door Havermout in Buitenland  ·  291 Reacties

  • 5
  • 1482x gelezen
Reageer met een Emoji
1
17
3
3
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 Jezus man heb je je medicatie wel ingenomen vanochtend? Men wil Trump controleren? Pak een rol alumium folie en wikkel je kop ermee in.

Men wil dat Turmp normale mensen op functies zet zodat er geen dingen gebeuren als https://www.politico.com/news/2020/02/27/hhs-whistleblower-coronavirus-118051

Whistleblower says HHS didn't give quarantine staff protective gear, training

Nee chef zo achterlijk zijn wij niet...... wij hebben geen Trump die iedereen loopt te ontslaan met ervaring bij belangrijke diensten.

4
251 Otasanek

@250 Waardoor denkt u dat ik niet snap wat anderen schrijven??

Omdat dit evident te terug te zien aan je reacties.... Met je controle, controleren en niks in de hand hebben...

3
252 Otasanek

@251 : hahaha, over alufolie gesproken..... question question

ah, een stukje hearsay over een 'whistleblower'.... Trump heeft nu ook al de directe leiding over het uitdelen van beschermingspakken ,hahahahaaaa, laat me niet lachen question question

En nog steeds geen direct antwoord.......

Nee, maat, je kunt beter je aandacht leggen op het continu falen van Nederland; een land waar het virus inmiddels aanwezig is dan continu je pijlen op de overkant van de oceaan richten.

9
253 Seconda

@53 En nog steeds geen direct antwoord.......

Ga naar de huisarts of ga lekker gamen knul....

3
254 Otasanek

@252 : hahaha, snap jij het woord 'pandemie' wel begin ik me nu af te vragen.
Nog antwoord op de rest van de vragen of blijf je boos omdat ik niet in je antitrump verhaaltje mee ga?

9
255 Seconda

@254 : Lekker op de man bezig, maar weinig argumenten.
Een boos stampend kleutertje ben je.

8
256 Seconda

@255 Mijn anti Trump verhaal? Zucht... Zie artikel simpeleton heb ik dat artikel geschreven? Je snap echt niks of wel? Je zou goed bij extremy of Proem passen als dekseltje.

3
257 Otasanek

@257 : In @247 reageer je voor het eerst op men, een post die vrijwel geheel over Nederland handelt. en maar blijven drammen over Trump.....

ik hoop echt voor je dat er snel een behandeling tegen TDS komt.
Je TDS is gevaarlijker dan dat hele Corona virus bij elkaar.

Het beste maar weer.

9
258 Seconda

@258 : men = m'n bericht.

7
259 Seconda

@258 Dit artikel gaat over het corona virus en Trump waar moet ik anders over zeiken in dit draadje?

Andere gebruikers en controle..... zoals die Seconda? Dat vind ik persoonlijk vreemd gedrag, maar dat heb je vast vaker gehoord in je leven.

2
260 Otasanek

@260 : Zoals ik al zei; makkelijk zeiken over iemand aan de andere kant van de oceaan.
Kijk eerst maar eens naar het gestuntel in je eigen land, dat is een stuk kneuteriger.

Dom op de man spelen, dát lijkt je ding te zijn; iets zinnigs komt er in ieder geval niet uit.

10
261 Seconda

@261 Inhoudelijk heb je echt niks of wel, wat doe je dan op een discussieforum? Daarbij jij loopt andere gebruikers aan te vallen omdat ze je grote oranje leider bekritiseren ouwe Wajonger. Misschien weer tijd voor een praatcirkel met lotgenoten....

3
262 Otasanek

@262 : Je hebt nog niet op 1 van mijn vragen een inhoudelijk antwoord gegeven, sjaak.
En dan beginnen te wauwelen tegen een ander over inhoudelijk.

Wajonger?!? hahahahaha, en dat van een stampvoetend kleutertje dat niets anders kan herhalen dan orange is bad, orange is bad.

Simpele sneuneus, met je TDS.

10
263 Seconda

Veel potten en ketels hier question

6
264 solidsteel

@263 Stelde je ergens een vraag die te maken heeft met het artikel dan? Of zanik je als ene extremy? #praatcirkel

2
265 Otasanek

@245

Daar heb je gelijk in Bluth.

Begrijp me goed. Ik bedoel hiermee te zeggen dat angst zaaien geen goed is.
Preventie betreft uitbraak is nodig en dat is met alle virussen zo.

1
266 Dachtutniet

@266 Ikzelf ervaar het niet als angst zaaien, maar meer als waarschuwingen. Het lijkt mij dat men juist in de angstreflex schiet bij het lezen van deze waarschuwingen, en dan doet alsof de berichten angst zaaien omdat door de angst reflex het vermogen tot logisch en realistisch nadenken ietwat is afgenomen.

Ik ben niets banger dan twee weken geleden, ik maak me niet meer zorgen dan twee weken geleden, ik ben me alleen meer bewust van de gevaren dan twee weken geleden.

0
267 Bluth

@267

Ik denk zelfs dat een goede aanpak en goede voorlichting over maatregelen die genomen worden (mits dat de juiste maatregelen zijn uiteraard) de paniek kunnen tegengaan.
Dat geeft een signaal dat de dreiging serieus wordt genomen en dat men doet wat nodig is.

1
268 Endandit

Nog steeds geen enkel tegenargument, alleen verder gebazel en fanta verhaaltjes van tds'ers, die net als de democraten geen ruk geven om een mogelijke pandemie maar dit alleen aangrijpen om de Trump regering zwart te maken.



Het zal weer niet lukken, net als de vorige pogingen en net als het crashen van de beurzen ook niet zal lukken.

11
269 Proemevla
270 Rinze

Trump is weer bezig met zijn volgende coverup:

1
271 Crannbuidhe

@271
'Slim' van Trump..
Als er niet getest wordt, dan is er ook geen Coronabesmetting..question

Niet te geloven, het gaat maar door..

2
272 GreyB

Logisch, Trump vertegenwoordigd de grote aandeelhouders, de top 10% procent onder kapitalisten. Natuurlijk kun je de beurzen niet negatief gaan beïnvloeden, dat zouden zijn werkgevers niet leuk vinden. De "House of Cards" moet immers gespeeld blijven worden.

0
273 OpstruuN

Zoals verwacht : corona virus : schuld trump (want einde van de wereld en we gaan allemaal sterven)

Beursval : Schuld trump (want einde van de wereld en alles stort in)

Helaas :
Corona Hong Kong : https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/must-read-live-from-hong-kong-two-months-after-initial-reports-of-coronavirus-only-93-cases-and-2-deaths-in-population-of-8-million-in-hong-kong/

Beurzen, dalen alleen omdat de beurzen in Azië (China) in puin liggen, Trump heeft dus wederom gelijk, de VS moet zich loskoppelen van China.

En dat zal ook gebeuren.

7
274 Proemevla

[quote]
Approximately fifty percent of Coronavirus appropriation over $3 billion (+/-) will return to the politicians on the Hill who appropriated it.

The amount of appropriation will depend on current status of DNC funds. If Reg donor funding is short, the appropriation will be lg.
[/quote]

Orange man bad, hahaha.

6
275 Proemevla

Trump, de beste president die Amerika in decennia heeft gehad.
Nu ook weer: kalmte bewaren en gezond verstand gebruiken.
Heel goed van Trump, chapeau!!

6
276 PeKa

Dan heeft hij nog gelijk ook. Vandaag was er een viroloog aan het woord die dat ook zei. Als je ziek word loop je gemiddeld 2% kans op dat je overlijd. Als je 30 jaar bent is dat 0,02% en als je 80 bent 14%. Bij gewone griep sterven per jaar veeel mee mensen.

Corona is geen killer virus zoals Ebola. Het word allemaal zwaar opgeklopt


Trump, de beste president die Amerika in decennia heeft gehad.
Nu ook weer: kalmte bewaren en gezond verstand gebruiken.
Heel goed van Trump, chapeau!!

Zo is dat en niet anders. Gewoon de rust en kalmte bewaren. Van griep vallen er meer doden dus dan moet je meer in paniek raken.

6
277 Goesenaar

Ook bij de CDC zaten veel crai beebies die het niet konden verkroppten dat hitlary verloren had : https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/flashback-cdc-workers-were-crying-in-the-hallways-when-trump-was-elected-president/

7
278 Proemevla

@277

Dan zit die viroloog uit zijn nek te kletsen.
Dit is een nieuw virus. Er zijn nog niet genoeg gevallen om ook maar met enige zekerheid te kunnen zeggen welke blijvende gevolgen het veroorzaakt, of hoe hoog het sterftecijfer is. Niemand kan nog zeggen welke bestaande aandoeningen in combinatie met het virus mogelijk dodelijk zijn. Out of the blue gaan zitten roepen over percentages is koffiedik kijken.

Wel is duidelijk dat het zich met grote snelheid over de wereld verspreidt. Gisteren melde het CDC 48 landen waarin vastgestelde besmettingen voorkwamen. Vandaag is dat al weer opgelopen tot 57 landen.

Er is geen reden voor paniek, mits de regeringen van de landen waarin het voorkomt goede maatregelen nemen totdat de impact van het virus duidelijk is.
En nee, wat Trump doet slaat nergens op. De grenzen sluiten haalt niks meer uit wanneer het virus zich al binnen de grenzen verspreidt. En er zijn nauwelijks testfaciliteiten, dus is ook volkomen duister hoe ver het zich al verspreid heeft.

Paniek is niet goed. Je kop in het zand steken en roepen dat het vanzelf wel weer overgaat en alleen voor de buhne wat inefficiente dingetjes doen is erger. Veel erger.

1
279 Endandit

Blijkbaar leest zich niet iedereen in. De nieuwste informatie is dat de 2% doden op conto staan van 8 tot 15% van zieken en mensen met een slecht immuunsysteem. Ofwel meeste mensen van boven de 70 jaar. Tot 40 jarige leeftijd heb je statistisch 0,01% te overlijden.De paniek voetbal gaat dus over de groep “pensioen gerechtigde leeftijd”.

0
280 Suikerbeessie

Als je de cijfers van de gewone griep in Nederland erbij haalt dan zie je dat het coronavirus 4,5 keer zoveel kans geeft om te overlijden. Er bestaan geen medicijnen om deze uitbraak in te dammen, wat betekent dat indien we geen maatregelen nemen op termijn tenminste tweederde van de bevolking besmet raakt. En daarvan 2 tot 3 procent van zal komen te overlijden. Dat is gemiddeld een kans op 300.000 sterfgevallen. Maar voor die tijd zal de maatschappij volledig tot stilstand komen. Dat is het verschil met de gewone griep.

2
281 Vrijdenker

** gebruiker verwijderd **

Trump beloofd wel meer maar ik kan nu al garanderen als de Coronavirus nog heerst als de top tussen Trump en Xi Jinping plaats moet vinden deze niet doorgaat en Trump deze afzegt.

282 verwijderd5929219

Volgens mij is de hele Trumpfamilie gek in het kopje, Trump jr zegt over de Dems: “ But for them to try to take a pandemic and seemingly hope that it comes here, and kills millions of people so that they could end Donald Trump's streak of winning, is a new level of sickness. You know, I don't know if this is coronavirus or Trump derangement syndrome, but these people are infected badly“.

2
283 Crannbuidhe

@280 Die laatste regel is best interessant vindt je niet ?

3
284 Alexis

@282 Trump zegt ook dat het corona virus net zo dodelijk is als influenza. Dat is 2-3% tegen 0,1% en toch liegt de mafkees weer.

3
285 VaY

Tsja, dit schreef Chucky toen Trump maatregelen nam om uitbreiding corona in de vs te voorkomen :

/photo/1

Chucky said it was racist

En wat zegt Chucky nu?
Trump doet er niks aan, is niet geschikt en blablabla, net als de tds'ers ook hier lult ie uit zijn nek, orange man bad.

Alweer gelachen vandaag met ut circus.

3
286 Proemevla

@286
Onnodig te zeggen dat Chucky deze tweet nu natuurlijk verwijderd heeft, helaas voor hem.

3
287 Proemevla

@284 . Net zo interessant om te weten dat het griepvirus in diezelfde categorie valt. En men daar gaat men preventief inenten. Terwijl dit voor de gewone gezonde persoon, nog steeds zeer discutabel is.

0
288 Suikerbeessie

@155 Weddenschap verloren? question

1
289 Scrow

@277 die man zit echt niet uit zijn nek te kletsen. Het is al bekend dat het gemiddelde sterfte geval van corona 2 op de 100 is en bij griep 0,2 op de 100. Dus tien heer zoveel doden per besmetting gemiddeld. Ook is bekend dat jongeren onder de 30 niets hoeven te vrezen. Kinderen worden wel zoek maar gaan niet dood ervan. En vanaf 30 jaar neemt het overlijdensrisico toe net als bij griep trouwens. Op 80 jarige leeftijd is het 14% kans op overlijden

Bij Ebola is het overlijdensrisico 90% Dus dat is wel een groot verschil

0
290 Goesenaar

@ 279 Die man zit echt niet uit zijn nek te kletsen. Het is al bekend dat het gemiddelde sterfte geval van corona 2 op de 100 is en bij griep 0,2 op de 100. Dus tien heer zoveel doden per besmetting gemiddeld. Ook is bekend dat jongeren onder de 30 niets hoeven te vrezen. Kinderen worden wel zoek maar gaan niet dood ervan. En vanaf 30 jaar neemt het overlijdensrisico toe net als bij griep trouwens. Op 80 jarige leeftijd is het 14% kans op overlijden

Bij Ebola is het overlijdensrisico 90% Dus dat is wel een groot verschil

0
291 Goesenaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

12 minuten geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

1 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Sex With Chachi VideoTamanna Bhatia Hot PicIndian Sex Brother And SisterJapanesexxxmovieDivinepipelineStepdaughterspornJayden James XxxMaturebigtitsAl Black PornMujered CojiendoMidwestemmaSunny Leone Xxx Sex VideoAsian Massage Video With Happy EndingVideos PorubTik Tok TitsShesfreaky.ccomPornlesbianGriffin BarrowsMature EscordWwe Mandy Rose NudeTommie JoBbc Ebony PornSexfullhdPixboytalesPorn Desi IndiaVillage Bhabhi Porn VideoRimming BbcJab Porn ComicsSissybbcBdsm YaoisRiya KishanchandaniNaked Guy At The BeachBabaji Sex VideoSex Video Sex Video TeluguIndian Hd Sex PornIvy Rose XxxMassage Rooms.vomErotic YoungAsmrclaudy PornGay Muscle Porm成人 影视Japan HentaiPandora Kaaki NudwPorn GangrapeLesbo Suck PussyDesi Hindi X VideoCartoon Xxx ImageRate My VagainaMomkichudaiMalayali NakedMugenhentaiAfricapornPorn In YoutubeFilkfapShruti Hassan PornSindhu Hot SceneMalena Maria RyaXxxvhdTube X ProneHassan SexBlacksex VidsHot Actress Sex VideosMommybot Swap Xev BellringerBrazzer PornstarsZee SoyagamAunty Hard PornXvedios 3Aunty Lover TwitterRiley ReidsAdiwasi XxxHd Sexy Big BoobsCameron Diaz In She's No AngelHarley King And Mina LuxxRule.34 AnimatedTomomi MotozawaBig Boobs SquirtPorn BoomIndian Busty Aunty SexDesi Bhabi TubePornpen RedditPorn Com RoupaAnimal FuckgirlIndian Swapping PornChanel Preston Real EstateIndian Teachers XxxPorn Video TransgenderRomantic Sexy Video Full HdBanging Bros.comVideos.pornos IncestosGuy Talking DirtyDaisy Ridley NakeTsdatesNude Actresa4k PornvideoSesxi VideoAva Addams SelfieTits PressLilliluxeHot Suhagraat ScenePeeing SquirtAinslee Divine NudeAntarvasna PicsFantrie 무료Sanny Liony Porn VidioStripcha TLlikuooHot Teacher SexLustomic ComicsSexy Ladki Ka SexXxx Old PornNewly Married XnxxSex 720pSona Bella PornRevenge Porn GfLina MigurttBest Indan PornHot Xhamster ComPascal Sub SlutsSex CupalBoob SmotherLola ChanellUnder Skin NudeShinbysaysChut Ka ChitraAnime SekireiWetpussygesFutanari PorniCharlotte Ritchie NudePooja XxBlue SexxSemen PornIxxxs ComCine Privé SexoRiley Reid MoviesBrazzers Porn GirlsPussyjuice DrinkPosing NudesXxx Videos Miya KhalifaBbw Xxx PhotoStoya SexHotacopeVideo Gay PornAcropolis NudeAmbergianna OnlyfansUncensired Anime PornPornstar BikiniBhagyashree XxxEnergy KyoukaFull Porn DownloadKiara Mis Onlyfans