door Moskowfiets in Media  ·  37 Reacties

  • 27
  • 1051x gelezen
Reageer met een Emoji
9
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Ruyters zeggen: "De ware aard van de EU en Erdolf de ataturk van de 21ste eeuw worden nu aardig bloot gelegd, in de volksmond heet dit nog altijd DOOR DE MAND VALLEN ---NEXIT!"

3
1 De Ruyters van Michiel

Waar is de navo om griekenland te helpen deze gewelddadige invasie te stuiten?

1
2 Saviro

"Greek authorities use a giant fan to blow tear gas back onto the Turkish side of the border "

wat een mooie uitvinding question

Erdogan helpt terroristen via zijn politie door deze te voorzien van munitie (Molotov-cocktails en mogelijk aan traangas)

De NAVO moet zich schamen dat een bondgenoot zo iets doet en deze Dictator met zijn land eruit zetten ook moeten ze de Grieken helpen tegen hun bondgenoot.
Verder mogen alle EU landen hun wel steun geven waaronder ook Nederland (ik schaam me nu een beetje als Nederlander dat onze regering alleen toekijkt)

1
3 TheoTheo

question dit is wel slim bedacht. Maar ze kunnen er beter een zo'n Boeing vliegtuigmotor op zetten dan kan je ook meteen die land-bestormers terug blazen.

1
4 Reconquista

@3 aanvulling
Ook moet de EU de aspirant status per direct afnemen van Turkije en een statement maken dat vluchtelingen die al meer dan 2 weken in een veilig land zijn in de EU geen asiel kunnen aanvragen want ze komen niet uit een land waar ze voor vluchten.

Het kan toch niet zijn dat mensen na jaren nog naar een ander land kunnen gaan en daar weer als vluchteling aanmelden. Vluchtelingen status hou je niet eeuwig.

0
5 TheoTheo

Jesus daar sta je dan met je halve leger, met gasmaskers op, traangas terug over de grens te blazen..
Maar dit is géén aanval van Toerkije op Griekenland hoor! Zo moet je dat niet zien. Dat traangas hebben die migranten vast zelf meegenomen. Alleen gekkies, complottertjes en rechts-extremisten zien hier hele kwade bedoelingen in van supersultan terreur INC. De EU doneert met liefde.

1
6 Ness

Ik weet niet of de Navo een strafprocedure heeft voor leden die zich misdragen ... zo niet dan moeten ze die snel invoeren

0
7 Vageali6888

Art.5 van de Navo , een aanval op één is een aanval op alles

Maar wat als een Navo lid een ander navo lid aanvalt ?

0
8 Vageali6888

Vroeg of laat zijn de Grieken het zat en maken ze een deal met de vluchtelingen.
Ze brengen ze dan naar de volgende grens en daar begint het spel opnieuw.

0
9 MARCUSAURELIUS

Mesopotamië (=Irak & Syrië), Iran, en nu Griekenland.
Allemaal landen die aan de basis staan van de Europese beschaving.
Je zou haast zeggen dat de VS (= NATO) bewust de basis van de Europese beschaving aan het vernietigen is. Of dat Europa dit laat gebeuren.

1
10 eh

* Verwijderd door de redactie *

11 Nederlander

@8

lol ... alles moet allen zijn natuurlijk question

0
12 Vageali6888

@10

"Allemaal landen die aan de basis staan van de Europese beschaving"

Totdat de islam het daar voor het zeggen kreeg ...

0
13 Vageali6888

Brussel en EU landen zo als ook Nederland laten Griekenland als en EU land in de steek. De Nederland staat kan allen maar eens hoe alle Overheidsinstanties Nederlandse burgers kaal plukken kunnen. rte nog maar netto over houden tot of onder de 1000 euro vooral van de de alleenstaanden zonder kinderen , AOW'ers. Chronisch zieke , en mensen de onder en minimum loon moeten werken blijven door de radiale extreme linkse partijen van D66 CU SGP VVD CDA Groen Links en PvdA.

1
14 Gunther

Als imigranten zich laten inzetten als wapen voor Erdogan vind ik kogels beter dan ventilatoren.

0
15 meneer van het nieuws

Valt teveel op dat de navo en de EU zich totaal niet bemoeien met turkije.
Turkije krijgt op deze manier een vrijbrief om te doen wat ze willen zonder gevolgen .
Er had een tijd geleden al een streep gezet moeten worden om turkije bij de EU te laten betrekken.
Nu doet zich weer een situatie voor die ook een streep moet zetten tegen toetreden .
Dat gebeurt maar niet en dat houd in dat turkije gewoon binnenkort de onderhandelingen om toetreding voort kan zetten.
Dan weten we wel waar het op uit gaat draaien als ze bij de eu toetreden.
Griekenland word enkel door hongarijen geholpen maar dat moeten veel meer landen doen.
Als die grieken zeggen ,bekijk het maar,dan komt er een stoot van dat ongeremde volk de EU binnen die de geschiedenis boeken in gaat en onze ondergang zal zijn.
Brussel wilt dat graag want waarom bieden ze dan geen hulp.

0
16 ongelovenloos

Waar zijn die krijssers zoals Vergifstadt Timmermans , en een Macron en al die andere om de Grieken te hulp te schieten, 1 Navo lid valt de EU aan , maar je hoort ze niet nu het nodig is. Zitten mogelijk al in een atoomkelder ?

0
17 Doordenker

Geweldig, blaas die gewelddadige en totaal ongewenste parasieten maar terug naar die Platkop en zijn smerige aanhang. Of de zee in, maakt mij ook niets uit. Optyphen met die waardeloze lieden. Het is een aanval op een grens ze zouden met scherp moeten gaan schietenn.
Erdolf zelf, blies een Syrische jager uit de lucht omdat die 3 seconden over Turks grondgebied vloog.

Maar dit is iig een super goed idee, geef ze alles maar terug wat ze gooien. Super!

0
18 Bleke Betty

@13
Maar die kerken en zo die stonden er nog, en er leefden ook nog heel veel christenen.
Dat is duidelijk ISIS en Al Qaeda die de laatste jaren christenen onder druk zetten of zelfs vermoorden en voor christenen belangrijke kerken en zo vernietigen.
Zowel ISIS als Al Qaeda hebben het wahhabisme uit Saoedi Arabië als handboek.
En Al Qaeda wordt in Syrië zelfs openlijk gesteund door NATO-landen.

2
19 eh

@19

De "gewone" islam heeft in voorheen redelijk vrije landen de boel kapot gemaakt ... de nekslag was rond 1979

Dit is een aardige docu over dit onderwerp , maakt duidelijk dat we zo min mogelijk islam in Nederland en Europa moeten hebben ..


- Hoop en Wanhoop in het Midden-Oosten , Islamitische grenzen (1979) -
https://www.npostart.nl/hoop-en-wanhoop-in-het-midden-oosten/08-08-2018/VPWON_1273248

0
20 Vageali6888

@20
We moeten hier niet teveel moslims hebben, vooral omdat de islam behalve een religie ook een staatsinrichting is. Doch ik had het over Mesopotamië oftewel Irak en Syrië waar de afgelopen tijd na NATO-bemoeienis o.a. christenen, maar ook andere religieuze minderheden de pineut zijn.

Die Iraanse revolutie was een sleutelmoment, maar kwam niet uit de lucht vallen.
En dat de VS zo met Saoedi Arabië ging samenwerken had vooral ook te maken met de socialismefobie van de VS samen met het in Viet-Nam opgelopen trauma.
Met de hulp van SA kon men in Midden-Amerika (Nicaragua) en Afrika (Mozambique, Angola) en Afghanistan toch socialisten bestrijden zonder dat het de VS teveel geld of mensenlevens zou kosten.
Zo zijn die wahhabi's belangrijk geworden en zijn er haast geen socialisten meer in de wereld maar des te meer niqabs en terroristische jihadisten en zelfs ISIS.

0
21 eh

@11 .
Die kernkoppen zijn al weggehaald uit Turkije omdat die niet te vertrouwen zijn en die kernkoppen staan nu in Polen en gericht op Rusland.

1
22 nog een keer

* Verwijderd door de redactie *

23 pizzaboy

Europa wordt aangevallen door de Turken en gelukzoekers, alleen Griekenland beschermd nu Europa.
Wanneer gaat Europa nou eens wat doen, laf zooitje.

0
24 mijnnaamwasalbezet

Europa hoort Griekenland militair te steunen waar dat nodig is. Extra militairen langs de grens met Turkije (en met het recht om gericht met scherp te schieten op iedereen die de grens over komt) en op het water om al die bootjes te keren of desnoods ook daar met scherp op te schieten als dat nodig is.

0
25 MeneerRontgen

Hongarije heeft de noodtoestand afgekondigd. De VS hebben de grenzen gesloten voor Europeanen uit de Schengenlanden. De WHO heeft (West-)Europa uitgeroepen tot het epicentrum van de covid-19 pandemie. Bij China durfde de WHO zoiets niet; voor de EU en zijn zogeheten leiders hoeft men onder gelijke omstandigheden, een om zich heen grijpend virus, geen ontzag te hebben.

Denemarken, Polen en Tsjechie hebben hun grenzen gesloten. Je komt alleen het land in als je Deen, Pool of Tsjech bent, of als je kunt aantonen dat je al reden had om je in een van deze landen op te houden.

Hoogste tijd voor de EU-landen om de Griekse grens op slot te gooien. Het is de Schengen buitengrens ter plekke. Die zou toch zo sterk zijn?
Alleen al om reden van nationale en internationale volksgezondheid moet die grens vrijwel onneembaar zijn. In Iran raast het virus. In Irak maakt het slachtoffers. In Syrie en ook toenemend in Turkije zal het aanwezig zijn. Erdogan beschuldigde afgelopen week de EU-landen er al van Turkije te besmetten. Bij iedere islamitische tegenslag zoekt hij christenen om ze de schuld te geven.
Wordt komende dinsdag niet onderhandeld tussen EU en Turkije over de Turkije-deal ?
Erdogan probeert de inzet te verhogen en de spanning op te voeren voorafgaand aan het overleg. Meer migranten over de Griekse grens = meer miljarden.
Onzin natuurlijk dat migranten zich meester zouden hebben gemaakt van wapens van de Turkse politie, van traangasgranaten, enz. Die lui zijn vermomde Turkse eenheden.
Griekenland heeft, zoals migranten aan de Turkse grens heel goed weten, het recht op asiel opgeschort.


Ondertussen in Nederland. Waarom sluit Rutte III de grenzen niet?
Genoeg Albanezen of andere migranten willen nu weg willen uit Italie. Met hulp van Albanese mensensmokkelaars en de maffia, Landen die de grenzen nog niet gesloten hebben , zijn dus de logische bestemming. Smokkelaars weten hoe je de grens met Oostenrijk moet nemen. In Duitsland zal niemand migranten iets in de weg leggen. In Nederland lonken de hoge dwangsommen waarmee de politici actief migranten werven en ook nu blijven werven. Want anders kan ik het niet zien.
Het is zo dweilen met de kraan open. De ganse bevolking, ouderen, mensen met chronische kwalen worden extra in gevaar gebracht. Waarom? Omdat de politici maffiamaten zijn, die mensensmokkelbendes in bedrijf blijven houden. Terwijl de eigen economie door het aanwakkerende virus grote schade lijdt?

Als de grenzen worden gesloten, brengt dat ook de doorvoer en export van drugs schade toe. zo bestrijd je meteen ondermijning. Dus waarom neemt de regering de gelegenheid niet te baat ook de drugshandel fors te hinderen? Omdat de Haagse politici en partijen maffiamaten zijn?

Het leven van de brave burgers komt tot stilstand. Winkels en bedrijven koken financieel droog als indamming van covid-19 uitblijft en uitblijft. Oude van dagen en andere verzwakte mensen zitten noodgedwongen thuis. Maar het vrije verkeer van drugsdiensten en asielzoekers moet door kunnen gaan. Met alle risico dat het virus telkens opnieuw binnenkomt.
Fijn voor de politiek, de ministeries, de NGO's en de georganiseerde misdaad. Maar een opeenstapeling van rampen voor ons allemaal.

0
26 marielouisevankleinmareslag

@2 Dat is voor over een half jaar op de agenda gezet. Daarna volgen er "spoed" besprekingen. Je weet toch hoe het werkt in die vergader cultuur. Ze hebben regels opgesteld die ze zelf niet meer begrijpen en het aantal regels is zo groot dat er bij een voordeel regel altijd een min regel staat. Voorlopig gebeurd er dus niets.

0
27 Verwonderd

Als ik Griekenland was ging ik hulp aan de Russen vragen. Wedden dat die wel hulp bieden. Europa heeft Griekenland laten vallen.

0
28 Verwonderd

Een Turkse aanval met traangas lijkt mij toch ook een aanval op Griekenland. Waarom horen we niets van de EU in Brussel hierover? Wat doen die sukkels daar behalve hun buiken volvreten?

0
29 wiseguy

@29 en molotovcocktails..

0
30 Xmod

EU laat ook Italië vallen, China is nu hulp aan het bieden.

2
31 Nurse Ratched

Ik heb vandaag in ons EU buurland benzine getankt bij Shell voor € 1.18. Dit even als tip en EU nieuws bijdrage. Al waren we geen lid van de EU, dan was is toch in België gaan tanken.

0
32 Verwonderd

@29 Die zijn hun kerst en voorjaar reces aan het verwerken. Het volvreten en het skiën in de bergen of liggen aan een ver tropisch land is zeer vermoeiend. Ondertussen gaat de stroom werkzaamheden gewoon door op de mailbox en brieven bus.

0
33 Verwonderd

Boycotten dat kutturkije.
Wie daar nog vakantie gaat vieren maakt zich schuldig aan landverraad.

1
34 van Keulen

@2 "....Waar is de NAVO om Griekenland te helpen...."

Ja, als de NATO stabiele landen als Libië en Servië moet bombarderen is de NATO er als de kippen bij.....maar voor de eigenlijke taak: bescherming van het Westen kijken Brussel en NATO de andere kant op!

0
35 CoolMemories

Ventilatoren tegen traangas. Ja leuk. Maar je hebt ook mitrailleurs nodig om invaserende barbaren neer te maaien.

Stop met dromen en begin met handhaven van de grens. Iedereen die er ongevraagd doorheen breekt mag je gewetensvol trakteren op een kogelregen. Kom je uit een ander land met een molotovcocktail? Wel dan mag je rekenen op een granaat. Van een tank. Op je hoofd.

Stop met woke en start met realisme.

0
36 purelogica

@36 : Inderdaad. Zodra er met mitrailleurs op wordt geschoten, zijn ze weg en blijven ze weg.

0
37 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

12 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

14 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

21 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

22 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

35 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

38 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Watch Indian Porn VideosNude Female CelbsVr Step MomHenrai GayNudes Of BrazilNaked Bro SisGot Por NMoter Son PornPorb Hub ComMelhores Filmes AdultosKelsi Monroe BbcPenis PhotoBody Builder XnxxAlina Rose NakedSuhagrat Desi XxxGay Men Jerking OffDesi Top XxxPornzzPorn Stars UkraineFacial Abused PornCartoonsex ComicsAj Apelgate PornStephanie StallsGoa Aunty Sex VideoBlack Sex PornXxx Indian Teen GirlTamil Serial Actress Nude ImagesBondage ComicsHugeboobs RedditEveryting ButtXxx Movie 3gpTwinkslaveMobile Adult GamesPorno QuenteIrene AzuelaDes MmsWww DesigirlsLeah Gotti Hd VideosDogs Screwing WomenJav Cum In MouthCumfart CocktailsPono ToubeHeintaisLaynaboo NudeMale PornographyXnx Hindi VideoMercury ShivlingLexi Nicole NudePadmé Amidala NudeFuta Porn GifLovers First SexMom Son HentaiHow To Suck Your Own CockSiska RvCarlotta Champagne NudaConor Leslie NudePucyMalayalamcomMilf OrgasimsNudetvRara QnzaiTeen Porn CastingTheprivateavocado PornXxx Six PornSky PornstarYoutubers NudesPorn GiphyMandakini XxxBen 10 Xx VideoVergien PornHot Anime PoUrsula Corberó NudesLeabian Comic PornNnude TubeX ViseoBlow Job Big TitBlow Job ForceSaki OkudaThe Taming Of RebeccaShemale Escorts HoustonXnxx NeMeitei PornGay Techer PornChaterbate MaleBig Anal PornDvdesNpornCum In AssNaked ComVegina FingeringHeather Harmon OnlyfansKemonoko TsushinFull Naked Sexy VideoSex In Bus IndianR SquirtImages SexxxNoodle MagazinesShadbase PokemonSarah Rafferty FeetKira Kenner18 CamSteph Oshiri PornIndian Sex BathroomSexy Video Sexy Bf Sexy BfInd PronCarmen D LuzManga ScnaTeenagers Nude PicturesPorn XhamstrrSex Life Shower SceneJapanase Mature PornPornolandia_xxxViper PornKorinna Kopf PornAmateur BigcockHot Web Series FreeGand Mein18 Movies TeluguSexy Pics Jennifer AnistonSecret HentaiAnalcumshotsAunt Nakedسکس رجالSex Hollywood VideoUncle And Aunty SexBalcony PornCamel Toe PornTürkce Altyazılı PornLittle MinaLatina FacialabuseWife Sexual StoriesPartner Sex VideoWhat Is A Reach AroundSydneylint NudeIndian Hot Web Series Porn VideoHot Stepmom Big BoobsAxvideos7inch Dick360 Sex VideoPriya Bhabi SexVideos De Pornografia LesvianasSukeibei NyaaXxx Hd DownloadProstate Milked PornAnushka Sen Sexy VideoTamil Xxx Video HdXnxx Videos SchoolBodega Bro Unlocks Impossible Achievement PornHot Sex Tub ComBen And Gwen Sex