door beertje36 in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 14
  • 890x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
2
21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

dit is toch niet meer normaal jongens... hebben we nu echt zo'n bord voor de kop?

1
1 beertje36

@1

“We “ niet , zij wel.

2
2 Goodnews badnews

Tijd om dit aso gedrag flink te beboeten. Wie niet luisteren wil moet maar financieel voelen.

3
3 Remkraan

In de supermarkt hield iedereen keurig afstand.

1
4 hopefully

Zet het leger maar in om te handhaven.... alle personalia noteren van die lutzers en hun financieel laten boeten zo hard als maar kan...

3
5 Congo

Aangezien deze mensen toch het virus niet serieus lijken te nemen kunnen ze misschien beter ingezet gaan worden voor hand en spandiensten in de zorg.

1
6 Saviro

Namen noteren en uit de zorgverzekering flikkeren. Lui die zo gemakzuchtig omspringen met hun gezondheid hoef je ook niet te helpen. Zij weten het zelf toch allemaal beter.

0
7 Arista

Het nieuwe thuiswerken..
Tiktiktik.

2
8 Sjaak Trekhaak

@7 En het ergste is dat ze anderen ( kunnen ) besmetten.

1
9 bromtol

@4

Ik was er ook even : iedereen lette keurig op de afstand en men nam het ruim.
Handschoenen bij de karretjes en ze poetsten maar.
Lekker rustig en boordevolle vakken.
Het gaat hier goed.

7
10 Goodnews badnews

Zijn de regels nou fout of de mensen? Dat doet er niet toe. Het gaat om het effect. En dat is fout. Dus moeten de regels harder.

2
11 schrootflint

Hier is wat er gaat gebeuren ... Er komt een totale lockdown , uiteindelijk wellicht van , 2 / 3 maanden , daarna raken mensen hun baan kwijt , en kan er weer lekker gezeken worden op Rutte ... Wellicht gaat Nieuwskoerier dan nog gouden tijden beleven ...

Wat zijn mensen stom zeg , een beetje verantwoordelijkheid zit er niet in ...

3
12 MarcusCole

Als je live cam op YT bekijkt,
valt het volgens mij nogal mee, hoor.
Kijk maar naar Zandvoort, Scheveningen, enz.

9
13 Weetal

@8

Wat moet je anders doen onder het eten koken ?
Om de beurt werken met kinderen en als jij voor de tv ligt of in bed gaat het hier los. Soms heel lang .

1
14 Goodnews badnews

En precies door dit soort debielen gaat dadelijk het land op slot en krijgen we een totale lock-down met handhavende politie op straat. Wat zijn dit voor achterlijke lieden?!

0
15 Kopkaas

Luister nou de volgende keer eerst naar FvD of het nou om migratie gaat of Corona, regeren is niet alleen reageren, maar vooral vooruit kijken.

10
16 Pressure



1
17 Weetal

In de supermarkt kan het anders ook druk zijn waarbij men ook dicht opelkaar staat. Ik denk dat het daar nog vele malen gevaarlijker is dan aan het strand bijv. Dat virus verwaait daar wel doch in de supermarkt zou het best wat langer in je buurt kunnen blijven zweven.

7
18 ThWil

En straks janken als we in een lock down komen. Door dit soort figuren.

0
19 Bram brabant

@4 Hier ook , maar goed dit is het episch centrum van Nederland als het om Corona gaat , dus hier houden ze er wel steeds meer rekening mee ...

0
20 MarcusCole

BELANGRIJK NIEUWS !!!!

Wat haast niemand weet: na de COVID -19 uitbraak is er vrij snel nog een 2e uitbraak geweest van een virus genaamd DEBIEL-20, dat zich zo mogelijk nog sneller heeft verspreid. Dit virus tast niet de longen aan, maar de hersens. Patiënten besmet met het DEBIEL virus kijken opvallend wereldvreemd en dom uit hun ogen, krijgen de onbedwingbare neiging om voor jaren vooruit WC papier te kopen, vertonen egocentrisch kuddegedrag resulterend in hamsteren van o.a. mondkapjes en paracetamol, kunnen zich niet bedwingen om met de hele familie te gaan shoppen of naar een illegaal 'lockdown' feestje te gaan, en worden ook immuun voor oproepen om afstand te houden, en binnen te blijven als je koorts heb en/of moet hoesten. Ook vertoeven zij zich nog steeds massaal in bossen, weiden en aan zee.

7
21 B55

@3 ; Dat kan dus alleen met een lockdown. Je kunt mensen niet beboeten omdat ze een ADVIES niet opvolgen. Je kan alleen beboeten als er een VERBOD is.

Daarom ben ik dus voorstander van een lockdown.

Een gratis sms versturen als je naar buiten gaat met een nummer. 6 verschillende nummers mogelijk. Zo gaat dat in andere landen nu ook.

Dus niet meer met het gehele gezin gaan wandelen in de natuur maar 1 persoon die de hond mag uitlaten op de dichtstbijzijnde groenstrook.
1 gezinslid dat boodschappen gaat doen.
Enz.

10
22 Mariska3

@21 ; 1 keer is leuk.. als je het in alle corona draadjes gaat plempen is de lol al snel voorbij.

5
23 Mariska3

@23 Maar het is ook belangrijk nieuws.

6
24 B55

@10 Bij ons lette iedereen goed op afstand houden. Maar helaas waren er veel schappen leeg. Er was bijna geen fruit en groente. En juist dat zijn de belangrijkste producten die we nodig hebben om gezond te blijven.

0
25 benbenieuwd

Te walgelijk voor woorden. Het is helaas niet anders, Nu maar keiharde maatregelen en nog dieper in de shit..... wat een kut volk....

1
26 MacGu

Ook de bouwmarkten moet gesloten worden voor particulieren. Hou het maar open voor zzpr's die er toch nog hun brood mee kunnen verdienen. En met online bestellingen die bezorgd kunnen worden. Kijk naar mogelijkheden maar stop het onverantwoordelijke risico-shoppen. En zorg verdorie en verplicht voor desinfecterende pompjes bij de ingang/uitgang. Het minste en anders van die dunnen wegwerphandschoenen, die zijn er zat en beschermen ook.
En ik snap ook niet dat schoonheidsspecialisten en studio's maar door mogen gaan. Vaak nog mensen die dat thuis erbij doen en zelf een gezin hebben, nu de kinderen thuis... Al dat soort onnodige zaken waarbij je langdurig in dezelfde ruimte verblijft en dicht bij elkaar fysiek contact noodzakelijk is... zou moeten stoppen. Doe dat iig een week of 3-4. Ik snap dat dit gevolgen heeft voor die mensen, maar dat geldt voor zoveel anderen ook. Het is niet anders.

@25
Ik heb geen tekorten gezien, maar dat zal gerust het geval zijn met versproducten, dat was voorheen ook zo tegen sluitingstijd.. En er is niets mis met blik, pot of diepvriesm zelfs vaak nog beter dan vers. Zoals iedereen inmiddels wel weet. het is het idee en natuurlijk met wokgroenten en speciale groenten is het wat moeilijker, maar we moeten allemaal roeien met de riemen die we hebben,

4
27 Bleke Betty

@6
Misschien als testpersonen voor het vaccin. Ze nemen het virus toch niet serieus en zo kunnen ze een (graf)steentje bijdragen!

3
28 Bleke Betty

Het probleem is veel mensen zijn groepsdieren ... Ik als kant en klare autist heb totaal geen moeite schijnbaar om alleen te zijn of kan mij in ieder geval zo dusdanig aanpassen , geen contact te hebben met anderen , alleen digitaal schijnbaar dat voor een groot gedeelte van de bevolking niet geld ...

Gelukkig dat het hier steeds beter word , steeds minder mensen die hier bij elkaar zijn ,ook geen groepen met kinderen meer zoals ik vorige week nog zag , en ja voor mijn werk ben ik nog buiten de rest van de tijd , ben ik praktisch alleen nog maar binnen of op mijn balkon ...

0
29 MarcusCole

@16
Niet NAdenken, maar op voor denken question

3
30 Bleke Betty

@22 lockdown in de vorm van ophokplicht is m.i. niet nodig, maar een samenscholingsVERBOD moet voldoende zijn om de samenscholings-aso's te kunnen bestraffen met een fikse boete.

1
31 Remkraan

Feestjes met 99 man mag nog steeds. Kijk, dan wil je het ook niet aanpakken.

3
32 schrootflint

@31 ; Of je nu samenschoolt met een groep of op je racefietsje tig-fietsers en wandelaars passeert terwijl je zwaar ademt door de inspanning.... Effect is hetzelfde.

Net zoals dat je in ganzenpas door de natuur struint..

5
33 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

34 grv

In andere landen duizenden euro’s boete hiervoor. En hier foei dat mag niet. Wat een hypocriete walgelijke achterlijke figuren lopen hier in dit land toch rond. Ik wens ze echt allen het ergste van het ergste toe.

2
35 Slaaf van den Haag

* Verwijderd door de redactie *

36 Scholar007

@36 neen, burgers tot 2000..

1
37 Xmod

@37 ,
Burgers tot 400 Euro heb ik gehoord van Grapperhaus.

1
38 Graaier1000

@36 37 38 .. maar er komen geen BOA's .. de politie gaat handhaven .. ehm.. die heb ik hier al geen maanden gezien, zou dat nu dan veranderen?
Het enige wat ik van politie zie is oproepen voor getuigen als er weer eens ingebroken is .. verder zeuren ze dat wij als bevolking van deze regio niet genoeg aangifte doen van criminele activiteiten...

2
39 beertje36

deze mensen moeten worden op gepakt en in een heropvoedingskamp plaatsen voor onbepaalde tijd. doe dit met een paar honderd man en iedereen houd zich dan aan de regels.

3
40 zilvergoud

Hele gezinnen gaan gewoon toch op pad.
Meeste zijn nog van die groenlinks gezinnen ook.

1
41 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

42 Scholar007

** gebruiker verwijderd **

Nou, ja, het is dan wel niet goed om bijvoorbeeld massaal naar het strand te gaan maar we hebben wel zo'n vijf maanden dat afschuwelijke winterweer moeten doorstaan. Na zo'n winter kun je gewoon niet wachten om even lekker buiten te zijn en bijvoorbeeld naar het strand te gaan.

43 verwijderd924924212

@43 Op balkon of in de tuin is het zonnetje net zo lekker.

0
44 gaulette

Per direct en boete van 400 euro uit schrijven peer persoon.

0
45 Gunther

Op het strand zal ik de winter niemand Corona krijgen, ruimte zat. Diep triest dat de overheid zich hier druk om maakt en mensen lastig valt.

0
46 Orbit79

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@9 Ja het personeel is zichtbaar aan het werk, bij de klanten heb ik sterk m'n twijfels.Die lopen in van die soepjurken hebben een mobiele...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

Weer het bekende linkse insinueren!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 Ze werken tenminste wel. ...

8 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Zie Hier
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Lijkt veel op die aanslag van 7/11 die door Hamas werd uitgevoerd!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Als ik naar de supermarkt ga, vooral in de late avond, krijg ik toch sterk de indruk dat ik in Marokko en Somalië woon. Alleen een klein...

11 minuten geleden geplaatst door Rooibos

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@3Goed hè!Maar kan beter, via een enkele reis. :D...

14 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@3Ik ben tegen dat systeem, maar dat is wel een andere discussie....

16 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Strongoli
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@3Dat gaat ècht niet gebeuren, want als de wind verkeerd staat, krijgt Rusland te maken met een fall-out. En waarom zou Rusland z'n eigen b...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Hindi Desi Chudai VideoMiya HotAndroid 21 NudeVoyeurism Naked텔레그램 야 동Sexy Picture Sexy Picture Sexy Picture Sexy Picture Sexy PictureGf Bf Hot Romance VideoMom Sleepy PornEx Gf RevengePorno Com MulherXxx Hd New HotDesi Xxx Video FreeSunny LieonBangladeshi Xx PhotoJohnny Sins And MiaTahi CreampieFord Fucking RangerXpornerJav LesSex Video DancePuretaboo Full Video DownloadBest Hard Porn VideosWww Japan Sexy VideoFreepronMonstercock GaypornSexy Selfie PosesEshamaeJesy JonesDesi Hd Porn DownloadG String PornKatrina Sexy FilmPov BlackedNaruto FootjobFemdom RedditOrsm.netrFree Complete Porn VideosTwo Cocks For ValentinaBig Titties TeasingNikki HillPorn Image IndianKelli CarterTiffany Marston PornSelf Suck HentaiDrunken Dad PornXvideo FeticheBryce Hall NudesAngelina Jolie GiaWww.xxviii 2022 LiveSkylarmaexo LeakedTelugu Heros XxxPorn TorcherNude Female GymnastsPorn Free Porn SitesSex Vide0Bf Sex Sex VideoNaked MexicangirlsGangbang CreampieWww Pornagraphy ComPorn Video ClipsHuge Boobs VideoRomance Xnxx IndianAndi Ray PornStacie StarrBody Paint NudesXnxx MoviesMegan SalinasXx Sexy Video BfBoy Boy XxKamasutraxxxBrazzers AssTelugu Mallu HotStep Mom PotnServerpornPorn Com HistóriasFemdom EhentaiBdsm PositionBangla Sexy Bf VideoAnjali Hot SexRiding His FaceJia Lissa CreampieNeekolul NudesTexi 69 ComAbigail Morris Siri DahlMisspiggynyHindi Sister PornLesbian Porm MoviesBog Tits SoloTight Boobs PressGame Of Thrones NudedAdult Xxx StoriesMang HentayPutas RijuanaHouse Wife Xxx VideoWww Big Boobs Xxx ComXnxx Desi Indian VideoJapanese Sex Cheating WifeJapnese Wife PornBlackasspornTitflashingJoey King BikiniDomino PressleyPornstar Indian SummerSea Of Thieves PornIndian Bhabhi Sex Video ComStanding Sex GifBig Hot Xxx VideoEscort Girl Paris 16Emiley Blunt NudeBf MovieXxx BaluManisha Koirala Naked PhotoKelly Divine BbwFilmes Pornô De NegrasFull Hd Indian Porn VideosMega Nz LeakDoja Cat AssNaruto PornaXxxvdeioHotel Sex Video HdEve Laurence CreampieIndian Naked CoupleSafari PornAnime Diaper PornHaileyrosesCece Rose XxxTrue Detective NudePorn Film Porn FilmCelebraty Nipple SlipXhamsterlTubegaloreePov DoggyAsian CummingMia Khalifa Hd PhotosMamigianyyAmber Alena NudeMy Pervy FamilypornNude Female WrestlersBest Threesome EverFem Dom ManhwaPrno HardDick SleeveXhamster7VivastritClaudia RivierBlakedrawXxxsexhindiVagina HdWeetmelons PornMilfs Sleeping PornTamil Kamapisasu