Hollandse Hoogte / Harold Versteeg
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Harold Versteeg

Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavirus als schuldige aan

Er is op sociale media consternatie over een plotse prijsstijging die webwinkel Coolblue onaangekondigd heeft doorgevoerd. Verscheidene klanten merkten dat de producten die ze in hun mandje hadden opgeslagen opeens een stuk duurder waren geworden. De wildste speculaties deden meteen de ronde over de reden van de prijsstijgingen. Bij Coolblue wordt enigszins mysterieus gedaan, maar de marketingafdeling vertelt nu dat het coronavirus de schuldige is.

  1. Lezers over leven, los van alles en iedereen: ‘Heerlijk om je los te maken van alles, dat heet vakantie’
    De Kwestie

    Lezers over leven, los van alles en iedereen: ‘Heerlijk om je los te maken van alles, dat heet vakantie’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: Ik zou ook wel los van alles en iedereen willen leven. Tienduizenden Nederlanders hebben zich op de een of andere manier manier van de maatschappij afgekeerd en leven als ‘soevereinen’. Sommigen wijzen alle vorm van contact met de overheid principieel af en anderen kiezen voor een leven in de vrije natuur, volledig zelfvoorzienend.
  2. Von der Leyen en radicaal-rechts hard tegen hard bij debat in Maastricht: ‘U zit in de zak van Poetin’

    Von der Leyen en radicaal-rechts hard tegen hard bij debat in Maastricht: ‘U zit in de zak van Poetin’

    Het verkiezingsdebat in Maastricht tussen acht Europese lijsttrekkers is uitgelopen op een aanvaring tussen radicaal-rechts, EU-voorzitter Ursula von der Leyen en de Nederlandse GroenLinkser Bas Eickhout. Het Deense rechts-nationalistische boegbeeld Anders Vistisen noemde Brussel een ondemocratisch moeras. Hij beloofde na een verkiezingsoverwinning meteen 10.000 ambtenaren te ontslaan ‘en u, mevrouw Van der Leyen, bent de eerste!’