door Hendrianus in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 3
  • 501x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi. GOD zegene Israël.

6
1 DONKEY R

Het luchtruim boven Gaza is van Israël, de territoriale wateren bij Gaza zijn van Israël. De in en uitvoer van personen en goederen is onder Israëlisch gezag. Maar...........Gaza is niet bezet.
Nu ja, tijd dat Hamas gertrekt uit Gaza. Sinds 2006 hebben zij niets bereikt! Sterker, zij zijn een rem op de ontwikkeling van de bevolking van Gaza.

18
2 Hendrianus

Die drone was natuurlijk een soort ijzeren vredesduif.

3
3 ThWil

@2
Zeur niet en praat geen poep. Die drone vloog een 'ongebruikelijke' route en was 10 kilometer uit de kust. Gewoon een test van jouw geliefde Hamas-terroristen. Aangezien Hamas alles op alles zet om alles wat Israëlisch is, te vernietigen of te vermoorden, werd deze drone als oorlogsdaad gezien en -terecht- neergehaald. Beide partijen zijn in oorlog, weet je nog?!
Verder is de Gazastrip niet bezet, nee. En is er een redelijk vrij verkeer van personen en goederen. Fijn dat je dat al toegeeft. question

Hamas moet daar weg, liefst vandaag nog. Ze onderdrukken de bevolking, terroriseren hen EN de buurlanden, misbruiken de kinderen door ze te hersenspoelen tot kindsoldaten en willen absoluut geen vrede. Bekend.

5
4 weerman

@4
Die drone vormde geen enkele bedreiging. Israël wilde gewoon even stellen dat zij het zijn die bepalen wat er in het luchtruim van Gaza rondvliegt.

17
5 Hendrianus

@5
O, dan weet jij meer dan wie dan ook. Je bluft. Voor hetzelfde geld hing er een mooie bom onder dat ding en zou hij twee keer een bochtje richting Israël draaien. Israël neemt geen risico met die Viespeuken van Hamas. Jin bent blijkbaar bereid om dat dan WEL te doen. Gelukkig werk jij niet bij het IDF; ze zouden allang overlopen zijn door "vredelievende" mohammedanen. question

3
6 weerman

@6
Dat Israël geen risico wil lopen is mij onduidelijk als je militair bezet gebied koloniseert. Dan zoek je juist risico, voor voornamelijk Israëlische staatsburgers, op.

Nu ja, die prutsdrone van Hamas (wat kan daar nu voor gewicht aanhangen als bom), is nu onschadelijk en Israël heeft daarmee een groot (kuch) gevaar afgewend.

Werken bij het IDF. Als het om het verdedigen van de groene lijn gaat kan ik mij daar wat bij voorstellen maar je moet er toch niet aan denken dat je als oppas gebruikt wordt in de kolonisatie industrie.
Moet je bijv. een uit Drenthe afkomstige familie, alya gemaakt, bijstaan in de Judaïsering van de Westbank. Brrr.

15
7 Hendrianus

@7
We hebben het hier over de door Hamas bezette Gazastrook. Dus als jij onzin als "militair bezet gebied koloniseert" schrijft, probeer je ons weer wijs te maken dat Hamas vecht tegen een vermeende 'bezetting' van Judea en Samaria. En ook dat is niet correct; het is hooguit betwist gebied. Hamas vecht niet tegen een bezetting, maar tegen de aanwezigheid van Israël als zodanig. Dus klets geen onzin.

3
8 weerman

Mooi ...zou hij daar een raket voor gebruikt hebben of het ingebouwde roterende zesloopskanon?

0
9 Tungsten

@8
Hamas bezet de Gaza strook. Oh, en dan vind je dat ik onzin klets. question Dat Hamas niets goeds brengt voor de bevolking van Gaza ben ik met je eens.

Judea en Samaria, de Westtbank dus, is wel degelijk militair bezet.
Daar is ook het Isaëlische hoge gerechtshof duidelijk over.
https://www.mihai.nl/sofist-factory/hardkoppig-okkupasie/

Internationaal wordt de Westbank ook als militair bezet beschouwd en zolang dat zo is voert Hamas een legitieme strijd, wat ook de werkelijke bedoeling van Hamas is.

14
10 Hendrianus

@10
Je klets wederom onzin; Hamas vecht om heel Israël Judenfrei te maken. Handiger als je je beter informeert.

3
11 weerman

@11
Daar spreek ik je in @10 niet in tegen, ".....wat ook de werkelijke bedoeling van Hamas is."

Zodra er een overeenkomst is tussen Iseaël en de Palestijnen, kan mij er onderhand niets meer bij voorstellen, dan moeten de wapens zwijgen. Als dat niet het geval is heeft de dan aanvallende partij ècht een probleem.

Zolang er geen overeenkomst is en de bezetting van de westbank voortduurt mogen de Palestijnen zich verzetten en nogmaals wat hun uiteindelijke doel ook moge zijn. Maar, het stopt bij een overeenkomst.

12
12 Hendrianus

@10 Onzin Hendrianus, Hamas vecht echt niet voor de Westbank, Hamas heeft schijt aan de Fatah en Abbas.
Het liefste zouden zij zien dat Israël de Westbank helemaal op slot gooit, want dan kan Hamas beter scoren als er ooit nog democratische verkiezingen voor de palestijnen worden gegeven.

Andersom hetzelfde, Abbas heeft al meerdere keren stroom en geld stop gezet richting Gaza, om op zijn beurt Hamas weer onder druk te zetten.

Dus ga aub niet roepen dat hamas een legitieme strijd voert tbv de Westbank.

1
13 Snuggles

@13
Het PUNT is dat Hamas tegen Israël mag strijden zolang de Westbank bezet is door Israël en er geen deal met de Palestijnen is. Dat is een legitieme strijd. De strijd MOET stoppen als er een deal is en de Westbank niet langer bezet gebied is.

Na die deal moeten de wapens zwijgen en als Hamas dat niet wenst wordt Hamas, Abas of wie dan ook van de aardbodem geslagen, letterlijk.

Duidelijker kan ik het niet maken.

11
14 Hendrianus

@14 Dat is al geprobeerd toen Israël zich in 2006 geheel terugtrok uit Gaza.
En was er toen vrede?
Nee, er moest een muur worden gebouwd voordat het weer enigszins rustiger werd na alle terroristische aanvallen en steekpartijen, zelfs Egypte ging Gaza afsluiten met een muur naar herhaaldelijke terreuraanvallen vanuit Gaza.

Deze strijd zal niet stoppen omdat zowel hamas als fatah miljoenen kunnen binnenharken, zij willen geen vrede, handhaven van wat ze nu hebben brengt veel meer geld op.

2
15 Snuggles

@15
Er was geen deal met de Palestijnen over Gaza, Israël is daar eenzijdig vertrokken. Gaza is ook maar een deel van de Palestijnse gebieden, de Westbank bleef gewoon bezet.

En vrede komt er inderdaad niet.

11
16 Hendrianus

@16 Voor de zoveelste keer, toon mij even aan dmv een link dat de terugtrekking uit Gaza niet een onderdeel was uit de Oslo-akkoorden.
Hieronder die van mij waarin het dus wel staat:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Oslo-akkoorden

Uit de tekst:

Principes
Deze liggen vervat in deze overeengekomen beginselverklaring, die een maand na de ondertekening van kracht zou worden. De inhoud van de akkoorden betreft de terugtrekking van het Israëlische leger uit de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever en het recht op zelfbestuur van de Palestijnen door de vorming van de Palestijnse Autoriteit.

1
17 Snuggles

@17
Yep, het was een onderdeel van de Oslo akkoorden maar dat was niet de reden waarom Israël zich zoveel jaar na het traject van de Oslo akkoorden eenzijdig terugtrok uit Gaza.

11
18 Hendrianus

Je moet wel een enorm boord voor je kop hebben als je als fan van die "palestijnen" werkelijk nog gelooft dat een terreurgroep als Hamas (of Hezbollah) vecht voor een Judenfreie Westbank. Echt, dat is zó enorm dom; zelfs Hamas zegt nooit dat ze de Westbank Jodenvrij willen, maar dat ze heel Israël als bezet gebied zien en Jodenvrij willen maken.

Maar Hendrianus blijft in de arabische sprookjes geloven. Hoe triest en hoe naïef...

0
19 weerman

@19
Dat Hamas legaliteit ontleent aan hun strijd, wat hun uiteindelijke doel ook moge zijn, aan de voortdurende Israëlische bezetting/kolonisatie van de Westbank is kennelijk weer een denktank niveautje te hoog gegrepen voor je.

Zie het als de strijd van de VS tegen Irak. De legaliteit was het vermoeden van massavernietigingswapens maar de werkelijke reden was een geo-strategische.

Nergens beweer ik wat de werkelijke redenen/doel voor Hamas zijn om tegen Israël te strijden, ik geef slechts aan waar ze de legaliteit vandaan halen. En nogmaals, het geweld moet stoppen bij een overeenkomst tussen de Palestijnen en Israël. Helaas lijken de betrokkenen te kiezen voor eeuwige strijd.

Nou, niet zo moeilijk te begrijpen toch?

11
20 Hendrianus

@18 Israël gaf gaza een kans op vrede door zich te houden aan de Oslo-akkoorden, de reactie vanuit gaza waren raketten en terreur.
Natuurlijk komt Israël dan in actie om hun eigen bevolking hier tegen te beschermen door gaza af te sluiten met een muur etc.

Dus nu mogen de palestijnen voor vrede als eerste hun goodwill tonen door de wapens neer te leggen.

0
21 Snuggles

@21
Voor een klein teken van een werkelijke wil tot vrede, stoppen met koloniseren van bezet gebied, had Israël al decennia geleden kunnen zorgen. Helaas. Anno 2020 lokt Netanyahu kiezers om weer een deel van de Westbank te annexeren. Klinkt dat als vrede willen? Ruikt dat naar de wil tot conflictoplossing?

Gaza is geen separaat land, het is onderdeel van de Palestijnse gebieden. Wat jij wenst is dat de Limburgers de geallieerden gevraagd hadden om de wapens neer te leggen bij de bevtrijding van Limburg. Limburg was inmmers bevrijd.

10
22 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

32 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

33 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

34 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

36 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Bhoot Xxx VideoIndian Anal Porn VideoXxx SogAriella Ferrera Sex VideosMothers And Daughters NudistsMom BrazzeresFatal. ModelIndi Porn.comGenetalbutchPornburst XxxMom LickingMarin HentaiPorn Grand Theft AutoArigameplays OnlyfansAli Sheedy NakedPornhub WaitressFree Porn Sex TubeMalaika BoobsSwathi Naidu XvideosNaked MomBexxxxXxx Sex GrilHot White PornGuys Nude GayBlood Xxx VideoBbc SloppyMyra CuckoldNympho AnalSouth Hiroin XxxBrittney AndrewsAsiantubeMonger In Asia PornFilmes Pornos De GayKerala Hd Sex VideoNew Family StrokesAdult Video DesiOreo PornGay XxxBrazilian LesbianpornWoesenpai NudeHot Wife PornSunny Leone Sex Bf VideoCar UpskirtsBokep Indonesia Live ShowPregnant Comic PornSnap Chat Porn BotsPornographie XxxNatalia LustMarathi Zavazavi VideoPorn EmpireThe Simpsons Bart PornKristin Davis NudeWomen In BondageSexy Video 18 Saal Ki Ladki KiXx Image VideoWww Indian Six Video ComSpank Bang DownloaderPorn FaciEgirl NudeVideos Ponograficos En EspañolXxxvideo3Xxx Hot Sax VideoBabita Ji Sexy PhotoXxxl ComMuslim Suhagrat VideoPorn HoppingBbw Wife BbcReal EscortsBd X GratuitSfw PornBritish Sex ComSex 2050 ComPretty Women In NudeRealboourFullporn FilmsFamily Story SexAnonib ComBrdteensXnxx Indian Video HdNipple MassageYuri HentaiDad Seduces Daughter PornVideos Pornos Gratis HdLatina Hottest PornPornhub VpnEmma Layne NudeClarababylegs PornhubNude SecrataryPawgedMisscindyy OnlyfansPenetrationpornTeen Ass NudeIndian Sex BfStripclub VideoBest Milf PornChinababeNeha Kakkar NudeSuhagrat Ki Chudai HindiAngel Wicky HdParty HardcoredSexhotIndian Love NudeAmisha Patel Hot SceneAda Wong Rule 34Son Rapes Mother PornLauren Alexis LeakMia LittleAnime Sister PornXxx CanTelugu Couple Sex VideosYoutube Film PornoNude Elizabeth HurleyOne Piece HentiLola TessaThe Modifyers R34Vintage ErotismBritteny WhiteBlow Job LeakSociamediagirlsPorn For WoemnDakota Tyler FuckShame Full MovieSexmex Lo Mas NuevoHorn BunnyNipple Orgasm PornHot Sex In RoomSex Video 2018 NewPutas XxxKiara Mia ComDarji Sex VideoSavita Porn ComicsNiks IndianPlayboy CollegeRep Sexi VideoXnxx Porn Star VideoXxx Step Sister ComDianapostMia Khalifa HotnessPorn In ShawerPic Of Boobs NakedClass Porn VideosNews Reporter NudeJuggernipsPianyflixDreamasianKitannah PornDesi Aunty Boobs PressStacey Angel PornNatalie Dormer SexHentai Clicker