door Jongens van de Witt in Buitenland  ·  126 Reacties

  • 54
  • 2180x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Nou, kijk eens aan, dat had ik aan het begin van het gesprek niet gedacht, dat we het eens konden worden. Ik ben er blij om.

Eerlijk gezegd vind ik niet alle zorgen reëel, er is ook een heleboel ruis (aan beide kanten). Maar het is in elk geval een feit dat er zorgen zijn, en daar mag je niet lichtzinnig aan voorbij gaan. Wat ook weer niet betekent dat je moet proberen elke zorg weg te nemen. Ik ben blij dat ik geen politicus ben, zoveel is zeker.

0
101 Smiling

@101

Ik denk niet dat je alle zorgen altijd kunt wegnemen, en ik ben ook zeker met u eens dat er een hoop ruis is aan beide kanten, en nog vaker onvolledige informatie.

Het wegkijken, uitsluiten en demoniseren wat de meeste partijen doen en een hoop mensen drijft alleen maar meer mensen naar een PVV en Wilders.

En tot nu toe heb ik ook geen (geloofwaardige - niet alleen even voor de verkiezingen) andere partijen gezien die met een oplossing komen,

Helaas.

4
102 RvanR

De situatie in Europa is zorgelijk wat de islamisering betreft.

Steeds grotere groepen moslims keren zich af van de westerse normen , waarden en levenwijze en leven in een parrallele islamitische wereld; zelfs met eigen Sharia rechtbanken voor burgerlijk recht zoals in England.

O.a het onderzoek van Koopmans toont dat aan. Maar de politieke elite (en hun vriendjes in de media) blijft wegkijken en richt haar pijlen op de boodschapper die word verketterd.

De highlights uit het onderzoek van Koopmans:
https://s24.postimg.org/4vpm0zk85/Islamitisch_fundementalisme.jpg?noredir=1

7
103 Fransisco

U zult het met mij eens zijn dat er een meute op zijn hielen zit die hem wil neerhalen. Wat is er mooier voor die meute dan als er gelijk al een terroristische aanslag plaatsvindt, zo snel mogelijk na zijn aantreden als president?

3
104 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

105 Fransisco

Ik zie dat het aantal halve garen dat achter Trump aanloopt hier niet is verminderd tijdens mijn afwezigheid. Jammer.

Trump zet hier de eerste stappen in de plannen van Steve Bannon: wit christelijk goed tegen donker islam slecht. Ze sturen aan op totale destructie. Tenzij Trump spoedig wordt afgezet gaat het alleen maar escaleren.

Da's het verschil met Obama: de agenda op de achtergrond.

7
106 zeikenderechter
107 jodelatedieho

** gebruiker verwijderd **

@106

ja die zijn opeens van ''voor het volk'', naar voor de pussy grabber overgestapt
het volk kan barsten vanaf het moment dat zieltjes binnen waren

108 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@104
dat zou het het bewijs dat het inreisverbod dus nergens over gaat en uitsluitend symboolpolitiek is, maar ik gun het niemand

109 ---deleteduser---

@106 ,

ach, een paar meer van die fratsen (en die gaan er komen) en Trump heeft een probleem.
Enne... welkom terug!

3
110 jodelatedieho

@85 als de oplossing erger is dan de kwaal heb ik liever geen oplossing.
Je kunt niet alles sturen en of beïnvloeden. En je kunt zeker de maatschappij niet beschermen door je eigen normen overboord te gooien. Feitelijk geeft Trump nu de terroristen hun zin. Wilders is ook zo iemand. Als je onder waarden gelijk bij het grofvuil zet als je je een klein beetje bedreigd voelt dan heb je dus geen enkel respect voor die waarden. Stemmen op iemand die de terroristen hun zin geeft en verdeeldheid in de maatschappij vergroot zal nooit helpen.

3
111 Utrecht_83

@109
Hum, het moslim terrorisme en de dreiging zal zeker doorgaan.
Trump zijn maatregelen bewijzen dat de eenzijdige "gutmenschen" mentaliteit, waarin zwakke Europese landen en hun leiders zich van bedienen, niet meer werkt.
Terwijl Europa beter had moeten weten, gezien de bloederige aanslagen, gepleegd door moslims.

Wat IEDER moment weer kan gebeuren, omdat het niet te voorspellen is wanneer moslims radicaliseren en/of worden overvallen door langdurige en levensgevaarlijke verstandsverbijsteringen.

3
112 Venividivici

Na dat Obama de Nobelprijs voor vrede had gewonnen gooide hij nog eens 2 x zoveel explosieven op andere landen als in WOII werden afgeworpen

5
113 Limburg

@111
Wie bepaald of het middel erger is dan de kwaal? Ik vind dit een geweldig statement van Trump.
Ook omdat moslimlanden die door de maatregel zijn getroffen zelf al tientallen jaren mensen uit Israël boycotten. Waar praten we over?
Als terroristen uit bv Marokko in de VS een aanslag plegen zijn Marokkanen de volgende die er niet meer inkomen in de VS. Een briljante strategie om de eigen bevolking beter te beschermen.
Nog een bijkomend voordeel.
Tot aan de dag van vandaag wensen gematigde moslims hun geradicaliseerde mede moslims NIET aan te geven bij de autoriteiten. Wat dan doen moslims nooit, ze helpen ze liever bij hun vluchtweg.
Nu gaan ze hoogstwaarschijnlijk WEL hun kennis delen met de politieautoriteiten.
Omdat ze anders zelf ook worden getroffen door maatregelen die tegen alle moslims worden genomen, uit veiligheidsoverwegingen.

Zo kan je radicalisme tegengaan.
Kijk maar eens goed naar Trump, zwakke west Europese leiders. En neem ook een voorbeeld aan onze eigen Oost Europese landen die helemaal geen moslim vluchtelingen wensen toe te laten.
Omdat die landen OOK doorhebben wat de gevaren zijn voor nu en in de toekomst.

3
114 Venividivici

Nee hoor, we zijn niet hypocriet. Het inreisverbod dat Obama instelde was tijdelijk, en bedoeld om een screening uit te voeren. Zodra die was uitgevoerd, werd het inreisverbod weer ingetrokken. Daar lijkt hier geen sprake van te zijn. Trump voert een inreisverbod in, gewoon omdat het kan. Er lijkt geen praktische reden aan ten grondslag te liggen. Amerika wordt er niet veiliger door. En ja, kom je uit Egypte, zoals Mohammed Atta, de leider van 11 september, of uit Saoedi Arabië, zoals Osama Bin Laden, dan kom je nog altijd gewoon de VS binnen. Dát is hypocriet.

3
115 Conclusius

@113 Ja hoor, twee keer zoveel in vergelijking met WOII. Als iemand die de getallen van WOII kent, weet ik dat dit hele grote onzin is.

2
116 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

117 Fransisco

@27 Zucht. De nuances zijn weer moeilijk te volgen voor sommigen.
Ja, Europa beperkt de instroom van vluchtelingen. Dat deed America ook al die tijd.

Daar gaat het nu niet om. Het gaat er om dat nu hele landen per definitie uitgesloten worden. Mensen met een visum worden terug gestuurd, enkel omdat ze uit dat land komen.

En let op, er zijn dan juist weer uitzonderingen voor Christenen uit die landen. Kun je nagaan? Hier wordt wel degelijk gediscrimineerd op basis van religie.

Je mag toch hopen dat volwassen Nederlanders (en Amerikanen) daar het probleem van in zien?

3
118 PipoDeC

@100 De lijst is niet het probleem. De maatregel die losgelaten wordt op de landen op die lijst is het probleem.

Er is ook een lijst met gebruikers van Nieuwskoerier. Die is niet door Trump opgezet, maar zodra hij die lijst gebruikt om mensen toegang tot de VS te wijgeren, hebben wij hier wel een probleem. En dan is het niet zo relevant meer wie die lijst heeft gemaakt, toch?

Obama heeft die lijst niet met dit doel gemaakt. Wijzen naar Obama is in dit geval een zeer doorzichtige drogreden.

2
119 PipoDeC

@118 ,

niet iedereen op NK kijkt verder dan zijn neus is en/of is behept met enig kritisch vermogen question

2
120 jodelatedieho

Er waren echt wel mensen en organisaties (o.a. human rights watch) die er wat van zeiden, maar de media deden er het zwijgen toe.

1
121 manpower

Obama was een democraat (hahaha) en Trump is een republikein. Daar zit het verschil in bij de media.

1
122 manpower

De verwarring van rechts..de regering obama stelde een visum verbod van een half jaar in nadat er daadwerkelijk terroristen op een VISA binnen waren gekomen, trump doet het preventief. Groot verschil! Nog maar 3 jaar en 11 mnd...

1
123 God is dood

Obama deed niet hetzelfde, Onder Obama mocht iedereen met een GreenCard gewoon Amerika in en ook personeel van luchtvaartmaaschappijen waren gewoon welkom. Onder Trump is iedereen tot paria verklaard en niet langer welkom

2
124 Fresh

@124 Hè, wat vervelend nou, dat u hier met feiten aankomt.
Maar gelukkig hebben we tegenwoordig "alternatieve feiten" en in die wereld deed Obama wel hetzelfde als Trump

// gniffel, gniffel //

1
125 Piet Pijlenboog

Het is dan alleen gek dat alleen moslims worden geweigerd uit landen waar nog nooit terroristen vandaan zijn gekomen die in de VS aanslagen hebben gepleegd, en vreemd genoeg staan de landen waar trump veel zaken mee doet, NIET op deze lijst.

0
126 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
BiharixxxxKorean Nipple SuckingMallu Bhabhi Porn VideoFun CumshotsViva StreatAshley TrevortFilm Erotiqie StreamingPornos InglesBhabhi Aur Devar Ka Sex VideoMulheres Nuas LindasDragon Ball HentaiIn Prison PornChristina Applegate FeetTelugu Telugu Sex VideosXnxxhdvideoBangla Cuda Cudi VideoNude WomenpicturesMrspoindexter Onlyfans LeaksSkymoviehsdChinese Bf FilmBollywood Actress Sex ScenePornstars In Hollywood MoviesGoogle Drive SexFilms X Gratuits En FrançaisMalik DelgatlyPolice Girl XxxShemel XxxXxx Video Porn VideosTs Holly SweetCar TitsBellsaa PornUrfavbellabby LeaksSunny Leone Ki Sexy Video BfHindi Sex Movie DownloadMasturbingIzzy Green.pornHenati ComicPolskie PornoskiItch.ionsfwHot BlondesJennifer PonceManyuu Hiken-chouOlder Women PornhubHotsexy GifGoddessanaGodhi AnimalLayla Rayne NudeTeens Flashing OmegleInterview BlowjobsPorn Toy ChicaBig Nude ButtSkuirting PornSex Amateur GratuitRusaian PornTamil Boys PhotoWw X Hd VideoAmakanoBallbusting GifPorna YıldızJohnnie SinsDbz Videl PornDemi Hawks Brickzilla18 XmxxBande Dessine AdulteTanya Roberts NakedAnuska Sen XnxxDidi Ki ChutWwe Women NudeCouples Gone WildInthecrakCuckquenFotos De Mujeres EncueradasMilking HucowsAnime XnzxIndia XhumstarHot And Porn VideosWww Indian Xmaster ComPornographic YogaHijap ColmekCojiendo Co Mi HermanaChodaeSunny Leone Sexy Video SexX Video Sexy GirlJav BbwGrandfather Sex VideoBihar Pron VideoArgonian PornLatina Sex TourPornos FakeThreesome PositionsLeigh EmmaSickjunckIndian Handjob VideosXnxx BangladishGay Porn BidsMomoovCosmic Sex VideoMs Palomares PornAsian Mom XnxxPorn91Filmes Pornográficos De GraçaQuadrinhos De Sexo GayDiego SnasMiss Missa XHarddickSummerray NakedReal Housewife SexWww Group Sex Video ComPorn Best LatinaFree Mlf PornMalkovaMom TwerkingRed Web XxxNipple Slip At Water ParkMomoka NoshinaReddit ClmJasmine Teaa NudesLayla Jenner Bbc SurpriseSpanking CentralAshlynn Brooke XxxIndian Sexvideos DownloadDog Fuck Girl MangaFgohentaiAmerican Pie Sex SceneHot Mom SeduceMia Khalifa PormJapanees Sex VediosSexy Pourn VideoTgatasNatalie Gibson NudeBigtits BondageSekx VidioHentia Lesпорна безплатноAloebambiFakku FreeMysticbeing362290 HentaiDown Syndrome NudesBig Black Boobs PornMoumita GuptaNaughty Sister PornKaley Cuoko NakedRobot De JoleChinesexvideoHit Hd PornKabby BordersNude Cathrine BellWww Prone Video ComXxx Xes Video