Amsterdam strooit met subsidies illegalen (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door in holland in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 40
  • 1590x gelezen
Reageer met een Emoji
13
48

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Volgens een woordvoerder van GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink, verantwoordelijk voor de opvang van illegalen in Amsterdam, is er dit jaar 12,38 miljoen euro beschikbaar voor de opvang van ongedocumenteerden.

Amsterdammers hebben geen recht om te klagen.
Uiteindelijk hebben ze zelf op die idioten gestemd.
Het is dan wel zaak dat ze de illegalen, die hier niet horen te zijn, wel binnen de eigen stadsgrenzen weten te houden en ze dan ook alleen maar de Amsterdammers tot last zijn.

2
1 in holland

* Verwijderd door de redactie *

2 Stampertje

Iets met aanzuigende werking.

En als het nou tot waardering van Nederland, Nederlanders of Het Westen zou leiden... maar helaas is het tegendeel waar.

2
3 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

4 Stampertje

Ben ik verplicht daar aan mee te betalen, of kan ik een extra aftrekpost genereren bij de belasting aangifte, die eerdaags moet worden doorgegeven? question

2
5 Gandalf

Hoe zat het ook al weer met het tekort aan leraren, politie, de woningen, de ouderenzorg, waar allemaal géén geld voor was?
Mag toch aannemen, dat GroenLinks nu tóch wel z'n langste tijd heeft gehad.
Welke gek stemt nu nóg op zo'n partij?

2
6 Strongoli

Hallo Den Haag, Amsterdam heeft teveel geld, dus in het kader van transparantie zou ik graag weten waarom dit mogelijk is. Als die stad extraatjes krijgt wil ik dat zo snel mogelijk gestopt zien. Kapitaal vernietiging hoort niet thuis in onze rechtsstaat.

2
7 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

8 bosco

Amsterdam is vooral druk met geld harken.
Famke wil ook het red light district sluiten waar minimaal een derde van de toeristen voor komt dus nog meer prijs stijgingen in de toekomst gegarandeerd.

Alleen...
Steeds meer mensen ontdekken de alternatieven en Amsterdam is niet heilig

2
9 Alexis

Prachtige stad met een knettergek bestuur.

I was Amsterdam!

1
10 greenmango

Ik stel voor landelijk alle asielcentra te sluiten en alle vluchtelingen/immigramten/illegalen richting Amsterdam te sturen. Kunnen ze daar fijn gesubsidieerd yogaen met de.knettergekke grachtenbewoners. Kunnen ze het krijgen ook.

0
11 greenmango

@1 : 12,38 mln beschikbaar en in de eerste 7 maanden is er al 7 miljoen uitgegeven. Ben benieuwd wie daar een boekhouder is, want met dit tempo gaan ze 56 miljoen uitgeven. Ik ben benieuwd naar de toelichting hiervan en dat linkend aan het personeelstekort in onderwijs, politie, etc....

0
12 Gezond boerenverstand

Tekorten in het onderwijs, zorg en bij de politie.
Mevr. wil meer geld hiervoor krijgen, nu weten we ook waarom.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/95795566/halsema-amsterdam-heeft-de-rest-van-het-land-hard-nodig

Met dit soort subsidie's moet Amsterdam maar haar eigen broek omhoog houden.

0
13 Snuggles

WTF zeg: HVO Querido krijgt het grootste gedeelte uit het steunfonds. De organisatie kreeg begin dit jaar 5,4 miljoen euro overgemaakt. Het geld is bedoeld voor ’woonbegeleiding’ aan 500 uitgeprocedeerden.

Dat is bijna €1000 per illegale, per maand.
Voor deze mensen dus:

0
14 Snuggles

Vandaar dat Amsterdam voor velen zo aantrekkelijk is om te wonen....

https://www.nieuwskoerier.nl/news/616703-beste-stad-van-nederland-om-te-wonen-2020-top-80

0
15 LoydMorris

Alle Gemeenten in Nederland pakken onzer loonsverhogingen en Belastingvoordelen weer maar af voor heen eigen belang en voor de asielzoekers migranten moslims en illegalen de hier op onzer kosten gratis verblijven kunnen. Waarom gaan wij nog werken?
Nou weten wij te minst dat in allen Gemeenten ambtenaren in nederland Gemeentelasten asocial stevig verhoogt hebben waar nederlandse burgers en Belastingbetalers kaal plukken. Ik denk en hoop nou echt dat burgers het spuug zat zint waar om niet meer volgend jaar maart volgen jaar op de corrupte extreme radicale linkse partijen van D66 CU SGP Groen-Links CDA VVD PvdA gaan stemmen.

0
16 Gunther

Alle Gemeenten in Nederland pakken onzer loonsverhogingen en Belastingvoordelen weer maar af voor heen eigen belang en voor de asielzoekers migranten moslims en illegalen de hier op onzer kosten gratis verblijven kunnen. Waarom gaan wij nog werken?
Nou weten wij te minst dat in allen Gemeenten ambtenaren in nederland Gemeentelasten asocial stevig verhoogt hebben waar nederlandse burgers en Belastingbetalers kaal plukken. Ik denk en hoop nou echt dat burgers het spuug zat zint om NIET meer volgend jaar maart 2021 op de corrupte extreme radicale linkse partijen van D66 CU SGP Groen-Links CDA VVD PvdA gaan stemmen.

1
17 Gunther

Cursus toekomstoriëntatie, opvang, cursus ondernemerschap, EHBO-lessen, yogalessen, woonbegeleiding, juridische begeleiding, casemanagement.. dat is meer dan de overheid ooit voor mij heeft gedaan of ooit zal doen. GL is helemaal doorgedraaid.

2
18 Reconquista

Dit kun je niet meer prettig groen gestoord noemen. Dit is zwakzinnig.

0
19 jdj

Word tijd dat Amsterdam door de Rutte-club onder curatele word gesteld!

0
20 Zie Hier

Het zou fijn zijn als subsidies die Amsterdam van het rijk krijgt gestopt worden.

0
21 smurf

Vooral zo blijven stemmen met de verkiezingen
Dan krijg je waar je om vraagt

0
22 Placon

* Verwijderd door de redactie *

23 Koekwaus

Amsterdam strooit met subsidies illegalen

Heb die Groot Wassink meegemaakt op een vergadering.
Hij wil door zijn "groene" bestuursmisdaden ten koste van Amsterdam door naar de Tweede Kamer of zitting in een komende regering met als referentie het wethouderschap van Amsterdam. Zo zijn er wel meer politiek debielen omhoog gepompt.
Overigens hij oreert slechts, luisteren en reageren op gestelde vragen is hem vreemd. Alleen geschikt als dictator.

0
24 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

25 Nederlander

@25
Er zou een omvolking plaatsvinden van kansloze Afrikanen die de plaats in moeten nemen van de huidige bevolking.
En dat vanwege het feit dat die inwoners zich meer Nederlander, Duitser, Belg, etc. voelen dan Europeaan.
Op het eind houden ze hier alleen nog maar de ambtenaren en andere opvreters over, en die kunnen elkaar dan aan gaan zitten kijken wie het dan voor hun moeten gaan verdienen.
Maar ik heb nog een grandioos idee.
Ik ga een eiland opspuiten buiten de territoriale wateren in de Noordzee.
En daar mogen dan alle Nederlanders van goede wil naar toe.
Omdat ik dat zand vanuit Nederland haal, stroomt uiteindelijk heel Nederland over.
Problem solved.
Vervolgens ga ik zand in België opkopen en daarmee spuit ik een eiland op in het voormalige Nederland....

0
26 in holland

En opnieuw een voorbeeld van hoe links omgaat met belastinggeld en dat doorgaans uitgeeft aan zaken die geen enkele toegevoegde waarde hebben of ooit zullen hebben voor de burger die dat belastinggeld opgebracht heeft. Onze hoofdstad? Never nooit. Brrrrrrrrrrr

0
27 nostradamus666

\Nederland moet hoe dan ook kapot

3
28 rcauto

@20
De Rutte-kliek heeft het in gang gezet,
door dit tuig binnen te halen en niet terug te sturen.

1
29 Strongoli

@12 , in de eerste 7 weken al 7miljoen dit jaar.

0
30 caso

@30 : Mea Culpa, inderdaad 7 weken

0
31 Gezond boerenverstand

@29 Maar die 7 miljoen heeft Groenlinks wel aan de gasten besteed dit jaar!

0
32 Zie Hier

en in menig gemeente verdwijnen de subsidies voor sportclubs, muziekverenigingen, muziekscholen, kinderboerderijen, bibliotheken, zwembaden, vogelopvang, jeugdclubs enz. enz. Alles wat voor een 'gewone' burger de samenleving nog een gezicht geeft en een bindende factor kan zijn. Over een paar jaar is er niets meer over.

0
33 Hildabrunhilde

Het wordt tijd voor groot onderzoek door Amsterdamse burgers ( het OM gaat heus niets ondernemen) of hier sprake is van clientelisme op kosten van de belastingbetaler.

Dat zou immers niet voor het eerst zijn aan de Amstel. Roepen we in herinnering de beloning die Fatima Elatik verdiende als adviseur van korpschef Aalbersberg van Amsterdam, thans Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.
Maar alarmerender zijn vanzelfsprekend de gemeenschapsgelden die de vriendin van Elatik, Saadia al-T, en haar vrienden-/familieschaar opstreken in het kader van een geheim deradicaliseringsprogramma.

Een nieuw bewind, nieuwe modieuze woorden. Maar de in redelijkheid te vermoeden corruptie lijkt opvallend eender van opzet.
Tijd daarom dat burgers van Amsterdam hun stadsbestuurders minitieus gaan controleren : B&W , raadsleden en hun partijorganisaties.

0
34 duurendaal

@1 : U heeft gelijk als u zegt dat ze zelf op die idioten hebben gestemd. Maar ik kan me zo voorstellen dat de stemmers dit soort details/consequenties (kleine lettertjes?) niet in een partijprogram hebben kunnen zien.... en anders is het gewoon dikke eigen schuld. Gelukkig woon ik niet in A'dam.

3
35 Reagentje

@35
Ze hebben GroenLinks en D66 gestemd. Dan weet je bij voorbaat dat het rampzalig gaat worden, zeker voor de portemonnee, de gigantische aanwas van ambtenaren en het verlies en levensgenot door de massa's criminele immigranten die ze binnenhalen.
GroenLinks en D66 is ellende gegarandeerd.

1
36 beastyboy

@36 : En daarom gewoon dikke eigen schuld.

0
37 Reagentje

Amsterdammers stemmen niet op GL, dat is dat smerige import tuig van het platte land. Voor de Amsterdammer is er geen plek meer, zij moeten alles lijdzaam slikken.

2
38 Ceesje

De term 'illegaal' heeft in Nederland, zeker Amsterdam, geen enkele betekenis meer. We gedogen echt vanalles dat ongewenst is. Ze moeten zich kapot schamen daar, maar waarschijnlijk hebben ze allemaal dagelijks een deugorgasme.

0
39 Akiron

Zo kennen we de echte Halsema!

0
40 Remkraan

Belastinggeld van mensen uitgeven aan dit soort nuttelozen shit. Dit geld moet in de infrastructuur van Amsterdam worden gepompt niet in kansloze uitgeprocedeerde asielzoekers. Extreem links is helemaal de weg kwijt.

0
41 DONKEY R
42 wiseguy

Een stad/ volk krijgt wat het door stemgedrag vraagt. Misschien kan Den Haag Poetin half jaartje inhuren om eens flink te bezemen? (daarna moet hij terug uiteraard, t is geen moslimgelukzoeker tenslotte)

0
43 Tutor01

"Het geld wordt onder andere besteed aan cursussen toekomstoriëntatie, ondernemerschap en EHBO-lessen. "

Dat moeten autochtone minima zelf betalen. En bij een opleiding tot gemeente-ambtenaar worden ze stelselmatig weggehouden.

"HVO Querido krijgt het grootste gedeelte uit het steunfonds. De organisatie kreeg begin dit jaar 5,4 miljoen euro overgemaakt. Het geld is bedoeld voor ’woonbegeleiding’ aan 500 uitgeprocedeerden. Daarnaast is er ruim een miljoen euro overgemaakt aan het Leger des Heils, voor ’woonbegeleiding, juridische begeleiding en casemanagement’."

Terwijl autochtone minima massaal op straat belanden door schulden, o.a. bij de overheid, de schuldhulpverlening is tamelijk machteloos en zwaar overbelast/onderbemand. Juridische begeleiding? Case-management? Kun je dat eten?

1
44 Wendel

@42 Bekend verhaal , ik woon zelf bijkant in een krot , en hier verderop wordt een gebouw ingrijpend gerenoveerd wordt ten bate van statushouders die daar komen te wonen eerlijkheidshalve moet ik ook erbij vermelden dat de helft van de woningen naar jongeren gaat.

0
45 21st Century Guy

@38 Niet helemaal waar er zijn ook geboren en getogen Amsterdammers en ik ben je voor autochtoon die verstokte GL stemmers zijn , maar als geheel van de bevolking is de GL stemmende wel een minderheid in Amsterdam.

0
46 21st Century Guy

Die linkse figuren zijn incompetente en kunnen niet relativeren. Ze zijn ongeschikt voor bestuur, maar worden steeds in die positie gebracht door menen die in hun mooie sprookjes geloven.

Ze zijn ONGESCHIKT. Begrijp dat nu eens!

0
47 sparta

@47 Probleem is: ze zitter er wel , en er wordt massaal opgestemd.

0
48 Kees Klapzand

Dus we werken en betalen belasting om dit soort zwarte en getinte losers o.a. yoga lessen te kunnen laten volgen. Dan praat je dus over kansloos volk dat in feite hier helemaal niet mag blijven, maar die natuurlijk niet weg gaan en we dus jarenlang moeten pamperen. Een goed voorbeeld zijn die losers van "we are here". Kanslozen eerste klas.

0
49 Christiaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

10 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

15 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

17 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Boys Boys Sex MovieOops No PaintiesXxx TravestisOna ZeeMina Luxx CreampieMia Melano BlackAlbum Babes RedditFake Taxe PornSpanking JocksSword Art Online SexualGirls And Girls SexXnxx Videos Hd TeluguMarathi Maid SexFrost PornDamp LipsTryst .comPorn ColegialasMinion PornOpen Sex HotVoiranimPornos GráficaDakuta SkyTry On HaulsPornvideos 1080pPorn SelfiesLive Cam 4 BrasilHow To Milk The Prostate VideoSusu Jpg NudeMonique Fuentes XxxCartoon Feet PornBigtittygothegg PornYthai PornBlacked Com LatestMast Chudai HindiSis Stuck Pornافلام اباحية جديد مترجمةHentai UnsencoredVanessa CgeTerry Thatcher NudeSex Sex BfFoxxy Brown NudeKuukowKarlasexSex Malayalam CollegeJaponesa PornoJake Paul's Nudes.Leanne Crow TitsBokep ComlekLily Love NudeBokepnindoBengali Sex PictureActress Nip SlipBridgette B StepmomImpregnate PornPorno CoreanoSex Hot BedroomArab Lady Sex VideoAsian Escort PornSon Mother Seduction21 Sextury ComOrgasm World ChampionshipRule34.paheal.neyFatal Model.comSabina SteeleXxx BuNataliexxxfabioPussy IndiaBlue Bf Full HdFree Use KinkBonfage PornSites PornorAshley K Hawaii NudeMost Sexy Porn VideosMalayala Sex VideosMalayalam Blue Film PleaseTorture Porn BdsmR/redditCatherine Keener NudeDomincian PornDacia ArcarazPurpose Of ReunionFirst Chudai VideoMaa Ki Chudai Ki VideoJapanese Girl Nude VideoPerfectgirls.betChaturbate CasalChandler KnightKim_mananaCollege Girl XxXn PronArabelleraphelLong Black PornLasirena69 Anal鲜芋仙PawghdVideosde PutasLeana-lovingsBelle Knox VideosNsfwswipeNatural Tits Porns3d Sextoonsโดจิ นCam Sex BrasilLatina MilfConnie Nielsen NakedBengali Meyder Chuda ChudiSouth Indian Blue MovieLust Stories XxxPorn Men On WomenBrooklyn Chace PornHot Kirsten DunstYurizan BaltranSybil PornstarXxx CzPorn UhdHorny House WifeBig Booty Latina PornHanging TittsChudiaBig Boobs Nude BeachWrestling NakedDesperate AmateureSite Des PornosEscort 69 LyonMuito HentWillow Shields NudeOne Piece Porn VomicsXxxvdeioSxe HindiXxx Full Hd HotHandsome Nude MenIndian Suhagrat XxxMalayalam Sex Video ClipBdsm ClitBd PornographiqueNiksindia ComHorny PussyReyli RideXxx Free MobiesLisa Ann Anal CreampieRarbg. ...KronniekrayWimbledon StreakerMonstergirlsUndertale HentaiHow To Make A Girl CumKavya Thapar NudePorn Mom.comXx Video Sunny Leone Xx VideoSheena Ryder Shoplyfter