Nou EU. Rusland, China en Cuba redden Italië (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door DenSchuymer in Buitenland  ·  94 Reacties

  • 33
  • 1152x gelezen
Reageer met een Emoji
4
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
51 Rinze

@49 Ik heb anders de EU nog niet gehoord over deze crisis, jij wel ?

8
52 B55

Quote je een gewone, nette krant, is het weer niet goed.

9
53 Lievense

@48 Allemaal onderdeel van het grote omvolkingsplan.

7
54 smurf
55 Lievense

@50
Ik ben wel klaar met die randdebielen
Ze vinden het blijkbaar gepast om tijdens de uitbraak van een dodelijk virus hun propaganda te spuien
Stelletje godvergeten landverraders zijn het

12
56 Rinze

@54
Ga mij nou eens uitleggen wat je nou precies bedoelt met je omvolkingsgelul

13
57 Rinze

@56 Ik probeer ze te negeren, maar ze met de neus op de feiten drukken is altijd goed.

Heb er alleen weinig tijd voor, vanwege corona erg druk, helaas.

12
58 Lievense

@58
Ik zit in bijna volledige zelf isolatie samen met mijn vrouw vanwege mijn gezondheid dus laat de idioten maar komen
Tijd zat question

10
59 Rinze

@59 Ohh, laat u niet gek maken en denk vooral aan uzelf en uw familie.

Ik moet weer onder de wol, vroeg op morgen.

10
60 Lievense

Putin zal zijn medisch specialisten snel terug roepen

Ps, wie liep er in beste pak?

https://www.foxnews.com/world/putin-coronavirus-hospital-russia-hazmat-suit-infection-grows-outbreak

9
61 LGK

@57 Ik had jou intelligenter ingeschat. Dat was een grapje.

9
62 smurf

Leuke PR-stunt voor Poetin. Meer is het ook niet natuurlijk.

EU-landen hebben zelf hun personeel nodig, of was het ze bij GeenStijl ontgaan dat in verschillende landen de zorg overrompeld dreigt te worden? Wat voor nut heeft het om dokters hier weg te sturen om daar mensen te redden, als dat hier levens kost?

12
63 progressiefliberaal

In een ander draadje stelde ik de vraag trouwens ook al (zonder antwoord natuurlijk van de dictatuur-fans) :

Als een land met een van de beste gezondheidssystemen dit niet aan kan, hoe realistisch is het dan dat een land met een van de slechtste systemen het wel even gaat fixen?

11
64 progressiefliberaal

Maar goed, ook bij GeenStijl kunnen ze blijkbaar niet verder nadenken dan hun stijve lang wordt bij het lezen over Poetin.

Dat maakt het trouwens dubbel zo slecht nieuws voor ze.

12
65 progressiefliberaal

@7
En is het jongetje opgevallen dat er in de EU een tekort was aan beschermende kledij?
Of was die kledij naar China gestuurd door de EU?

5
66 WHuls

Het word steeds duidelijker dat de EU top bestaat uit zeer onbekwame linkse wereldvreemde idioten, een soort van overjarige hippies met achterhaalde witte fietsenplannen, die in geval van calamiteiten altijd de meest verkeerde beslissingen nemen,
Bij goede, democratisch gekozen leiders had het best een succes kunnen worden.

8
67 Positivo

@67 Ze zijn democratisch gekozen, nu u weer.

11
68 Lievense

Wat boeiend om te zien
dat een zekere meute
de strijd tegen een virus
ziet als een politieke strijd.

Dan ben je al ziek door een kankerende ideologie.

Alle verstandige mensen zijn druk doende hun steentje bij te dragen, als mens, voor de andere mensen.
En een groep lutsers zeikt, klaagt, valt iedereen aan en roept "Nexit".
Daar zal later nog over gesproken worden,

zij die door het ijs zakten.

5
69 Gekste Henkie

Boeiend het zijn dus de communistische Staten die de rest van de wereld nu moeten helpen

9
70 ModReset

@70
Ik denk dat er veel van die bewegingen al waren en nog gaan komen, alle kanten op.
Als de golf hier over is, zal men een hoop goederen naar elders sturen.
Zo werkt dat.

Het is geen kwade wil namelijk.

3
71 Gekste Henkie

En zo blijkt maar weer dat de EU een zinloze oefening is. Zodra er een echt probleem is geeft de EU niet thuis. Een dure club waar je dus niets aan hebt. Nexit gaat steeds aantrekkelijker klinken.

6
72 PFL

@72
Goh, nu bent u ineens een voorstander van de EU
U wilt dus dat gezondheidzorg ook door EU bepaald gaat worden

9
73 LGK

@55 . En wat staat er op die website van de EU propaganda: " Allereerst gaat het om het onderling coördineren van de aanpak van het virus en maatregelen op het gebied van de volksgezondheid. Daarnaast speelt de EU een rol bij het opvangen van de economische gevolgen die het indammen van de verspreiding van het virus met zich mee brengt."

Ja hoor onderlinge coordinatie. Vandaar de grote verschillen in aanpak van deze crisis. Er is overduidelijk nauwelijks sprake van coordinatie. Elk land doet ( en terecht) wat voor dat land in het beste eigenbelang is en dat onderstreept dat burgers toch graag op NATIONAAL niveau zich met anderen verbonden voelen.

6
74 PFL

De EU is een parasiet. Het zal nooit EU burgers ergens mee helpen. Het wil ze alleen maar exploiteren en dwingelanden. En je ziet dat zodra er een echte crisis is in plaats van zo'n virtuele onzincrisis. en er echte dingen moeten gebeuren dat de EU dan niet bestaat.

Het is goed te zien wie je helpt in tijden van nood. En wie niet. Dat is altijd weer verrassend. En de nood in Italië is hoog.

7
75 purelogica

Het is toch wel verhelderend om de reacties te lezen dit draadje.

Laat ik maar duidelijk zijn en het kan me niet schelen dat ik daarmee hier geen vrienden mee zal maken:

De VS, EU, Rusland, China en Cuba zijn allen repressieve elitaire regimes met enorme verschillen in welvaart en verdeling tussen de 1% en de 99%. Het enige waardoor deze systemen niet met elkaar samengaan, is omdat de verschillende elites, indien nodig, met elkaar concurreren.

Het volk is bij alle regimes de klos. Kiest u maar, in welk systeem wilt u wonen? Wilt u naar de het politiek elitair onderdrukkende China of Cuba, of naar de oligarchen in de VS, de EU of Rusland? Overal zijn enorme verschillen tussen arm en rijk en zijn de elites verre van sociaal met het volk waarop zij leunen.

De zgn. socialistische staten in de ogen van de EU-critici hier hebben hun eigen politieke agenda. Rusland is niet zo expansionistisch als de EU en de NAVO-tanks staan aan de russische grens. Dat communiceert rusland natuurlijk wel onder haar eigen burgers. China kampt met een enorme achterstand en is daarmee een mooie arbeidersbron geweest voo rhet rijke westen. Maar China onderdrukt het eigen volk met doodstraffen, privacy-ontwaarding en prestatiedwang.

Er is nog geen systeem dat de burgers geeft waar ze recht op hebben. Het is dus makkelijk om te zeggen of te denken dat het gras bij de buren groener is. Laten we eerst eens wat aan onze eigen overwoekerde tuin doen. Dat is namelijk het enige dat helpt.

Rechts=De Elite, Links=Het Volk

1
76 Hollander1967

@76
Je vergeet datgene wat dit alles overkoepelt, mensen, families, instellingen, waarvan sommigen al duizenden jaren rijkdom en macht hebben vergaard, op de achtergrond, stiekem.
Die zelf geld zijn gaan drukken, die sinds de zeventiger jaren ALLE productieverhoging in hun eigen zakken hebben gestopt middels het virtuele circuit, die handelen voor de beurs open gaat, die handelen in micro secondes, die achter oorlogen zitten, etc.
Die hoeven niet op een troon te zitten, die bezitten de troon.

Als ik moest kiezen zou ik kiezen voor de VS waar nu mensen die ontslagen worden tgv. de crisis, op papier gewoon blijven doorwerken, salaris / zorg / pensioen doorbetaald krijgen, waar mensen die minder dan 75.000 dollar verdienen cash in het handje krijgen.
Waar nu voor iets van 2 biljoen bovenop de al genomen maatregelen komt, zodat de economie vanaf medio april weer kan 'opstarten' om in mei / juni weer op volle toeren te draaien.

4
77 Proemevla

Corona is een verschrikkelijke crisis. Het enige goede dat ik tot nog toe heb bemerkt is dat we nu toch wel zien dat het EU Project volledig is mislukt en zo snel mogelijk moet worden gestopt. Tevens zou je dan ook kunnen zeggen dat de pensioenregelingen niet doorgaan omdat wanprestatie niet beloond dient te worden.

5
78 niet-alles-geloven

@73 . Je klets weer eens uit je nek. De EU trekt steeds meer macht naar zich toe maar zodra er een probleem is dan doen ze of hun neus bloedt. Een waardeloze, maar dure ballentent met overbetaalde bobo's en overbodige ambtenaren. Nexit graag en asap.

3
79 PFL

@77 Criminaliteit kent geen grenzen en dus ook geen natiestaten. Roofkapitalisme is een vorm van criminaliteit en families zoals de Rothschilds en de Warburgs kennen dus ook geen grenzen. Het zijn deze families die ik benoem onder 'De Elite' en we moeten juist beseffen dat deze in alle landen aktief zijn, of dat nou rusland is of china of de VS, EU of Cuba. Maar wanneer je dit gaat bespreken, wordt je al snel betiteld als een aluhoedje ondanks dat je je kunt baseren op feiten. Logisch want de werkelijke macht wil niet gezien worden. De Rothschilds gaan echt niet failliet als de amerikaanse economie en hún federal reserve instort. Ze hebben hun tentakels in meerdere economische machten zoals ik al schrijf. Ze winnen altijd omdat ze overal zitten. Onderstaand artikel komt van een site die door google wordt betiteld als hoax maar de feiten die worden genoemd zoals de namen van de bankiersfamilies zijn zo hard als staal.

https://www.globalresearch.ca/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families/25080

De enige landen waar deze bankenmaffia (deels) is weggejaagd zijn Iran en Venezuela en de vraag is of het volk daar nu zo blij is met wat daarvoor in de plaats is gekomen, zij het een theocratie, zij het sancties. Feit is dat je een stabiele machthebber nodig hebt om weerstand te kunnen bieden aan die maffia en daar waar vuur met vuur wordt bestreden, spreek je al snel over een dictatuur.

Ik denk niet dat de VS economie dit kan bolwerken. Heel veel halfprodukten komen uit getroffen landen en ook de eindfabricage heeft het kapitaal in de VS, ondanks Trumps beleid, nog steeds ondergebracht in lage-lonen-landen zoals china, zuid-korea en mexico. Dit is een wereldwijde crisis en Trump is nogal naief als hij denkt dat de amerikaanse economie daar niet onder zal lijden terwijl alles is geglobaliseerd.

En de situatie in de VS voor ontslagen werknemers is veel minder rooskleurig dan u schrijft:
https://nypost.com/2020/03/22/tips-for-if-youre-let-go-because-of-coronavirus/

1
80 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

81 artemis

@80
Het artikel is van 22 maart, inmiddels is er (met vertraging veroorzaakt door o.a. Pelosi) een steun pakket goedgekeurd voor ca. 2 biljoen.

[quote]
Trump is nogal naief als hij denkt...
[/quote]
1) wat ie denkt weet alleen hij zelf.
2) Trump is niet alleen, de onderliggende strategie (waarvan hij deel uitmaakt) zou inmiddels bekend moeten zijn en die is door anderen opgesteld.
3) Trump zou naïef zijn, dom, niet capabel, geestelijk labiel, racist, .......

Sun Tsu:
[quote]
18. All warfare is based on deception.

19. Hence, when able to attack, we must seem unable; when using our forces, we must seeminactive; when we are near, we must make the enemy believe we are far away; when far away, wemust make him believe we are near.

.....
[/quote]
http://www.artofwarsuntzu.com/Art%20of%20War%20PDF.pdf

Kijk eens ff terug: "hij zweet peentjes, nu wordt ie afgezet, breaking, breaking, 24/7 al drie jaar."
Kijk eens terug naar al die illegale pogingen om trump te wippen en het regeringsbeleid te ondermijnen, de eigen corruptie te verbergen, ..... nog steeds.
En desnoods het hele land naar de kloten te helpen om Trump weg te krijgen, nu weer bij de bewust gecreëerde pandemie.

Zal het nu wel lukken?
Nope.

3
82 Proemevla

@81
Reagan was president van 81 tot 89, een simpele populist of niet?

2
83 Proemevla

De wartaal bende is druk hierboven.

5
84 Otasanek

@76
Helemaal mee eens.

1
85 samcash

* Verwijderd door de redactie *

86 artemis

@86
Was het niet opmerkelijk dat de Sovjet Unie in elkaar is gedonderd en de koude oorlog stopte.

0
87 Proemevla

@10 Nee inderdaad geen cent het geld klots alle kanten op door die fantastische marktwerking maar feitelijk is de EU failliet.

Een financieel gezond land zou zijn eigen burgers moeten kunnen verzorgen.
Dit is al te hoog gegrepen doordat de zorg is uitgekleed door de graaiers en vrije marktwerking graaiers.

2
88 Dragonton

@82 @83 @87 We kunnen verborgen mechanismen niet zien. U haalt Sun Tzu aan en dat is wat hij ondermeer beoogt met All warfare is based on deception. We kunnen het niet zien omdat we niet alle benodigde informatie hebben, ook niet in dit internet-tijdperk dat nog steeds is gebaseerd op het openbaren van informatie. Wellicht is dat nog wel de grootste deceptie.

Er vinden al zeker 24 maanden massale troepenverplaatsingen van de NAVO plaats naar de russische grens vanwege de 'expansiedrift van de russen'. Welke expansiedrift? De door de Krim-bewoners gekozen toevoeging aan de Russische Federatie nadat westelijke NAVO-landen de gekozen president wipten met een deel van het ontevreden volk? Er is altijd een deel van het volk ontevreden. Zonder de westerse inmenging in Kiev had de Krim nog steeds deel uitgemaakt van Oekraine. Dat lijkt mij een niet te betwisten feit. Dit was een CIA-coup.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/oliver-stone-cia-zit-achter-maidan-revolutie-oekraine~bdf67fee/

De russen kennen geen expansiedrift. De russische federatie heeft i.t.t. tot de NAVO geen militaire bases in of nabij de omgeving van haar politieke tegenstander. Het is een overduidelijke leugen om de troepenbewegingen te verbloemen. De amerikanen zijn altijd al uit geweest op een grootschalige oorlog op het europees continent. Dit zijn de voorbereidingen daartoe. Delusie, deceptie als voorbereiding op de militaire aanval. Biologische oorlogsvoering om de wereldaandacht af te leiden en noodtoestanden te kunnen afkondigen.

Er komt oorlog, waarschijnlijk dit jaar bij het uitbreken van gunstige temperaturen. Dit is de precursor.

1
89 Hollander1967

Putin heeft zojuist aangekondigd dat, om besmettingen, ook vooral onder ouderen, te beperken, het gratis reizen voor studenten en gepensioneerden onmiddelijk af te schaffen. Dit moet het aantal reizigers drastisch doen dalen. Tsja, in Rusland doen ze alles een beetje anders. Zal bij de NPO/NOS wel uitgelegd worden als onmenselijk en wreed van Putin.

1
90 logikus

Fake nieuws dus!!

4
91 Jessez

* Verwijderd door de redactie *

92 artemis

@89
Klopt, veel (meeste) blijft verborgen, maar daar is verandering in gekomen.
De strategie is er, en ze is geniaal.
Ze is te controleren, keer op keer bevestigd en het lijkt er op dat oude machtsstructuren worden aangepakt.
Er is een wereldwijde beweging ontstaan die al deze zaken controleert, boven water haalt en dient als backchannel voor informatie.

Het uiteindelijk doel, het doel achter het doel is nog niet bekend, dat zal blijken.

De oorlog is gewonnen voor ie begon:
[quote]
26. Now the general who wins a battle makes many calculations in his temple ere the battle is fought.The general who loses a battle makes but few calculations beforehand. Thus do many calculationslead to victory, and few calculations to defeat: how much more no calculation at all! It is by attentionto this point that I can foresee who is likely to win or lose.
[/quote]

0
93 Proemevla

Ik las ergens dat ruim 80% van die russische troep niet werkt. Ben je mooi klaar mee. Die russen komen dus alleen maar hun troep dumpen. Blijf dan weg vuile klootzakken.

0
94 A Passenger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

24 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Desi Old Lady SexBengali X PhotoSunny Leone Sexy Video DesiJapanese Porn VideosHd Porn's VideosBarbie Ddoll PornBela CiaAlicedelish PornMidv-309Real SexxDesi Bathroom Sex VideoPornohd En EspañolPrimw CurvesSwetha Basu HotKing Queen Sex VideoEnncandyHd Xxx Hindi VideoKamasutra KahaniWww Xxx Porn HdKolkata College Sex VideoShesatlantis PornXxx Video MaaNepali Sex Hd VideoBoomer BanksSydney Sweeney LeaksIn The Bus XxxWoman Cumming HardReallivecamX.o PornPrno MobileNsfw SubtedditXnx C O MPriyanka Chopra Ki Sexy MovieHard DickIndian College Sex Video HdAishwarya Rai Ka SexySouth Indian Sex PhotosSheena Ryder AnalSex Video ChachiMichelle Rodriguez PornTamil Hot SaxAngela White 1080pPerfectnipplesMimi And Niko SextapeTitties Bouncing OutFreedom Day 2021 AnimationHow To Suck Your Own CockHot Porn TeenageXbideos.Steve RickzCookie Run Kingdom PornWish Rathod PhotosPornhub SoloBelle Delphine Leaked NakedDesikamaChina FuckBratty Sis XxxAlura Jenson Porn MoviesMaitland Ward DpNudewalkGay Orc PornKorra Dei RioKayla Rae ReidBochi The Rock HentaiDesigaypornThecornydoc NudeNetorare DoujinKaipornHer Sister Does AnalSexual WrestlingVillage Sex XnxxPorn Daughter And MotherHenati Watch OnlineFranscheska JaimesWish Rathod Nude PhotoCxnxxxXxf VideoRoblox Porn VideosWww NaocontoHarley Quin Porn ComicsPorn Hd VLittlebuffbabe'sPorn Videos Of BlondesWonder Woman XxxBeeg Indian HindiMadison Ivy PronAlicia Romero NudeA R PornVirgo PeriotFuturama PornographyMeg Donnelly Nudeسكس عربي المصري69 Sexual VideosYui KasuganoIndian Bhabi XxxxFamilyhookups ComSexy StripBhabhi Devar XxnxMandy-rheaVideos Amateur PornHq +18Korean Xx VideoTiny Texie PornDesi Mallu PornBdsm PormPuls Size PornAnimation3d PornHylnohubJaponesas Gostosas PeladasMom Son Xnxx HdXnxxxxcAngela White RimjobBig PukuMassage Parlours PornLola Fae AnalFat Butt AnalReddit MombodPov Porn HotAingeruImages Naked BoysJenny TarbordaXxx.ava AdamsJem WolfieAi SayamaIndian Collage XxxLeabian Rough PornBig Boob OnlyfansAnimals GirlssexDefloration FreeLive Cam PormAyisha Diaz NudeAlinaangel PornFamily Nudists StoriesBrittney Atwood LeakedHow To Finger YourselffPornhubc.Indian Defloration VideosGand ChudayiTwo Indian Girls SexPorn Cartoons JapaneseSucking DicPuffy CameltoeFree SexPirno BrasileiroGay Breeding CompMovie Rape SecenTara Tainton MomNeotare ComicsKim Kaiko NudeVackroom Casting Couch