RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Rafael van der Vaart: 'Estavana kan niet van me afblijven'

Beeld © ANP

Het valt niet mee om anderhalve meter afstand te houden van je geliefde. Datzelfde geldt voor Rafael van der Vaart (37) en zijn grote liefde Estavana Polman (27). Dat blijkt wel uit het nieuwe filmpje dat de ex-voetballer deelt op zijn Instagramaccount.

"Samen komen we hier sterker uit"

Estavana en Rafael vertoeven in Denemarken met hun dochter Jesslynn. Omdat de Olympische Spelen in Tokio een jaar zijn uitgesteld, werd het stel om een reactie gevraagd door de NOS. De oud-voetballer moet zich verantwoorden waarom ze geen anderhalve meter afstand van elkaar houden. "Ze kan niet van me afblijven", grapt Rafael. 

Rafael
Lees ook:
Rafael van der Vaart gaat helemaal los na winst handbalvrouwen

Estavana wordt ook gepolst over het trainen met haar handbalteam. De dames mogen maximaal met zijn vieren tegelijk de zaal in. Het stel wil hun volgers ook op het hart drukken zich aan de regels te houden. "Serieus, blijf alsjeblieft thuis als dat mogelijk is", schrijft Rafael. "Als je echt naar buiten moeten, blijf dan op anderhalve meter afstand van mensen. Samen komen we hier sterker uit."

Dat Rafael enorm trots is op zijn vriendin Estavana was allang duidelijk, maar in de video hieronder benadrukt hij het nog eens. Ook deelt hij een kleine sneer uit naar zijn ex Sylvie Meis. 

Rafael van der Vaart deelt sneer uit Sylvie Meis

00:20