door Schildpad in Politiek  ·  92 Reacties

  • 26
  • 873x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
6
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
Hij heeft het over hetzelfde als Sutherland destijds:
https://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

En dat het is niet het "vervangen van het blanke europese ras", maar het verzwakken van homogeniteit, omdat nationaliteitsgevoel de eenwording van de EU in de weg staat.

5
51 Schildpad

@50
Toen Sutherland dit adviseerde heb ik je niet gehoord question

5
52 Schildpad

@50
Het vervangen van het ene met het andere ras lijkt mij nog een stukje erger overigens, maar ja, wie ben ik .. : D

2
53 Schildpad

@51 Boeiend laat die lavendelprutser optyfen onze rechtbanken hebben het druk genoeg met echte zaken dan dit geneuzel van een liegende zakkenwasser. Complotmongolen.

10
54 Smite Gait

@54
Volgens mij had je die niet zien aankomen question

3
55 Schildpad

@55 Wat is een Sutherland. 1 debiel met een mening. Dus dat is Baudets bewijs?

8
56 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

57 Chat Baker

@57 Tuurlijk plotter.

7
58 Smite Gait

@56
Sutherland was, en niet zomaar iemand:
"Peter Sutherland, who died yesterday aged 71, was a giant on the international stage and a powerful advocate for migration as key to global cooperation, international dialogue and economic well-being."
Lees het ff. Best interessant:
https://micicinitiative.iom.int/news/global-migration-champion-peter-sutherland-dies

4
59 Schildpad

@59 Ja 1 man met een mening. Ik ben ook voor migratie maar meer gebaseerd op wat past en merites. Daar verschil ik met Sutherland van mening. Heel veel mensen met veel invloed verschillen van mening hierover. Bilderberg is ook geen eenheidsworst van mensen die allemaal hetzelfde vinden ik zag dat het genoemd werd in je artikel.

Wat Thierry doet is dingen opblazen tot lachwekkende proporties waardoor mensen hem niet serieus nemen. Dat doet ie zelf. Sutherland heeft het met name over migratie tussen EU landen trouwens.

even inzoomen op de man zijn woorden
"crucial dynamic for economic growth" in some EU nations

Zie je het staan some nations? Dus niet de hele EU. Significant detail zo staan de man zijn woorden vol vrij duidelijk taalgebruik dat totaal iets anders zegt als wat Thierdogan zegt.

"It's impossible to consider that the degree of homogeneity which is implied by the other argument can survive because states have to become more open states, in terms of the people who inhabit them. Just as the United Kingdom has demonstrated."

Daar staat ook niet dat we onszelf vol moeten laten lopen met derde wereld mensen, dat zegt ie namelijk nergens. Het is hooguit een stukje van de puzzel. Daarnaast leveren met name studenten die in de EU studeren vanuit bijvoorbeeld Afrika handel op, die vormen een brug. Aziaten, Amerikanen idem. Dat doen we in het westen al eeuwen. We hebben mensen nodig voor van alles, dat kunnen mensen uit 200 landen zijn, nergens staat dat dit mensen moeten zijn die we niet wensen. De Duitse cultuur is ook een andere cultuur. Multicultureel betekent niet alleen maar moslims en Afrikanen.

Daar gaat Thierry ernstig de mist in. Laten we christenen en Atheïsten voorrang geven een rem op het aantal moslims ben ik niet tegen. Dat staat los van dat ik zo van leer trek over dat achterlijke naar de rechter lopen terwijl die gas zelf over Afrikanen en omvolken begint.

8
60 Smite Gait

@60
Prima, maar nog steeds heeft hij niet gezegd dat "de EU een vooropgezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen door Afrikaanse immigranten" .. en dat is ook nog al een bewering.
Daarom stap hij naar de rechter.

Wat hij wel gezegd heeft lijkt behoorlijk veel op wat Sutherland (niet zomaar een man met een mening, ook al mag jij dat denken). En is ook behoorlijke taal, maar gaat niet over het vervngen van rassen.

Ik vind Baudet ook maar een kwezel en adviseer hem ook gewoon normal te praten, maar ja, dat doet niet ter zaken.

6
61 Schildpad

@61 om met opzettelijk hiernaartoe gehaalde Afrikanen de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zijn.

Wat ie zegt is nog erger, de NOS had een afgezwakte versie.

11
62 Smite Gait

@62
Maar dat is niet wat op Buitenhof beweerd is wat hij gezegd heeft.

Is lezen nu echt zo moeilijk?

6
63 Schildpad

@54 Ja echte zaken, Widers rechtzaak bv heeeel echt.

13
64 Nurse Ratched

@63 Buitenhof kwam met een gekuiste versie. Waarom zouden ze zijn hele lavendelriedel moeten opratelen dan? Ik vind de samenvatting wel voldoende eer en aandacht. Maar Thierdogan denkt ik ga voor nog meer verongelijkte aandacht en stap naar de rechter op basis van gebakken lucht.

9
65 Smite Gait

@64 Ja absoluut, haat zaaien is niet niks.

7
66 Smite Gait

@65
Jezus christ #%)(!#%$)
Sinds wanneer is het ene ras varvangen met het andere een gekuiste versie van migranten binnenhalen om het gevoel nationale identiteit te verzwakken?

*Knalt met hoofd op buro

7
67 Schildpad

Pak ze Sjerrie!

7
68 de gezonde roker

@66 Nou dan zal Salam binnenkort ook wel voor de rechter staan, of niet?

11
69 Nurse Ratched

@67 Thierry
"om met opzettelijk hiernaartoe gehaalde Afrikanen de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zijn".

Buitenhof
‘dat hij denkt dat de Europese Unie een vooropgezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen voor Afrikaanse immigranten’.

Thierry laat zelfs hele landen verdwijnen in zijn waanzin ze worden niet alleen omgevolkt ze moeten helemaal weg volgens zijn complotters hersenen. Lijkt me de overtreffende trap van

'een vooropgezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen voor Afrikaanse immigranten’.

7
70 Smite Gait

@69 Mag wel tijd worden ja. Tijd dat de christenen inbinden en wetten steunen om het aan te pakken.

5
71 Smite Gait

@70
Ik kan het daar niet mee eens zijn .. dus houdt het hier op. : )

2
72 Schildpad

@72 Dat zijn de betere discussies als men het eens wordt dat men het oneens is. question

5
73 Smite Gait

Het wordt inderdaad tijd, dat de "staatsomroep", waar óók WNL deel van uitmaakt, eens goed wordt aangepakt.
Het gebash van Baudet, begint trouwens gevaarlijke vormen aan te nemen..

8
74 Dieke

Zelden zo'n vals stukje NPO gezien als Buitenhof vandaag. Wie nu nog niet in de gaten heeft dat er toch echt iets aan de hand is bij de NPO is ofwel stekeblind of heeft een morele deficiëntie. Waar je met dit extreme links mee te maken hebt is niet meer 'gewoon' links maar een gekte. Feiten doen er niet toe en liegen is er de normaalste zaak van de wereld. Thierry heeft 100% gelijk: Dit moet absoluut stoppen! Aanklagen voor demonisering, smaad en laster en straks die hele valse bende opdoeken.

7
75 Luctor_et_Emergo

het is echt ongekend

7
76 rcauto

@51 : Verzwakken van de homogentiteit. Dwangvermengen dus. Homogeniteit is eenvormigheid, hetzelfde zijn. De Europese bevolkingen moeten "diverser" zodat de landen kunnen worden opgeheven zonder al teveel gezeur van die bevolkingen.

7
77 Wendel

Er zijn naar verhouding in Europa veel teveel blanke autochtone Europeanen, er moeten flink veel anderen bij met een tegengestelde cultuur, niet uit Europa, want die Europeanen zouden elkaar anders onderling maar gaan steunen om hun eigen landen en culturen te behouden. DAT is wat Sutherland zegt.

7
78 Wendel

Buitenhof beweert doodleuk dat ze hem correct hebben "geparafraseerd", oftewel anders uitgedrukt wat hij zei. Ze hebben gedaan alsof ze hem citeerden maar intussen hem woorden in de mond gelegd, dat ontkennen ze niet eens.

Hij is niet tegen bruine mensen. Hij is ertegen dat ze misbruikt worden om de autochtonen te van hun cultuur en samenhang te beroven en tot minderheid in eigen land te maken, zodat de natiestaten gemakkelijker kunnen worden afgeschaft, dat is wat de EU wil.

8
79 Wendel

Ik zie hier dat de linkse mensen eerder opgewonden worden dan Baudet met hun nutteloze commentaar.

8
80 nog een keer

* Verwijderd door de redactie *

81 Dirk2137

@74

Want jij hebt niks met vrijheid van meningsuiting ?
Ga fijn Jinek kijken op de commerciele .

5
82 Goodnews badnews

@80

En je denkt toch niet echt dat deze opmerking van je iets nuttigs toevoegt ?
Over zinloos gesproken ....!

4
83 Goodnews badnews

@59

Sutherland was voor migratie , niet tegen .

3
84 Goodnews badnews

@83 .
Ik stelde gewoon een feit vast waar daar alweer nutteloos op gereageerd word.

2
85 nog een keer

@84
Je meent het question

2
86 Schildpad

De klagende jankende Thierrypartij.

1
87 Smite Gait

Ik weet wel een manier om extreem witte blanke rechtse nazi racisme tegen te gaan : Meer immigratie van mensen van kleur! question

2
88 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

89 Stampertje

@89 Ik had dan een beter idee XD : Regenboog kindersubsidie, geldt dan voor iedereen behalve blanken question. Kunnen we eindelijk al dat White Supremacy en systematische onderdrukking van de witte mensen tegengaan xD

2
90 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

91 Stampertje

Als je iemands naam neerzet, gevolgd door een dubbele punt, dan is volgens de regels der Nederlandse taal hetgeen op de dubbele punt volgt, een letterlijk citaat.

1
92 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@16 Leuk. Maar ook bij positief nieuws. Zeker toen timmermans hem zo positief toesprak tijdens de pvda en die andere partij bijeenkomst. Komt di...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

Mja... wil dat nu zeggen dat de beste manier voor organisaties om wat aan het klimaat te doen is, het salaris van de best betaalden omlaag te br...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@9,En een Weerwind, want hij deed het al eerder.Chris Stoffer diende een paar maanden geleden ook een motie in, die aangenomen werd. Dat...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

Dat die gazanen hun hamasleiders niet oproepen die oorlog te stoppen, gegijzelden vrij te geven en vredesonderhandelingen met israel aan te gaan...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

Snorrie
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@11 Zit wel wat in.Iedere keer dat Wilders in beeld komt dan is er negatief nieuws.Meestal is dat nieuws zelf bedacht door wilders maar da...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@81 Was het gisteren 2 februari? Weet je ook van welk jaar?...

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@14 Dan moet een voorbeeld vinden niet zo moeilijk zijn. Maar je zult je wel weer verbergen achter een van je obsessies. ...

17 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. Je moet hun streven naar een oemma of kalifaat in de weg staan. Op de steun van die niet west...

19 minuten geleden geplaatst door ThWil

Biscanna
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ja Leuk, nog meer terroristen....

19 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Indian Girls Sleeping Sex VideosRape Mommy PornHollywood Actress PornstarsSankakucomplex ChanNurse PornBf Sexy Video FullPornwifePornode ChinaNude Women OicsIndian Aunty Ki ChudaiPayal Rohtagi HotMilf BrazzerzFap FappyLiv LevampedBrandy Love Blow JobKannada Aunty SexNew Bhabi Porn VideoRobin Riker NudeXxxnvedioHot And Romantic SexFast Time Sex XxxLarkin Love LeakDemi Lovate NudeEmber Snow Avery JaneAlexis Fawx VrLatinos CojiendoAlexas Morgan PornhubBeeg TeenAsin Massage PornInternet ChickesCrazy PornePornografia VideosPorn TransformersAdult Chat NetPornos Con Penes GrandesXxx Suny LeinEjaculation PornSweaty MilfXhamstzrPornomovies For FreeMegnutt02 NudeWholesome HentaisMilf Reverse CowgirlWhere To Find Glory HolesAnime XnxxRamya Krishnan Sex PhotosIndian UflashSleeping Bhabhi XxxMilana FoxEscorts GirlBbe PornstarsIndian Boss XxxSex Vedios Hd DownloadBlack White SexStrapon Videos LesbianJynx Maze SexAsians Gone IwldFree Indai PornEliza AllureSajani Sex VideoTreesome Lesbian PornJennajamesonvideosDreamcamArabisk MilfAnara Gupta MmsXmovie ComMumbai Sex ComBoot Black PornLatin Gay SexFemalemasterbationFree Pron VedioHot Alura JensonBangla Sex Video ComLanaaroosje NudeMumbai Aunty XxxPerfectgirl NetNadia Nyce PornWww YoupornNude In KoreanAngela White GloryholeHappy Endings Massage VideosReddit Korean NsfwVintage OrgyKitty OnlyfansEnglish Blue Full MovieNika Venom FeetJinx Porn ComicsMotherless SelfieBig Tits PocturesHot Model SexBengali Xvideo HdGay Nude PicsGrandmother And Son SexXxx Video MadamBhad Bhabie Onlyfans LeaksThedandangler LeakedPepperxmintheBhabi XxxxPornos DormidasJapanese SleeppornBrazers LatestReddit Celeb NakedCodi Vore TwitterGatas Virtualس فيديوAunty Hindi Sex VideoBhabhi Devar KaFull Hot RomanceBang BrotherBlackporn Videos FreeLexi MulaeVeronica Avluve PornSnapchat FingeringEmma FioreJerkmate AdMalayalam Anty Sex VideosHot Girl Nude PicGuyfucks DogAnime Boob MilkAunteysexStep Sister And Brother Xxx VideoHandhobNew Porn GamesF T M PornColbie Smolders NudeDifferent Sex PositionTamil Actress Sex ImagesLadyomegleSin Of IndiaTeens Naked On OmegleElsa HentiaReddit Legal TeensBar6ie6Boku No Hero HentaiX Videos Telugu NewIndian Sex Telegram ChannelHyderabad Sex VideoChubby NudeOral Sex PornXxx TríosAdopted PornBlackgirlswhiteslaveFilm Porno Amateur FrançaisSexy OverwatchHindi X Web SeriesFapella4gp King ComSexyasian FeetSavitabhabi ComicsChelsey Handler Nude