vrijdag 20 maart 2020

Vleugje pepermunt

Barracuda vermoedt dat er nog heel veel artikeltjes over Covid-19 gaan verschijnen bij het blog WantToKnow van Guido Jonkers Bonkers.

Ook huisfilosoof Arend Zeevat kon weer eens niet van het onderwerp afblijven. De eerste alinea's gaan nog wel, maar al gauw is corona weer een kunstmatig geschapen virus die - hoe voorspelbaar weer - bijdraagt aan de heersersagenda en het rookgordijn voor vele vrijheidsbeperkende maatregelen.

Waarna het eigenlijk meer gaat over de Rijksoverheid die zich te weer stelt tegen 'waarheidsgeluiden' op internet. En hoe Arend daar zelf (al jaren) moeilijk vat op heeft.Tja, vind je het gek met dit soort proza?

Gelukkig legt Arend, ooit verwoed rokerd, nog even uit hoe je het virus op een afstand houdt: Magnesiumolie op de huid, vleugje pepermunt/origanumolie in oren of neusgaten, ogen benevelen met colloïdaal zilverwater, ermee gorgelen en doorslikken, drie keer per dag, vitamine C en echinaforce en last but not least 'meditatie 3x 25 minuten per dag'.

'Allang is bekend bij velen dat ze van ca 7 miljard mensen terug willen naar 500.000.000 mensen want die kunnen ze makkelijker in toom houden dan 7 miljard mensen,' staat er dan ook ook nog onder het artikeltje te lezen. Waarbij we die geheimzinnige 'ze' blijkbaar zelf moeten invullen.

Inmiddels heeft WantToKnow alweer het volgende spannende artikeltje online gezet: Bracht ’t US-militaire sportteam Corona naar Wuhan…?

In oktober 2019 vond namelijk de ‘2019 Military World Games’ plaats in (jawel) de Chinese stad Wuhan, de brandhaard van alle ellende. Maar waren dat wel militairen?

Toegegeven: het gerucht van dit Paard van Troje is mede door China zelf verspreid.

Maar waarom je een hele sportolympiade van militaire teams van over de hele wereld nodig hebt om zoiets kleins al een virus te planten mag Joost weten en ook qua tijdslijn klopt het niet helemaal. Pas eind december werden de eerste zieken gemeld. Of moest het virus uit een of ander ei kruipen? 

Bovendien lijkt dat virus nergens zo snel te verspreiden als in de VS zelf. Of zouden 'ze' het ook al niet meer in de hand hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten