Baudet over EU complot - 100% waar! (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  29 Reacties

  • 38
  • 807x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

het is geen geheim complot, het is openlijk en funest - nexit!

20
1 Lambaster

Resolutie Straatsburg, met olie-luchtje. En binnenkort ook het gas uit Qatar.

16
2 caso

https://www.geenstijl.nl/5152043/hoogleraar-omvolking-is-gewoon-eu-beleid/

Volgens Wikipedia groeit Denemarken met 5.000 inwoners per jaar., qua oppervlakte te vergelijken met Nederland, maar met maar 5 miljoen inwoners

Nederland groeit met 100.000(!) per jaar. Volgens mij zijn dat geen babytjes, moet dat ongewenst import of wel omvolking zijn!

Hier gaat iets verschrikkelijk fout. Verschil is misschien dat ze daar iets nieuws hebben geïntroduceerd in de Deense politiek; gezond verstand.

15
3 Zie Hier

-
Ik ben benieuwd hoeveel tweede kamer zetels het demoniseren en ridiculiseren van Baudet door PvdA, CDA en D66 het FvD weer gaat opleveren.
De kartelpartijen hebben maar één enkel argument. En zij proberen dat argument telkens in een andere verpakking te gieten. Maar daardoor wordt dat argument niet meer waar.
-
Het is duidelijk dat de politici van de kartelpartijen niet zijn opgewassen tegen Baudet. Hij laat ze in elk debat telkens inhoudelijk op argumenten elke hoek zien van die tweede kamer. Het lijkt een beetje op Fortuyn, maar wellicht meer een Fortuyn in het kwadraat. Bovendien lijkt het alsof Baudet nu echt op dreef lijkt te komen.
-
De kartelpartijen, VVD, CDA, D66, PvdA, GL, CU en SGP zijn eigenlijk uitgepraat. Zij hebben Nederland niets meer te bieden. Het decennialange extreem neoliberale beleid van die zgn. middenpartijen heeft Nederland op de meeste vlakken in een zeer slechte positie gebracht. Er is veel armoede, veel ellende in dit land. Het meeste wordt doodgezwegen en weg gemoffeld.
-
Het is nu hoog tijd voor een andere richting in de politiek. Meedere deskundigen geven aan dat de aloude neoliberale politiek veel te ver is gegaan. De rijken en machtigen konden zich ongegeneerd verrijken en machtiger worden. Ook de onderwereld leeft er wel bij.
Hopelijk dat veel Nederlanders zich bij de verkiezingen volgend jaar zullen realiseren dat wij een andere politieke richting nodig hebben.
-
Het is alleen mijn vurige hoop dat ook ter linkerzijde een nieuwe partij zal verrijzen die een stem kan geven aan het "links populisme". De huidige linkse partijen hebben definitief afgedaan. Hun veel te ver doorgeschoten links neoliberale politiek is volkomen obsoleet geworden. Dat is even schikken.......
/-
-

13
4 MrCally1
5 Zie Hier

Complotten groeien welig in de hersenen van goedgelovigen .
Die zijn blij dat ze gelijk krijgen maar zoeken nooit uit of ze het ook hebben .

19
6 Goodnews badnews

@6 Droom jij maar lekker verder!

4
7 Peka8

Samson schreef in de Volkskrant ooit een stukje over de Ever Closer Union.

Want die zin staat dus in artikel 1 van het verdrag van de Europese Unie.

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/de-nieuwe-generatie-europeanen-werkt-inmiddels-volop-zelf-aan-een-ever-closer-union-among-the-peoples-of-europe~b9666d0c/

9
8 xtremy

@8 Ja, een hechter verband tussen mensen. Dat u en ik ons als persoon meer verbonden gaan voelen met iemand uit Spanje of zo. Samsom gaat niet voor niets in op het uitwisselingsprogramma Erasmus.

Het gaat niet over naties.

5
9 Smiling

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2019/04/deze-partijen-zijn-voor-tegen-een-ever-closer-union-685567/

Nog een artikel. Eerst lezen!

Quote>> "... ‘In de praktijk leidt die bepaling door de uitleg die het Europese Hof van Justitie er aan geeft tot het steeds verder uithollen van de bevoegdheden van de lidstaten,’ staat in een verklaring op de site van de SGP. ..."

8
10 xtremy

Het woord "complotdenker" heeft onterecht een negatieve connotatie. De wereldgeschiedenis staat werkelijk bol van de complotten. Het is enorm naief om te denken dat grote bedrijven en politici naar eer en geweten handelen. Het gaat ze vooral om macht en geld en daarvoor dient het grote publiek voortdurend belazerd te worden.

4
11 yadasampati

** gebruiker verwijderd **

nonsenseTV weer.... en de hersenloze rechts-kliek vreet het weer kritiekloos. om je rot te lachen!

12 verwijderd9249148401

@11 Jij en zovelen anderen snappen het...de wegkijkers zijn dromers en naievelingen!

5
13 Peka8

* Verwijderd door de redactie *

14 Peka8

** gebruiker verwijderd **

@14 met die reactie bevestigt u mijn stelling. waarvoor dank.

15 verwijderd9249148401

Complot wil niets anders zeggen dan dat het misleiding en leugens zijn...om er zelf beter van te worden!

4
16 Peka8

* Verwijderd door de redactie *

17 Peka8

Zelfs als de mensen, burgers, kiezers er van overtuigt zijn dat Baudet gelijk heeft- en we de kant op zouden moeten willen die ie aangeeft ?
Dan nog verrékt men het, dat in het stemhokje te laten blijken.
Liever op de gruwelijkste manier afsterven. Liever de toekomst van hun dierbaren de afgrond in sodemieteren, en dat desnoods in vol bewustzijn..., dan te stemmen op de PVV of desnoods: FvD,

Het volk van West Europa, lijkt hun ondergang niet eens te willen, maar te eisen !
Over de achterlijkheid (in meerderheid dan...), van de de blanke, West-Europeaan gesproken.
Inderdaad. De anders gekleurden hebben gelijk: blank is (in meerderheid) verdorven en slecht.
Op andere gronden, om een andere reden, maar toch ? Ik geef hen gelijk.

Mijn God, wat is de meerheid van het blanke Europese ras (links en Gutmenschen hoofdzakelijk), wat is die verschrikkelijk erg.

6
18 Flipper

@6 Nee, het zijn juist de "goedgelovigen" die complotten ontkennen. Hier een handjevol voorbeelden van complottheorieen, die waar bleken te zijn:

Drooglegging
In de jaren twintig wilde de Amerikaanse overheid de productie en verkoop van alcohol geheel verbieden en het alcoholgebruik uit de Verenigde Staten bannen. Vanaf 17 januari 1920 was alcohol verboden. Gewone Amerikanen veranderden van de ene op de andere dag in criminelen, want er werd stiekem massaal gedronken. Criminelen verdienden goed geld aan de handel in illegaal gestookte drank, de bekendste onder hen is Al Capone.

Operatie Mockingbird
Halverwege de jaren vijftig huurde de CIA in het geheim journalisten van de New York Times, CBS en andere grote media in om Amerikaanse propaganda te verspreiden. De nieuwsmedia bleven op zijn minst nog tot 1976 door de CIA aangeleverde propaganda verspreiden, toen het programma om de publieke opinie te beïnvloeden aan het licht kwam tijdens een onderzoek.

Operatie Northwoods
In 1962 kwam de Amerikaanse overheid met een officieel plan om terroristische aanslagen onder valse vlag uit te voeren. Het plan voorzag in het doden van onschuldige mensen en het plegen van aanslagen in Amerikaanse steden door de CIA of andere overheidsdiensten om steun te vergaren voor een oorlog tegen het door Fidel Castro geleide Cuba. De plannen hadden onder meer betrekking op het kapen van vliegtuigen, bomaanslagen en het gebruiken van vals bewijsmateriaal.

MK-ULTRA
In de jaren vijftig en zestig kwam dit geheime experiment van de CIA verschillende keren aan het licht. Er zijn bewijzen gevonden dat de CIA verschillende methodes testte om hersenfuncties en gemoedstoestanden te manipuleren. Het onderzoek naar MK-ULTRA werd belemmerd omdat CIA-directeur Richard Helms in 1973 alle documenten over het experiment liet vernietigen. Volgens ex-CIA-agent Victor Marchetti is de inlichtingendienst nooit gestopt met MK-ULTRA.

COINTELPRO
Vanaf 1956 voerde de FBI een aantal geheime projecten uit om burger- en vredesbewegingen te infiltreren, verstoren en te monitoren. Dat deed zij door middel van psychologische oorlogvoering en door mensen in de media in diskrediet te brengen, te intimideren of te doden. Activisten wisten een kantoor van de FBI binnen te dringen en de hand te leggen op topgeheime documenten. FBI-directeur J. Edgar Hoover zag de bewegingen als een bedreiging voor de nationale veiligheid en eiste dat de documenten zouden worden teruggebracht.

Tonkin-incident
Op 2 augustus 1964 werd de Amerikaanse torpedojager USS Maddox in de Golf van Tonkin aangevallen door Vietnamese patrouilleboten. Twee dagen later zou het schip opnieuw zijn aangevallen. Als vergelding bombardeerde de Amerikaanse luchtmacht Noord-Vietnam. In de daarop volgende Vietnamoorlog stierven 58.000 Amerikaanse soldaten en raakten nog eens 300.000 gewond. In 2005 werd bekend dat de tweede aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden.

Watergate
In de jaren zeventig bleek dat er ongeoorloofde methodes waren gebruikt tijdens de campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 1972. Het schandaal leidde in 1974 uiteindelijk tot het aftreden van president Richard Nixon.

Iran-Contra-affaire
In de jaren tachtig zag president Ronald Reagan dat de Contra’s uit Nicaragua het lastig hadden tegen de communistische Sandinisten. Hij had ook nog een probleem in een ander deel van de wereld. Iran had wapens nodig om oorlog te kunnen voeren met Irak en vroeg de VS ondanks een wapenembargo om steun. De VS sloeg twee vliegen in één klap: het land leverde in het geheim wapens aan Iran via Israël en met het geld werden de Contra’s in Nicaragua gefinancierd. In 1986 ontmaskerde een Libanese krant het hele project. Hoewel Reagan en vicepresident George H.W. Bush nooit zijn gelinkt aan de Iran-Contra-affaire, werden 14 overheidsmedewerkers aangeklaagd. Geen van hen belandde in de gevangenis.

NSA
Op 12 maart 2013 verscheen directeur van National Intelligence James Clapper voor de Amerikaanse inlichtingencommissie. Senator Ron Wyden vroeg hem of de NSA gegevens verzamelt van miljoenen Amerikanen. Clapper antwoordde ontkennend. Drie maanden later bleek uit documenten van computeranalist Edward Snowden dat de NSA het Amerikaanse volk op grote schaal bespioneert.

(zie: https://www.ninefornews.nl/9-complottheorieen-die-waar-bleken-te-zijn/ )

6
19 yadasampati

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

22 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

23 artemis

* Verwijderd door de redactie *

24 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

25 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

26 Captain Hero

De MSM weten het wel..., want bedriegen is hun vak...
Daarom gooien ze het met die linkse op racisme omdat ze zijn betrapt...

Helaas is de MSM er niet om uit te gaan zoeken hoe het met de EU zit..., want verdedigen van hun broodheren is hun doel...

3
27 Tjeesus...,

Dom-links is ook zo'n leuke term die ook nog toepasselijk is.
Want al die figuren die denken een stok te hebben gevonden om Baudet mee te kunnen slaan, stellen zichzelf nooit oprechte (de juiste) vragen.
Als er, volgens hen, geen EU complot bestaat over het omvolken/het immigratiebeleid, hoe komt het dan dat die er wel is/zo ervaren wordt terwijl bijna iedereen het afwijst en erover staat te klagen?
Van je collega's tot je buurman/vrouw tot zelfs aan de meeste politici (al dan niet in verkiezingstijd).

Ik ken echt geen één persoon die tegen mij zegt; Nee, dit is de goede weg. Met dit beleid moeten we de eerste 20 jaar mee door blijven gaan. 100, 200.000 is eigenlijk nog aan de lage kant. 300, 400.000 per jaar is beter.
Ik ken ze niet.
Zelfs regeringspartijen praten met 'het volk' mee en toch gebeurt er iets anders.

Noem het een complot of 'de wil van de EU' maar er klopt geen reet van.
Baudet heeft zoals gewoonlijk weer gelijk.

3
28 Malinois

En het Jetten engnekmeisje maakt een Pechtoldje.

Wat een halve zool.
Maar je, verdraaien is des linkschen.

3
29 Haus am See

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Kim Jong-un
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Een incapabele schoolmeester op misschien wel het belangrijkste departement zetten leek mij geen goed plan en nu een ex-nieuwslezeres nog minder...

2 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Kim Jong-un
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Arme kinderen want die moeten de prijs betalen. De schade komt ook, misschien niet gelijk maar komen doet het. Je kunt niet straffeloos allerlei...

5 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Nicks R. Van
Gemeenten: opvangbeleid asielzoekers zorgwekkend

Het kan ook niet lukken met deze strategie. Hoe kun je nou steeds mensen onderdak toezeggen die er niet is? ...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Oeps112
Absurde tijden nu moeten zelfs speelgoedauto's wijken voor klimaatwaanzin

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/absurde-tijden-nu-moeten-zelfs-speelgoedautos-wijken-voor-klimaatwaanzin...

10 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
COA-baas in Ter Apel stapt op wegens 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@TS: loopt al een draadje!...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@21Ook George kennan ondersteunt je laffe leugenachtige inborst niet. We gaan niet lijdzaam toezien hoe Rusland haar agenda uitrolt puur o...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@75 Dat is dan het werk van de AIVD. Maar volgens mij zijn die inmiddels overbelast door de soevereinen. 😉...

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat zou kabouter obesitas wel willen, maar niemand wil gelukkig met deze kabouter om tafel....

44 minuten geleden geplaatst door Biscanna

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@74 wildersfanBinnen links zijn 'wokes' de jongste vermomming van de totalitaristen. De lui die iedereen willen opsluiten in 'strijdende col...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@28 Ja, ik vond de opmerking van @22 'Dat komt natuurlijk van links.", net als u, best storend Dus ik dacht, ik haak even in met een andere in...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
First Bar Sex VideoStocking TwaseFree Porm MoviChristina Hendricks PornhubAlexis Texas PornolarSariixo OnlyfansBengalixxxvideoIndian Aunty PormPron PicturesNaked NexsKim Possible NudeTatiana Maslany FeetEthiooian PornArabshemaleBig Tits LezMnpornPorn Com VelhaPawgs On BbcCumpornShawarIncest Porn HdXvideo Mom DadSoftcore Hollywood MoviesXvideo Caseiro BrasileiroXnxx VedsBeach Nude Tits黑料不打烊Mallu BhabiTamil Sex Video Blue FilmBete Ne ChodaBhabhi Ke Sath XxHeureporno.comXnxxvWww Tubex Porn ComMulti Cream PiesBlack Blow JobsJuri Han PornFamilyguy PornRussell Tovey NakedXhamster Apk DownloadDevarbhabhixxxHindi Sexy Video Xxx HdScrew My WifepleaseBig Dick TgirlListcrawler EscortSite CandaulismeIsland Boy DickHuge Clit SuckBoobs MalishNude ScubaMasturbate LivePlauboyplusXhaaterHentaiyesJadeteen VideosResident Evil LickerEva Elfie Hot VideoDiaper Punishment VideosMelhores Atriz PornBeauty DiorNude EvonyXxx CatXx Vido IndiaNatasha Nice Porn DownloadJavgigaWhite NudeWebcam AnalPublic Agent XvideosLesbian Licking BoobsGirlfriend Ke Sath SexParis PirnSexy Poen VideoJapanese Love Story ComJapanese Porn On TrainPorn Escorts UkXhamster Live BrasilBella Porch PornHd Sex Video KannadaHot Big Boobs Step MomNew Hentai PornCarlotta Champagne NudaTirupur Sex VideoAxelbraunXxx Video Com LiveForced Gangbang SexBangladeshi PornvideosBrazilian OrgyCum In Me CompilationScanmanga-vfGay Furry PornIndian Sex Photo HdEnglish Hot Sex MovieVer Videos De PornPorno PerfectFunny Xxx VideoTelugu Heroines Hot BoobsThe Ring PornThicclatinaKarol Jaramillo PornFamous Actres NudeSkipthegames ChattanoogaTwitch Girls RedditEmily Osment FeetZonkpunch KemonoJaylin OjedaNaked AmericansJapamese PornVoir Des Femmes NuesSexebdVictoria Xavier NudeDarenger MccarthyPavitra Lokesh HotKavithasexTamil Mom Sex StoriesBlack Saree PornCute Teenage NudesBlack Bbw OrgyTs Baily JayPilm PornMovies With Gay SexShy_transHindi Srx StoryXnxx DollLandon XxxBlake Blossom SquirtBest Collection Of PornJulia Garner NudeDruunaNj BedpageMarissa NeitlingHot Blonde Big TitsKelly ReillynudeBlue Film Xxx HindiMelanie Hicks AnalFilms Pornographiques XxxPlaying With Sex ToysSons Girlfriend PornNude Girl IndFandeltales PornRape Fantasy Porn VideoBig Tits XxxSex Video Telugu Sex Video TeluguCam SquirtNipple PlaypornEstalla Warren NudeNude Wimen PicsLana Rhoades LesbianErotic.eatsBlack And White NudesGloryhole Amateur Wife