RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Tech

Podcast: Coronavirus brengt iPhone 12 al in gevaar?

Apple verkoopt minder iPhones in China. Beeld © ANP

De nieuwe iPhones, de PlayStation 5 en meer apparaten dreigen vertraging op te lopen door het coronavirus. Welke gevolgen heeft de virusuitbraak voor de tech-wereld? En wat merk je daar als consument van?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Het coronavirus heeft ook een grote impact op de tech-wereld, die sterk afhankelijk is van China. Wat zijn de gevolgen? En wat betekent het voor ons als consument? We bespreken in deze podcast de problemen die het sluiten van fabrieken met zich meebrengt, de enorme planning die aan de lancering van nieuwe gadgets voorafgaat en of we later dit jaar de nieuwe iPhone 12 of de PlayStation 5 kunnen kopen.

Verder bespreken we Huawei's nieuwste vouwtelefoon Mate Xs en de negatieve gevolgen van de kantoortuin. Deze week bleek dat de rumoerige ruimtes waarin werknemers met z'n allen proberen te werken flink bijdragen aan ziekteverzuim. Zelf hebben we daar al een aantal oplossingen voor.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Boek: Facebook: The Inside Story van Steven Levy. De voorpublicatie bij Wired smaakt al naar meer: Levy sprak Mark Zuckerberg vaak, kent het wereldje als geen ander en schrijft scherp. Wel lang: 600 pagina’s.

Serie: Formula 1: Drive to Survive, een Netflix-serie die de grote Formule 1-teams volgt tijdens een F1-seizoen. Emoties, spanning: zelfs leuk voor wie niks met motorsport heeft.

Serie: Hunters, een Amazon Prime-serie over joodse nazi-jagers die op jacht gaan naar nog overlevende nazi-kopstukken. Met in de hoofdrol Al Pacino. De serie neemt het niet nauw met de geschiedenis, maar is wel spannend.

Serie: Star Wars: The Clone Wars. Het zevende seizoen van deze uitstekende animatieserie is nu op Disney+ te zien. Zes jaar nadat het zesde seizoen eindigde. Vertelt alles over de Clone Wars wat je in de films niet zag op een vlotte, originele manier.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.