Trump: voorrang gevluchte christenen Syrië (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 29
  • 1146x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 En daar komt bij dat vrijwel elke islamiet naast zijn anti-westerse houding zijn grootste haat uitspreekt tegen de VS "veel joodse mensen woonachtig" en Israël. Waarom zou je een vijandig met haat gevoede persoon willen helpen?

5
51 Vrijbuitertje

Typisch iets waarom ik dus zelf nooit op Trump zou stemmen. Ik vind het ethisch onverantwoord.

11
52 johnny87

** gebruiker verwijderd **

@49 Het is een Nederlandse rechter die Wilders heeft veroordeeld voor het aanzetten tot rassenhaat. Daarmee heeft de rechter dus bepaald dat Marokkanen een ras is.

53 verwijderd5929219

@53 Dat maakt links NL er graag van maar Marokkaan is geen ras, laten de Arabieren het maar niet horen!

4
54 Vrijbuitertje

@53 Wilders schuldig aan aanzetten tot discriminatie "echt heel wat anders dan rassenhaat", je moet niet zomaar wat neer plempen.

3
55 Vrijbuitertje

@8 Daaraan kun je zien hoe de moslim werkelijk is wat wij voor hun doen zouden ze nooit voor ons doen. Als de pleuris hier uitbreekt kunnen wij nergens meer heen.

3
56 de kikker

@54 tjongejonge zeg lastig he om te accepteren dat het anders bejandelen van een mens vanwege zijn religie of nationaliteit of afkomst onder racisme valt.
Stelt u eens voor iemand in Belgie of welk land dan ook wil u iets niet verkopen omdat u een Nederlander bent. Dan bent u dus slachtoffer van racisme.
Zo duidelijk of wilt u nog meer uitleg?
Wat Trump doet is een besluit nemen op onzinnige gronden om de achterban te pleasen.

12
57 streek

@49 Nederlanders en Belgen (autochtoon) behoren tot het West Europese ras en zijn wel degelijk te onderscheiden van het Berberse ras waar Marokkanen (grotendeels) toe behoren maar we zijn in de eerste plaats mensen dat moet iedereen zich nog maar eens goed beseffen.

9
58 21st Century Guy

@12 Die Arabische Golfstaten willen alleen mensen die voor ze werken of een flinke zak duiten mee nemen waarmee ze overigens weinig verschillen met Amerika,Australië en Groot Brittannië.....

3
59 21st Century Guy

@57 Dat valt juist onder discriminatie, en niet onder racisme!

Racisme is discriminatie specifiek op ras of huidskleur. Discriminatie betekent onderscheid maken en dat kan op van alles zijn. PS Nederlander is een nationaliteit

0
60 Vrijbuitertje

87% van de Syriers is moslim en daar vallen ook de Alevieten, een vrolijker variant van de islam onder. 3% zijn Druzen, en 10 % is christen.
Assad een Aleviet streefde altijd vrijheid van Godsdienst na in een seculier Syrie.
Dat zat de zwarte kousen moslims uit de Golfstaten en omstreken niet lekker dus de burgeroorlog werd gestart.
Stel je voor, een seculiere staat op heilige islamitische grond. Dat willen we niet met zijn allen. Vraag maar aan Obama.

1
61 Mollevanger

@42 Ga eens in gesprek met afvallige moslims ,in dat licht even door de koran bladeren en er gaat een nieuwe wereld voor u open.
Niks geen racisme maar gezond verstand en er vluchten alleen maar jonge mannen.....
ga u schamen om de haverklap de racisme kaart te trekken bah ik veracht de uwen......

2
62 Dragonton

@58 Helaas zit je er totaal naast....Het woord ras betekend een groep mensen, dieren of planten die zich door dezelfde erfelijke eigenschappen onderscheiden van andere groepen van dezelfde biologische soort. Dus ras is niet land afhankelijk of streek afhankelijk...het gaat om specifieke kenmerken bv huidskleur. Er bestaat geen west Europees ras...er bestaan wel bijvoorbeeld blanke mensen of zwarte, bruine of gele.

5
63 Jojotje

@63 Moet u zich maar een verdiepen in haplogroepen elke haplogroep staat voor een differentiatie in de menselijk species die zich ook reflecteert in het fenotype hoe minimaal soms de verschillen ook zullen zijn.

2
64 21st Century Guy

Kunnen we eens ophouden met dat geneuzel. Amerika is een soeverein land met hun eigen regels. Wij willen niet dat amerika zich met ons bemoeit dus andersom ook niet ! En als je de regels van een land niet bevallen is dat vette pech voor jou zou ik zo zeggen. Hun land hun regels !!

3
65 Gotcha63

@32 DoortjeB
Aha, u is kenner? Dan heb ik wel een vraagje.
Noem jij alle olielanden ook racistisch? Die laten nl absoluut geen NIET moslims toe als immigrant.
Die komen er echt niet in hoor. Niet één. Of het nu een vluchteling is of niet. Niets mee te maken. Landen als Saudi A of Emirates, noem ze maar op. Medemenselijkheid met het lot van (christen) vluchtelingen zijn die moslimlanden volkomen vreemd.
Als jij die moslimlanden nog nooit racistisch hebt genoemd, waarom noem je dan wel de VS?

2
66 Venividivici

@64 dat is hartstikke leuk uw verwijzing naar haplogroepen maar dat zegt nog steeds niet dat een land rasgebonden is want een ras is nou eenmaal niet landgebonden. Wel kan een bepaald ras uit een bepaald gebied komen en laat dat nou de achterliggende reden zijn van het onderzoek naar haplogroepen om de migratie in oertijden vast te leggen.

0
67 Jojotje

Dat is de meest bedreigde groep, dus dat lijkt me terecht. En hoe zit het met de Koerden, die als eersten daadwerkelijk IS aanvielen, en al die tijd aan onze zijde meevochten?

3
68 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

69 Chat Baker

Hij is zelf ook een overtuigde christen(pedofiel). Zijn CREDO is: Bemin uw naaste gelijk uzelf (mits zij van dezelfde geloofsovertuiging is).

5
70 manpower

@65
Wel eens van internationale wetten gehoord? En toevallig ook van de universele rechten van de mens? Waarschijnlijk niet gezien uw reactie.

4
71 manpower

@59 er zijn verschillende stromingen binnen de islam en in SA wonen voornl soenieten en willen dus ook geen andere stromingen. De mensen van andere stromingen zouden daar denk ik ook niet graag willen wonen denk ik want ze staan niet achter de soenieten. Je komt SA haast niet binnen om te werken, hoewel ik daar 1 familelid heb wonen voor haar werk voor een bepaalde overheid...dan kom je idd binnen maar anders echt niet zo gemakkelijk....dussss.....

0
72 pluto

* Verwijderd door de redactie *

73 hk-sr

@38
Racist dictator, zo zo er word weer groot uitgepakt omdat ikzelf bepaal wie ik in mijn huis binnenlaat en wie niet.
Maar goed als jij een moskee inloopt met je schoenen aan , moet je het zelf weten, of dan toch geen dictator, of racisten.
Of gaan we in Saoedi met een muts daarop een kruis rondlopen zoals een bisschop dat doet, wedden dat je binnen een minuut het licht niet meer ziet.

blaat maar door muxer, je zal zien er komen meer en meer mensen die wakker beginnen te worden.

1
74 Mesjokke

Wat er gebeurt is selectie op religie, niet ras, dus het gebruik van het woord racisme lijkt me niet van toepassing.
Op zich kan ik begrijpen dat de VS geen zin heeft in meer moslims, maar door alleen niet-moslims/christenen toe te laten blijft er uiteindelijk helemaal geen niet-moslim meer over in het Midden-Oosten, wat heeft dat dan voor voordeel?

1
75 doxbar

Weer zo'n domme zet van Trump...want tja nu zullen er vast geen moslims naar America komen.....tenzij sommige gewoon even vermomd als Christen netjes het vliegtuig nemen. Dus een domme maatregel die niet te checken is. Waarom de meeste het een goed plan vind is zeer merkwaardig. Tenzij ik iets mis en zijn alle gelovigen over geregistreerd?

3
76 Marc Anthony

@37 Je hebt een gaatje in je hoofd als je geen onderscheid maakt.

1
77 Elia

@51 En waarom zou je zo iemand je land in halen??

0
78 Elia

@52 En vind je het wel ethisch verantwoord om mensen je land in te halen die allerlei racistische en antisemitische denkbeelden hebben?

1
79 Elia

@79 Dat vind ik nu van alternatief-rechts en salafisme beiden, eruit. Wegwezen ga naar een fijne salafistische of alternatief-rechtse heilstaat.

4
80 Spandalf

Er komt alleen maar goeds uit Trump.
Bij Clinton had het bij verklaringen en lippendienst gebleven en misschien zelfs het invliegen van Syrische moslim(terroristen).

Nadeel is wel: waar gaan ze dan naartoe? Europa?
Die bureaucraten van hier zijn compleet impotent iets te doen.
Dit moet stoppen.

5
81 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

82 pickwick

@82
Hoessein Obama is weg.
Hiep hiep hoera!

4
83 Arthur2000

@82 Waar heb je dat fake news gelezen dat Obama christenen geweigerd heeft? 2016: 37.521 christen vluchtelingen tov 38.901 moslim vluchtelingen.
http://www.pewresearch.org/fact-tank/2016/10/05/u-s-admits-record-number-of-muslim-refugees-in-2016/
Of moeten we het tegenwoordig "alternative facts" noemen? Period.

1
84 whatsup

@39 Het grootste gedeelte van de moslims is geradicaliseerd:

""We’re above 800 million Muslims radicalized, more than half the Muslims on Earth," Shapiro said. "That’s not a minority. That’s now a majority.""

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2014/nov/05/ben-shapiro/shapiro-says-majority-muslims-are-radicals/

6
85 Elia

* Verwijderd door de redactie *

86 pickwick

Liberals are acting like Trump is going to kill all the gays, make slavery legal again, and take away women's rights...
Like he's a Muslim or something.

6
87 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

88 pickwick

@86 Je liegt in @82 dat Obama geweigerd heeft christenen op te nemen en komt dan met een hoax over een kerk?http://www.snopes.com/politics/religion/vachapels.asp
En gelukkig maar dat er geen moslims "by proxy" in Syrië zijn afgeslacht,toch?

0
89 whatsup

@83 Barack Obama net als u een christen is weg.

0
90 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

91 pickwick

@91

Sorry pickwick maar wel een hoax, maar dat had u kunnen weten met xandernieuws. Lees hieronder de brief van de betreffende kerkgenootschap waar zogenaamd volgens het hoax bericht beelden werden bedekt.

http://content.ironmountaindailynews.com/?p=546217/Religious-freedom.html

Ziet u xandernieuws is zeer bedreven in het verdraaien van feiten, het is ook best beschamend dat mensen daar niet doorheen zien of kijken of zo'n bericht eigenlijk wel klopt.

0
92 Marc Anthony

@91 ,

laten we het beestje bij de naam noemen, je haalt een keiharde leugen aan.

0
93 jodelatedieho

@32
"je snapt iets niet,... die moslimvluchtelingen vluchten voor oorlog en jihadi's
de meeste slachtoffers zijn nog altijd moslims dus."
Jij snapt iets niet, de meeste daders zijn moslims!

1
94 Boortjedont

@ picklick, xandenieuws als bron en dan zeggen dat het waarheid is. Dit moet wel een trol zijn..

0
95 God is dood

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

"Het lijkt er op dat jij echt niet spoort. Dat je ze niet op rijtje hebt. Dat je van Lotje getikt bent. Dat je malende bent. ParonIde. Een gaatj...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@7 Zodra een minister het vertrouwen van de TK niet meer heeft moet een minister aftreden. Wanneer een minister iets uit wil voeren wat haaks st...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

ThWil
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

„Wie wil zich straks nog voor de gemeente inspannen?” Waarschijnlijk wel wethouders die zich willen inspannen voor hun gemeente. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

De eu moet een stuk land wat in de sahara ligt opkopen. Daar kunnen dan die vele nepvluchtelingen heen. ...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@61 En dan beweren dat je mod 'canis lupus' was?'Het is zeker wat....

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Kunnen ze niet een inlegvelletje bedenken dat ze in hun paspoort kunnen laten opnemen. Uiteraard moet je daar wel iets meer voor betalen. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Wat zullen die palestijnendemonstranten hier blij van worden. Straks nog meer demonstraties, door die jongelingen. Ze missen oorlogen dus gaan z...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Graaier1000
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

"Succes gewenst, met het plaatsen van al die betaalmuren en abonnementensites. Waarschijnlijk zit er ook nog een verdienste voor je aan vast? Zo...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@15 "Bij mij werkt @10 prima." Zojuist eveneens van Strongoli: - werkt bij mij niet. Dus stop er gewoon mee. - En jij ...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

"Bedankt, maar werkt bij mij niet."@13 Strongoli,Dat vind ik raar. Bij mij werkt @10 prima....

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Raw Sex PornBeach Tits NudeBeurette Video PornoLive Porn Ao VivoXxx HeroienJenny Scordamaliga NudeBabydollll OnlyfansBlack DickgirlsGifs Of TitsWifes Friend PornSuperchat Web CamCallescort.comRenee Winters PornPregnant Women XxxCassie Bender BbcXxx Video Suny LeoniMia Khalifa TitsOldersexReal Taboo Sex VideosJapanese Mom Son PornFree Xxxporn SitesGiantessfanSexgirl ChinaX Master Xxx VideoChinese Sex Sex VideoAlex Black PornFifty Shades Darker Full Movie OnlineHoney DizzleBig Tit SeducedXtape PornGirlfreinds FilmsEbony Women PornXlove AmSkylae SnowGay PronhubSex BafMumbai Ka Sex Video HdHandecap PornAlanahlyBabesnetworkTwerk Butt NakedNsfw Gif ScrollerFnag PornMadygio PornGranny Gives HandjobMyvidster.comRoblox Po RnLadka Ladki SexMsfiiire LeakXxc Video DownloadNudogrsphyHentays Sem CensuraFucked In PublicJav MeguNathalue Emmanuel NudeCogiendo Con ViejasBlowjobxnxxBondage FistingJaime Pressly SexyXxx BidesiDubai Muslim SexKardashian SexPinkyxxx.xomHooker Car Blow JobDonky PonkyDeedra RaePussy.Jasmine Jae LesbianFemefunGonewild RedditCam Sexe FranceSexiest Girlfriend PornTransgender Woman NudePenis DoctorDani Daniels HusbandRechaturbateGang-bangedEvan Peters NakedReality Of Porn VideosFutanari Big CocksFree PornXxx Boy Vs BoyHentai BathroomHindi Hd Video SexRoja Hot Sex VideosAnimae PussyVictoria June VrAsian Deepthroat BbcVlog NakedHentai AiEbony Blowjob'sAllporncomic.xomAdult Chat AvenuTiava.ccomPornhub.coom/gayJuri Han PornTamil Aunty SexesSubli ArchWrestle Porn GayPorn Stars In CanadaKerala Aunty Sex VideoTamil Audio XvideosSybil SexCricketer SexHodv-21774Bengali Choti SexShoplyfters ComMassage ToplesدxnxxFilme De Sexos BrasileiroPerfect Asian Doggy PornPorn Videos Xvideos ComElle Brooke SextapeIshowspeed PornJason Derulo NudeTs CockBeast Porn GayFreeuse Yoga Isabella Nice And Aviana VioletMission Sex VideoJogos PornográficoCose Up PornBeeg BhabhiBhumika Sex ScenesNaughtya MericaSmall Tit PicsFree Chinese Sex Videoسكس متحركةHindi MomsexPornidhdPuffy Nipple PicsShibuya Tokyu Rei HotelMagic Pussy WalkthroughFap RpuletteHuge Balls PornBaixa PornoXnx2020Montana Fishburn PornBig C MenJav UncensotedMandy Moore PornDaftsex.cmoHindi Web Series HotGirl And Girl XnxxUp Bihar SexNepalan Ki ChutSquirt.orgPeliculas.para AdultosFilms Pornos Pour FemmeSex Viet NamXvideos.co