U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 5
Waarom worden we er niet over geïnformeerd? ...

ongeveer 1 maand geleden door hennie

REAGEER MET EEN EMOJI
3
1
8
2

citaat hieruit:

Buiten het zicht van de bevolking – en zonder enige media-aandacht – heeft het GVAP een wereldwijd netwerk opgezet. Het doel van dit netwerk is een commitment van de gevestigde orde te krijgen om de doelstellingen van GVAP te bereiken. In één zin is dat: De vaccinatiegraad verhogen en elk tegengeluid – bijvoorbeeld kritiek betreffende de risico’s van vaccins – monddood maken. Alle deelnemers van het GVAP hebben financieel gezien belang bij dit plan.

1 hennie    
ongeveer 1 maand geleden door hennie
15
Meld

* Verwijderd door de redactie *

2 DikkeTor    
ongeveer 1 maand geleden door DikkeTor

"De vaccinatiegraad verhogen ..."
Uitstekend initiatief!

" en elk tegengeluid – bijvoorbeeld kritiek betreffende de risico’s van vaccins – monddood maken"
Nog beter! Want vaccins hebben geen risico's van betekenis.

Antivaxxers zijn totale nitwits die ongehinderd door enige kennis van zaken maar met een kolossale arrogantie fabels, leugens en propaganda verspreiden alsof ze de Waarheid zelf in pacht hebben, met schadelijke gevolgen voor de gezondheid van kinderen zowel als volwassenen wereldwijd.
Het is dan ook zaak om deze lieden inderdaad compleet monddood te maken en de grond in te trappen. Het wordt tijd voor hoge boetes en desnoods opsluiting voor degenen die anderen ertoe over proberen te halen hun kinderen niet te vaccineren.

3 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
6
Meld

@2 : Jij bent poison zeggen is toch precies wat er al gebeurt?

4 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
13
Meld

* Verwijderd door de redactie *

5 hennie    
ongeveer 1 maand geleden door hennie

Wie zijn wij bij zulke almachtige partijen vergeleken? Ik ben blij dat ik geen kleine kinderen meer heb, maar houd mijn hart vast voor eventuele nakomelingen van mijn dochter.

6 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
14
Meld

Wat reageren ze traag, de vaccin-pushers, ik had ze allang hier verwacht om ons weer eens voor rotte vis uit te maken. Want op het artikel zelf kunnen ze niets zeggen, opgetekend uit de mond van volgens hun 100% betrouwbare partijen, zoals WHO, Bill Gates, etc.

7 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
13
Meld

@1
"De vaccinatiegraad verhogen en elk tegengeluid – bijvoorbeeld kritiek betreffende de risico’s van vaccins – monddood maken"

Waar in het GVAP-EVAP vindt ik die letterlijke tekst terug?

8 Immanuel    
ongeveer 1 maand geleden door Immanuel
7
Meld

@4 *Loopt als zombie iedereen te besmetten en krijgt bescherming uit sociale bronnen* XD

9 DikkeTor    
ongeveer 1 maand geleden door DikkeTor
7
Meld

@5
"dit geheime verdrag"

Wat is er zo geheim volgens jou?
Hoe komt het dat het publiekelijk bekend gemaakt is als het geheim zou moeten zijn?

10 Immanuel    
ongeveer 1 maand geleden door Immanuel
7
Meld

@8
Nergens natuurlijk. Het Global Vaccine Action Plan is een initiatief van de WHO en diverse nonprofit-partnerorganisaties dat in 2012 in alle openbaarheid in gang is gezet en door alle 194 WHO-lidstaten is onderschreven. Niks geheim, niks censuur, niks commercie.

Maar ja, die vreselijk domme antivaxxers denken weer dat ze een of ander megaschandaal hebben gevonden ...

Hoe dan ook, in het kader van het uitroeien van antivaccinatiepropaganda zal dit draadje vermoedelijk geen lang leven beschoren zijn.

11 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
4
Meld

@11
Ik dacht al dat het zoiets zou zijn...

12 Immanuel    
ongeveer 1 maand geleden door Immanuel
5
Meld

@7

Ze zijn vast bezig om contact op te nemen met de redactie van Nieuwskoerier. De laatste tijd verdwijnt het ene draadje naar het andere.

Censuur is een vast onderdeel van GVAP.

Mensen onwetendheid houden, is ook een doelstelling van hen.

13 hennie    
ongeveer 1 maand geleden door hennie
14
Meld

@10 : Over zoiets belangrijks verwacht je voorlichting, een maatschappelijke discussie, de mogelijkheid om via stemmen je mening te geven/mandaat uit te reiken. Wordt stilzwijgend ondertekend en vooral niet aan de grote klok gehangen. Dat mensen er achter kunnen komen met veel moeite wil niet zeggen dat het aan de kiezers genoegzaam bekend is gemaakt.

@11 : "Uitroeien van anti-vaccinatie-propaganda", u geeft dus toe dat er censuur is, net nadat u beweert dat die er nìet is?

Handig dat er altijd bange mensen zijn die graag meebrullen met de machthebbers uit angst voor represailles, en die zichzelf dat natuurlijk niet zullen toegeven, anders zouden ze niet meer zo arrogant uit de hoek kunnen komen.

14 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
12
Meld

@13
"Ze [GVA] zijn vast bezig om contact op te nemen met de redactie van Nieuwskoerier."
Hahahahaha! Ja, de lente begint steeds vroeger, maar nog nooit is 1 april zo vroeg gevallen!

Man man man .... Je moet toch wel een heel ernstig complotcomplex hebben om te denken dat een WHO-afdeling zich bemoeit met een totaal onbenullig draadje op een onbenullig forum ...

De enige reden waarom draadjes van jou worden verwijderd is dat het allemaal volslagen idiote antivaccinatie- en complotnonsens is, zonder nieuwswaarde (of welke andere waarde dan ook).

15 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

Vaccinatie-pushers, vrijheids-haters, geboren slaven, angstbijters, ofzo. Democratisch iedereen een scheldnaam.

16 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
12
Meld

@14
"u geeft dus toe dat er censuur is"
Er is helemaal geen censuur, maar figuren zoals zweefteef Door Frankema met haar schadelijke antivaccinatieleugens mogen wat mij betreft inderdaad monddood worden gemaakt.

"... anders zouden ze niet meer zo arrogant uit de hoek kunnen komen."
De enigen die hier arrogant zijn, zijn de antivaxxers, die tegen alle feiten en kolossale bergen wetenschap in blijven roepen dat zij toch echt gelijk hebben -- en daarbij leugen, laster en haatpraat niet schuwen.

17 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@14
"Over zoiets belangrijks verwacht je voorlichting, een maatschappelijke discussie"

Misschien gewoon de media volgens, dan zie je dergelijke zaken gewoon voorbij komen.


"mogelijkheid om via stemmen je mening te geven/mandaat uit te reiken."

Die mogelijkheid krijg je iedere 4 jaar in Nederland.
Moet je je natuurlijk wél eerst eens gaan verdiepen in de partij standpunten voordat je gaat stemmen.
SGP bijvoorbeeld heeft daar een heel uitgesproken mening over...

18 Immanuel    
ongeveer 1 maand geleden door Immanuel
4
Meld

@13
[Ze zijn vast bezig om contact op te nemen met de redactie van Nieuwskoerier. De laatste tijd verdwijnt het ene draadje naar het andere.]

Ik hoop van harte dat een aantal mensen dat al gedaan heeft of alsnog gaat doen, en dat de moderatie dit keer wat sneller is.

19 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

20 artemis    
ongeveer 1 maand geleden door artemis

@14

[ Handig dat er altijd bange mensen zijn die graag meebrullen met de machthebbers ]

Poen regeert.

21 artemis    
ongeveer 1 maand geleden door artemis
9
Meld

Vaccinatie-bangmakerij lijkt een substantiële bijdrage te leveren aan de ondermijning van het vertrouwen in vaccinaties, de vaccinatiegraad in de westerse wereld, en is daarmee een gevaar voor de gezondheid van kinderen. De vraag is echter hoe een overheid die uitingsvrijheid terecht (!) als een van de hoekstenen van het liberaal-democratische gedachtegoed omarmt, in staat is om te gaan met de invloed van dit soort wetenschappelijk inferieure maar maatschappelijk niet te negeren stemmen in het vaccinatiedebat.

http://stukroodvlees.nl/ongemakkelijke-realiteit-antivaccinatie-beweging/

22 Opa    
ongeveer 1 maand geleden door Opa
1
Meld

Misleidende propaganda voor de volksgezondheid moet worden gestopt.

Een bericht dat onnodige pijn en lijden veroorzaakt, moet worden behandeld als een criminele kwestie.

Het is een schande dat er leden van onze samenleving zijn die hartstochtelijk de verkeerde informatie verspreiden die de verspreiding van meer besmettelijke ziekten in stand houdt. Ze veroorzaken, bewust of onbewust, onnodige pijn en lijden bij veel van de meest kwetsbare groepen!

http://www.themanitoban.com/2020/02/misleading-public-health-propaganda-must-be-stopped/39151/

23 Opa    
ongeveer 1 maand geleden door Opa
1
Meld

@23
[Het is een schande dat er leden van onze samenleving zijn die hartstochtelijk de verkeerde informatie verspreiden die de verspreiding van meer besmettelijke ziekten in stand houdt. Ze veroorzaken, bewust of onbewust, onnodige pijn en lijden bij veel van de meest kwetsbare groepen!]

Het is een schande dat er hier een podium wordt gegeven aan VaccinVrij. Tegen de handel en wandel van deze stichting van Door Frankema wordt al jaren gewaarschuwd, waaronder hier:
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/twijfels

(**) Tegenstrijdige informatie
Er zijn vooral veel websites van mensen die sceptisch zijn over vaccineren. In Nederland zijn dat bijvoorbeeld de websites van VaccinVrij, de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken en de Vaccinatieraad. Ze gaan zelfs zo ver om vaccinaties gevaarlijk te noemen. Ze onderbouwen dit met voorbeelden van kinderen die ernstige aandoeningen hebben gekregen nadat ze gevaccineerd waren. Dat lijkt overtuigend. Maar het betekent niet dat deze aandoeningen ook door vaccinaties werden veroorzaakt.

Veel van de informatie op dit soort websites is namelijk niet gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, maar op aannames en meningen. Het is voor veel mensen lastig om te beoordelen wat van deze informatie klopt. De stelligheid waarmee sommige beweringen worden gedaan, maakt ouders bovendien onzeker.

Wie op het internet zoekt naar bijwerkingen van vaccinaties, komt soms de term ‘vaccinatieschade’ tegen. Is dat iets om je zorgen over te maken? *) Op deze pagina geven we je antwoord op die vraag. (**)

*) https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinatieschade

Het is te schandalig voor woorden wat VaccinVrij zich in bovenstaand bronartikel weer meent te mogen permitteren. Schadelijke antivaccinatieleugens en voor de rest niets.

24 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
4
Meld

Wij hebben een recht, niet in ons lichaam te worden aangetast tegen onze wil, echter men probeert dat te omzeilen door onze zeggenschap over onze kinderen steeds verder af te kalven. Die hebben echter ook dat recht, zowel qua grondwet als mensenrechtenverdragen, en er staat expliciet dat het de bedoeling is, ons en dus ook onze kinderen tegen te tyrannieke overheden te beschermen.

Dat houdt ook in, dat het afpakken van steeds meer zeggenschap over onze kinderen bij die rechten hoort, het is immers de overheid, hand in hand met de farma, die onze rechten in dat opzicht willen afknabbelen. Die kinderen hebben dezelfde rechten, en omdat ze te jong zijn om eigen keuzes te maken, en de rechten ons moeten beschermen tegen machtige buitenstaanders, volgt daaruit dat dit zelfbeschikkingsrecht van die kinderen over zoiets fundamenteels als ingrepen in het lichaam, bij de ouders moet blijven liggen.

Geen vaccinatie onder dwang, anders is het eind zoek! In US hebben kinderen er al 26 te pakken voor hun 2e, en wordt het op steeds meer plaatsen (min of meer) verplicht, vaak via het buitensluiten van allerlei noodzakelijke dienstverlening, in eerste instantie, en daarna een wettelijke verplichting.

25 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
10
Meld

Ook daar woedt nog een felle strijd over dit onderwerp die nog lang niet gestreden is.

26 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
8
Meld

@24 : Dus, omdat dit artikel zich beperkt tot het citeren, met bewijs, van instanties waar u niet met goed fatsoen twijfel aan kunt zaaien omdat u zich er constant op beroept als zijnde zo betrouwbaar, begint u weer laster van elders te herhalen over degenen die het artikel hebben geplaatst?

27 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
10
Meld

@24

Gelukkig is de mening van het overgrote deel van Nederland het niet eens met de absurde claims en beweringen van deze stichting (die naar mijn mening eens goed onderzocht zou moeten worden).
Helaas staat niet iedereen sterk (genoeg) in zijn schoenen, en hier weten deze gewetenloze figuren (schandalig) gebruik van te maken.

Gelukkig is het overgrote deel van Nederland er wel mee eens dat je ongevaccineerde kinderen mag weigeren;

https://portal.stempunt.nu/portal/stempunt/opinie/topic-van-de-dag/1174

28 Opa    
ongeveer 1 maand geleden door Opa
1
Meld

@27
In bovenstaand bronartikel van VaccinVrij staat zoveel flauwekul/onjuiste interpretaties dat een/1 avondvullend programma waarschijnlijk niet voldoende is om alle nonsens een voor een te debunken. Daar ga ik hier dus niet eens aan beginnen, Ik heb wel wat anders te doen.

De eerste zin -een leugen van de bovenste plank- is voor de goed verstaander al veelzeggend genoeg: "De informatie op deze pagina is cruciaal voor het begrijpen van het Nederlands vaccinatiebeleid."

Tjonge jonge toch! Frankema bakt ze weer eens bruiner dan bruin en sommigen slikken het voor zoete koek, zoals gebruikelijk.

29 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
3
Meld

@25
Het gezond houden van onze kinderen heeft NIETS te maken met 'tirannieke overheid' of zelfs maar met 'zeggenschap over onze lichamen'. Houd dus alsjeblieft een keer op met dit soort blaaskakerige stemmingmakerij.

Het is 100% wetenschappelijk bewezen dat het vaccineren van kinderen veel beter is voor de gezondheid van die kinderen dan niet vaccineren -- en dat geldt niet alleen voor kinderen als groep, maar zelfs per individueel kind. Een ongevaccineerd kind loopt een groter gezondheidsrisico dan een gevaccineerd kind.
We hebben daarom met z'n allen ook democratisch besloten dat we ernaar streven om kinderen in ieder geval tegen de ergste ziekten te vaccineren. En het feit dat ditzelfde beleid ook wordt gesteund en uitgevoerd door ALLE landen wereldwijd, ongeacht economische, religieuze of culturele achtergrond, moet toch wel een aanwijzing zijn dat je als antivaxxer iets niet goed begrepen hebt.

(Al zullen antivaxxers deze wereldwijde consensus natuurlijk weer beschouwen als bewijs voor een complot waarin Big Pharma met alle artsen, wetenschappers en overheden bezig is met het overnemen van de wereldmacht en alle mensen ... En jouw taalgebruik wijst erop dat jij ook zo eentje bent die in een dergelijk complot gelooft ...)

30 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

31 artemis    
ongeveer 1 maand geleden door artemis

* Verwijderd door de redactie *

32 artemis    
ongeveer 1 maand geleden door artemis

@31 Er sterven ieder jaar meer kinderen door kinderziekten in geciviliseerde landen waar de vaccinatiegraad relatief laag is dan in ontwikkelingslanden waar de vaccinatiegraad hoog is.

33 Belazerd    
ongeveer 1 maand geleden door Belazerd
1
Meld

@31
Zucht ... steeds maar weer dezelfde leugens en nonsens van steeds maar weer dezelfde domkop.
Vaccinatieprogramma's zijn in het leven groepen omdat ze levens redden. Zo heeft pokkenvaccinatie een half miljard mensen behoed voor de dood of op zijn minst vreselijke verminking. Mazelenvaccinatie heeft alleen al sinds 1980 naar schatting 50 miljoen kinderlevens gered. Poliovaccinatie heeft tientallen miljoenen mensen behoed voor de dood of levenslange invaliditeit. Vaccinatie tegen rodehond heeft tientallen miljoenen kinderen behoed voor vaak ernstige geboorteafwijkingen. En HPV-vaccinatie zal in de toekomst miljoenen vrouwen behoeden voor een nare vorm van kanker op relatief jonge leeftijd die in een derde van de gevallen dodelijk is, en in de rest van de gevallen vaak ernstige blijvende schade veroorzaakt.

" in de jaren 50 en 60 was nog volop discussie of het überhaupt wel zinvol was om te gaan vaccineren,"
Ook dit is een knetterende leugen. In de jaren 50 en 60, zeker na het enorme succes van polio- en pokkenvaccinatie, werd vaccinatie juist gezien als hèt middel om zo ongeveer alle ziekten te voorkomen -- waarom denk je dat men juist in die tijd vaccinatieprogramma's ging invoeren en diverse nieuwe vaccins ging ontwikkelen? Farmaceuten willen geld verdienen, en steken geen kosten in de ontwikkeling van vaccins wanneer erover wordt getwijfeld of ze überhaupt wel nut hebben (en uiteraard heb jij ook totaal geen bewijs voor wat je hier uitkraamt).
En kom s.v.p. niet nog eens aanzetten met de nog veel kolossalere leugens dat die vaccins tegen pokken en polio veel meer kwaad dan goed deden -- dat is niets minder dan een walgelijke minachting voor al die mensen die door die ziekten getroffen zijn en dolgelukkig waren geweest met een vaccin.

En eigenlijk is het al lang tijd dat jij met je onophoudelijke leugen- en lasterpraatjes zonder enige zinnige inhoud weer van NK wordt geschopt. Ik zal in ieder geval elk bericht van jou dat niet perfect aan de huisregels voldoet(*) bij de redactie melden, en zou anderen willen vragen hetzelfde te doen.
*: En dat zijn zo ongeveer alle berichten.

34 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@32
En nog meer off-topic(*) leugens die je al honderden keren eerder hebt geplaatst -- en al bijna net zo vaak weerlegd zijn.

*: Want het onderwerp hier is niet de website van antivaccinatie-extremist Kennedy of diens 'onderzoeken', maar het WHO-vaccinatieprogramma. En dus maar gemeld.

35 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

@25 Kinderen moet je inderdaad redden van onbekwame ouders, ja.

36 Scholar007    
ongeveer 1 maand geleden door Scholar007
1
Meld

@32
[Overigens zijn niet-gevaccineerde kinderen vele malen gezonder dan gevaccineerde kinderen. ] etc. etc.

Ja hoor! En de aarde is ook nog steeds plat, de maan van kaas en groene marsmannetjes krijgen gele uitslag van mazelen.

37 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
3
Meld


@31

Je liegt !

38 Mies het zusje van Wim    
ongeveer 1 maand geleden door Mies het zusje van Wim
1
Meld

Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor de vaccinatieschade. De ramp is enorm zo groot dat de ware omvang wel nooit aan het licht zal komen. Desondanks komen de gruwelen steeds meer naar boven. Juist alle aandacht heeft het proces doen versnellen. Dat de pro pharma lobby totaal niet de geringste kennis van zaken heeft blijkt wel uit de meest stompzinnige reacties. Toch vermoed ik dat dit jaar cruciaal zal zijn eat de ommekeer betreft.

39 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 maand geleden door Anna van de Niemen
10
Meld

@39 "enorm zo groot" "wel nooit"

Zal wel door de vaccinatieschade komen. question

40 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
0
Meld

@39 u bent uw onderbouwing weer eens freudiaans vergeten, ouwe zwamneus.

41 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@39

Ach, in bepaalde kringen (kwakzalvers) roept men vaak 'vaccinatieschade'. Maar er is nog niemand geweest die dat wetenschappelijk heeft kunnen aantonen.
Jij al helemaal niet.
Zolang jullie niet met fatsoenlijk bewijs komen voor het bestaan van 'vaccinatieschade' is dat niet meer dan een verzonnen aandoening om argeloze onzekere mensen geld uit de zak te kloppen.
Kwakzalverij dus.

PS,
Hoe werkt homeopathie?

42 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
1
Meld

@39

quote:
"Toch vermoed ik dat dit jaar cruciaal zal zijn eat de ommekeer betreft."

Dat roep je al jaren. Maar het tegendeel is waar. De berichten dat vaccinatieschade een verzonnen aandoening is worden steeds sterker.

Heb je trouwens het rapport van de EASAC al gelezen over homeopathie?
Hier te downloaden.
https://www.knaw.nl/shared/resources/actueel/bestanden/EASAC_Homeopathy_statement

Het duurt niet lang of de kwakzalvers worden vanuit europees verband aangepakt.
Het enige wat je daar tegen kan beginnen is jezelf in latenschrijven in het BIG register en wetenschappelijk aantonen dat jouw behandelingen werkzaam zijn.

Dit is een aardig boek om mee te beginnen. Ik hoop dat het niet te moeilijk voor je is.
https://www.bol.com/nl/p/inleiding-wetenschappelijk-onderzoek-voor-gezondheidsonderwijs/1001004001827648/

43 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@31

quote:
"In ontwikkelingslanden kunnen kinderen nog wel sterven door kinderziekten, vanwege achterliggende problemen, zoals ondervoeding en verwaarlozing. "

Terwijl ze voor nog geen 2 dollar pp met een vaccin beschermd kunnen zijn.

44 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@39
Zo vreselijk ontiegelijk enorm groot dat er niemand is die een vaccinatieschade geval in zijn/haar omgeving heeft of er zelfs maar van gehoord heeft.

Valt me trouwens wel vreselijk van jullie tegen dat jullie nog geen tovermiddeltje tegen Corona op de markt hebben gebracht.

45 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

@39
"Desondanks komen de gruwelen steeds meer naar boven."
Jep, en dan vooral in jouw kwakhoofd. Het moet toch wel erg vervelend zijn om elke nacht wakker te liggen van nieuwe gruwelen die aan jouw rijke fantasie ontspruiten.

46 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@45
"Valt me trouwens wel vreselijk van jullie tegen dat jullie nog geen tovermiddeltje tegen Corona op de markt hebben gebracht."
Je loopt achter: https://www.sciencealert.com/india-s-government-is-recommending-homeopathy-to-ward-off-the-coronavirus

47 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

@47 Ach jongen toch. Was je verstand maar zo groot als je mond.
Je hebt geen idee, werkelijk geen idee welke schade de vaccins toebrengen maar dat geeft niet want er komt steeds meer naar de oppervlakte.
Nee het het nog lang geen gelopen race voor Big Pharma.

48 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 maand geleden door Anna van de Niemen
8
Meld

@48

Bewustwording is ingetreden bij de hooggeschoolden (farmaceuten klagen steen en been dat deze groep verder kijken dan hun verkoopfolders die via Rivm en consorten worden verspreid) en dringt van daar uit verder naar andere lagen van de samenleving.

49 artemis    
ongeveer 1 maand geleden door artemis
7
Meld

Vaccinatieschade loopt men op in de wachtkamer van de homeopaat.

50 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@49
Wil je daarmee zeggen dat jij een van die hooggeschoolden bent of toch een van de goedgelovigen?

Elke minuut wordt een sufferd geboren en elk uur een schoft die de baas is over zestig sufferds. Een van de zestig is @48 want daar komt nooit een zinnig woord uit.

51 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
4
Meld


@48

Welke vaccinatieschade ?

De vaccinatieschade is een hersenspinsel van Andrew Wakefield en Tinus
Smits.

Dé Tinus Smits die de Cease therapie over "ontstoren" heeft verzonnen en waarmee jij, over de ruggen van goedgelovige sukkels , een boterham aan
verdient.

Die hele Cease therapie is GEBAKKEN LUCHT.

52 Mies het zusje van Wim    
ongeveer 1 maand geleden door Mies het zusje van Wim
0
Meld


@50

Ook je bankrekening loopt zeer ernstige schade op in de praktijk van de homeopaat.

53 Mies het zusje van Wim    
ongeveer 1 maand geleden door Mies het zusje van Wim
0
Meld

@48
"Je hebt geen idee, werkelijk geen idee welke schade de vaccins toebrengen"
Inderdaad, ik heb geen idee. Net zo min als ik een idee heb hoeveel een kaboutertje weegt of wat de draagtijd van eenhoorns is. Maar dat weet jij natuurlijk allemaal wel question

54 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@48

Quote:
"Je hebt geen idee, werkelijk geen idee welke schade de vaccins toebrengen"

Dat hebben we inderdaad niet omdat jij hardnekkig weigert om hier verder op in te gaan. Jij zou ons er alles over kunnen vertellen (dat is wat jij suggereert).
Maar veel verder dan wat vage insinuaties kom je niet.

Run jij je praktijk ook zo?

55 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld


@54 @55

Anna/Harry schopt wild om zich heen, zeker nu
staatssecretaris Paul Blokhuis wil kijken of er gericht actie tegen homeopaten kan worden ondernomen.

Dit naar aanleiding van het profielwerkstuk van Elijah Delsink , die
met dit werkstuk en zijn onderzoek naar de werkwijze van homeopaten
en de anti-vax beweging aan de kaak stelt.

Het lijkt er sterk op dat Anna/Harry bang is voor zijn handel.

56 Mies het zusje van Wim    
ongeveer 1 maand geleden door Mies het zusje van Wim
0
Meld

@56
Nah, Anna/Harry kwaakt deze onzin al jaren rond op diverse forums, in ieder geval al vanaf 2013, destijds onder het pseudoniem Onno. En al die tijd roept hij dat 'de volle omvang van het drama binnenkort duidelijk wordt'.
Wat in zekere zin ook klopt: die volle omvang IS inmiddels duidelijk, en komt dus neer op 'niets'.

57 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@48

quote:
"Nee het het nog lang geen gelopen race voor Big Pharma."

Daar heb je dan weer gelijk in.
De medische wetenschap ( en dus ook de farmacie) is nog altijd volop in ontwikkeling.

De gelopen race is te zien bij de homeopaten. Die staan al 200 jaar stil en hebben nog niets bereikt.

Herstel,
De homeopaten hebben wel iets bereikt. Ze hebben nieuwe lucratieve aandoeningen verzonnen.
De meest populaire op dit moment is 'vaccinatieschade'


58 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@57

voordat anna/onno zich manifesteerde op nujij zag ik nog wel eens reacties van home-otje voorbij komen. Was dat dezelfde persoon?

Die heb ik eens een casus van een slangenbeet voorgelegd. Hij kon daar in anderhalf uur tijd geen zinnige behandeling voor adviseren. Ook niet vragen wat voor slang het was geweest. Resultaat: patient overleden. Het kwam zelfs niet bij hem op om te adviseren direct naar een kliniek te gaan.
Deze casus was naar aanleiding van een neef van mijn vrouw die kort daarvoor door een slang gebeten was. Zijn vrienden konden hem net op tijd bij een kliniek brengen. Een half uur later en ze hadden zijn been moeten afzetten. Een uur later enhij was dood geweest.

En dan komt zo'n lapzwans van een kwakzalver met een homeopathische ehbo kit.
https://www.natuvitaal.nl/homeopathische-kit-oftewel-een-homeopathische-huisapotheek/59 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@59


Ik zag dat zij indicaties op hun website hebben geplaatst voor de verschillende producten in deze kit
Inmiddels heb ik natuvitaal een mailtje gestuurt met het verzoek om bewijzen van werking van de genoemde producten.
Zo niet dan wordt het een melding bij de reclamecodecomissie.

60 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@59
"voordat anna/onno zich manifesteerde op nujij zag ik nog wel eens reacties van home-otje voorbij komen. Was dat dezelfde persoon?"
Geen idee, ik kan die nickname in ieder geval nergens terugvinden.

Maar ik zie dat 'Onno' in ieder geval al sinds 2009 stuitende nonsens loopt te verkopen: https://www.ouders.nl/comment/6345819#comment-6345819
Ook toen al werd hij dus vrijwel unaniem geminacht om zijn dom gekwa(a)k, en hij heeft daar in al die jaren dus hoegenaamd *niets* van geleerd. Wat helaas betekent dat de man een plaat voor zijn kop heeft van waarlijk astronomisch formaat.

Hopelijk is het moment dan ook nabij dat hij van overheidswege wordt gedwongen om zijn oplichterijpraktijk te staken -- want de kans dat hij ooit uit zichzelf tot het inzicht komt dat hij de kluit belazert is zo te zien nihil (dan wel kan het hem niets schelen, want er zijn altijd wel goedgelovige sukkels te vinden die in zijn praatjes trappen).

61 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@60
"... melding bij de reclamecodecomissie."
Hiermee kun je wel naar de Inspectie stappen, want de middelen worden aangeprezen met indicatie zonder dat de werkzaamheid is aangetoond -- en dat is wettelijk verboden.
Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geneesmiddelen/vraag-en-antwoord/zijn-homeopathische-geneesmiddelen-die-medische-claims-hanteren-verboden

62 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

@62

Eerst heb ik ze een beleeft mailtje gestuurd. Als ze wijs zijn dan halen ze zelf de indicaties weg.

63 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Het is een "shit sandwich" Republik...
Republikeinen maken zich zorgen om hun herver...

1 dag geleden door Otasanek

Trump wil zo snel mogelijk weer volle stadion...
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat...

15 uur geleden door Telegraaf

Somalische migrant steekt 7-jarig meisje dood...
Een 7-jaar oud Brits meisje is doodgestoken d...

1 dag geleden door CSTVReal

‘Schijt aan corona-feest in Borne? Ik k...
Nee, hij gaf niet het goede voorbeeld door me...

1 dag geleden door AD

Bill Gates bouwt 'voor de zekerheid&#039...
Miljardair Bill Gates laat fabrieken bouwen v...

10 uur geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
morandi
Pandemie kan nog 2 jaar duren...
hoe is nadenken over oplossingen en strategie...

minder dan een minuut geleden door morandi

Graaier1000
'IJsberg aan coronadoden' buiten ziekenhuizen...
"Ik woon in een zogenaamde corona-regio. Er...

1 minuut geleden door Graaier1000

Jackd
Kunt u immuun worden voor het coronavirus?...
Wordt hier een beetje moe van:Het aantal po...

1 minuut geleden door Jackd

Marrie
Pandemie kan nog 2 jaar duren...
Uit het artikel:en spelen overheden met de ...

2 minuten geleden door Marrie

DaisyDaisy
Pandemie kan nog 2 jaar duren...
@58 Toe maar:)...

2 minuten geleden door DaisyDaisy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig