door Fleur48 in Politiek  ·  73 Reacties

  • 39
  • 1170x gelezen
Reageer met een Emoji
5
47
18

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

dat krijg je als de muur laat vallen. viespeuken die moffen. linksom of rechtsom

5
51 semperpenis

En nu moet er natuurlijk ineens niet naar "het buitenland" gekeken worden over het te voeren beleid.....dat roepen ze alleen als het in hun straatje past..

1
52 ikzelf

Gelukkig is er geen nieuwskoerier.nl reaguurder president van Duitsland, zou erger zijn dan het coronavirus.

7
53 Bart Boudewijn

Even een vraagje .
Hoe komen die migranten door al die landen die allemaal hun grenzen gesloten hebben in Duitsland?
Of moet je daarvoor denken ?
Want dan krijg je door dat dit een fakesite is.

5
54 Goodnews badnews

@33 : De situatie schept natuurlijk wel mogelijkheden om van alles met alleenwonende ouderen uit te halen zonder dat iemand het ziet.

1
55 Wendel

@5 "...Het immigratiebeleid heeft al duizenden levens gekost dus dan weet wel hoe ver ze bereid zijn om te gaan en dat de omvolkers zich dan ook niet laten tegenhouden door een virusje of corona maatregelen...."

De globalistische politieke wereldelite gaat over de lijken van miljoenen zoals de wereldoorlogen, Vietnam, de oorlogen in Irak, Afghanistan, Libië, Syrië enz. hebben laten zien.....en diezelfde elite is nog steeds actief, sinds Trump vooral in Europa via Brussel.....!
Doel is altijd het ontwrichten en verwoesten van oudere structuren, soevereine culturen en machten.....daarom worden Catalaanse burgers op weg naar de stembus keihard in elkaar geslagen en staan tegelijkertijd de grenzen wijd open voor tribalen en middeleeuwse Islam.....

1
56 CoolMemories

@39 : Ja. Christenen en joden zijn "mensen van het boek" en die mogen vaak blijven leven als ze maar een speciale extra belasting betalen en herkenbaar over straat gaan, iets met haardracht en armoedige kleding. Andere variant van de jodenster dus, dat had Hitler van die Grootmoefti van Jeruzalem. Als ze echter iets hebben dat de hebzucht opwekt of gewoon iets ergerlijks doen, dan is de moslim er niet vies van, diens dochter, bezittingen met grof geweld af te pakken, met een of andere smoes van koran beledigd, gewoon omdat het kan waar moslims de macht hebben.

1
57 Wendel

@2 "....Fout links bepaalt......"

Zolang wij op liberalen, socialisten en Groenen blijven stemmen wel....

3
58 CoolMemories

@54 : Ze komen toch ook de EU in, als die zogenaamd gesloten grenzen heeft. En niet alle Europese landen zitten bij de EU.

0
59 Wendel

@58 : Er wordt al enige tijd erg moeilijk gedaan dat mensen alleen maar gedeeltelijk mogen waarnemen bij verkiezingen, en als er klachten openbaar worden gemaakt, gebeurt daar niets mee.

0
60 Wendel

@7 "....In Frankrijk is het al niet beter, de Fransen betreuren nu in hoge mate hun koloniale tijdperk:

Het kolonialisme ging altijd gepaard met het verspreiden van universele waarden via missionarissen.....wellicht is het kolonialisme de voorloper van het moderne globalisme met haar oorlogen, missies en evangelie van 'mensenrechten, democratie en vrijheid'......

.....ook hier is het doel weer wereldmacht via universele waarden en onderwerpen van soevereine volkeren......met 'verrijking' als alibi, analoog aan de 'culturele verrijking' als alibi voor de moderne kolonialisten/globalisten.

0
61 CoolMemories

Dat men Corona aan migratie zou knopen lag voor de hand

Fraai is het niet.
.

3
62 hippodepippo

@11 "....We worden wederom zoals gewoonlijk weer belazerd door de regering...."

De discrepantie tussen politiek en burgers bestaat al sinds de Franse Revolutie en die steeds groter wordende kloof heeft nu fantastische vormen aangenomen. De politiek is nooit geïnteresseerd geweest in de voorspoed van haar eigen burgers (na de Franse Revolutie volgde dan ook de betuttelende en beknellende puriteinse eeuw).....de burgerlijke vrijheden waren slechts methodes om globalisering richting een Nieuwe Wereldorde te realiseren

0
63 CoolMemories

@13 "....Merkel dus de stroom van overwegend laag tot ongeschoolde migranten waarvan 90% aan het staatsinfuus gaan..... gewoon ongehinderd doorgaan......"

En omdat de immigranten voor 90% uit jonge mannen bestaat en de Duitse bejaarden vooral autochtonen zijn, versneld de voortgaande immigratie de omvolking en zijn de autochtone Duitsers binnen enkele jaren een minimale minderheid.....zo werkt de 'democratie' van Brussel, van de globalisten.....

Vroeger baseerden de globalisten hun macht op kolonialisme, nu op omgekeerd kolonialisme.....beiden versnellen de globalisering....

0
64 CoolMemories

@14 "....hebben we twee dagen geleden al gehad. ...."

Omvolking blijft voorlopig actueel.

0
65 CoolMemories

Duitsers zijn dus na 75 jaar niet veranderd. Zet je fiets maar goed op slot!

0
66 Verwonderd

@16 +++

Daarom ook stelt Baudet voor om de huidige politieke elite te vervangen! Ze representeert NIET de burgers...

0
67 CoolMemories

@21 "...Daar denken ze in Iran heel anders over....."

Iran is pseudo-islamitisch, een dun laagje Islam om via het zedelijke ayatholla-systeem de oorspronkelijke PERZISCHE cultuur te gijzelen en langzaam te vernietigen.....analoog aan het politiek-sociaal-seksueel correcte systeem in Brussel olv ayatholla Timmermans dat de Europese volkeren en culturen gijzelt en vernietigt

1
68 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

69 Dirk2137

Hoofdzaak: landen hebben hun grenzen gesloten voor hun burgers en ingezetenen. Die kunnen hoge boetes oplopen voor overschrijden van grenzen, ja zelfs al wanneer ze zonder geldige reden buiten zijn.
Nog even afgezien van de vraag of je eigen burgers en ingezetenen als tweederangsburgers behandelt, indien migranten straffeloos op straat mogen zijn: deze landwandelaars kunnen tal van EU-landen aan de bitengrenzen momenteel niet binnenkomen, - zeker niet met het vliegtuig.

Het gaat dus in hoofdzaak om migranten die al i n de EU waren en elders al asiel hebben aangevraagd. Dat maakt ze tot fraudeurs en maakt dat de verordeningen van het land van verblijf al op hen van toepassing waren . Zij moesten zich evengoed aan maatregelen van lockdown en sociale onthouding houden. Dat maakt hen overtreders.

Belangrijker is echter, de vraag waarom ze aan de wandel gaan. Ik zie 2 redenen: 1. hun illegale baantjes en verdiensten zijn opgedroogd. Ze gaan een uitkering halen in Duitsland, Nederland, Zweden.
2. De gezondheidszorg in het land van verblijf is overbelast. Ze zoeken een land waar ze in geval van nood (gratis) behandeling krijgen.

De slotsom uit 1 en 2 is dat lui die nu binnen wandelen in hoofdzaak uit Spanje en Italie afkomstig zullen zijn. De grootste risicogebieden van het moment binnen de EU.

Dat vergroot de kansen dat het virus zich ongemerkt verbreidt in met name Nederland en Duitsland (dankzij Denemarkten zal men Zweden niet makkelijk kunnen bereiken).
De klemmende beroepen die de Nederlandse en Duitse regeringen richten tot hun burgers ,worden hierdoor hol en ongeloofwaardig. De betogen die politici autoriteiten houden over het afplatten van de curve, zodat ziekenhuizen, IC's en zorgpersoneel niet overweldigd worden , terwijl gebrek is aan alle middelen, vallen hiermee in het water.

Kortom, de migratielobby dreigt vele , vele extra levens te kosten. Enorme onnodige economische schade aan te richten. Lasten voor de toekomst op te zwepen.
En complete regeringen en politieke stelsels , wellicht de EU zelf,omver te werpen.

1
70 stanley.staatsman

@65 kan best wezen, maar één draadje is voldoende om het actueel te houden.

0
71 Nicks R. Van

De relocatie van de EU moet natuurlijk gewoon doorgaan.
De EU bewijst dat zij schadelijk is voor haar ingezetenen. Grenzen gaan dicht, Middelen worden niet gedeeld met elkaar. Totaal geen coördinatie: Alleen het innen van bijdragen verloopt vlot.
Hoopgevende berichten:
Sommige experts beloven ons de ineenstorting van de EU door de economische effecten van de corona crisis. Voor de honderden miljarden van luchtfietser Timmermans' "Green Deal" moeten we voorzieningen treffen die ons en onze longen echt beschermen.
Schengen is afgeschaft, de economiën gaan onderuit. Dag EU!

0
72 logikus

@72 relocatie moet zijn relocatieplannen.

0
73 logikus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Www Porn SexDesi Nude Dance VideoNude Yoga StretchingHorny GrandmaJapanese With Huge TitsTourtre PornTight Pussy Fuck VideoFlorence Pugh Nudesسکسی مامیWife SwingerBig Pale TittiesAsansol Sex VideoMoti Aurat Ka Sex VideoKambi PornPorn With DaughterNude Tick TocksNaked Crossfit3movs.comAshley St ClairBuddha XxxSmp XxxXxx NfClit ClampPegging SexuallyAcpent NudeDenny XxxAletta Acean PornXvideos 23IndianantysexSexy Vidio ComDani Daniels LesbianAll India XxxBrother Sister Jerk OffDirty Daddy TalkYang Big TitsCheereader PornBelle Dephone OnlyfansDeepfake Porn MakerTanetsuke Oji-san To Ntr HitozumaTailor Porn VideoStep Brother XxxAdult Porn FreeValen RodriguezTeenagers OmegleNancy AGay Sex HdX Master PronKylie KingstonWatch Sex Com3d Anim PornSali Ki Chudai VideoCelebrity PornLesbian Porn WebsitesNikki BtooksHumping To MasturbatePorntube PornstarsMirzapur X VideoMeena Hot SexGand Mai LandNude Beach BabesElite Pain PornManga HentaiuTamil HardcoreHa Joo HeeEmily Willis MoviesFemale Orgsm CompilationXnxxnxBianca BeauchampPopornhubHot4lexi VideosDee Williams Full VideoRatemyboobDaniella Pineda NudeWhite Dicks In Black ChicksRiley Reid Double AnalAugust Ames Double PenetrationAmature Porn MatureKanjo X KanjoAndroid HentaiKannada Sex KarnatakaXnxx Xxx Video ComBangladeshi Girl Xxx Videoسكس با عمهBig Tits ChinesAmateur DildoCogiendo Con Mi CunadaBrazzers Com DownloadIndian Foreplay VideosPorn Mms In HindiFantasy Blow JobsUberhorny ComSexixxIndian Best Xxx VideoKulhad Pizza Couple XnxxSubimt Your FlicksEscort Boca RatonHeintai VideosFilm Porno GratuiVideosporno EroticosSunny Leone Fucked HardSofia Kappel PornGangpornSexdoorneighborsHot Nude ModelCierra Mist NakedHercules PornReal Nude PicXxx GitlsAnypornyInda PornRctd-539Mature NipplesBio Teacher PornBoob's Sucking VideosMilf Pov BlowjobHqs ErotGay Porn HypnotisedMallu XnxHero SexSuck HorsecockMature Escort Near MeBest Cumshot FacialsNew Telugu XvideosXxx Love Making VideosAgmaalMommy SwallowsPorn FanficMassage Porn GifDoraemon Hentai4k Adult MoviesTeen Mom SextapeChubbyloving.comسکس دو جنسههاNanga SexTayler Swift SextapeFap VipTiktok PussyDruck Mom PornTastyblacSkibidi Toilet PornTurkifşaHindi Poen VideoHorny GrannySara Jay In PornAsskissShemale PornoAloaha PornXxxmovies BlackSexe Video Amateur GratuitPaw Patrol Porn