door Havermout in Binnenland  ·  522 Reacties

  • 31
  • 2124x gelezen
Reageer met een Emoji
2
18
8
3
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@494
Nee, álles maar blindelings geloven wat Rutte en z'n "adviseurs", zoals het RIVM die constant foutieve adviezen geeft, de media inslingeren, dáár heb je wat aan.
Het RIVM, dat protocollen van anderen niet kan aanpassen, maar wèl eigen protocollen aan z'n laars lapt.
Het RIVM dat nog niet eens met goed onderbouwde aantallen kan komen, van de besmettingen, omdat zij bepalen aan de hand van steeds gewijzigde criteria, wie er getest mogen worden.
Álles om de tekorten die er zijn te verdoezelen.
Van goede voorbereiding was helemaal geen sprake, als je mensen naar besmette gebieden laat afreizen en mensen die terugkomen, niet wil testen of in quarantaine wil plaatsen.
En nu dan de oproep om solidair te zijn met nog meer zieken en doden, omdat ze zo spoedig mogelijk, het bedrijfsleven weer willen laten draaien.
U had het over vaccins, die nog jaren op zich zullen laten wachten epidemieën die terugkeren.
Dat laatste is natuurlijk niet meer te verwachten, als er goede vaccins op de markt komen.
Die tijd is sneller dan u denkt en dan hebben landen met nu een lockdown, daar later méér profijt van, omdat hun populatie door deze maatregel minder is uitgedund, dan bij de fase 1, in Nederland.
Voordat u nóg meer onzin over het niet bestaan van nieuwe vaccins rondtoetert, zie bijgaande link.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5059126/vaccin-corona-coronavaccin-amerika-eerste-test-proef-mensen

En blijf vooral in leugenaar Rutte geloven.
Hij heeft nog nóóit, iets waargemaakt wat hij heeft beloofd.
Hij heeft zoveel 'respect' voor onze hulpverleners, dát nog bij niet één instelling is langs geweest, om persoonlijk zijn steun te betuigen óf zich te laten voorlichten of bijpraten, bij één van de zorg centra's die met deze crisis te maken hebben.
Nee, hij deelt liever aan deze "hardwerkende beroepsgroepen" mede vanuit zijn ijzeren toren, dat de zorg nóg harder belast gaat worden, omdat men het beter vindt, dat meer mensen ziek worden en overlijden de komende tijd...
En dat is óók Rutte, onpersoonlijk en alleen maar denkend aan de zakelijke kant van deze crisis.
Walgelijk, dat mensen zich zó laten hersenspoelen.

1
501 Strongoli

@501 Lees je eigen linkje eens goed. In de koptekst staat al: "Het zal nog maanden duren voordat duidelijk is of het vaccin veilig en effectief is", en even later staat zelfs: "Ondanks de massale zoektocht verwachten experts dat het nog zeker 12 tot 18 maanden duurt voordat een werkzaam en veilig vaccin ook echt op de markt kan komen. Vanwege het enorme aantal mensen die het vaccin moeten krijgen, duurt het lang voordat op grote schaal onderzocht is wat alle mogelijke bijeffecten zijn."

1
502 Neobullseye
503 WHuls

Groot deel van de bevolking, dat is niet de elite....

2
504 Racism monitor 2020

@503 Corona muteert ook, anderen zijn er qua immuunsysteem beter tegen bestand als ze eerder besmet waren.

4
505 alt-right-delete

@505
Ja dus er zijn 2 virussen actief, de orginele en de mutatie.

0
506 WHuls

@396 "De doornappel of duivelskruid wordt soms gebruikt door experimenterende drugsgebruikers. Dit resulteert vrijwel altijd in een bad trip. De hallucinaties kunnen 48 uur aanhouden."
Laat toch maar.

0
507 Jopie Osdorp

Als ik het dan toch moet krijgen, dan liever nu, nu ik toch al noodgedwongen thuis zit.

0
508 Giesje

Bekijk dit fragment ( eerste 9 minuten) even, uitleg over wat hij eigenlijk zegt: https://www.nieuwskoerier.nl/news/630581-aantal-doden-die-bij-ruttes-aanpak-horen-minimaal-1-toch-best-wel-een-fors-aantal

0
509 7Butterfly7

Even kijken of jullie Rutte nog zo steunen als jullie opa en oma dood gaan vanwege het halfslachtige beleid

2
510 SergioLeone

@500 Wat Rutte doet is halve maatregelen treffen waardoor het virus razendsnel om zich heel zal grijpen. Dat levert een paar honderdduizend doden op en minder schade voor de economie. Dat is waar Rutte voor kiest.

0
511 RazorBlade

@498

Thanks voor de info! Ik ben erg benieuwd. We kunnen nu niks anders doen dan afwachten.

@499

"Dat Mark Rutte op TV verteld dat we het het virus allemaal krijgen stelt me gerust. We hebben namelijk nog nooit iets gekregen wat hij heeft beloofd."

question

0
512 Kopkaas

@489
Hangt sterk af van waar je naartoe wil. Gezien de ontwikkelingen is het tamelijk absurd om te denken dat je dit jaar nog kan bakken op een Spaanse costa. Mogelijk is een vakantie in Nederland wel mogelijk, ik betwijfel het, en dat is tevens goed goed NL econimie. Maar vooralsnog is het koffiedik kijken. Als zestig procent van de Nederlanders immuun moet zijn èn we remmen dat om begrijpelijke redenen af dan zijn we hier voorlopig niet mee klaar.

8
513 Hendrianus

Er komen wel nieuwe banen bij in de uitvaartsector. Ongeveer 10.000.000 medelanders zullen besmet worden. Met sterftecijfer van ongeveer 3,4% betekent dat ongeveer een half miljoen mensen overlijden. We zullen er allemaal door geraakt worden. Als Rutte's kop er nu niet afgaat weet ik het niet meer.

0
514 vandaagffniet

@500 Nee, dat wordt gewoon thuis dood gaan of in omgebouwde hotels e.d. Zeker 100.000 doden gaat dit geven. Een normale griepepidemie zoals die van 2017-2018 is goed voor 10.000. Maar Corona is 10 x sterker.

0
515 schrootflint

@514
Tenzij er een vaccin gevonden wordt... Ik denk dat ze daarop gokken en het lijkt me de goede weg. Tijd kopen

1
516 delarosa@europe.com

@516 Maar een vaccin moet eerst uitgebreid getest worden, eerst op dieren, dan op mensen. Voordat een vaccin veilig wordt bevonden gaat (als het snel gaat) bijna een jaar voorbij. Hebben we zo veel tijd?

0
517 vandaagffniet

@502
Uiteraard duurt dat lang, maar is dat een reden om de vergrijzing, op deze manier "op te lossen"?
D66 zal dit waarschijnlijk een prachtig initiatief vinden, maar iedereen die de 50 geopasseerd is, mag zich met deze dodelijke Rutte-aanpak, tóch wel zorgen gaan maken.
Als hij bedoelt, dat er op die manier naar elkaar omgekeken moet worden, dan heb ik dat liever niet.
Hoe hij en zijn "adviseurs" dit plan hebben kunnen bedenken is niet te begrijpen.
De jongeren die ouderen zouden moeten beschermen, zijn veruit in de minderheid, dus dat betekent, dat de groep "kwetsbaren", waaronder veel ouders en grootouders, op een méér dan misselijke manier "uit de weg geruimd moeten worden".
En waarvoor?
Het antwoord is bij deze Rutte altijd hetzelfde.
Hij minacht de burgers en zeker de ouderen en hij spant nu de jongeren, voor zijn smerige karretje, om de "klus" te klaren..
Het doet mij denken aan maatregelen die in een ver verleden gebeurt zijn.
De nabestaanden van diegenen, die het toen overleefd hebben, worden helaas, nu zèlf slachtoffer...
Met dank aan een leider, die zijn ambtstermijn, op zo'n walgelijke manier wil afsluiten..

2
518 Strongoli

@513

"Gezien de ontwikkelingen is het tamelijk absurd om te denken dat je dit jaar nog kan bakken op een Spaanse costa."

Waar baseer je dat op? Is dat je gevoel of heb je dat ergens gelezen/gehoord? We zijn dan inmiddels 4 maanden verder. Het zou goed kunnen dat wat je zegt klopt, maar ik ben benieuwd of daar al concretere informatie over is. Ik zou namelijk graag op vakantie gaan.

0
519 Kopkaas

@519 Ik vrees dat je een vliegvakantie nog heel lang kan vergeten. Dit virus is zomaar niet uitgewoed.

3
520 Violier

@520

Nou, dat is geen vrolijk vooruitzicht dan question

0
521 Kopkaas

@501 "
Nee, álles maar blindelings geloven wat Rutte en z'n "adviseurs", zoals het RIVM die constant foutieve adviezen geeft, de media inslingeren, dáár heb je wat aan."

Dat zeg ik nergens en is weer een zielig zwaktebod. Ik spreek je een op het zaaien van onrust op basis van complete onzin. Daar het RIVM of wat Rutte allemaal roept helemaal niks mee te maken.

Als je met zo een lange reactie terug reageert zit je denken dat je dan je onzin zou onderbouwen. Maar dat doe je ook niet, je valt alleen maar aan op basis van allerlei aannames die je helemaal niet uit mijn reactie kan halen. In mijn reactie staat niks over Rutte en of ik denk dat hij gelijk heeft, dat heb je helemaal zelf voor mij ingevuld. Op basis van niks. Net zoals je domme onrust zaaiende bullshit over het muteren van het virus.

En dat er al getest wordt met mogelijke vaccins, zegt natuurlijk ook nog niks over of het ook gaat lukken. Echt, hoe dom kan je zijn?

Blijf anderen maar lekker bang maken met uit je duim gezogen onzin en als je daar dan op aangesproken wordt, vooral niet reageren op datgene waar je op aangesproken wordt, maar gewoon een willekeurige mening projecteren op de ander, zodat je daar op aan kunt vallen. Je bent lekker bezig!

2
522 Repelsteeltje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
ShemaleblowjobsAnal JesseFamily Guy Stewie PornPorn SisterhoodEfukt.comPorn CabulosoPaizuiriHot Naked MilfsManipuri New XxxYvette Bova PornDirtyroullteAsia BlowjobsThick DildoAssjeansMolly MansonXxxx Video BpPisceus TitsHomemade Porn VideosAdk.amiBible Black Bible BlackGym HentaiFull Hd PanuPorn Gay Sex VideoChinese Sexy Hd VideoClit Torture PornEmmie.sg NudeErot GifsRate My Pussy.Hijab PornaNaked KitanaSoul Eater PornInstagram Model NudeCelebritys NackedSaruei PornNicole Aniston Full VideosMelania Trump NudesMarlon DuboisIndian Heroine Sex VideoPunish TubeKelsey ObessionBlacked Kendra SunderlandQuero Ver Vídeos De PornografiaSaxhdBrooklyn Chase AnalFanf PornHd2 MoviesXxx Tamil HdXxlayna Marie Making My MarkSmallpussy PicsGiulianacabrazia PornVirgjn PornYuoporEx NudePrody Porn MoviesTaboofantazy.Hindi Picture Blue PictureKannada Film Sex VideoNifty Story ArchiveHd PorncomicRonda Rousey SexiestوسيكسGasprartPorn SefieMuleres.peladasMature Women Nude PhotosRon Jeremy PenisWwwxnnTribbingsMehreen Pirzada NudeChinese Sexy BfBig Boobs Massage PornSunny Bf XxxDoctor Checkup Sex VideoIndian Hanimoon SexAmanda Nude50 Shades Of Grey XxxJapanese Kissing Sex VideosNudists Body PaintKate Stone PornRachel Rivers PissGang Deep ThroatCock PukingEbony CummingDresstwerkCumflationCamsoaSnapchat Nudes WebsiteHotwife CaptionSexy GrannyNude Bug TitsHot Sexy Tube ComCute Bhabhi Porn18 Porn Sex VideoDesi Indian Blue PictureLightskin MasturbatingViolet Walker PornWebcam PornografiaVideos De Pornos De ChinasFree Pirn MoviGay CumshotPunjabi NxxxBdsm ChairBengali Sexy Adult VideoChinafuckChaturbqgeOutside X VideoNikke Rule 34King Kong XxxSexxx 69Ts Woman PornXxn VintageNip ErectionSexy Melissa RauchYoung Asian SexDiane Guerrero HotShakeela Aunty Sex VideoSunny Leone Sex Full VideoKatrina PussyTonicemoviesMy Girl FundFilm Xxx En StreamingRashi Khanna XxxLalchi In EnglishBiggest Pussy In The WorldLesbians Porn SexyLeabian CuckoldBallbusting CaptionsJelly Bean Brains NudesGabbie-carterFasttimesexJerky WivesWwf PornBdsm ElvesBathsexMy Bookie .agStripchtaPorn Hd.vomBrittany AndrewsKorra HentaiBigbootypornsCj Perry OnlyfansFamily Sex XxxPure Xxx VideoEmily Ratajkowski Nude PicsTenn Massage PornNetflix Sex SceneFat Latina PornMannwa18Anime H EntaiBbc Wife Cheating