RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen

Patty Brard Beeld © ANP

Nederland is in lock down vanwege het coronavirus. Evenementen met meer dan honderd mensen zijn geannuleerd en er wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te werken. De maatregelen van de overheid treffen ook Patty Brard (64). Haar groots aangekondigde verjaardagsfeest kan niet doorgaan.

"Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld"

Patty bereikt dit jaar de bijzondere leeftijd van 65 jaar. Tijd voor een groot feest met onder meer optredens van Richard Groenendijk en Rolf Sanchez. Op haar verjaardag op 25 maart zou ze ook nog eens de biografie De 9 levens van Patty Brard uitbrengen. Helaas gaat dat nu niet meer door. De diva laat op Instagram weten: "Ook wij zijn helaas genoodzaakt de boekpresentatie en mijn verjaardagsfeest op 25 maart te cancellen!" Het boek komt wel uit, maar het feestje wordt uitgesteld of aangepast.

Gordon
Lees ook:
Gordon snoof 'het kalk van de muren' met Patty Brard

De beslissing hakt er flink in bij Patty. "Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld, maar uiteraard houden ook wij ons aan het gestelde overheidsadvies!"

Patty
Lees ook:
Patty Brard openhartig over slepende juridische strijd met zus

De verjaardag van de presentatrice is niet het enige event dat is gecanceld. Hieronder een korte update van de invloed van de maatregelen van de overheid op de entertainmentbranche.

Bekijk hier de speciale corona-uitzending van RTL Boulevard

15:04
Patty
Lees ook:
Patty Brard wil in goede gezondheid 100 jaar worden