door Racism monitor 2020 in Binnenland  ·  747 Reacties

  • 39
  • 2176x gelezen
Reageer met een Emoji
2
28
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@505 dat vroeg ik niet, ik vroeg wat jouw (betere) alternatief is.

De wedervraag die je stelt, welke op geen enkele manier antwoord geeft op die vraag, kun je ook stellen bij de tactiek van een lockdown.

0
701 Repelsteeltje

@699 Inderdaad.

3
702 Rapunzel

@698 en het Corona virus muteert nog veel sneller dan het griepvirus. Het enige lichtpuntje is dat dat twee kanten op kan, het virus kan gevaarlijker of minder gevaarlijk worden, de evolutie leert echter dat de sterkste mutaties overleven.

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/coronavirus-verandert-china-italie/

6
703 Ruud100

China kan trots zijn op zichzelf.

6
704 Rapunzel

De kroon op hun werk na sars en mers

5
705 Rapunzel

@697 het sterftecijfer van het Corona virus is niet 1% , dat is onzin en niet onderbouwd, u kunt dat roepen om de boel te bagatelliseren maar de cijfers laten geen twijfel.

Vergelijk het aantal genezen patiënten met het aantal omgekomen mensen en u ziet dat het om 9% gaat, dat in China en Italië... onder de landen met de beste gezondheidszorg ter wereld.

www.businessinsider.nl/coronavirus-besmettingen-doden-genezingen-trend-februari-2020/

3
706 Ruud100

Na Mao en G5 is China toe aan uitbreiding.

5
707 Rapunzel

@697

Als je beslist inhoud wilt dan kun je die krijgen:

Reden: het virus is onder ons en kan niet meer worden uitgeroeid. Het zou telkens weer opvlammen. (Is dat zo, of hebben regering en RIVM geblunderd , toen het virus binnenkwam?)
Het zal steeds opnieuw opvlammen. Dat is al gebleken in diverse landen.

Maar kan dit draaiboek wel worden uitgerold, indien andere landen voor het scenario kiezen waarbij ze het virus uitroeien … en slagen?
Het virus valt niet uit te roeien. Dat is een illusie. Daarmee is de rest van dat deel an je stuk ook onderuit gehaald.

Het scenario dat Rutte gisteravond schetste , is niet uitvoerbaar, tenzij hij zeker weet dat landen die kiezen voor het scenario van zo totaal mogelijke lock-down , - waarbij ze het virus 5 tot 6 weken nieuwe gastheren onthouden -, zullen falen.
Die hebben al gefaald. Het is volkomen onmogelijk om nadat met zeer schadelijke maatregelen het virus kwijt bent te voorkomen dat het opnieuw binnenkomt zonder je land volkomen in een lockdown te houden tot er een werken vaccin is. Ook dat is een illusie.

In internationale context is wat de premier presenteerde als plan niet uitvoerbaar.
Moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. En veel minder schadelijk dan een langdurige lockdown.

1. we zitten in de huidige situatie, omdat de overheid, -bestuurders en deskundigen-, er niet in slaagden het virus te controleren , toen dat nog betrekkelijk eenvoudig kon. Waarom zou men het virus wel gecontroleerd over de bevolking kunnen laten komen?
De hele wereld zit in dezelfde situatie. Ongeacht het beleid.

2. hoeveel doden mag het kosten? Indien 40% van de bevolking het virus krijgt, zodat de benodigde natuurlijke immuniteit wordt opgebouwd, worden 6,8mln mensen meer of minder ziek. Slaagt de opzet van de regering dat de gezondheidszorg niet overweldigd raakt en sterft 1 procent, dan zijn dat 68.000 mensen. Wordt dat 2% ten gevolge van ongecontroleerde uitbraken , dan spreek je over 128.000 doden. Meer dan in 5 jaar Tweede Wereldoorlog.
Op 150 2e Kamerleden, 75 1e Kamerleden en 25 leden van het kabinet , 250 man totaal, spreken we over 2 tot 5 doden.
Nee. Het percentage doden zal lager liggen wanneer Nederland erin slaagt de meest kwetsbare mensen te beschermen. Die lopen namelijk de meeste kans te overlijden.

3. Werkt het draaiboek om natuurlijke immuniteit op te bouwen in de bevolking wel? Bij welk percentage?
Wanneer er daadwerkelijk immuniteit optreedt na een besmetting, dan is elk van die personen 1 besmettingsbron minder. En daarmee ook de kans om besmet te raken kleiner. Grote effecten zie je inderdaad pas bij een voldoende hoog percentage.

4. Wat zijn de kosten in de gezondheidszorg en in de economie? Goedkoop is duurkoop. Het land dat het eerst het virus heeft uitgebannen, is als eerste weer in business en andere landen organisatorisch slagen voor.
Vele malen lager dan een continue lockdown tot er een vaccin is. Zoveel is zeker.

Tot slot : waarom zou men in Nederland geen zo goed als draconische maatregelen kunnen nemen?
Die draconische maatregelen (een complete lockdown) zou betekenen dat het land minstens 10 maanden en waarschijnlijk langer op slot moet. Wat denk je zelf?

3
708 Endandit

Maar applaus hoor China voor de snelle aanpak,...sarc off.

3
709 Rapunzel

@699

"Klopt helaas, je kunt inderdaad niet immuun zijn voor een Corona virus, net als griep kun je gewoon twee keer in 1 seizoen ziek worden van het virus."

Says who????

4
710 Endandit

@710 Waarom denk je dat er griepprikken zijn elk jaar?

6
711 Rapunzel

@703

"en het Corona virus muteert nog veel sneller dan het griepvirus. Het enige lichtpuntje is dat dat twee kanten op kan, het virus kan gevaarlijker of minder gevaarlijk worden, de evolutie leert echter dat de sterkste mutaties overleven."

opnieuw: Says who?

0
712 Endandit

@711

Weet je waarom je maar één keer in je hele leven tegen mazelen gevaccineerd hoeft te worden?

2
713 Endandit

@712 , Waarom moet je een griepprik elk jaar halen denk je?

6
714 Rapunzel

@713 De mazelen is van een heel andere orde.

5
715 Rapunzel

@714

Corona is geen griep

1
716 Endandit

@716 Weltrusten.

5
717 Rapunzel

@716 Maar wel een verkoudheidvirus?

2
718 Reagurius

@718

Nee. Net zo min als SARS en MERS een verkoudheidsvirus zijn.
Ze behoren enkel tot dezelfde familie.

1
719 Endandit

@680 @681 De bron wordt vooralsnog officieel gezocht bij een dierenmarkt in Wuhan maar dat lijkt mij wel erg toevallig. Dat laboratorium op de hoek van de straat bij die markt is natuurlijk de bron. Het is niet logisch dat juist die markt zou zijn geinfecteerd terwijl er duizenden andere soortgelijke marktjes door heel het land bestaan maar bij deze zit net dat laboratorium op de hoek op 270 meter afstand. Dat is té toevallig voor ieder weldenkend mens. Dat marktje krijgt de schuld als zondebok maar heeft er niks mee te maken,

https://www.duurzaamnieuws.nl/experimenten-met-coronavirus-al-in-2013-afgewezen-wegens-risicos-voor-volksgezondheid/

Verder is dit een zeer respectabele nieuwssite met verifieerbare bronnen. Hun relaas over de oorsprong van het virus lijkt daardoor minder vergezocht dan een dierenmarktje dat 'toevallig' op de hoek van dat laboratorium zit dat 'het onderzoek' naar dat virus heeft overgenomen van de amerikanen.

7
720 Hollander1967

@720

In Wageningen staat een virologische labratorium dat experimenteert met coronavirussen. In Wageningen zijn geen gevallen van Covid-19.
Dat MOET betekenen dat er al lang een vaccins is.

Snap je dat dat net zo belachelijk is als jouw complot-meuk?

4
721 Endandit

@720 Uw ‘zeer respectabele nieuwssite’ staat keurig in een lijstje ‘valse nieuwssites’, in het goede gezelschap van onder meer Niburu, De Lange Mars, E.J. Bron en Martin Vrijland.

Zie: https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites

3
722 Smiling

@722

Mooi gezelschap.
Overigens is me vandaag opgevallen dat er helemaal geen "chemtrails" meer te zien zijn.
Da's dan weer een voordeeltje van Covid-19 question

3
723 Endandit

@723 Ja een voordeel bij een nadeel ... De natuur schijnt er niet zoveel moeite mee te hebben dat er veel minder verkeer is en veel minder vliegtuigen is , als we dit overleven en de economische crisis hier na , zet toch wel aan het denken , ook met betrekking tot klimaat veranderingen , maar goed verwacht dat mensen toch verder gaan op hun destructieve pad ook met een vaccinatie ...

1
724 MarcusCole

@723

Hm .... dat brengt me op de gedachte dat het zomaar zou kunnen dat dat virus in feite ontwikkeld is door de chemtrail-believers en ingezet is als een wapen om genoemde chemtrails te vernietigen.

Klink logisch ... toch?

4
725 Endandit

Oei .... de complottertjes zijn boos omdat ik ze door heb question

4
726 Endandit

@721 Je hebt het stukje gemist dat het gemanipuleerde virus in 70% van de gevallen is gevonden als bron voor de besmetting.

@722 Wat raar. Ik heb deze link al sinds donderdag gechecked en afgelopen donderdag stond deze site daar nog niet tussen. Het artikel is bovendien voorzien van links en de redactie van die site is verifieerbaar en wordt met naam genoemd. Dat is een kenmerk van betrouwbaarheid.
Wanneer is die site toegevoegd?

7
727 Hollander1967

@724 Heeft u ook die foto’s gezien van de Venetiaanse kanalen met helder water en vissen? Het zou mooi zijn als we als de ellende een beetje voorbij is ons dat in elk geval herinneren, dat een beetje gematigder omgaan met consumptie voor de natuur en het milieu een zegen is. Ik neem tenminste niet aan dat de vissen gelokt zijn door het gezang van de Italianen question.

1
728 Smiling

@727 Ik zie dat ik niet goed gelezen heb. De site die wordt genoemd heet wel Duurzaam Nieuws maar heeft een afwijkende url. Excuses!

0
729 Smiling

@729 Ja en duurzaamnieus.nl bestaat niet.

Worden we nou genept of hoe zit dit?

1
730 Hollander1967
731 Tjeesus...,

@730 Nogmaals, het is te toevallig dat die wildmarkt op de hoek zit bij het Wuhan Institute of Virology. Die google hoax site zal wel deze website bedoelen naar mijn mening maar dan hebben ze hem pas recent toegevoegd en bovendien verkeerd. Je zou er bijna complotter van worden.

8
732 Hollander1967

@732

Nee. Wat écht toevallig is, is dat er om de hoek van die markt een kapperszaak zit.

2
733 Endandit

@722
Je bezoekt zelf een valse nieuwssite. Wie bepaalt of een nieuwssite vals nieuws brengt? Niet de hoaxwijzer want die deugt zelf niet.

8
734 samcash

* Verwijderd door de redactie *

735 Stampertje

@734
Het geeft perfect weer waar die kansloze Creezy mee bezig is geweest, en nog steeds is.

BEKENDE MEDIA DIE GEREGELD MISLEIDENDE OF FOUTE ARTIKELS PUBLICEREN
Nederlandstalige media:
Het Laatste Nieuws (HLN): hln.be (zie HoaxWiki)

Zoals een; Spoedarts uit Aalst: “Mensen tussen 30 en 50 jaar zijn zwaar ziek. Beelden van longen zijn angstaanjagend”

Angstaanjager Crezee..

6
736 Sjaak Trekhaak

Hoog tijd dat iemand een vaccin vindt voor het ID-10-T virus.
Dat heerst nogal momenteel.

1
737 Endandit

@732 Ik denk eigenlijk niet dat het om duurzaamnieuws.nl gaat maar dat de site uit de lucht is.

1
738 Smiling

Dit vind onze grote leider verantwoord:
60% van 17.000.000 moet besmet raken. 50% daarvan wordt daadwerkelijk ziek. Pakweg 4.000.000 wordt echt ziek. 1-2% zal overlijden.
Rutte, onze grote leider vindt 40.000 tot 80.000 slachtoffers aanvaardbaar...
U mag blij zijn als u aan het eind van het jaar nog een opa en oma heeft.
Maar die kostten toch alleen maar geld, he meneer Rutte, grote leider?

3
739 logikus

@739
Nederland is het enige land in de wereld waar de bevolking niet beschermt wordt tegen corona door de overheid, maar waar de overheid juist zorgt dat de bevolking besmet wordt. Het enige land in de wereld.
Vergeet u Rutte en RIVM niet te bedanken voor de tienduizenden onnodige doden?

7
740 beastyboy

@740
Lul geen onzin mafkeees.

Alle Europese landen nemen overeenkomstige maatregelen en allen om dezelfde redenen

5
741 Gekste Henkie

@738 Nope, duurzaamnieus.nl staat niet geregistreerd bij SIDN.

0
742 Hollander1967

@736 Die man is op de belgische TV geweest nij het actualiteitenprogramma Terzake.
Maar dat is ook nepnieuws voor u?

1
743 Hollander1967

@706 Ruud100

Ik ga uit van de cijfers uit Zuid-Korea waar men uitgebreid test. Dan ga ik ervan uit dat je in Zuid-Korea het beste zicht hebt op het deel van de ijsberg onder water.
Op 8413 positieve tests heeft men daar 84 doden. 1 Procent.
Ik reken dus in het voordeel van de Nederlandse overheid, want de situatie is hier minder rooskleurig.

@708
Kijk, met argumenten kun je iets uitwisselen.

Wat mij betreft hebben RIVM en regering inderdaad geblunderd toen het virus binnenkwam.
Ze zijn uitgegaan van veel te lichte, gemiddelde veronderstellingen over coronavirussen. Maar die zijn al langer onder de mens en milder geworden, omdat ze dan de beste kans hebben van gastheer naar gastheer te springen.
Voorbeelden:
- de incubatietijd is 5 tot 6 dagen. Blijkt ook tot 14 dagen te kunnen zijn.
- het virus kan maar kort leven in de lucht. Het blijkt op sommige oppervlakken tot enkele dagen besmettelijk te blijven
- men kan gerust carnaval gaan vieren.
- mensen die niet uit risicogebieden komen , hoeven niet te worden getest. Zo mis je de verspreiding binnen onbekende ketens van transmissie geheid.

Met deze staat van dienst is het niet waarschijnlijk dat men de herd-immunity , indien dat plan sowieso uitvoerbaar is, gaat bereiken zonder tussentijdse grote uitbraken.

Een keten van virussen kun je theoretisch altijd doorbreken door het virus wekenlang nieuwe gastheren te onthuoden. de regering gaat ervan uit dat de Nederlanders de discipline daar niet voor hebben. Maar hebben ze wel 1, 2 jaar de discipline voor het plan van herd-immunity? Zodra er toch grote tussentijdse uitbraken zijn?
Deze maatschappij is door de politiek zelf getraind om ogenblikkelijk door de knieën te gaan voor zielige beelden en het zielige imago van groepen. Wordt het herd-immunity plan nog geaccepteerd door burgers, zodra blijkt dat regering en deskundigen 2, 3 maal mistasten en een of beide eigen ouders of grootouders overlijden? De regering rekent geheel op gewenning en acceptatie.
Maar, indien volkswoede zich keert tegen de regering, hoe gaan we dan verkiezingen houden, partijcongressen om kieslijsten vast te stellen, verkiezingsprogrammata etc. in tijden van social distancing? Het parlement kan niet bijeenkomen met meer dan 100 man. Machtigingswet? Uitstel verkiezingen? Wat weer zal leiden tot beschuldigingen van plucheplakken van falende machthebbers. Een bijzaak, maar in de context van Rutte's plan wel een zeer zwaarwegende bijzaak.

U meent zeker te weten dat het virus niet meer uitgeroeid kan worden. En telkens opnieuw binnen zal komen. De voorbeelden van andere landen gaan dat leren. Degenen die het virus in korte tijd het verst terugdringen , verkrijgen de beste uitgangssituatie voor de toekomst. Ook economisch en financieel. Nederland moet zich bij die inspanning aansluiten. Laat je het virus te vroeg zijn gang gaan dan lig je op achterstand. En het buitenland stuurt toch al niet graag medicijnen en hulpmiddelen naar Nederland vanwege het prijsbeleid uit de jongste jaren.

1
744 duurendaal

@742 Dat kan. Dan is de site gesloten en het domein opgeheven.

0
745 Smiling

Of je nou doodgaat aan griep of aan corona het doet even zeer. En aan griep zijn dit jaar alleen al 2500 mensen overleden maar dat hebben we geaccepteerd.

0
746 Goesenaar

@712 Zie : https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/13/stamboom-laat-zien-het-is-nog-altijd-een-vreemd-virus-a3993736

"Viroloog Marion Koopmans van het Erasmus MC in Rotterdam en haar team hebben inmiddels al tientallen genetische vingerafdrukken van Nederlandse coronavirussen verzameld. Kleine wijzigingen in de erfelijke code van het virus gebruiken zij om een stamboom te maken van het virus."

"Het rna van het virus fungeert als een moleculaire klok, die ‘tikt’ gemiddeld met een snelheid van iets meer dan één mutatie per maand. "

1
747 Ruud100

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@36 Och ik ben in ieder geval geen oorlogszuchtige feldwebell, met een laarzen fetisjisme die Rusland voor de zoveelste keer wil veroveren en da...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@35 Nee ouwe, je bent niet zoals je veinst de hoerenloper in Hawai-hemd, je bent eerder de rare oom die op feestjes eenzaam in een hoekje over...

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

GreyB
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13"Het probleem is dat de gevolgen nooit in verband worden gebracht met de vaccinaties...."Jawel hoor, op de diverse sites worden bijwerk...

23 minuten geleden geplaatst door GreyB

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33 Zat pas op het strand, veel Russen daar, de vrouwen zien er goed uit, zeer zorgzaam voor de kinderen en gemiddeld beter opgeleid dan menige ...

25 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

GreyB
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33LOL..en zelfs dat betwijfel ik.....

26 minuten geleden geplaatst door GreyB

sockknitter
Man steekt zichzelf in brand voor rechtbank van Trump-proces in New York

De man is inmiddels gestorven....

30 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Emergency rooms refused to treat pregnant women, leaving one to miscarry in a lobby restroom

Vreselijk, dat zwangere vrouwen in de steek worden gelaten....

32 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13Er zijn in de afgelopen 50 jaar ook ontzettend veel kinderen door de vaccins gestorven. SARCZe hebben een halve eeuw laten zien dat de va...

34 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@32 Jij begrijpt pas iets als je een Russische laars in je ballen voelt. Dat is wel duidelijk....

40 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@31 Wat bedoel je daar mee, is dat een soort soldatenjargon?...

43 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Payton Preslee AnalAnalsex StoriesWebtoon 18Porn Star Hd VideoSoundarya SexHorny Xxx VideosPublic Pool PornTamilxxxmovieWww Dot Com Xxx VideoPornos Con La MaestraJessica PornIndian New Aunty PornHusband Wife NightMarieh DelfinoMatur NakedDeep-throating GaySalma Hayek AznudeShameless Porn VideosAlemia Rojas PornFreeamatuer PornFirst Time Swallowأنمى سكسLayla LondonFamily Nudest PicturesLadka Ladki Sex Karte HueHot Sexy Indian BfVermeil PornFotos De VaginasEmily Ratajkowski NudesMrspoindexter PornRaina Rae ExcogiSsbbw TumblrIndian Best Sex ComHindi Audio Chudai StoryHard Dick PornEporneranalXfantazy.fomNude CeiebsBonderek NudeHot Blue SexSkylae SnowDesi Bhabhi Sex HdKafka PornJonny Sins XnxxCute Naked ChicksHentai GamesFuqqt.comFootjob BlowjobAmerican Xx VideoZelma CheremHot Indian Bhabhi Sex VideoWomen Flashing TitsVideo Lesb PornMolly Cyrus PornPorn Gay ForteNew Indian Sex VideoSexy Muvieинтим ситиLana Rhoades NsfwTickle Abuse ComMiya Khalifa XShalu Menon Sex VideoSexy Hindi ChutM T F PornGirlsdopornvideosGorgeous Blow JobsAdultfeindBrandybilly LeakTrashybonerInfluencers Gone WikdXxx.travestisBackshotsEva Lovia PornKonosubahentaiHaleigh Cox NudeTamanna Sex Videos ComJada Fire XxxNerd AnalHatefuckPorn Lip KissSuhagrat PronKate Sex VideoEscortsexAmerican Pie NudesXxx Photo STamil Actress Sex MoviePron SideMalayalampornvideosGroping At BusBbc Breeding PornErica XtasyHomens Velhos PeladosBig Booty.comPrn HunXxn2Baby Doll SexHindi ChodoMilf FacailsVladpornPusssyNaughty America BlackReal Sex GameXxxvideo Fist TimeTelegu PornClose Up CreampieMastar XxxHindi Blue Picture Sexy MovieMary Beth HaglinFruit Roll Up BjDog Makes Girl CumSexci Video DownloadNipple Pircing Porn300mium-925Fairly Tale PornNn NudesPorn AmadoHow To Make A Pussy PocketMilfpawgPosition 69sexTopless BeachesRashmika NudeAmerican Blue Film VideoIndian Kinnar XxxMia Khalifa PromHandjob By SisBrasileirinhasTamil Ladies Sex PhotosStackinbarbie LeakedReilbellEthereal LovebugPaya PornBbc On Bbc Gay PornNaruto Konan PornFotos De Mujer Des NudasJessica RyanpornMature PornstarSouth Indian Blue FilmFamily Massage PornHentai En EspañolEscortalligator.comBrandi Storage WarsHot Guy MasturbatingGloryhole VidzJacquietmichelHigh Quality Blue FilmCute Teenage NudesLesbian Kissing HotMia Malkova AmwfAv.在线观看Lala Nude