door Havermout in Buitenland  ·  230 Reacties

  • 15
  • 1325x gelezen
Reageer met een Emoji
2
27
2
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Ongelooflijk, je krijgt van onze overheid 15.000 euro als je asielaanvraag wat langer duurt:

== De IND heeft zes maanden de tijd om asielaanvragen te beoordelen. Als dat langer duurt, kan een asielzoeker een dwangsom eisen voor elke dag extra vertraging. De vergoeding, die in principe kan oplopen tot

15.000 euro, moet de IND dwingen om de asielprocedure op tijd af te ronden.==

https://nos.nl/artikel/2325413-ind-is-veel-meer-kwijt-aan-vergoeding-voor-trage-asielprocedures-dan-gedacht.html


https://www.nieuwskoerier.nl/news/620888-ind-betaalt-door-chaos-miljoenmiljard-euro-aan-schadevergoedingen-aan-asielzoekers

201 verwijderd924924212

@196 De stelling dat vluchtelingen hun land 'in de steek laten' vind ik wat al te gemakkelijk. Zoiets zou ik ook niet zeggen van de Nederlanders die bij na de Duitse invasie van mei 1940 probeerden naar Engeland over te steken omdat ze voor hun leven vreesden. Wat me wel stoort is het 'shoppen' tussen eindbestemmingen na aankomst in een veilig land en de kennelijk nogal wijdverbreide opvatting dat het verlenen van asiel aan vreemdelingen een moreel recht is dat men kan opeisen en geen gunst waarvoor dankbaarheid op zijn plaats is. Dat wordt verergerd door het feit dat datgene wat in theorie een tijdelijk verblijf zou moeten zijn vaak uitmondt in permanente vestiging, zodat je eigenlijk te maken hebt met een verkapte vorm van immigratie.

9
202 Civ

@202 Maar die zogenaamde vluchtelingen zijn wel bijna allemaal mannen. Ik vind het dan wel laf dat ze hun vrouwen en kinderen in "oorlogsgebied" achterlaten. Een echte vent brengt eerst vrouwen en kinderen in veiligheid en niet zichzelf. Dus daarom geloof ik niet zo dat ze vluchten om veiligheid te zoeken.

0
203 benbenieuwd

@203 Het lijkt inderdaad niet onwaarschijnlijk dat er in veel gevallen andere criteria dan veiligheid meespelen, of zelfs een hoofdrol spelen, bij de keuze om het land te verlaten, zoals economische. Ik vraag me af of daar al eens onderzoek naar gedaan is. Bij enquêtes ben je natuurlijk wel afhankelijk van de oprechtheid van de respondenten.

0
204 Civ

@204 Als je al die foto's en filmpjes bekijkt zie je bijna alleen maar mannen. Zijn dan alleen de mannen in gevaar in land van herkomst? Of maakt het ze niet uit wat er met de vrouwen en kinderen gebeurt?

0
205 benbenieuwd

Ze willen naar Europa omdat wij het redelijk goed hebben totdat zij hier de boel komen ontwrichten...hebben ze zelf niet voor die ellende gezorgd Syria was toch een redelijk welvarend land ....

0
206 Gazelle

@205 Het zou kunnen. Het heeft wat mij betreft niet zoveel zin om erover te speculeren op basis van foto's of filmpjes. Bij de huidige stand van mijn kennis weet ik het gewoon niet, en ik sta mezelf niet toe een virtuele loopgraaf in te duiken en het ene of het andere standpunt tot het uiterste te verdedigen. Wel denk ik dat het huidige model t.a.v. asielbeleid op termijn onhoudbaar is.

3
207 Civ

Trouwens wie geeft om de mensen die hier in de kou komen te zitten door de VN gesteunde klimaathysterie?

0
208 Waarheid, gewoon zoals het is

Mss zou de VN en nog héél véél méér partijen, welke nu de zieligheidsindustrie alleen maar op poten aan het houden zijn !, zich eens VÉÉL MÉÉR móeten gaan richten op ÁL die mensen die #verantwoordelijk zijn voor ÁL die inmiddels jarenlang aan de gang zijnde volksverhuizingen van ÁL die nu zielige miljoenen mensen !! Daar ligt de #OPLOSSING !!

0
209 Tante Annie

@53 zijn die golfstaat landen oa Saudi Arabie niet dichter bij ? en waarschijnlijk ook meer werk en ook nog broeders

0
210 Gazelle

We weten allemaal hoe dit af gaat lopen de hele zielige invasie zal toegelaten worden ...en er zal niets worden ondernomen tegen die lelijke Turk

0
211 Gazelle

* Verwijderd door de redactie *

212 dmpr2.3

* Verwijderd door de redactie *

213 Anti-racisme

@202 Na de oorlog is een groot gedeelte van die mensen ten minste terug gegaan naar Nederland..
Velen zijn ook meteen in het Nederlandse leger gegaan, in Engeland. En hebben meegevochten om ons te bevrijden.
De meeste vreesden niet voor hun leven, maar wouden doorvechten, om NL weer te bevrijden. Nogal wat anders als wat hier bedoeld word, niet..

De belangrijkste landmachteenheid was de in 1941 in Engeland geformeerde Prinses Irenebrigade.
Met afstand de grootste en belangrijkste Nederlandse bijdrage aan de verdere geallieerde oorlogsinspanning leverde de omvangrijke Nederlandse koopvaardijvloot. Ongeveer 840 Nederlandse koopvaardijschepen met 18.000 gemilitariseerde bemanningslieden trotseerden tijdens hun voor de Geallieerden zo cruciale transporttaak jarenlang grote ontberingen en gevaren. Door vijandelijke aanvallen en noodweer gingen bijna 400 schepen ten onder. Ruim 3.400 koopvaardijlieden kwamen door oorlogshandelingen om het leven.

0
214 Logic

@214 [De meeste vreesden niet voor hun leven, maar wouden doorvechten, om NL weer te bevrijden. Nogal wat anders als wat hier bedoeld word, niet..]

Ik doelde niet op de Engelandvaarders van het type Soldaat van Oranje. Ik zat meer te denken aan gewone burgers zoals communisten, joden, publieke figuren met een gekend nazi-onvriendelijke mening etc.

2
215 Civ

* Verwijderd door de redactie *

216 dmpr2.3

@216 Die zit zich al in de handen te wrijven, nog meer broeders en zusters en oorlogszuchtige vriendjes.

0
217 gaulette

De VN zijn bezorgd? Wij ook, maar niet om dezelfde redenen!!!!!!

0
218 Tutor01

* Verwijderd door de redactie *

219 Anti-racisme

* Verwijderd door de redactie *

220 Anti-racisme

@181 Die beschrijving van het fascisme klopt helemaal. Dus links kan inderdaad niet fascistisch zijn en PVV/FvD hebben alle kernmerken van het fascisme. Je bewijst mijn punt.

5
221 Vrijdenker

Ach, we hebben ook zo'n dikke 40.000 daklozen in Nederland, waaronder zelfs veeel ouderen.. Vaak genoeg bivakkeren die ook in de kou.
Idlib is niet Syrië. En dat die platkop vuille spelletjes speelt wat je van die Ottomaanse oorlogsmisdadiger kunt verwachten, wil niet zeggen dat wij daar in mee moeten gaan. Terugsturen die mensen die van overal ter wereld vandaan komen. En Turkije dreigen (en ook doen) alle criminele en illegale turken terug te sturen, pleur ook maar voor de grens van Turkije 'return the favor" en bij gezeur per ommegaande alle geldstromen van en naar Turkije bevriezen, geen stuiver subsidie, kinderbijslag, budgetten en uitkeringen meer die kant op. Geen stuiver. Verder een vette boycot. Kunnen mensen ook zonder de overheid doen, uiteindelijk bepalen wij zelf waar we ons geld aan uit geven, en dan eens kijken hoe die schurk het zal vergaan.
Dictators blijven in het zadel door de angst, maar een economie die totaal instort kweekt hele boze burgers en dan wankelt elke dictator. Dus pak hem bij die kleine Ottomaanse balletjes en dan flink blijven knijpen! Sodemieter op met die poppenkast sukkel.

0
222 Bleke Betty

@221 Je reageert precies zoals omschreven word maar door een gebrek aan intelligentie zul je ook dat niet begrijpen!

1
223 Zie Hier

@199 Dat is toch precies wat ik zeg, de voorlopers van de PvdA, dus de linkse partijen waaruit de PvdA is ontstaan, hebben Nederland na de oorlog weer opgebouwd. De wederopbouw duurde langer dan 1 jaar. De gastarbeiders hebben daar aan mee geholpen uiteraard.

3
224 Vrijdenker

@196
Ik doel op dei ntegratie van Syrische vluchtelingen in Turkije. Zie dit artikel, https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-syriers-gaan-niet-meer-weg-uit-turkije-maar-dat-kan-erdogan-niet-toegeven~b294ba14/

Verder heeft Erdogan gezegd de vluchtelingen te willen huisvesten in nieuw te bouwen dorpen in een bufferzone in Noord Syrië. Het komt Erdogan nu echter goed uit om hen deels in te zetten voor het afpersen van de EU. Schoft Erdogan misbruikt deze mensen.

Verder wens ik niet èèn van deze vluchtelingen in de EU. Er is een deal met Turkije en daar dient Turkije zich aan te houden.Kortom, Turkije dient deze mensen terug te halen en volgens de rechtsregels te behandelen.

8
225 Hendrianus

@200
Een beter bestaan opbouwen, wat onder varken Assad niet kon of niet meer kon.

9
226 Hendrianus

@163 Dat die terreur vriendjes van jou zich anti fascistisch noemen maakt ze alles behalve anti fascistisch.

Hun fascistische daden spreken voor zich.

0
227 MeneerRontgen

** gebruiker verwijderd **

Die VN kan zich beter druk maken over die arme Grieken, over die arme Italianen, hun prachtland overspoelt met zwarten, en over ons, wij zitten hier met bijna een miljoen opzichtige moslims opgescheept.

228 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@203 , maar ik zag heel veel vrouwen in dat Niemandsland tussen Griekenland en Turkije. In die rubberboot die door de Griekse Mariniers flnk aan het deinen werd gebracht zag ik ook vrouwen.

Althans, ik zag hoofddoeken, of waren het toch weer Vleermuizen ... question

229 verwijderd924924212

Men kan beter stoppen met de VN..., dat vindt ik toch zo'n ongeloofwaardig clubje...

0
230 Tjeesus...,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

2 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

25 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

31 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

32 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Boob Press ForcePorn Movie BhabhiCorinna Kopf MasturbateKeez MovuesChaturbatetrannyFakedrivingschool PornSquirtingschoolPorn And HdPorno BeurretteImagens De Mulheres NuasPorgrafia GayAnal PenetrationTrain Sex Video HdPublic GrobingAsslicking TeensBarbie Ddoll PornPorn PentyhoseFlirts SquirtsPorno 4 KYinleonTentacle Anime PornHow To CreampieGroupe Telegram NudeFre EpornHelli LouiseDesi RedwapSexybustywifeTelugu Porn LatestMat6yubeDownload Porn'sArgentinapornoNude Dawn WellsSavanah Bond AnalPalepornWalking Naked In PublicContingency HentaiBrazzers FukingGay Sex Video For MobileHot Lesbiqn PornTrawesti PornaBigxxxTamil Xxx Video ComSlim Girl XnxxXxx Six PhotoTasha PaigeStraight Male PornstarsPunjabi Sex HindiHanging Wedgie PornBig Mouth Sex ScenesFutanari PorniOnly Fans AccountsXxx Video 2017Cartoon Xxx VideoXxx Video Japan SchoolMissttkiss LeakHent AnimesHoushou Marine HentaiFree Live Sex VideoHorny BrotherHindi RepTooniylMature Naked Women PicturesPorncomedyFilmesporniSexy Nude MlfMaite Perroni DesnudaBf Hd SexQueenieandliamIndian HandjobBrazzers SeduceHot NakednessFat Black PusssyEpiccumshotsSsbbw HentaiNude Leaked Celeb PicsSweet Vickie BbcXxx Videos Tik TokYoga Pants Sex VideosHuge Cocks BlowjobsLily CadeGilfpornJulybubblesSexyhot GifYoga Pants PormXxxchapinasBangla Chudar VideoResident Evil 4 PornStuckmilfOnlyfans GifsWnnonceXvidesJaiden Animations Porn ComicXxxxxxzxOcean AlettaJelena JensenpornHd Hole IndianVictoria Cakes Glory HoleJessica Simpson NudeMistyray OnlyfansNewshemaletubeHard NipKatie Aselton NudeDoubel Penetration PornXhamster AuntyWww Desi Porn Tube ComLesbian Toy PornMiki Garcia NudeTickle FuckNaked Elizabeth BerkleyVideos De Karely RuizBig-boobed Chick Arabelle Raphael Likes Fucking In The Missionary PoseWendyfiore OnlyfansMegan SalianasJulia Burch NudsMom Sawp XxxPorn Stars TeenagersEgg PorncomicsFilmmaking PornMoti XnxxBoobsindianPoonam Pandey Pron VideoTrap AnalMom Son Cartoon PornPornjubXxx Neha KakarMaddy BellePakistani Blue PictureXxbriteJezebel VasirGardevoir PornCara St GermainAsianstreetmeatYoung For PornCumshots On MomBride PornIndian Sexy VedosMarathi Mms PornSara Jean Underwood NakedThreesome With Mom And DaughterVery Hot Porn VideosScarlett Johansson Sexy PhotosSavita Bhabhi Com VideoSavita Bhabhi Ka VideoNude Heather ThomasBmx XxxXxvidoe ComHollywood Actress Naked MoviesIndian Aunty Hd PornJennifer Lopez PornosVideo Sax Com