door Inter in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 41
  • 982x gelezen
Reageer met een Emoji
41

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Inter

En nu komt er nog meer op ze af, zucht.

0
2 pluto

De omgekeerde wereld: criminele, irritante uitbuiters, die worden beschermd, ten koste van de eigen bevolking.

0
3 Strongoli

niet zeuren, bukken voor de eu....

1
4 t.rap.er.niet.in

Der Untergang.

0
5 awwesjeng

War it is.....!

0
6 Bromsnor

burgeroolog in de maak? mensen worden niet meer gehoord

0
7 maarten1234

Ik zou zeggen, EU ga in het midden oosten zetelen en alles regelen en bekokstoven , geef ons onze rust terug!

0
8 7Butterfly7

De politie aldaar moet zich juist achter de bevolking scharen.
Uiteindelijk zijn ook zij het slachtoffer van die asielparasieten.
Je ziet overal dat de eigen bevolking achter word gezet voor figuren die het land komen slopen.

1
9 ongelovenloos

neergeknuppeld in opdracht van dictator EU

1
10 Roomboterbabbelaar

Dit is de wil van linkse partijen, dat is niet willen luisteren naar het volk, fascisme noemen we dat

1
11 mijnnaamwasalbezet

Geweldig!! Lees net een artikel van de NOS:

https://nos.nl/artikel/2324387-podcast-de-dag-op-lesbos-zijn-ze-niet-de-migranten-maar-de-politiek-beu.html

En zo word er toch maar weer aan herrinnert dat er niets tegen migranten is, als ze maar worden verdeeld, vooral doorgestuurd naar wal en dan verder naar de uitkeringslanden in het westen, dan is er niets aan de hand.

0
12 doxbar

@12 Voor hun is er dan niets aan de hand nee. Maar voor ons wel. Laat die migranten daar maar zitten tot ze het beu zijn en naar huis willen. Die migranten zijn daar heen gekomen om ergens in Europa in de watten te worden gelegd. Als ze niet krijgen wat ze willen gaan ze wel een keertje terug.

0
13 benbenieuwd

Wat zit hier toch achter?
Wie vult zijn zakken met hoogverraad & weet onder de radar te blijven?

==

0
14 Arthur2000

@3 Maar dr zijn ook goeie bij ...sarc.off

0
15 netcat

In Griekenland breek ook de pleuris uit. Europa wordt overspoeld door islam, wetteloosheid en geweld.

0
16 DONKEY R

Op een gegeven moment zal er toch een burgeroorlog uitbreken. Hetzij Griekenland, Duitsland of waar dan ook. Kan mij niet vlug genoeg gebeuren. Dit moet gewoon stoppen.

0
17 Querulijn Xaverius,

* Verwijderd door de redactie *

18 grv

6 miljard naar de kloten naar erdogeit............... wanneer komt timmertje frans voor het gerecht ???????????

0
19 Uitede aka Espede

@19 en rutte, merke, verhofstadt, yasser en jette en macron en halsema niet te vergeten, die sturen ons regelrecht de dood in

0
20 rcauto

Maar de EU liet Griekenland, dat heel erg krap gehouden werd met geld, net zolang barsten met hun verzoeken om hulp bij de buitengrens-bewaking tot Griekenland akkoord ging dat hun eigen grenspolitie onder commando zou staan van de EU-grensbewakers, op Grieks territorium, en dus niet de Grieken de leiding hebben.

Dit zijn figuren van Europol, niet van Griekenland, en dus worden de Grieken door de EU aangevallen met deze zware middelen. Niet voor niets is het steeds meer gebruikelijk, dat oproerpolitie volledig onherkenbaar wordt gemaakt, ook tegen onbewapende, geweldloze demonstranten.

0
21 Wendel

Het piept en kraakt...

0
22 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

23 Nederlander

@21 met het overdragen van de grenswacht doel je op frontex? Het is inderdaad niet wenselijk dat de EU de grenswacht van een land overneemt. Het alternatief was de Grieken zelf geld geven en alhoewel ik nog steeds neig naar dat dat beter was geweest, ben ik ook niet echt overtuigd dat geld wat naar de Grieken gaat ook daadwerkelijk wordt besteed aan het doel waar het voor is. Maar frontex is een hellend vlak, dus het was toch beter geweest.

De politie staat overigens gewoon, net als het leger, nog onder Griekse autoriteit. Dat oproerpolitie tegenwoordig onherkenbaar is, is nogal logisch. Daarvoor hoef je alleen maar te kijken naar de tactieken van sommige 'protestgroepen' als antifa of black Bloc. Die doxen iedereen die ze met hun 'not with us, is against us' bij de vijand scharen, met het doel die mensen en hun families lastig te vallen of erger. Dat onherkenbare is gewoon zeer logisch te verklaren en is niet bruikbaar als 'bewijs' voor iets anders.

0
24 Repelsteeltje

Waarom nemen rijke Golfstaten amper vluchtelingen op? Volgens cijfers van UNHCR namen de Golfstaten in 2014 in totaal 2187 vluchtelingen op: Qatar 133 vluchtelingen, Oman 151, Bahrein 311, Verenigde Arabische Emiraten 417, Saoedi-Arabië 561 en Koeweit 614 vluchtelingen.
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064489-waarom-nemen-rijke-golfstaten-amper-vluchtelingen-op.html

0
25 wiseguy

Een oorlog in de maak.

0
26 sparta

@25 en hoe groot zijn de golfstaten qua oppervlak volgens jou?

Landen in het midden oosten geven al jaren onderdak aan vluchtelingen als gevolg van westerse inmenging — westerse projecten als “Arabische lente” hebben alleen maar instabiliteit gebracht

17
27 alt-right-delete

@25
omdat ze wijzer zijn?
willen geen uitschot opnemen...

0
28 t.rap.er.niet.in

@27 Saoedi-Arabië zal met zijn oppervlakte van maar 2 miljoen km2 en inwonertal van 33 miljoen inderdaad wel snel aan zijn tax zitten. Nobel dat ze dan toch nog zo'n 200 vluchtelingen per jaar opnemen, want dat moet een flinke aanslag op de hulpbronnen van dat arme land zijn.

https://www.macrotrends.net/countries/SAU/saudi-arabia/refugee-statistics

0
29 Civ

@28
Ze kunnen daar blijkbaar beter inschatten dat het binnenlaten van grote groepen met een ander geloof de samenleving kan ontwrichten. Hier denken de linkse blinde vinken nog steeds dat het een verrijking is.

0
30 wiseguy

D66 word hier zo geil van.....dit isch demoncratsie

0
31 ActiveRush

'Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.'

John F. Kennedy

0
32 SBD

je bent bij de eu of je bent het niet zeg ik altijd maar

1
33 semperpenis

@21 "...onder commando zou staan van de EU-grensbewakers, op Grieks territorium, en dus niet de Grieken de leiding hebben....."

Vergelijkbaar met het inhakken van de Spaanse politie op vreedzame stemmende Catalanen. Brussel wilde ten koste van alles een onafhankelijk soeverein Catalonië binnen de EU voorkomen....

1
34 CoolMemories

@31 "....D66 word hier zo geil van.....dit isch demoncratsie...."

D66 blijkt de afgelopen decennia de meest verraderlijke partij te zijn, het paard van Troje voor Brussel: als je kijkt naar de roerige begintijd van de USSR, Lenin en de bolsjewisten dan zie je D66 aan het werk.....

1
35 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

36 Anti-racisme

@7 "...mensen worden niet meer gehoord...."

Autochtone burgers (en boeren) worden niet meer gehoord want zij passen niet als 'nieuwe Europeaan' in de toekomstige EUSSR! (Net zoals Joden en zigeuners niet in de Nazi-cultuurmachine pastten).....Het gaat om het verwoesten van alle oude machten, culturen, structuren en geschiedenissen van Europa ten bate van een nieuw type Europeaan; de universele wereldburger zonder karakter en geschiedenis, geconformeerd in een totalitair gecodeerd controlesysteem.

1
37 CoolMemories

@36 Dus omdat er dictaturen zijn is het allemaal prima, nou nou, je bent de eerste die met een goed argument voor een dictatuur komt op dit forum, niks aan weer te leggen.

En dan je opmerking in
@27 Werkelijk? tsjonge wat ben je toch een onbenul, cijfers?

EU:
Oppervlakte 4.475.757 km²
Inwoners 446,8 miljoen (2019) [1]
Dichtheid 116 inw/km²

Arabisch schiereiland:
Oppervlakte 3.237.500 km²
Inwoners 83 miljoen (2019) [1]
Dichtheid 26 inw/km²

De EU is dus meer dan 4 keer zo vol, aan de ruimte ligt het dus niet en als je kijkt naar andere islamitische landen dan schrik je hoeveel oppervlakte ze innemen vele malen de EU, wel hebben ze genoeg mensen zo'n 2 miljard en groeiende, en toch wil ze allemaal weg naar Europa, komt het dan niet bij je op dat het misschien aan het soort mensen ligt, zou het niet gewoon kunnen dat ze niet in staat zijn zelf hun omgeving tot iets moois om te vormen, dus dat het aan hunzelf ligt? Ik weet het niet, maar als je het niet weet moet je geen experiment uit gaan voeren waar je dat risico dat je je eigen leefomgeving naar de klote helpt niet uit moet gaan voeren totdat je het weet.

0
38 doxbar

Griekenland laat het ware gezicht zien voor waar de EU voor staat. Dit gaat de verkeerde kant op. En een politie of een leger dat zijn eigen bevolking neerknuppelt krijgt dat dubbel en dwars terug.

0
39 Waarheid, gewoon zoals het is

@24 : Maar Antifa en Black Block zijn soms niet van oproerpolitie te onderscheiden. Ik denk aan een advocate die een schedelbreuk opliep toen ze langs een protesterende menigte naar haar eigen woning wilde lopen, m.b.t. een inspraak-avond over een te vestigen asiel-centrum. Daar gebeurden hele rare dingen, volledig in het zwart gekleden die eerst protesterende burgers voorstelden en hekken omver ramden, sloegen de gewone mensen een cafe in en bleken toen politie te zijn.

0
40 Wendel

Bij de grens waar Turkije immigranten naartoe rijdt per bus, die nu de grens over proberen te komen, is de Griekse staat heel duidelijk de leidinggevende en is er geen sprake van EU-personeel. Waar zitten die dan nu? Het neerslaan, onherkenbaar verpakt, van protesten van bewoners van Lesbos vind ik niet vergezocht. Zijn er uitspraken van de Griekse overheid over die activiteiten van hun politie? Over de grensbewaking met Turkije zijn die er wel.

0
41 Wendel

Stop toch met dat kut EU..., alleen maar ellende met dat gedrocht...

0
42 Tjeesus...,
43 maarten1234

Islam voor Olie.

0
44 Leugenaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

15 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

26 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

33 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

33 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

33 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

34 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

38 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
NutajuBoudi ChudachudiPron AssamPornôamadorJaponesas NudesMuslim Girls Fucking VideosBusty Aunty PornHardsexDirty ChatrouletteFree Blacl Lesbian PornBlack Monstet TerrorNude Chicks On The BeachHentia ComicsBokep JapanesOnly Fans LeakddHeyimbee LeaksPronxxChinese Mom XnxxGeneralbutcgCarmen Diaz NudeBrazzer Mom DownloadIndian Boyfriend And Girlfriend XxxTamil Aunty XxTeresa Ferrer VideosHot Sexy Porn Video HdSapphic EroticaXnn Porn VideoOld And Young Porn HdJapan BigboobsBlackphatassAsian Porn MassgeJewelz Blu DreddWww Testedefudelidade ComLayde FyreGorl XxxIhearttrenity NudesTayler Hills NudesJhonny Sins SexSmall Sex HdXxx ChainijOldsexmovieXxx HcAnnabelle Brady PornPorn ParodayApicytrannyAnnie Cruzسكس الأمLeann LusciousTamil Xnxx Hd VideosMainstream SexCinematic PornLana Rhoades Vr PornAdultnworkNicole.aniston.pornoJessy DubaiiFirst Sex MovieHd Hot SceneSouth Indian Student SexBig Titted BimboDemi SultraSex Therapy . Emily ThorneAlexa And Friends PornSokkaNaked On BeschShaiden RougurTelugu Village Porn VideosFamplipsCamdirectMary Burke OnlyfansCrossdressing HentiAmerican Blue Film VideoGay Love SexElizabeth Olsen DeepfakeFamily Vacation SexGiannamichaels AnalReal Moms PornHorse Ejaculation PornSkye Mae PornPorn On The RokuHanime.meWww.xxxx.cokDrew Barrymore In The NudeTattedslvtActress Sex SceneBest Friends Have SexAlexandra Daddario DeepfakePeliculas Pornograficas XxxChaaterbateAlien PussyMarriage Xxx VideoFemale Dom BondageWww Fake Taxi ComJosephene JacksonBlue Film Video DesiJapanese Story Sex VideoBoudi Sex Video ComPorhuvEmma_andrew1Chaddi XxxCreampiecoupleOmegle PussyNaked MassaeLesbein HentiMissxxxlMoriah Mills Full VideosXxx Video 18 YearWw Sex Video Ww Sex VideoPariwar Me ChudaiFodacPoonam Pandey Xxx VideoMisslexa ThreesomeLittle Asians ComVillage Sex ClipLuna Star 2023Jack N Jill PornVoyur-house.lifeBig Assbig BoobsXxx Videos Movies4 SomeHanimmeStripchatebonyXxx JogosRubi Rose PussyWww Indan Sex ComBeautiful Xxx PhotoLusting For Stepmom مترجمLatest Punjabi PornTokyo EscortHuge Tits BlackedGay Bulge PornJust The Gays Pornصور سكساويةFree Lesbian Black PronAzur Lane Rule 34Allie0tAmerican NudeXxx Video SanPorn Sexy Blue FilmUrban AmateursXhmmasterGoth Femboy PornEspaña XxxKayla Kayden NudeBangoliForest X VideoFucking TeenMyfansAssworshipFurrafinityGoth Girlporn