting van iedereen in de VS heeft het parlement een akkoord bereikt over het grootste reddingspakket uit de Amerikaanse geschiedenis: in totaal wordt 2000 miljard dollar uitgetrokken.

Een gemiddelde Amerikaan krijgt 1200 dollar, de WW-uitkering wordt verlengd én verhoogd, en er is 800 miljard om bedrijven te helpen, met name in de vorm van leningen. ==

120 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
17
Meld

@119 Ik ook Rinze.

121 Violier    
14 dagen geleden door Violier
3
Meld

@114 , met alle respect, hoe oud is jouw moeder, jouw vader? Nog even en de senioren moeten worden afgevoerd naar een kamp, hotel Corona.

122 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
14
Meld

@106 ;

== In de Verenigde Staten blijft het aantal coronagevallen snel toenemen, maar woedt een fel debat over de vraag hoever het land moet gaan om de epidemie te stoppen.

President Trump wil dat bedrijven, restaurants en kerken met Pasen (12 april) weer normaal kunnen functioneren. Waanzin, zeggen artsen en bestuurders. ==

kunnen functioneren, kunnen ...

123 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
16
Meld

@113 , als je je bij Trump's uitspraken hebt neegelegd, hou er dan over op:

Een beetje vanaf de kant roepen naar de bestuurder maakt van jou nog geen Wijze:

== Een derde van alle Amerikanen is opgedragen thuis te blijven. En in een land waar de economie voor twee derde bestaat uit consumentenbestedingen, is dat desastreus.

Dus wil president Trump de boel weer snel opstarten. Sommige partijgenoten wijzen erop dat het virus vooral dodelijk is voor ouderen.

Zou het dan niet slimmer zijn om hen, en mensen met onderliggende ziektes, thuis te laten blijven? Ook kun je denken aan een regeling waarbij mensen die de ziekte goed doorstaan hebben, wel weer aan het werk kunnen. ==

Trump is omringd door deskundigen, je zou willen dat de Redactie van NieuwsKoerier sommige deelnemers ook van deskundigen zou voorzien.

Als al die Trumphaters een dorpsplein zouden moeten besturen, de doden lagen op straat.

124 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
21
Meld

@124
Tjeezus jij bent echt te dom om te poepen

125 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
5
Meld

Dat is over 2 of 3 weken, dat is wel kort hoor. Trump was weer aan het zwammen.

126 smurf    
14 dagen geleden door smurf
0
Meld

@125 Nou zeg... moet dat weer zo?

127 smurf    
14 dagen geleden door smurf
10
Meld

@124 Een derde van alle Amerikanen is opgedragen thuis de blijven?
Een derde? Serieus?

Dat gaat helpen.

128 Violier    
14 dagen geleden door Violier
3
Meld

@124
Het is voor ons niet minder desastreus dan voor de VS. Punt.

Maar: er is vlot gekozen voor een goede mix tussen gezondheids- en economische aspecten.
En de aanpak op beide fronten is stevig, duidelijk en consistent.

Je zult zien dat hier relatief veel mensen hun baan houden omdat veel bedrijven overeind gaan blijven. Dat zal in de VS opnieuw opgestart moet worden. Die schade gaat een stuk dieper dan hier.
Trump weet dit, daarom wil hij het land weer open. Dan zijn de mensen dood maar hij heeft de beurs gered.

129 Gekste Henkie    
14 dagen geleden door Gekste Henkie
2
Meld

Voor Trump telt maar een ding en dat is de economie. In zijn hoofd draait alles om dollars. Hij heeft even niet door dat als het virus razendsnel om zich heen grijpt de economie pas echt op zijn kont ligt.

130 Violier    
14 dagen geleden door Violier
4
Meld

@102 Heb je ook gegoogeld op de naam Janet Ossebaard? Trouwens haar manier/toon van praten lijkt net of ze een sprookje voorleest aan kinderen! Bah irritant mens!!!!

Over de irritante Janet Ossebaard:

Janet Ossebaard, van oorsprong Taal- en Letterkundige, is ruim 20 jaar graancirkelonderzoeker. Haar leven als zakenvrouw en zelfstandig ondernemer liet ze achter zich om zich volledig te wijden aan de graancirkels. Ze schrijft boeken, maakt documentaires, geeft lezingen en ervaringsdagen en neemt groepen mee naar de graancirkels in Zuid-Engeland.

Hoe krijgt u het voor elkaar om dit mens serieus te nemen????

Zie: https://www.ninefornews.nl/categorie/columns/janet-ossebaard/

131 Nieuwsgierig    
14 dagen geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

@120

Zorg er dan voor dát je niet meer op cijfers te pakken bent, Truus.
En daag me niet uit question

132 Brolin    
14 dagen geleden door Brolin
1
Meld

@131 Maakt een hoop duidelijk in welke wereld Proem leeft.
Heel bijzonder fenomeen trouwens. Dit soort complotters zijn erg voor Trump en Poetin.
Duidt dat maar eens. Het is mij een raadsel.

133 Violier    
14 dagen geleden door Violier
3
Meld

Voor wie gehoord heeft hoe Trump claimde dat New York heel blij was met de maatregelen:

During a press conference Wednesday afternoon, New York City Mayor Bill de Blasio blasted Senate Majority Leader Mitch McConnell for allegedly standing in the way of real aid to New York.

“It should have been one of the easiest no-brainers in the world for the U.S. Senate to include real money for New York City and New York state in this stimulus bill, and yet it didn’t happen. And we know why — because Mitch McConnell wouldn’t let it happen. I don’t understand how anybody — any public servant — could live with themselves if they deprived the cities in the middle of the biggest crisis since the great depression — deprived us, deprived our state — of the money we need,” de Blasio said.

De Blasio took issue with the fact that New York City only got $1 billion out of the $150 billion pool of funds provided for the entire country in the Senate’s stimulus bill when New York City alone accounts for almost two-thirds of confirmed coronavirus cases in the U.S.

134 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
2
Meld

@130

Sta je dan met je: America First!

135 Brolin    
14 dagen geleden door Brolin
3
Meld

@102 Inderdaad Proemevla. Dat is niet zo'n fraaie bron.

136 smurf    
14 dagen geleden door smurf
2
Meld

@111 laatste keer, dit zijn behalve inderdaad ouderen mensen, mensen die hartklachten hebben, dan krijg je corona en begeeft je hart het, mensen die herstellend van kanker zijn, minder immuniteit, niet opgegeven gaan wel dood omdat mensen geen weerstand meer hebben, MS patienten die kunnen 100 worden maar weinig immuniteit, usw usw Mensen met onderliggende klachten kunnen nog jaren leven zo niet tientallen jaren met behoorlijke verzorging cq medicatie die schrijf jij in 1 keer af , in de groep die waren zo goed als dood, dus niet belangrijk en dat is niet waar. Nogmaals er is een piek in de grafiek sterfgevallen voor heel. Italië van 20% en Limbardije van 80%.

137 Moien    
14 dagen geleden door Moien
0
Meld

Lim lam lombardije..

138 Sjaak Trekhaak    
14 dagen geleden door Sjaak Trekhaak
6
Meld

@102 Nog 2 delen van het sprookje voor het slapen gaan. Goed voor de lachspieren en rustgevend in deze spannende tijd!

In de hoofdrol Janet Graancirkel Ossebaard!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=6kn9yqs31tc&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=5aWkCtyPM9s&list=PL18vrD9EPjABPcuBSsH6GlLhMrT8Vuejq&index=3

139 Nieuwsgierig    
14 dagen geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

Wat ik me afvraag eigenlijk na de persco van de US: waarop baseert Fauci zijn stelling dat het virus in warme seizoenen waarschijnlijk af zal nemen?
Wanneer ik kijk naar bijvoorbeeld Brazilië, daar is de stijging van de groeicurve vrijwel gelijk aan die in de US. En Brazilië is toch echt grotendeels tropisch en subtropisch .... ???

140 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
0
Meld

@83 en dat komt omdat Trump niet wilde testen en nog steeds niet genoeg in bv. Texas, daar worden lijken nog steeds niet of nauwelijks getest op corona.


nog een feit dat middel van Trump is niks beter als de al bestaande medicatie voor Corona

https://news.yahoo.com/antimalarial-drug-no-better-standard-coronavirus-care-study-172249597.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly90LmNvL0lyWXlKejZRdzA_YW1wPTE&guce_referrer_sig=AQAAANF9c2PHiCDCsyQyi5Gu-o4e7owhOx7_Wt4vrBQmlOPFECn_peSNN-lX4CNSRw0MR92LmU9lvOm6xTXaisXUfXA48h0-VUPKgRH_-PO2yJE9tQY5b8oQvkrHTe_W5EUj57E0Hu_wfW1AJiprOhAZd1ym-pKT6vYC8gKPOYi9qbEW

Ingraham FOX heeft in haar programma een dr. Geinterviewed van een ziekenhuis in New Jersey die beweerde dat er wonderen met Chloroquine waren behaald, blijkt die vent helemaal niet bij dat ziekenhuis te werken. Ze had gelukkig al wat Tweets over het gelijk van de oranje narcist neergezet, dus we kunnen er nog even van genieten FAKE nieuws.

141 Moien    
14 dagen geleden door Moien
0
Meld

@130 domme reactie. Economie en Volksgezondheid zijn met elkaar verbonden.

Je moet allebei doen, mensen en economie. Trump is econoom, daar is om gekozen, het land weer beroemd en welvarend maken, geen Obamagelul maar aanpakken. Zijn virologen en artsen doen het werk voor de Volksgezondheid.

Economie en Volksgezondheid scheiden, dan gaan ze allebei dood.

142 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
15
Meld

@125 , luister, idioot van Rinze naar Ranzig is maar een kleine stap.

143 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
13
Meld
144 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
10
Meld

@143 Ik had er al wat van gezegd en nu begin jij ook al. Spreek hem gewoon aan op zijn gedrag.

145 smurf    
14 dagen geleden door smurf
6
Meld

@140 misschien neemt de weerstand dan toe op nooordelijk halfrond en heb je dan minder niezers en kuchers ?

146 billib    
14 dagen geleden door billib
5
Meld

@140 ja, en hun president wilde Brazilië gisteren al opengooien met maar 47 dode landgenoten.

147 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
11
Meld

@145 , oké, goed, ik zeg niks meer maar met types zoals Rinzig ben ik uitgepraat. Die luisteren niet, die willen aandacht. Kan hij krijgen, een flinke draai om z'n oren.

148 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
13
Meld

@140 Ik heb ook niet het idee dat het virus zich aan klimaatgrenzen houdt. In de landen waar het nu zomer is grijpt het virus net zo hard om zich heen.

149 Violier    
14 dagen geleden door Violier
1
Meld

@138 deze is leuker, met Wim Sonneveld:

https://www.youtube.com/watch?v=YeVQID6Gm2k

150 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
8
Meld

@148 Oké dan...

151 smurf    
14 dagen geleden door smurf
3
Meld

@120

"Een gemiddelde Amerikaan krijgt 1200 dollar, "

Daar wordt je niet beter van

152 LGK    
14 dagen geleden door LGK
3
Meld

@146

Dat zou dan ook in Brazilië meetbaar moeten zijn, omdat de exponentiële groei dan minder steil zou moeten zijn, maar dat is het niet.

153 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
1
Meld

@142
Zonder een gezond volk heb je geen economie

154 LGK    
14 dagen geleden door LGK
2
Meld

@154 . Ja, goed maar het gaat om de verbinding, want die volksgezondheid moet wel uit een draaiende economie betaald worden.

Laat dat nou maar aan Trump over, die man denkt in geld en economie, zijn staf zorgt voor de Volksgezondheid. En wedden dat alle patiënten, zwart, blank en Latino's behandeld worden?

Dat virus kan er nog voor zorgen dat Amerika een fatsoenlijke volksverzekering krijgt.

155 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
15
Meld

@119 : Tjeezus jij bent echt te dom om te poepen

156 vanserooskerken    
14 dagen geleden door vanserooskerken
22
Meld

Goed, ik stop maar ik zeg het eerlijk, ik ben erg geschrokken van alle berichten over dat Virus. Allemaal handen wassen, schietgebedje en gezond blijven, Jona.

157 Jona G.    
14 dagen geleden door Jona G.
8
Meld

@142

Trump is geen econoom maar een zakenman. Economen kijken naar de effecten voor het hele land. Trump kijkt naar zijn eigen hotels, casino's en golfresorts.

158 Brolin    
14 dagen geleden door Brolin
3
Meld

@158

En naar de verkiezingen.
Zijn "pers conferenties" zijn gewoon een soort van surrogaat verkiesingsrally's geworden.

159 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
2
Meld

Het hele land wordt doodziek van zijn maatregelen. Dag VS economie.
Behalve de uitzorgondernemers dan.

160 Violier    
14 dagen geleden door Violier
2
Meld

@120 die 1200 dollar stel niks voor, iemand die zijn baan kwijt is heeft geen inkomen meer, hoe kom je dan aan WW ? Denk je echt dat zoiets in amerika bestaat ? hahahaha geen werk geen inkomen, zo gaat dat daar. Mensen die ziek zijn krijgen ook geen cent, dus je bent rap door je aalmoes heen. Lopen duizenden besmette mensen daar rond die gewoon aan het werk zijn want als ze ziek thuis blijven, geen geld dus, snap je? Grote ellende en dan nog al die miljoenen onverzekerden waar een groot gedeelte van besmet is, die kunnen zelfs met die fooi de behandeling niet betalen dus blijven gewoon doorlopen. Het failliet van systeem enkel bedoeld om de rijken nog rijker en de armen nog armer te maken. stelletje kloothommels

161 oculus amet    
14 dagen geleden door oculus amet
0
Meld

@156
Echt origineel ben je niet he
Ik heb prachtige ruzies gehad met mensen waar ik het fundamenteel oneens was maar die ik wel waardeerde omdat ze hun standpunten konden onderbouwen
Jij behoort niet tot die categorie dus
Tjeezus jij bent echt te dom om te poepen
lutser question

162 Rinze    
14 dagen geleden door Rinze
1
Meld

@153 dan weet ik het ook niet,ik heb de veronderstelling al vrij vroeg voorbij zien komen,maar nooit de onderbouwing.

163 billib    
14 dagen geleden door billib
0
Meld

@158 en daarbij is het ook nog een onbeschofte eikel

164 oculus amet    
14 dagen geleden door oculus amet
0
Meld

Deze clown zorgt er voor dat de ziekenhuizen en andere medische ondersteuning volkomen overbelast worden. Italie^2... Ach ja... In zijn wereld worden alleen de rijkste mensen, die IC/beademing nodig hebben geholpen en de rest mag van Corona sterven.

165 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
14 dagen geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
0
Meld

@162 Hé boy, dat is mijn uitdrukking. als het op poepen aankomt ben ik de man die het naar buiten mag brengen. beetje patent op, vat je

166 oculus amet    
14 dagen geleden door oculus amet
0
Meld

@159

Dat zijn ze al vanaf dag 1 dat ie president is. De verkiezingen en uiteindelijk het presidentschap is geen doel voor Trump, maar een middel om zich te kunnen blijven verrijken.

167 Brolin    
14 dagen geleden door Brolin
1
Meld

@155

", want die volksgezondheid moet wel uit een draaiende economie betaald worden."

Maar die draaide toch afgelopen 3 jaar op volle toeren?
IS er wat extra geld naar gezondheid gegaan?

Zover ik weet heeft Trump alles afgebroken wat Obama wilde verbeteren in de gezondheidzorg in VS

168 LGK    
14 dagen geleden door LGK
1
Meld

@168 dat zak hem aan zn reedt schuren, armoe is een keuze zegt die gast. Wij betalen voor die arme paupers ? No way, laat ze het zelf maar regelen. vrijheid blijheid. En met die woorden brak die obamacare af, was ook niet perfect maar begon er een beetje op te lijken. Grootste gedeelte van die amerikanen zijn zo dom als een varken, beetje met een pistool rondsjouwen, verder is hun ontwikkeling niet. eikels

169 oculus amet    
14 dagen geleden door oculus amet
4
Meld

@155
Zeg volg jij het nieuws wel?

Economen waarschuwen juist voor ECONOMISCHE schade door te snel open te gaan.
Die vrezen een veelvoud van de schade als men meerdere malen op slot moet, ze willen het in 1 keer achter zich hebben.

170 Gekste Henkie    
14 dagen geleden door Gekste Henkie
2
Meld

@163

Het lijkt een beetje in de categorie "wishful thinking" te vallen.
De suggestie dat het virus doorstaan geen immuniteit zou opleveren is dan weer de andere kant van het spectrum question

171 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
1
Meld

Meneer Trump heeft nu de medisch deskundigen EN economen tegenover zich, de man werkt zich aardig in de nesten. Het wachten is op het moment dat beiden zich hard tegen Trump gaan keren.

172 Gekste Henkie    
14 dagen geleden door Gekste Henkie
2
Meld

@161

En als je daarbij optelt dat héél veel Amerikanen van de ene creditcard limiet in de andere leven en zodra ze hun salaris ontvangen eerst de schuld van de vorige maand moeten aflossen, dan zijn ze die aalmoes ook meteen kwijt.

173 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
1
Meld

@166

Eh .... in dit verband had je misschien de term "..... die het naar buiten mag brengen ...." beter niet kunnen gebruiken .... daar krijg ik echt minder prettige beelden bij question

174 Endandit    
14 dagen geleden door Endandit
0
Meld

@116

Geweldig! Ook ik ben nu om! I saw the light en weet nu wat een kuttepiel is.

175 PuurHagelslag    
14 dagen geleden door PuurHagelslag
1
Meld

@168 Nee ik denk net als hier.
Met de griepepidimie in 2018 was al bekend dat er te weinig bedden waren.
Rutte bracht geen verbetering de EU schonk ze ook niet terwijl ze dat vooral wel met domme bankjes in parken willen doen.

Waar leef jij ?

176 Alexis    
14 dagen geleden door Alexis
12
Meld

Lockdown van de gezonde mensen slaat nergens op. De zwakkeren moeten geïsoleerd worden. Dit slaat helemaal nergens op en maakt de economie kapot.

177 de gezonde roker    
14 dagen geleden door de gezonde roker
10
Meld

@177
De isolatie van zwakkeren is onmogelijk, juist zij hebben hulp nodig. Dus is er altijd besmettingskans vanuit verzorgenden naar die zwakkeren.

En dat is de reden waarom je ze niet kunt beschermen zonder OOK de verzorgenden te beschermen.

Een slimmerd zegt nu: dan sluit je ze toch MET verzorgers op? Maar ze hebben eten nodig, artsen nodig medicijnen nodig etc. Het BLIJFT lek. Tot je de hele maatschappij beschermt.

178 Gekste Henkie    
13 dagen geleden door Gekste Henkie
4
Meld

Ohja, en als het kabinet ouderen en zwakkeren gaat "opgeven" komen de klagers met een heel ander commentaar, want het is nooit goed.

179 Gekste Henkie    
13 dagen geleden door Gekste Henkie
4
Meld

Je zou toch verwachten dat hem dit stemmen gaat kosten. Onder zijn aanhang zullen toch ook corona slachtoffers zijn of mensen die een geliefde zijn verloren door corona.
Natuurlijk is de economie belangrijk en die krijgt over de hele wereld een flinke klap maar die hersteld zich op den duur wel weer in tegenstelling tot de dode, die doen niet zoveel meer.

180 A Passenger    
13 dagen geleden door A Passenger
0
Meld

De vs zal een ongelooflijke ramp worden, hij moest ook nog zonodig Obama care weer afschaffen

181 Joepie    
13 dagen geleden door Joepie
1
Meld

Zwakke en oudere mensen zoveel mogelijk afgezonderd laten leven zodat de economie en het dagelijks leven gewoon door kunnen gaan. Als de economie klapt, dan heb je echt de poppen aan het dansen en ligt alles stil en zullen de mensen die dit niet overleven vele malen grote zijn.

182 DONKEY R    
13 dagen geleden door DONKEY R
7
Meld

@113 @117

Ontwijkende antwoorden ... jullie weten dat ik een punt heb


Trump wil graag afschalen tot een niveau die wij al tijden hebben , maar Rutte is een genie en Trump ... ja ja

183 Vageali6888    
13 dagen geleden door Vageali6888
9
Meld

Mompelt nog iets over herverkiezing....

184 Gandalf    
13 dagen geleden door Gandalf
0
Meld

@184
Al vergeten dat Trump de herverkiezing gaat winnen, overweldigend, of zet je nog steeds in op een demente bejaarde of een salon marxist.

185 Proemevla    
13 dagen geleden door Proemevla
10
Meld

Inmiddels is het aantal amerikanen dat de aanpak van Trump van deze crisis goedkeurt al gestegen tot 60%.
Mede omdat de democraten (met name pelosi) verwoede pogingen ondernemen om links extreme wenspakketjes in de crisis maatregelen te frommelen.

186 Proemevla    
13 dagen geleden door Proemevla
8
Meld

@185
Het gaat er niet over wat ik(!) denk. Ik ben niet stemgerechtigd voor die verkiezing. question

Maar als er in de VS 'plots' bv een miljoen corona-doden te betreuren zijn, zal dat de zittende president wel worden aangerekend.
Vooral als in Europees westerse landen, Canada of Mexico relatief minder doden te betreuren zijn.

De verkiezingsuitslag in 2016 was 'onverwacht', en dat zou best nog eens kunnen gebeuren... question

187 Gandalf    
13 dagen geleden door Gandalf
0
Meld

@181 Onzin, Obamacare is nog steeds actief, Trump wil er graag vanaf maar dat is hem nog steeds niet gelukt.
Ondertussen stijgt het aantal deelnemers dat zich inschrijft voor Obamacare nog steeds beetje bij beetje.

188 Snuggles    
13 dagen geleden door Snuggles
8
Meld

@180

Z'n waardering is gestegen. Extra doden da's dan de schuld van God, de democraten of Robert de Niro. En de sukkels slikken het, tussen hun gerochel door, terwijl het allemaal nog eens bevestigd wordt door Fox News: dat de president z'n stinkende best deed.

Een narcist neemt nooit verantwoordelijkheid.

189 zeikenderechter    
13 dagen geleden door zeikenderechter
2
Meld

Het is een keuze. Je spaart zoveel mogelijk levens en accepteert een forse economische neergang of je spaart de economie en offert daar een x aantal mensen aan op. Mocht het helemaal mislopen in dat laatste scenario dan heb je veel mensen geofferd èn de economie krijgt een nog grotere klap.
Het is gokken en business man Trump en zijn Republikeinse garde van geld aanbidders gaan er voor.

Als het goed uitpakt is Trump dè man. Als het verkeerd uitpakt is het vast de schuld van de democraten, de pers, de illegalen èn de Russen.

190 Hendrianus    
13 dagen geleden door Hendrianus
13
Meld
191 Jona G.    
13 dagen geleden door Jona G.
4
Meld

@172 . Trump wint. Die economen en dokters gaan echt geen ruzie met Trump maken. Althans niet voor de camera.

Nog een geluk dat die zotte afzettingsprocedure als een lekke ballon leegliep. Dan zou er nu een vrouw president zijn, of Biden of een Socialist.

192 Jona G.    
13 dagen geleden door Jona G.
4
Meld

@190 je doet net alsof dat alleen voor Trump geldt. Dit geldt letterlijk voor iedere leider op dit moment. Doet hij/zij teveel, dan zal dat achteraf gezien worden als nodeloos geld verspillen, doet men te weinig zullen ze worden uitgemaakt voor moordenaars die gekke belangrijker vinden dan levens. In deze tijd kan een leider het sowieso niet helemaal goed doen, dat merk je ook in NL, want wat er ook gedaan wordt, eigenlijk verwacht men dat de regering zorgt dat er helemaal geen negatieve gevolgen zijn. Dat kan natuurlijk niet, maar die realiteitszin is niet bij iedereen aanwezig.

193 Repelsteeltje    
13 dagen geleden door Repelsteeltje
3
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Kabinet en coronagezant willen app die wijst...
Feike Sijbesma, de speciaal aangestelde coron...

21 uur geleden door AD

Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...
Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...

1 dag geleden door GreyB

WHO heeft strijd tegen corona volgens Trump &...
“De WHO heeft het grondig verpest. Om een of...

19 uur geleden door Schildpad

Nieuw wapen tegen corona: app wijst je op con...
Het kabinet heeft een nieuw wapen in de strij...

17 uur geleden door RTL Nieuws

'Corona dodelijker op ic dan vergelijkba...
Het coronavirus is voor patiënten die op de i...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Racism monitor 2020
COVID-19-crisis veroorzaakt EU-racisme tegen ...
@14Klaag maar bij het Bureau van de Europ...

minder dan een minuut geleden door Racism monitor 2020

ThierryBaedet
Erdal Balci – Alleen een basisinkomen voor ...
Kan het artikel niet helemaal lezen want heb ...

1 minuut geleden door ThierryBaedet

Thomas Bigge
'Coronacrisis mogelijk grootste wereldwijde r...
De grootste wereldwijde ramp sinds WO II is d...

1 minuut geleden door Thomas Bigge

ThWil
EU-coronafonds: Vóór stemmen in Brussel, kl...
En zo kunnen ze elkaar de schuld geven. En de...

1 minuut geleden door ThWil

Wendel
Corona-app kan helpen om uit de crisis te kom...
NEE. Is niet nodig en bij ALLES waarbij priva...

2 minuten geleden door Wendel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig