Coffeeshops 'dicht' SLECHT BESLUIT (getsmokin.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door mightimouse in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 6
  • 631x gelezen
Reageer met een Emoji
6
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Komt nog wel een verdere restrictie...... alle winkels dicht..... alleen supermarkten open en apotheken....

1
1 Sempre

vooral voor mensen die een gram of meer per dag consumeren, kunnen met de wettelijke limiet geen 3 weken overbruggen... ook is psychologische afhankelijkheid een ding !

Gewoon 'weer' niet nagedacht over dit besluit !!

7
2 mightimouse

@2 misschien kicken ze af nu..... zou ook mooi zijn....

9
3 Sempre

@3 Dat heb ik zelf gedaan, en dat is niet altijd een pretje, helemaal niet als je verder niets om handen zou hebben en thuis moet hangen...

Maar nu je het zo zegt, misschien is dat wel het CDA, CU/SGP invloed op dit besluit, die hebben het niet zo op 'geestverruimende middelen' dus grijpen ze dit aan om mensen verplicht 3 weken niet te laten blowen ...

Overigens moet de Gal&Gal dicht? ... NEE ... Dus waarom de coffeeshop wel !?! ... Wel zou ik snappen als men stelt: "Coffeeshop enkel open voor de aanschaf van Wiet en Hash, klanten mogen niet meer blijven zitten/hangen" ...

4
4 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

5 bosco

@2 Het is een gewenning, geen afhankelijkheid daar je lichaam niks mist.

Wat er gaande is bij overmatige cannabisconsumptie is dat je hersenen(lichaam) stoppen met het aanmaken van cannabinoïden, en er dus een 'gebrek aan' cannabinoïden is wanneer je geen cannabis consumeert. Dit resulteert in een depressief gevoel, slecht slapen, nacht zweten, en dat is het wel zo'n beetje. Na een week of twee maakt je lichaam weer voldoende cannabinoïden aan en merk je er niks meer van.

Een verslaving aan cafeïne is 'erger'. question

3
6 Bluth

Gelukkig net gisteren geweest. Wel zuinig aan doen komende tijd.

1
7 Giesje

* Verwijderd door de redactie *

8 bosco

De slijterij is nog dik een half uur open question

0
9 Tsaar

@9 Hamsteruhhhh!!!! question

1
10 Cody

* Verwijderd door de redactie *

11 bosco

@10 Ja eendje!!!!!!!!!!!

0
12 Tsaar

@2 Lekker belangrijk of wietrokers wel of niet aan hun wiet kunnen komen.

9
13 A Passenger

Maar ze zijn niet verslaafd hoor..

6
14 greenpollo

Lekker op tijd ook aangegeven.

Gvd binnen een uur dicht, overal in het land massale rijen, niet normaal.

En de bek open dat ze hebben over verslaafden. maar wel bij een aanbieding met dozen tegelijkertijd de wijn in de stationcar laden!

4
15 Seconda

* Verwijderd door de redactie *

16 RubberDuck

@3 ja mooi,de wereld zal een paradijs zijn met alleen nog auto,flatscreen,alcohol,gadget etc.verslaafden,ik zie die 1,5 net niet uitgeroeide amazone indiaan al direct feest vieren.

biertje?

2
17 billib

Nu raken die wietspuiters en hasjsnuivers in paniek.

8
18 van Keulen

* Verwijderd door de redactie *

19 RubberDuck

@2 Vreemd, ik hoor / lees altijd dat het niet verslavend is en je beter een joint kunt roken dan een potje bier.

6
20 RobP

@4 Na jarenlang dagelijks gebruikt te hebben ben ik van de ene op de andere dag gestopt. Nooit problemen daarmee gehad. Het is MAAR wiet. Het zit tussen de oren dat je denkt dat je het nodig hebt.

0
21 A Passenger

Zeker een slecht besluit om de coffeeshops te sluiten , laat dan in ieder geval een afhaalmogelijkheid mogelijk ( zoals de meeste shops al afhaalpunten zijn geworden sinds het rookverbod ) .
Voor de mensen die het treft, don´t wurry de komende dagen/weken zul je vanzelf straatdealers vinden rondom de shops, stap niet op de eerste de beste af maar observeer en kies degene uit die het meest vertrouwd over komt. Vraag of de dealer schone wiet verkoopt omdat je het medicinaal gebruikt en geen verontreinigde wiet mag roken .

En wie weet vind je dan zelfs een dealer voor langere periode die schonere en goedkopere wiet heeft dan bij de shop , ik heb ook al een aantal jaar een vaste dealer die wiet verkoopt zo zuiver en schoon zoals ze het niet in de shops verkopen.
Gelukkig ben ik niet afhankelijk van de shops want anders had ik wel even gaan zweten van de zorgen denk ik , zoals nu een paar honderduizend mensen dat doen.

3
22 techcenter

@21 voor mijn zoon met add is het toch echt "medicinaal". Het helpt hem om veel beter te focussen en rust in zijn hoofd te krijgen. Ja, dat is zelfmedicatie, en het werkt voor hem prima.

1
23 datkanjijmakkelijkzeggen

5 gram Northern Light te koop.
Bieden vanaf 500 euro : )

4
24 Schildpad

@19 Ik zou maar eens stoppen met blowen als ik jou was.
Het tast je gevoel voor humor aan.

8
25 van Keulen

* Verwijderd door de redactie *

26 RubberDuck

@26
Voor die van keulen is het ook humor om nu ´ fijntjes´ mensen te kunnen pesten die wiet consumeren , dan voelt hij zich weer een paar minuten plezierig van leedvermaak en daarna zakt ie weer in hetzelfde patroon van depressie.

2
27 techcenter

@6
je bedoeld waarschijnlijk "het is een gewoonte" want " gewenning" in verband met medicijnen/ drugs betekend dat je steeds een grotere dosis nodig hebt voor hetzelfde effect.

en dat is volgens mij niet het geval met cannabis.

2
28 morandi

* Verwijderd door de redactie *

29 RubberDuck

@28 Neen. Een gewenning betekend dat een abnormale prikkel als normaal ervaren wordt. In het geval van cannabis is de prikkel dus dat er alle voldoende cannabinoïden aanwezig zijn en niet aangemaakt hoeven te worden.

1
30 Bluth

Ik denk dat er online ook wel wat wiet te vinden valt maar dat is altijd al tricky geweest.
Maar men kan het eens gaan bestuderen , ik weet dat er een paar online wiet´winkels ´ zijn die via Google wel te vinden zijn , echter is de prijs daar soms aan de hogere kant en moet men met Bitcoins betalen.
Op de zogenaamde ´ wiet marktplaats ´ of hoe het heet maar met Google wel te vinden , een soort marktplaats waar ze growshopspullen 2dehands verkopen , zaden , maar wellicht ook wiet zelf.

Zoekt en gij zult vinden , dat is een raad die een paar honderduizend wietconsumenten wel gaan begrijpen de komende dagen.

1
31 techcenter

Ach,
wij zijn van de Koos Zwart generatie,
ik red me wel...question

1
32 Botlleneck

@31 Torbrowser, darkweb, veel winkel plezier!

0
33 Bluth

@33
Via het Darkweb via Tor en .union adressen zou ik het zelf niet durven vanwege geen ervaring daar mee.
Ik zou zelf meer een website op het normale web zoeken waar mensen het aanbieden , en die namen daarna verder Googlen naar recensies van kopers . Staan er dan dingen als ´ geript, belazerd, of slechte wiet´ dan zoek ik naar de volgende tot ik er 1 vind waarvan ik denk ´ ok´, maar zelfs dan blijft er een risico.

Een straatdealer is vaak ook wel tricky , iemand moet maar net een goede vinden die goede wiet verkopen en die zijn helaas zeer zeldzaam . Zelf heb ik al een vaste dealer die het voor de helft van de prijs in de shops verkoopt en zonder verontreiniging, een soort omgedraaide wereld qua wietverkoop maar ja, die moet iemand maar net even kunnen vinden natuurlijk.

2
34 techcenter

@31 voor betrokkenheid met planeet waarop je leeft is het sowieso gunstiger om zelf dingen te kweken,ik heb altijd m´n twijfels gehad mbt het karakter van planten zoals cannabis ,en het in de huidige consumptie maatschappij proberen te proppen,sommige dingen zijn in essentie zo enorrm gratis,dat zelfs een prijs eraan plakken niet zal helpen om dat effect te verzachten,en dat kan uiteindelijk zelfs leiden tot (zie jumping fransman) op akelige manier ´de prijs´ zoeken die het voor veel mensen mogelijk maakt aan bestaan te kunnen relateren,iets wat (afhankelijk van geestesgesteldheid gebruiker)door dit soort planten/middelen ahw moeliijk kan worden gemaakt.
(ik bedoel met wat metaforen een mechanisme uit te leggen)

2
35 billib

@34 Dat kan de politie dus monitoren, op het darkweb kan dat niet. Op het darkweb zitten dealers, die willen jouw handel. question

0
36 Bluth

Ach jee.

Dus nu is het het einde van de wereld of zo?

5
37 progressiefliberaal

@36
Dat is dan weer wel zo , dat de politie wat minder grip heeft op de Darkweb qua het achterhalen van kopers en verkopers , ze zijn er in ieder geval wel aanwezig om mensen te kunnen pakken dat is algemeen bekend via de media geworden.
Wellicht gedogen ze de online verkoop via het normale web vanwege capaciteit-tekorten waar veel over word gesproken via de media zolang het niet om handelswaar van meer dan 100 gram wiet gaat , zo´n idee heb ik zelf altijd wel gehad omdat het al jaren zo word aangeboden , dat lijkt me iets veiliger .

2
38 techcenter

Het is wachten op de eerste advertentie voor wiet op Marktplaats...

1
39 Graaier1000

De verzekeraar leest mee?

1
40 Wendel

@38 Ze hebben er veel minder grip op, en de grip die ze erop hebben focust zich op de zwaardere vergrijpen en grote handel. Als 'gebruiker' ben je relatief veilig en anoniem.

Het lijkt mij dat ze de open online handel wat je gewoon op Google kan vinden zo laten om het in de gaten te houden. En het lijkt mij juist niet veiliger, want op het darkweb heb je te maken met daadwerkelijke dealers, en dat zijn vaak 'high grade' dealers.

1
41 Bluth
42 morandi

@42 "gewenning zelfst.naamw. een proces waarbij een eerder ongewone prikkel steeds meer als normaal ervaren gaat worden"

Wat ik dus zei...

1
43 Bluth

@43
ja en specifiek in verband met " middelen" een steeds grotere dosis voor hetzelfde effect, wat ik dus zei question

Dus afhankelijk van de context hebben we beiden gelijk, is dat niet leuk?

0
44 morandi

@44 Jij bent degene die stellig beweerde wat een gewenning is, en dit was in een specifieke context. Ik gaf de algemene omschrijving van een gewenning, niets meer en niets minder.

Leuk geprobeerd, maar je faalt weer. Er staat daar niets voor niks "voorbeeld".

3
45 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Praat mee: voel jij je veilig in het openbaar vervoer?

Ik voel mij altijd belazerd door het openbaar vervoer....

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

progressiefliberaal
Motorola kondigt drie Edge 50-smartphones aan

Ik had een wat oudere Motorola met 3 GB RAM. Die werd wel echt te traag op een gegeven moment.Eentje van 350 euro voor 8 GB is wat dat betre...

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@5,Mogelijk ja. De BBB heeft wel enigszins boter op het hoofd wat migratie betreft....

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Sarcoff
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Het was in de hippietijd al een eigenwijze lul....

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@3,De woonruimte is onbetaalbaar om dezelfde reden dat het minimumloon nu omhoog gaat: omdat jarenlange, enorme migratie zowel voor schaarst...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Rinze
Mag Jays onder de lat bij Dames 1? De amateursport worstelt met trans- en non-binaire personen

@3Je moet je toch eens afvragen waarom er geen transmannen bij het mannenvoetbal meedoen Zou dat misschien komen omdat ze geen schijn van ka...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@42 Misschien proberen ze door immigratie de door oversterfte ontstane gaten in de bevolkingsopbouw te ondervangen. 😉...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@119 Islamofoob moet dat natuurlijk zijn, op 120....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@4,Maar ontzettend veel werkgevers betalen wel nog steeds maar het minimumloon. Ook uitzendbureaus bijvoorbeeld.Was het lager, dan zoude...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bop
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@119 Bedankt maar nee, bedankt. De één een islamafoob, zag ik in de gauwigheid, en de ander een Trumpiaanse wappie die onwaarheden verspreid ...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
PuffypussyRioencontroPornos LegendaAndroid 21 R34Cunt PicsFilm Sex FilmNixxideeTmnt April PornIndian Girl Nude DanceDevar Bhabhi Ki Chudai HdBokep VirqlAria Lee TwitterCapri StylesShemale Accidental CumBrazzers - Sexy Lifeguards Nicolette SheaDenise Anders PornVilage Sex ComSexual ScissoringRule 34 Pхентай чанTamanna Bhatia Xxx PhotoReal Gril PornThali GarciaMilf With NeighborFace Fart BbwWife Massage EroticTryst.linkFreeadultcomoxLena Tha PlugFat Nacked WomenBrazzers Real WifePlaintaboo PornTeenleakJapanese HentaiTxxx XomNude Kay ParkerXnxx Bhabhi NewDesi Wife Nude PhotosSex Bf Hindi MeinTamil Sex Talk AuntyDani Fae PornXhamertKarlee Grey OnlyfansAnimepussyJapanase PornBlacked Xxx VideosReaganfoxxKatrina Thicc PornPo Rno DeFamous RyleighIndian Cum PornBf Hd Video DesiSpider Woman PornHot Saree X VideoKacey Kane ExcogiNude PlaymatrsPorn Hub SucksUk DiapergirlsBrazzers For Free PornGay Twink PornXxx Porn Video Hindi MeinWhatsapp Sex Video Kannadaافلام جنسىDorcel VisonPetite HentaiMalika Sherawat MmsOvulation PornBest Hd Porn SitesKatie Morgan NudePorn MilkPorn Videos CreampiesReddit Breeding MaterialRevebebe Recits RecentsStrellakat OnlyfansMandego PornNude Men ModelWww Casual Teen Sex ComPriyanka Chopra Xx XReddit PornhubFilme Pornográfico ChinêsHub PPetite Nude SelfieMakoto_maiAsali SexyAnal LadiesHijas Cojiendo Con Su PapaMedusa HentaiLesbian Porn With Big BoobsAryana Adin PornWww Porn Sex ComAnima Porn UncensoredCuming On WomanBig Asian CockAnal AnimJav HottieFollando Con La AbuelitaSax Bf HdTeen TwinksYesikasaenzMujeres Haciendo El SmorXnxx Indian LatestHot Ullu VideoAmador SexoBlack EscortAri DugarteNude Beach GreeceWww Pron VedioAmericansexyvideoPorno.hdFranka Potente NudeSuda PornRadhika Apte Nude SexIndian Girl Porn MmsPornhub IndanSlingshot Nip SlipsIndian Beautiful Bhabhi Sex VideoMarina YzukiLesbieans SquirtingMallory MalloyExhibitionist WivesDana Brooke NudeDadscrushSexy Horny SexVaginal CreampieBeat Anal PornBest Taboo PornSameera Reddy HotX Video LinkDesi Mom Son PornSunny LeonepornstarIs Porn Hub SafeXvidos OnlyfansXxx Sixy Vidos50 Shades Of Gray Porn ScenesLive Porn IndonesianShauna Grant PornEbony P O R NXxn VideoLhloe Kardashian NudeNude Beach AsianIndian Massage Porn VideosDhongi Baba XxxHollywood Actress MmsBhosdi Ki PhotoRei KitijimaWaogirlsSexyvideo SexyvideoXxxx Full MovieNeha Sharma Sex VideoJyoti Sex Video