door DONKEY R in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 5
  • 468x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Erdogeit wil het Ottomaanse Kalifaat doen herrijzen. Met hemzelf als Kalief uiteraard.

0
1 greenmango

@1

Wat een fobieuze uitspraak, hij heeft al een tikdje geen volmacht meer en wordt binnenlands helemaal uitgejouwd.

10
2 Racism monitor 2020

@2 Een islamitische kat in het nauw maakt rare sprongen. Hij zal wel een aanslag laten plegen en Europa/Israel/Amerika de schuld geven. En zo komt hij aan die volmacht als Sultan.

0
3 DONKEY R

sja wie zal het zeggen. Mohammed heeft het meest armzalig volkje (arabieren) ter wereld kunnen aanzetten tot massale plundering en indoctrinatie. Iedereen stond erbij en keer er naar.
Dat geldt ook voor de turken die van de byzantijnen een klein stukkie grond kregen (omdat ze op de vlucht waren voor genghis) in het byzantijnse rijk en zie het gevolg

1
4 delarosa@europe.com

maar ja dankzij de turken is het europese rijk ontstaan omdat ze de zijde route af hebben gesloten voor europa na de inname van constantinopel. Toem moesten de portugezen en spanjaarden wel

0
5 delarosa@europe.com

@3

Wishfull thinking aannames.

Ik heb liever dat hij na zijn termijn opgepakt wordt en moet boeten voor zijn daden. Journalisten vrij, parlement systeem terugdraaien, coupverdachten vrij, islamisten die in de gaten worden gehouden.

Dat voorspel ik ook, Ataturks Turkije herkennende.

2
6 Racism monitor 2020

zo sloten de portugezen de havens af voor nederlanders (terwijl de friezen nog de moren daar hebben weggetrapt, stank voor dank) en moesten de Nederlanders weer routes vinden naar specerijen. Het vervolg is bekend. We werden de meest succesvolle en rijkste natie ter wereld.
Tot de engelsen ons kopieerden

0
7 delarosa@europe.com

@6
ataturk was een veel grotere schurk als leider vd jonge turken. Het gehele christelijke leven weggevaagd en afgeslacht in het midden oosten. 3 miljoen christenen en de msm blijft hem maar een held vinden.

0
8 delarosa@europe.com

@7

Moren zijn berbers/barbaren. Ottomanen waren westerse tolerante moslims.

Moren namen blanke slaven mee.

1
9 Racism monitor 2020

@8

Ataturk heeft de islam ook een koppie kleiner gekregen.

2
10 Racism monitor 2020

@9
Wellicht zou u de 800 jaar islamitische bezetting in spanje eens een keer kunnen bestuderen. Het zijn vele kalifaten geweest die daar de macht hebben gehad.
Ottomanen zijn alles behalve tolerant. Ik zou eerder zeggen het meest intolerante rijk. Het was een slavenrijk maar dan moet u wel de juiste info tot u nemen.

0
11 delarosa@europe.com

de ottomanen haddnen ook zeer veel blanke slaven. Met dank aan oa de vikingen.

0
12 delarosa@europe.com

@11

Ottomanen waren religie tolerant van wat ik gelezen en begrepen heb. Moren kwamen met een heilige missie waar de ottomanen kwamen voor gezag macht, dus mocht iedereen zijn eigen geloof behouden. Lees maar eens over geuzen in de 80 jarige oorlog.

1
13 Racism monitor 2020

Erdogan is een godsdienstwaanzinnige die mensen laat sterven voor een sprookjesfiguur.

0
14 Graaier1000

@13
Zonder religie tolerantie konden ze geen kant op. Daar innen ze namelijk belasting.
Als iedereen islam zou zijn had het rijk niet bestaan. In ieder geval miljoenen christelijke jongetjes wegroven uit oost europa om als kanonnenvoer te dienen.

0
15 delarosa@europe.com
16 DONKEY R

@12

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bewondering heb voor alles wat bijdraagt aan het minimaliseren van de islam. Ik ben overtuigd dat een ataturk-aanpak meer toevoegd dan bijvoorbeeld een wilders-aanpak.

Bewijs?
Na ataturk is de islamitische wereld snel seculier geworden en tijdens het seculiere tijdperk zijn er veel mensen atheïst geworden.
Na 9/11 heeft de islam focus gekregen en terwijl men dacht dat iedereen het eens zou worden over hoe slecht radicale islam wel niet is, zijn er veel bekeringen geweest uit het westen.

Dus heb bewondering voor een volledige secularisatie van de samenleving.

0
17 Racism monitor 2020

@17
Dan heeft u werkelijk geen benul van de geschiedenis en islam. Als u 9/11 als focus gebruikt.
25% van de christenen (oftewel alle christenen) is onder zijn leiderschap idd verdwenen uit alleen turkije dus er was alleen nog maar islam.
Hij heeft zeker van turkije een sterkere en seculiere staat gemaakt maar daar is ook alles wel mee gezegd. Slechter kon het ook niet zullen we maar zeggen.

0
18 delarosa@europe.com
19 Racism monitor 2020

@9 : Het Ottomaanse imperium is zo groot geworden omdat ze slavernij op industriële schaal bedreven. Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Slavernij_in_het_Ottomaanse_Rijk

0
20 Ness

@19
de geschiedenis begon in 622 bij mijn weten dus ik begrijp niet waar u op doelt

0
21 delarosa@europe.com

Ik zal dus maar bidden naar Allah dan heel veel Turken tot zich roept in de religieuze halve-maan tochten van Erdogan question
Elke Turk die Allah dan bij zich roept is er een. question

0
22 Marrie

@20

Bij moren waren het slaven, bij ottomanen krijgsgevangenen waarvan op een gegeven moment gevangenenruil voor vriendschap en ander steun zorgde.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/76992/Hoe-komt-Turkeye-aan-zijn-naam

0
23 Racism monitor 2020

@21

Je moet ook het totaalplaatje zien. Mensen die dat niet zien hebben er juist geen benul van. question

0
24 Racism monitor 2020

@23 : Ja die vriendschap is wel duidelijk - alle Oostbloklanden weren zoveel mogelijk moslims... want die hebben hele nare ervaringen. Slavernij is slavernij, doe er aub geen mooi strikje omheen. Gedwongen bekeringen en afgehakte ballen, sexslaven, mooie blijken van vriendschap hoor. Je moet opportunisme niet verwarren met liefde of vriendschap.

0
25 Ness

@25

Je hebt er klaarblijkelijk geen benul van, die dingen die jij opnoemt is katholiek eigen (zie inquisitie), ottomanen waren juist toen de bevrijders van het vrije woord.

Slavernij of krijgsgevangenen, wereld van verschil en geen strik om slavernij.

0
26 Racism monitor 2020

@26 : Katholiek eigen? Wie heeft hier waar geen benul van? Slavernij, verminking, sexslaven, dat alles was voor katholieken verboden. Dat met die gedwongen bekeringen vond plaats in Spanje, en had een politieke achtergrond; in Spanje had men zwaar geleden onder de islamitische overheersing, en de reaktie daarop was hevig, ook voor de groep joden. En precies daarom had men zo de pest aan Spanjaarden met hun ijzeren reli-dwang hier, en hun op poen beluste inquisatoren. Liever Turks dan paaps = cynisme, tegenwoordig, maar toendertijd, domweg door onwetendheid aangedreven opportunisme. In Nederland was een revolutie in denken aan de gang (die absoluut NIETS te maken had met de islam) die door 'Rome' keihard werd onderdrukt, want de melkkoetjes sloegen aan het ketteren. Nooit gehoord van de 80-jarige oorlog? https://nederlandseinquisitie.wordpress.com/nederlandse-inquisitie/ en https://nl.wikipedia.org/wiki/Tachtigjarige_Oorlog

0
27 Ness

@27

Daar put ik juist mijn info uit. De vraag is eerder uit welk oogpunt je de hele 80-jarige oorlog ziet.

Katholieke of Protestantse, tegenwoordig komen vele voor- en tegenstanders uit deze hoek. Het koninklijke huis heeft een protestantse achtergrond en daarmee al 400 jaar bevriend met Ottomanen. Daarentegen zijn de Bourgondiërs erg tegen elk inmenging.

0
28 Racism monitor 2020

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

8 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

16 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

33 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

37 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

38 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

41 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

43 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Indian Servant SexBengali Naked FilmX X X Cartoon VideoHd Shemale PornFinnish PornManhua18ccAj ApegateXxx Local Sex VideoHow To Make A Pussy PocketTiktok De PornôXxxvideo NewDesi Sex Blue FilmMasha BjNudes From AfricaLingerie LowdownGranny ThreesomeB K Brick PornSydney Sweeney NideErotichypnosisXxx Tamil Sex MovieAmber AlenaXxx 2004Hindi Sex Story Bhai BehanPorn ImDesi Hot Bhabhi ComSukebei NyaaFantasy HentaiAdriana ChecknikRussian MassageStormy Porn StarJapanes Mom And Son PornSkip The Games Quad CitiesCartoon XOffice Boss SexPierbiIndian Hot Sex ClipsXx Sunny Leone Sex VideoJulia De Lucia PornPorn De MéxicoDownload Porn VidJerk Off ChatJapanese Wife X VideoIndian New Couple SexWww Xx Hindi VideoAngela White Lena PaulXxx Romance TeluguBlacked HentaiKorran XxxMoms Friends PornAnime Nude FilteSimplyhentTv VoyuerTeen Boy TwitterEmpire AdultGuy CuminBecky Le BeauKendra Lust MomLouloubelle_xo NudePiper Perri PovBrazzers LoveBlackedjavGaysex.comRube ChatAnal Com TravestiLady Hear Me TonightDua Lipa TittiesNaked Mila KunasJailyne Ojeda NydeOutdoor XhamsterSayuki KannoBokep Indo Terbaru 2023.Mexicanas XxxFamily Therqpy PornStrip XxxPink PuasySon Seduce MomProperty Se XPornstar InHindi Desi BfModal Sex VideoBig TitsjavWww YouxxCensored PornDubbed HentiaChaterbate SquirtFashon Show NudeReddit AnalHollywood Movie BoobsTnaflix ComX Videos PornographyBethany Lily April NudeBrazzerssmomNind Me ChudaiLinmkPorn Bondage HardcoreHumilliating PornPawg MilfsM/f PornXnxssIndiyan XxxxKushboo BfSuper Desi PornDaddy Daughter EroticaFetlife.cimPorn StraightWorkoit PornHema XxxAishwarya Rai XxBest Adult VideosPorn Sex XxxxBollywood Actress Without ClothesBbwcreampiesAva AdammasDani ColbyCorina Kopf TitsSexxxyyyWhitney Wisconsin VideoNew Hot Sex DownloadOhmibod PornVideo PornogratuitoBrandiloveee PornGeorgina BaillieMonica Bellucci Young PicturesXxx Hindi Viral VideoChinese Blue Film SexyPorn ShinchanJoi InstructionsEva Lovia PormJurassic World: Camp Cretaceous PornGatkrizzy40s PornR34 WebsiteXmisspoizonHot Urvashi Rautela갑딸남 PornDubai Sex VideoStep Daugther PornHqporner.conTana Mongeau OnlyfansKaile Goh NudeApple Bottom PornCsmeron Diaz NudeTrisha Madhu MmsLilmochidoll BlowjobFree Naked GirlsXxx FilmsBabosas.cpmGirls Girls Sex ComSouth Korean SexNaughty America Com