Kijkers in shock: man toont piemel in Man Bijt Hond

Man Bijt Hond heeft dinsdagavond veel kijkers geshockeerd door een naakte man met piemel in beeld te brengen. Alles was heel duidelijk zichtbaar, ook zijn balzak. Dat blijkt uit reacties van kijkers op social media. Het gaat om Berry Steenbruggen, die een betoog hield tegen de verpreutsing van Nederland. “Die preutsheid zie je al bij kinderen. Vroeger stonden wij na de voetbal lekker gezellig allemaal onder de douche, bloot, en nu zie je bij voetbalclubs dat er een broekje aan is.

Ook in de sauna durft men niet meer naakt te zijn, aldus Steenbruggen. “Als je in de sauna van de ene naar de andere toeloopt, doen de mensen een handdoekje om. Daar zie je het ook al.

Zelf doet hij tegenwoordig aan blootwateryoga in Deventer. “Dat is zo mooi, dat je samen bent met één grote familie. Het is een gevoel van vrijheid. Het gevoel dat je met heel veel tempels bij elkaar bent. Dat heeft me wel bevrijd ja.

Aan het eind van het item ging Steenbruggen helemaal naakt. Hij poseerde voor een groep naaktschilders én de camera van SBS 6.

Hij voelt zich als een stempel als hij zo naakt poseert. “Ja, want een tempel heeft een goed fundament. Ik lig stevig en stabiel en het reikt naar boven toe, zoals de kerken waar ik vroeger kwam, dus eigenlijk is het wel een klein tempeltje.

Kijkers in shock

Kijkers waren in shock. “In Man Bijt Hond een man die zich niet schaamt voor zijn naakte lijf, wat natuurlijk heel fijn is voor hem. En prijzenswaardig. Ieder z’n ding. Maar om dat dan gelijk zo te etaleren…“, zegt de een.

De ander: “Oke, 2 kinderen in shock op de bank. En ik nog zeggen. Nee hoor, ze laten heus geen piemel zien op TV.

En nog iemand anders: “Nou zeg. Er kijken ook kinderen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen