door geile geit in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 26
  • 978x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

het doden van Gadaffi en Saddam, daar is het mee begonnen

1
1 Lambaster

* Verwijderd door de redactie *

2 Scholar007

@1 , gum idd Sarkozy niet uit naast Obama, Bush, Clinton.

0
3 caso

@2 neen, ze moeten terug om hun land op te bouwen, desnoods met geld van hier

6
4 Lambaster

" ‘Er zijn niet zoveel Syriërs hier. De meeste migranten aan de grens zijn Afghaans, naar schatting zeker de helft. Ook zijn er Iraniërs, Irakezen, Pakistanen, Oezbeken. Er lopen Afrikanen rond.’ In andere verslagen wordt ook gerept van migranten uit veilig verklaarde landen als Algerije en Marokko. Volgens Vreeken en andere journalisten zijn dat mensen die in Turkije geen recht op een volwaardige asielzoekersstatus hebben, en alles op alles zetten om Europa te bereiken."

En hier hebben ze ook geen recht op asiel. Deze lui moet je uitzetten maar da's lastig; Turkije krijgt het ook niet voor elkaar dus Erdogeit probeert de EU het zootje in de maag te splitsen. Grens dicht!

0
5 Ness

Bijbelse taferelen, compassie.
Ik weet genoeg.

4
6 Chaimileh

@4

Eerst een andere linkse leider.

17
7 Racism monitor 2020

Je kunt onaardige dingen zeggen over Turkije maar niet dat ze geen Syrische vluchtelingen opnemen.

Letterlijk miljoenen.

10
8 provo

@8 Turkije was - en is nog steeds - een belangrijke veroorzaker van de oorlog in Syrië.

2
9 de gezonde roker

@9
Ze hebben er veel last van. Ze zullen het wel proberen te beinvloeden.

Maar zoals het nu loopt dat hebben de Turken nooit gewild.

19
10 provo

Quote : "Bij het zien van alweer bijbelse taferelen aan …"

In welk Bijbelboek wordt dan de vrijwillige safari beschreven van mensen die met rubberbootjes over een gevaarlijk-wilde zee trokken van het ene veilige land naar een nog veiliger en kapitaalkrachtiger land?

Men bedoeld toch niet de vlucht(1) in Exodus van pre-joodse slaven(2), die over een door hun goden gecreëerde landbrug(3) op de hielen na gezeten(4) Egypte ontvluchten.
Ik meen dat die mensen die later de Joodse beschaving gingen vormen, ook niet doorreisden naar een pre-Indiase of pre-Perzische beschaving, waar zij konden profiteren van een lokale 'wachtgeldregeling'.

Compassie met lieden die voor financieel gewin zichzelf en hun kroost in gevaar brengen, is mij vreemd.

1
11 Gandalf

De landen die het probleem hebben veroorzaakt, VS, VK, EU en Israel ...

21
12 alt-right-delete

@11 wil je liever dat ze middellandse zee splijten?

26
13 alt-right-delete

@9 hoezo? Turkije heeft isil gecreëerd?

24
14 alt-right-delete

Dat zijn de VS, het VK en de rest van de westerse wereld. Het is allemaal begonnen met de illegale, vuile oorlogen in Afghanistan en Irak. Ook Nederland heeft ook meegedaan in die oorlogen.

4
15 samcash

De Afghanen kunnen kunnen toch naar huis? Trump heeft een vredesakkord getekend.

Verder snijdt Turkije zichzelf in de vingers door alle spotgoedkope arbeiders de grens over te willen zetten. De economie gaat naar de kl*te.

1
16 sockknitter

De islamitische machthebbers zijn aan zet om hun eigen geloofsgenoten op te vangen en te verzorgen.
In de islamitische landen is geld en ruimte zat.

2
17 Marrie

@13
Ik weet niet welke 'ze' jij bedoelt, maar het gebied is her en der nogal tektonisch instabiel.

'Gaya' zou er niet te veel moeite voor hoeven doen om :
- de Bosporus bij Istanboel of
- de Dardanellen bij Canakkale (C= ç )
begaanbaar te maken, als de Grieks-Turkse-plaat op/onder de Euraziatische plaat schuift.

Het dichten van de straat van Gibraltar of een oversteek van Tunesië naar Sicilië (en het vaste land van Italië) staat elke Djinn natuurlijk ook open. question

Maar ook dan hebben we het nog steeds niet over onvrije mensen die slavernij ontvluchten.

0
18 Gandalf

@9 De westerse landen, ergo NATO landen, moesten toch zo nodig de Arabische Lente overal steunen en toen ook maar de ongehoorzame Assad vervangen met een door het westen acceptabele ja-knikker. Allemaal fout gegaan en nu weten we ineens van niets. Wat zijn we toch een hypocriete bende hier in het zogenaamde democratische westen.

Ik ben helemaal niet onder de indruk van Erdogan, maar hij heeft gewoon gebruik gemaakt van de stommiteiten van ons beleid. Ook Nederland heeft wapens en geld gestuurd naar de terroristen dus nu is het tijd om te betalen voor de onze smerige wandaden.

Zoals ze vroeger al zeiden, boontje komt om zijn loontje. Natuurlijk hoeven we niet te verwachten dat de VS iets bijdraagt aan de wederopbouw van dat gebied want daar zijn ze te smerig en corrupt voor, en hoeven zich ook niet druk te maken over miljoenen tuig dat wij over ons heen krijgen.

2
19 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

20 Nederlander

Als mensen met geweld jouw land proberen binnen te vallen. Gewapend met een wrede veroveringsideologie (islam betekent onderwerping) en gebruik makend van de karakterzwakte van Europeanen.

Hoe kun je dan jezelf wijsmaken dat je "vluchtelingen helpt" als die mensen met geweld weten binnen te dringen? Hoe kun je jezelf respecteren als mensen ongevraagd je huis kunnen binnenvallen? Hoe kun je met jezelf leven als je dat geweld probeert af te kopen met uitkeringen en gratis huizen? Denken als ik aardig ben dan zijn ze vast ook aardig tegen mij.

Niet dus. Als jij zwak bent dan zullen ze je des te meer verachten en uitlachen.
Wat ben je voor een idioot als je dat liefdadigheid noemt?

1
21 purelogica

@21 “ Als mensen met geweld jouw land proberen binnen te vallen. Gewapend met een wrede veroveringsideologie (islam betekent onderwerping) en gebruik makend van de karakterzwakte van Europeanen. “

Goh, dus je geeft Palestijnen gelijk dat zij zich blijven verzetten tegen de Israëlische bezettingsmacht?

Islam

27
22 alt-right-delete

@22 Er bestaan geen "Palestijnen". Vluchtelingen, Palestijnen. Allemaal links wensdenken. het zijn op zijn best migranten, kolonisten, bendes. Vergelijkbaar met het einde van de bronstijd. "sea people" noemden de Egyptenaren het destijds.

3
23 purelogica

laat Merkel een stuk woestijngrond kopen in Afrika, dan kan ze daar gelukkig worden met al die gelukszoekers

1
24 Roomboterbabbelaar

** gebruiker verwijderd **

@1 ja, als je pas zestien bent dan geloof je dat, dat toen de geschiedenis begon, bij de MassaBeul Saddam en de KamelenEngerd van Libië. Als je zestien bent, dan begint het bij die twee.

25 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@8 . Nee, ze nemen die Syriërs niet op, die houden ze apart. Die mogen niet werken, die hoeven de Turkse taal niet te leren en die mogen niet opgaan in de Anatolische Turkse samenleving. Zij werden alleen maar binnengelaten en verder niks.

Ze wonen al jaren in tenten, Turkse tenten en krijgen geen kansen, geen werk, geen huisvesting, alleen die tent.

https://www.ad.nl/buitenland/we-willen-geen-syriers-zeggen-steeds-meer-turken-en-libanezen~a4a095ad/

26 verwijderd924924212

@23
Je valt hier lelijk door de mand. Je ontkenning spreekt boekdelen. Je hebt geen enkel historisch besef en wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken. Logica werkt alleen als je alle relevante feiten kent anders klets je als een kip zonder kop. question

10
27 samcash

** gebruiker verwijderd **

@27 Ja, maar daar heeft @23 niks aan, aan al die verwijten. Kom liever met bewijzen van jouw gelijk,

Het gaat hier trouwens niet over Palestijnen, met die mensen zijn wel nou wel klaar. Hier gaat het over Turken die hun Syrische vluchtelingen liever zien gaan dan komen.

== De Syriërs in het Turkse Reyhanli zijn bang voor geweld

De Syriërs zijn bang. Er zijn op veel plaatsen in Turkije rellen geweest waarbij Syrische winkels en zijzelf werden aangevallen, vaak met onware geruchten als aanleiding.

Dit gebeurde in het verleden ook, zoals tijdens de Turkse operatie in 2018 tegen de Koerdische militie YPG in de naburige Syrische provincie Afrin. Toen werden vanuit Afrin raketten op Reyhanli afgevuurd.

Hoewel mensen nu een kalme toon aanslaan, is onderhuidse animositeit jegens Syriërs voelbaar. Een Syrische journaliste droeg vrijdag een witte hoofddoek uit respect voor de Turkse doden. ==

28 verwijderd924924212

@28
Ik ben niet begonnen over Palestijnen dus je blaft tegen de verkeerde boom. Mijn gelijk is zelf-evident. Als je dat niet begrijpt dan heb je je lagere school niet eens afgemaakt.
Mijn antwoord op dit topic vind je bij @15 en als je dat leest dan is Nederland medeverantwoordelijk aan de vluchtelingenstroom vanuit het MO. Wij hebben meegedaan aan alle vuile oorlogen die daar zijn gevoerd. Wij hebben het vluchtelingenprobleem mee gecreëerd. Dat geldt trouwens ook voor de Turken. En dat geldt voor een groot deel van Europa. Al die landen hebben boter op hun hoofd.

7
29 samcash

We vergeten een belangrijke reden waarom Erdogan de NAVO en de EU bij het slagveld rond Idlib betrekken moet.

Terecht stelt Ephimenco dat Erdogan de aandacht afleiden moet van de 33 Turkse soldaten die vorige week sneuvelden.

Maar nachtmerrie voor Erdogan is dat hij als prijs voor zijn uiteindelijke nederlaag in Noord-Syrie door Poetin, Assad en Khamenei opgescheept wordt met een miljoen of meer soennitische verdrevenen en met de Jabat al-Nusra en IS-typen die hij gesteund heeft.
Geen invloed meer in Syrie. Weer een vijandig bewind erbij, nu aan zijn zuidgrens. 1 Miljoen extra kostgangers en na 5 jaar of meer oorlogsinspanningen (inclusief de strijd in het zuidoosten tegen Koerden) een geschonden economie. En hoe reageren de handelscontacten van Turkije op een uitbraak van het coronavirus?

Erdogan moet de NAVO en zeker de EU tot zijn persoonlijke menselijk schild maken waar het geldt de slag om Idlib.
Alleen als de EU een deel van die toestroom opneemt , zullen lidstaten die een deel daarvan weer terug willen zien keren naar Syrie , bereid zijn mee te betalen aan de wederopbouw van dat land.
Dat is tevens de enige hoop van Erdogan om veel van de wijkelingen die in Turkije zijn, kwijt te raken en tevens weer greep te krijgen op Damascus.
Turkse ondernemingen zouden veel werk toebedeeld krijgen , wat de Turkse president hard nodig heeft voor zijn economie en financien.


Overigens stelden het 18:00 uur Journaal en EenVandaag hedenavond 3,5 miljoen zogenaamde vluchtelingen in Turkije voor als mensen die vast zitten in dat land.
Achter die woorden steekt geen journalistiek verslag , maar een door-en-door extreme politieke boodschap. Turkije is niet land waar deze mensen asiel en verblijf hebben gekregen. O, heden nee, dan zouden ze niet meer onder het Vluchtelingenverdrag vallen.
Indien het echter zo geformuleerd wordt dat deze mensen vastzitten in Turkije, dan is het enige denkbare oord van toevlucht en asiel voor meer dan 3 miljoen mensen ... de EU.
Een draai die je geeft aan woorden maakt een groot verschil.
Overigens laat men Saoedi-Arabie en de Golfstaten nadrukkelijk buiten beeld als tijdelijke bestemming voor hun geloofsgenoten. Terwijl die landen nu juist overal ter wereld grote bedragen over hebben voor liefdadige werken.

0
30 duurendaal

Schrijver van dit stukje is Obama (USA) en EU elite en S.A en golfstaten
vergeten

1
31 Bollieboos

De VS is de drijvende kracht, Turkije doet graag mee want ziet kans tot landjepik.

1
32 Wendel

Obama is de oorzaak van de massale intocht van moslims in de EU!!!

3
33 wijs

@14 Turkije valt Syrië binnen, heeft daar niet te zoeken en creëert dus een nieuwe vluchtelingenstroom.
En dat is precies wat Turkije wilde.

Ondertussen steunt Turkije groeperingen als Al-Nusra in de strijd tegen Assad.

1
34 Snuggles

Waarom moeten wij (lees EU) steeds maar andermans problemen oplossen?
Moslims en Afrikanen vechten na 1000 jaar nóg.

0
35 Arthur2000

Voor het geval dat we de korte geschiedenis proberen te vergeten, Nederland hoort daar ook bij hoor. Wij waren onderdeel van de Irak en Syrië invallen omdat we zo nodig daar andere dictators wilden installeren die naar naar onze pijpen zouden gaan dansen. Wij zijn zelfs zo ver gegaan om de terroristen te bewapenen.

Boontje komt nu om zijn loontje. De enigen die zich al een tijdje, met succes, hebben gedistantieerd van enige schuld is de VS. Die zeggen nu dat ze zich willen terugtrekken uit deze niet te winnen oorlogen en natuurlijk ook ver genoeg weg zijn om last te hebben van deze zogenaamde vluchtelingen. En aan wederopbouw denkt Trump al helemaal niet, maar de vluchtelingen ook niet.

1
36 niet-alles-geloven

Toerkije gaat het niet oplossen, alleen maar erger maken. Toerkije bombardeert momenteel Syrische doelen en vice versa; daar wordt inmiddels niet meer over gejankt door Erdogeit. Want het is gewoon oorlog tussen Syrië en Turkije. Met als gevolg nog meer vluchtelingen. Daarbij komt dat Turkije nu openlijk samenwerkt met Oil Qaeda en ISIS-restanten. https://www.rt.com/news/482257-turkey-idlib-terrorists-russia/

0
37 Ness

@37 : Wat betreft samenwerking met ISIS:
Een groot deel van het geld van ISIS kwam uit de verkoop van olie, dat per tankauto ergens naartoe ging. Veel andere opties dan via Turkije waren er niet..

Beelden van vluchtelingen aan de grens genoeg, colonnes met vrachtauto's en de camera's gaan even uit.

0
38 Jackd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@4 Nee, ik heb geen tatoeages. Ik kan de namen van mijn kinderen gewoon onthouden, aldus Theo Maassen 🤣...

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

baba jaga
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Wegkijkend links ziet alles bruinKomt door de rotzooi. in hun ogen...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@3 Ehm... jij hebt toch tatoeages? En eh... 🤔 Vertel eens precies waar? 😬...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@25 Hoe dom kun je zijn. Als je ziet welke verzen ik aanhaal dan zou je moeten weten dat ik juist de afkeer van de islam tot uitdrukking breng. ...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

Mac Benac
Zes spaartips voor kinderen op Koningsdag

De beste bespaartip; doek dat hele koningshuis op....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3 Dat komt omdat sommigen te weinig herseninhoud hebben om zich normaal in een winkel te gedragen....

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ThWil
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

En waar gaat dit eindigen. Dat oorlogsgebied wordt straks een zwart gat dat alles naar zich toetrekt en niets meer loslaat. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@24 Nee hoor, jij haalt om de haverklap hele teksten uit de koran aan. Jij zit waarschijnlijk hele dagen met je neus in de koran. Dus jij hebt b...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Mac Benac
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Vergeet je uniform niet Geert!...

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

Inhoudsloos gewauwel van onze Geert om de getatoeëerde elite koest te houden....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Seal Pack Sex MovieSexy Naked Big BoobsBest Japanese XxxMandy Muse Anal CreampieBig But XxxXxx Bihari GirlPorn Search RedditGrupos No Telegram 18+Gay Porn CaughtSexes VidoesThe Huns Yellow PgesAmericanporn MoviesShantel Dee PornDeep Deep Throat PornBest Pron Site FreeXnxx VioleCumswallowclipsLecheria 69Public TittiesPornos FriSamantha Bf VideosNatasha Malkova XvideoGay Sex Live ChatJhilik Roy NudeJonny Sins Hot VideoTamanna Bhatiya SexyDani Denial XnxxMarathi Gay Sex StoriesDesi Chut PornSexx BhabhiHentai FootWww Ixxx CkmLatine PornAnal AnimWww.porn..comOld Man Woman SexHd Quality Porn VideosAnime Sex VideosSexual Love ScenesHd Altyazılı PornaEnglish Sex Video 2018Eagle Spread BondageDog Man SexKimmi Scott AgeFirst Night PornAunt CreampiesFappy.comPorn FreeviewSexual Lesbians PornBengali Xxx Video DownloadIndian Xxx TeacherThroat PoundingJennifer Lawrence PornhubBrazzers Full VidPandoora Kaaki NakedExploitedmomsIsabel Love PornKate Del Castillo NudeMami PornSky Bri Onlyfans LeakedWww Video XxFree XnxxpornEnluxuretvTelugu NudeXxxxxxxxxxxxxnHqporHottest Young PornstarsPorno MuviesAnmie Lesbian PornFilme Pornor Com HistoriaBlonde CuckoldOne HourcouplePakistangirl XxxFlandre ScarletAnna Claire Clouds PornSybian TortureYoupornsexy.Indian Old Woman Sex VideoHotebony TubePorn.frVídeoporno AmadorAudrey NitoniSkip The Games AlbanyNude Haulover BeachNew Sex Video Hd DownloadXvideos New LinkPokemonfuckTamil Teen Porn VideosSerana HentaiJavvguruTrannytubesLesbians Big BoobiesNude Camps VideosNude TeensgersSex With Hindi ConversationSexy Tranny PornXxx SyoriesRakhi Sawant XvideoAvi Love Porn VideoSon Mom Porn MoviesBig Sexy Booty PornDeepika Padukone Ke Nange PhotoAnime Uncesored PornTeens Legal PornBig Tit's PicturesLesbian AsslickAudition Sex VideosLily LaveauAbella Danger EpornerBlack Three SomeYoung Legal PornMy VodsterBarazzer VideoTube18Desi Maid VideosNikita Sex ComSister Forced PornHottest Porn CartoonLocal HookersCabelavSexe En Famille FrançaiseChristy Mack In PornGabbie Carter PornCouple SuhagratSexual Scenes In MoviesCuminationLickdBangla Audio Sex VideoCartoon PonTrans SexMargotrobbie NakedXnxx TheifRomaarmyBhojpuri Bf XxxStepmom SquirtArchana Paneru NudeBig Tits JavBig Ass Latina BbcAnkle Socks PornWi PornPornografia NovinhasCelebrity Blow JobsBrittanya Razivi PornAlia Bhatt Nude PicsTeen Sex DesiA Trip Down Memory Lame Madi Collinssiri DahlPornos LocosVerygayboysDrtuber LiveFatmomsex