door Ogod in Politiek  ·  35 Reacties

  • 18
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

we worden geregeerd door nitwits

6
1 Lambaster

Het is een verdienmodel om zo veel mogelijk geld uit de zakken van de burgers te kloppen.

6
2 mijnnaamwasalbezet

Fake news. Stikstof bestaat helemaal niet.

16
3 David

Stikstof is erg nuttig. De huidige hysterie is volstrekt overtrokken.

5
4 GermenR

Gelukkig hebben de boeren een clubje gevonden die wél de gewenste cijfers produceert.

Zonder wetenschappelijke basis weliswaar, maar wél gewenst! Het mesdagfonds baseert haar gegevens helemaal nergens op.

@4
Teveel is nooit goed.
Alles wordt giftig, als de dosering maar hoog genoeg wordt.

18
5 Janzzen

De regering kan de boeren niet onteigenen zonder jarenlange geldslurpende procedures, waarbij de kans op falen heel groot is. Daarom is stikstof bedacht. Want al die grond in privébezit, dat kan niet hoor. Daar heeft de staat te weinig over te zeggen, terwijl projektmanagers staan te kwijlen. Vandaar de stikstoftruuk.

5
6 Ness

* Verwijderd door de redactie *

7 Stampertje

@5 onzin - men gebruikt gewoon het RIVM model - bekijkt u de video, het komt allemaal langs

2
8 Lambaster

D66, GL. Boe boe boe!

2
9 Interessant




Persconferentie 'Het stikstofmodel gekraakt'

2
10 Lambaster

@6 Klopt ook globaal gezien: het VN plan 2030 is dat alle grond, voedselvoorziening, water en vastgoed in handen komt van multinationals en dat privé bezit zo snel mogelijk moet worden afgebouwd.

3
11 Conradijntje

@7 : Die warmtenetten gaan gegarandeerd falen. Of ze moeten 1 superkachel op gas voor een hele wijk plannen. Maar dan krijg je te maken met gigantisch warmteverlies en warmtevervuiling. Warmte uit de grond is niet overal mogelijk, en ook gevaarlijk. Hoe dan ook, als zoiets bij mij in de buurt komt sluit ik me aan bij de rechtszaak die zonder twijfel op touw gaat worden gezet.

2
12 Ness

Met het het rommelen met cijfers in het achterhoofd in opdracht van het kabinet mag je bij hun uitkomsten grote vraagtekens zetten. Van rivm tot k.n.m.i en van aardbevingscijfers tot Lelystad het wordt allemaal gebruikt om er politiek voordeel uit te halen...dat steeds meer mensen eraan twijfelen is geheel en aan de politiek te danken. Maatschappelijk gevolg is wel dat er steeds meer mensen komen die tegen over elkaar komen te staan en waar diezelfde politiek dankbaar gebruik van maakt via hun kanalen omdat nog meer te bespelen.

2
13 Voorzittershamer

@11

Ben het wel met je eens en gek genoeg zo als ik het zie zolang de VVD aan de macht is groeit het groot kapitaal. En heeft Rutte vele vriendjes Unilever en Schel bijvoorbeeld ook is het zo dat de macht van grote bedrijven blijft groeien terwijl Rutte en co een anti burger belijd voert. De vele valse beloften en leugens die met een pokerface werden en worden gepresenteerd. En waarom blijft deze club steeds de grootste en lopen andere partijen er slaafs achter aan en zelfs hun roods er voor verraden . We gaan langzaam weer naar de jaren 30 de bazen de baas en wij als slaaf het zou me niet verbazen als het zo was.

En dan dit nog het zou zo maar waar kunnen zijn


Dan nog het klimaat met hun vele aan ons opgedrongen oplossingen die niks beter zijn dan de huidige.

En waarom krijgt GroenLinks zoveel podium ?

https://www.msn.com/nl-nl/video/sport/wilders-feliciteert-toekomstige-leider-klaver/vp-BBWKojc

1
14 magikeven

@12 Als er hierover een rechtzaak tegen de staat komt, sluit ik me daarbij aan.

3
15 Rapunzel

Het leefklimaat wordt bedreigd door de linkse kliek.
Zie de vele agressie en steek incidenten van hun binnen gezongen getinte knuffels.

Dat is vele male erger dan de door hun feiten loze gestelde klimaatshype en de coronavirus.

Links = Volksverraders BDS / NSB
Weg ermee.

3
16 Dachtutniet

* Verwijderd door de redactie *

17 Stampertje

@5 als we de cijfers van het Mesdag Zuivelfonds moeten geloven, kennen we te veel waarde toe aan het onderzoek. Wie laat nou haar belangen doorrekenen door een instituut dat totaal niet onafhankelijk is? Dit is de slager die zijn vlees keurt! Totaal ongeloofwaardig en erg dom van de boeren. Bovendien zijn nog lang niet alle data beschikbaar. Hoe kun je dan nu al conclusies trekken? Moet men geen enkele waarde aan hechten. Vast staat nog steeds dat de boeren het meeste bijdragen aan de uitstoot van stikstofhoudende componenten, dat valt niet te ontkennen.

11
18 Nicks R. Van

@14 tsja dan is het toch vreemd dat Rutte cs. het nog steeds goed doen in de peilingen. Alleen een pleintje op het NK gevuld met randdebielen houdt moedig stand en schreeuwt dat het allemaal fake is.

18
19 Gut

@16 ondertussen hebben jouw geloofsgenoten meer slachtoffers op hun geweten. Nu niet de boel weer omdraaien, jouw bruine helden zijn daar goed in , kijk naar de geschiedenis van vorige eeuw.

17
20 Gut

@19

Of zo als u struisvogel gedrag en angst voor feiten het is vreemd en niet alleen hier op NK. Overal waar je komt hoor je maar weinig mensen die het eens zijn met Rutte en co zijn anti burger belijd.

Daar naast is en blijft de VVD ook de grootste in leugens en volks verlakkerij

https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2019/politieke-integriteits-index-vvd-partij-met-meeste-en-de-ernstigste-integriteitsaffaires/

Dus gek is mijn gedachte niet dan he

1
21 magikeven

Dat Mesdag onderzoek is compleet een lachertje, betaald door de boeren en uitgevoerd door een paar klungelige amateurs. wat een sneue vertoning bij de presentatie. Die omschakeling bij de landbouw gaat er gewoon komen en daar houden dat stelletje extremisten en complotdenkers hier niet tegen.

11
22 oculus amet

@6 wat een volslagen lulverhaal zeg, is die Jenssen weer bezig geweest ? trap er niet in man en ga een vak leren.

10
23 oculus amet

@22 u heeft de video niet bekeken

1
24 Ogod

@24 ,
Er gaat veel tijd zitten in trollen, zodoende blijft er weinig tijd om informatie tot zich te nemen...

1
25 Graaier1000

@23 : Dit idee heb ik van mezelf. 20 jaar geleden al bemerkte ik dat de staat de boeren te pas en te onpas aan het treiteren was. Het stikstofverhaal bevestigde dus mijn vermoedens. Dat anderen het ook zeggen bewijst slechts dat ze dezelfde gedachtengang volgen, en dat dezelfde mechanismen hen (allang) zijn opgevallen. Tevreden? Vak heb ik reeds onder de knie, plus ik ben geen man.

1
26 Ness

@26
Éérst waren het de ouderen die weggetreiterd moesten worden, daarna de boeren en als laatsten, mogen de oorspronkelijke bewoners, plaatsmaken voor de "nieuwe Nederlanders".
Er zit tóch wel een patroon in dit beleid, als je het goed volgt....

1
27 Strongoli

@27 : De mond en klauwzeer toestand was nogal heftig, in 2001. Brinkhorst van D'66 nam toen beslissingen die een stuk of 15 boeren de dood injoeg, zelfmoord. Dat was wel een wakker-worden momentje ja. Er zijn toen heel wat dieren onnodig afgemaakt met een kutsmoes. En D'66 stond te juichen. https://nl.wikipedia.org/wiki/MKZ-crisis_(2001)

1
28 Ness

@28 Dat geconstateerd hebbende is de vraag waarom? Een mogelijkheid: De modern D66 staat natuurlijk 100% ten dienste van de multinationals en boeren en middenstand zijn zo'n beetje de laatste der Mohikanen: vrije jongens die nog niet voor de multinationals werken. Ook wil men de grond gebruiken voor windmolen parken en huisvesting voor immigranten. Daarnaast is het streven dat er op een bepaald moment geen prive eigendom meer is: de voedselvoorziening en het water gaan geregeld worden door Monsato-achtige bedrijven. Dus Nederland loopt aardig voorop met de globalisatie/neoliberalisme - Amerikaanse toestanden.

1
29 Conradijntje

@29 : Punt is, wanneer is dit begonnen.. Er zit een strak plan achter, dat is zeker. Begin jaren '90? Start van de EU? Het kwam ook al ter sprake tijdens dat debat tussen Baudet en griezelAsscher.

0
30 Ness

@30 Als je naar de PvdA kijkt: die was pro huren en anti eigen huizen bezit want alles moest eigendom van de staat zijn en blijven. Vervolgens kreeg je het neoliberalisme waar ze aan mee deden (met VVD) en moest er maximaal verdiend worden aan de koophuizen markt door speculanten en moest iedere burger verdreven worden uit zijn huurhuis. De huurmarkt is bewust kapot gemaakt om speculanten rijk te laten worden in de koopsector. De internationale ontwikkeling vanuit de USA is echter nu weer omgekeerd: de gewone burger mag geen bezittingen hebben en moet maximaal afhankelijk worden van multinationals. Kijk je naar muziek/enterrtainement dan zie je de volgende tendenzen: vroeger eigen bezit van lps/CDs nu een abbo voor het downloaden (tevens van films). Vroeger een eigen antenne om tv/radio te ontvangen en nu een abbo bij een ziggo. KPN ed. Die hebben op een gegeven moment het monopolie en dan kunnen de prijzen flink stijgen.

0
31 Conradijntje

@31 : Communisme is het allerbeste, meest stabiele (en dictatoriale) systeem voor de banken. Mbv communisme hebben de verzamelde planeetvretertjes in Rusland alle elite, de adel EN alle boeren gesloopt en onteigend. En daarna kwamen de wereldoorlogen dus moest er eerst heropgebouwd worden maar volgens mij zijn wij nu aan de beurt; wat die linksen uitkramen is puur zogenaamd marxisme. "Klimaat" moet de basis van het nieuwe financiële systeem worden, met CO2 als verdeelsleutel en 'geld'/krediet. En dit moet opgelegd worden via een totalitair systeem dat verdacht veel lijkt om communisme. Geen privébezit meer en alle neuzen dezelfde kant uit. Het plebs moet vertrouwen hebben in het nieuwe systeem en daarom wordt 'klimaat' gebracht als pseudoreligie en pseudowetenschap wordt god - want je moet het geloven.

De zo gevaarlijke goede muziek is al op sterven na dood. Want eigen inbreng is niet gewenst en talent in de intensieve mensteelt. De islam als godsdienst leent zich ook uitstekend om usefull idiots te kweken als kanonnenvoer. Het christendom moet oprutte. Want slecht en onwillig kanonnenvoer. Terwijl oorlogen noodzakelijk zijn om tegenstanders van de boze plannen preventief te ruimen, Rusland voorop, en eigenwijs maar immens groot en machtig China als 2e.

0
32 Ness

**netzomin als talent moet daar staan. Kunst is trouwens ook al bijna dood, evenals architectuur.

0
33 Ness

@33 prequel van "De waanzinnige stompzinnigheid van het stikstofbeleid":

https://www.nieuwskoerier.nl/news/617578-de-illusie-van-goed-stikstofbeleid-het-rapport-van-evert-mouw

0
34 Lambaster


0
35 Lambaster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

22 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

27 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

36 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

38 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

44 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Girls Without PantiesSkyla Novea PornJp Massage PornCelebfakesJapanase Porn UncensoredIndian School SexAidacortesllKept Secret XxxMolly Eskam NudesXxx Video MpXxx SpBlonde Three SomeVideos Pornas GratisNikki BrazilLena Anderson AnalTube8 VideoPornografia Lesbica GratisBdsm ChattersFlir4freeEscorte 53Anime Mulher PeladaXvideisAlt Yazili PorniPawg CompilationTeens Riding DildoesTammy Lynn Sytch NudeJapanese Girl XnxxThe Best Deepthroat PornHollywood Mom Son Sex VideoNude GaandSara Jay PornvideosKendra AllureMi Mi SextapeYoungslutAisan Street Meat PornWhite Wife PornKendrapeachJennifer Lawrence Nude Fight SceneMulti Xnxx ComXxx Video Friend MomAmber Kynn BachShakeela MoviesXxx Mia VideosNina Hartley BbcJesseloadsmonsterOvipositor HentaiRed Bone PornDesi Standing SexIndian Foking VideoMejeres CojiendoKingcmoixSky FontaineParty Xxx HdDownblousXxx Full Movie ComBest Aunty PornFilm SexiiiiiPriyanka Chopra NudaFatest Women PornSandi JackmonHot Lesbians ScissoringBest Of Reddit PornPeliculas PprnoStraight Teens TwitterCam Porn LiveJogos PornografiaLactating EroticPhub CosplayInteraccial CreampieSex Video Hd KannadaBoy Press Girl BoobsAlbedo R34Xxx Porn AuntyTyga PornHot Foot WorshipGay Bullying PornJack An Jill PornTamil XnxzHot Rashmika MandanaAssam New XvideoBeautiful Sex PornXvideos HqBlonde Hard SexHot Indian Suhagrat VideoAmber AlenaxxxCelebrity Nude VediosXxxticChturbSunny Leone Hd Bf DownloadThe Secret Photos Richelle RyanWeb Cam SitesXxx VediosRon Jeremy PenisBexxxxXxnx VdeoXxx Sexy Video FullMia Khalifa Bf XxxRomantic Erotic PornBusty Aunty PornBig Tites At WorkRobertita Franco PornAraqueenbae LeakedBrazzes Videos FreeMonique GabrielRegina Sex PhotosBbw OrgyIdea PocketAfrican FuckFlorence Pugh NakedHindibluefilmsLatest Porn VideoPorncomics.xxxArye FaeHot Student PornYuri PornBig Tits In SareeT Shirt PornNude Lesbian MassageMelody Hina MarksNepali Mms Sex VideoAmerican Oral Sex VideoGloryholebbcCharlize Theron NudesStepsis Stuck PornBigtits StepdaughterFreeporn VirginsBored Of PornNigerian Porn StarsFacesitting AssworshipBokep AmrikBest Site To PornWa AnnonceThe Pirate DownloadReal Cuckold3d Incest PornBest HeadSaggy Titty PicsMaseriti XxxCream Lemon HentaiSofie Mudd NudeLadki ChutHindi Sex Video SuhagratPornographique JaponaisAntravaasnaXxy VideoDesi Full PornBrazzers Blacked ComThe Idol Sex SceneSuma NudeVsco Sluts