door Havermout in Economie  ·  18 Reacties

  • 5
  • 621x gelezen
Reageer met een Emoji
3
5
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Multinationals zijn financieel extremisten. De problemen zijn door hun activiteiten nu niet meer te overzien en de burger mag er voor opdraaien.

3
1 smurf

Ik vind het veel kwalijke dat de overheid klimaat hysterici financiert.
Het bedrijfsleven mag doen wat het wil, de overheid moet onafhankelijk blijven. Nu laten ze klimaat hysterici nepnieuws verspreiden en gegevens vervalsen (denk aan het vervalsen van historische data door het KNMI, het liegen van PBL, etc etc etc).

5
2 beastyboy

@2 de overheid ondersteund onafhankelijke wetenschap dat is echt compleet wat anders dan iemand betalen om een onzekerheid te scheppen.

11
3 ModReset

@2 jouw blijkbaar geliefde systeem bestaat hoor... een overheid die alles smoort wat niet in hun plaatje past, zullen we een crowdfundinng voor je starten zodat je je in Noord Korea aan kunt sluiten?

10
4 beertje36

** gebruiker verwijderd **

@3
Sorry ik wil uw zaterdag ochtend niet verpesten maar de waarheid is natuurlijk dat de overheid met een masterplan bezig is om de staat om te vormen naar een andere manier van verwarmen en transport .
De overheid bedient zich daardoor van een aantal partijen die zij betaald en die precies die uitkomsten produceren die de overheid nodig denkt te hebben om een geloofwaardig verhaal te krijgen zodat de bevolking zonder te veel ophef de veranderen zal accepteren .
Zo werkt de overheid .
Het interesseert den Haag echt niet wat wij vinden , het manipuleren van het volk echter is een strategie van rutte & co om in het zadel te blijven .
Dus vergeet alle sentiment , dat is er niet .

5 verwijderd682241

@2 de overheid heeft de wetenschappelijke signalen dat het mis gaat met het klimaat jarenlang genegeerd. Dus jouw verhaal is gewoon onzin. De wetenschap heeft heel veel moeten doen om aandacht te krijgen voor het klimaat. Dus niks overheid de hysterie financiert.

6
6 ModReset

@5 klimaat wetenschap is iets globaals en gaat verder dan Nederland. Maar volgens jou zijn wereldwijd alle wetenschappers dus omgekocht omdat Nederland een Energie transitie wil? En daar is de Nederlandse overheid al sinds 1970 mee bezig?? Wow wat een complot.

6
7 ModReset

Nergens in het gehele stuk van FTM kom je regen dat Böttcher onwaarheden verkondigde.
Wèl worden er vraagtekens gezet bij het feit, dat multinationals en met name Shell, zijn onderzoeken financieel ondersteunden en gebruikten voor eigen gewin, om de maatregelen tegen te gaan, die klimaatfanaten hen zouden gaan opleggen.
Daarbij moet wèl aangetekent worden, dat Böttcher de gelden niet heeft gebruikt voor eigen gewin, maar heeft gestoken in zijn onkosten voor onderzoeken, personeel en reiskosten.
Aan de andere kant is de lobby en de aandacht die klimaatfanatici krijgen, vele malen groter dan die van de sceptici.
Dat op de achtergrond financiën een grote rol spelen, om iemand voor je karretje te spannen moge duidelijk zijn.
Het "financieren" van Böttcher is óók niet eindeloos doorgegaan, bang dat men was voor negatieve berichtgeving hierover en het feit dat Shell al vaak onder een vergrootglas ligt.
Shell heeft op een zeker moment, net als andere geldschieters, zèlf de stekker eruit getrokken, wat betreft de financiering aan Böttcher.
Wat uit deze stukken van FTM naar voren komt, blijkt dat óók in het klimaatdebat, de lobbyisten van de industrie, over elkaar heen buitelen, om aan de klimaatmaatregelen, te ontkomen.
Aan de andere kant doen bedrijven ,onder het mom van "wetenschappelijk onderzoek" hetzelfde, om de maatregelen erdoor te drammen.
Daar zullen óók zeker (nog niet in de publiciteit gebrachte), financieringen plaatsvinden.

2
8 Dieke

@2 De overheid heeft er geen belang bij om hier over te liegen. Multinationals als Shell wel want gaan wij allemaal elektrisch rijden dan raakt dat Shell keihard. Het is dus Shell alles aangelegen om te proberen de veranderingen tegen te houden zodat zij hun winst kunnen behouden.

1 van beide groepen verteld niet de waarheid. Aangezien de overheid geen belang heeft in leugens hierover in en het bedrijfsleven wel, geloof ik toch eerder de overheid dan de door de commerciële bedrijven betaalde sceptici

1
9 Rare Rakker

Gaan ze dit soort dingen ook aan het licht brengen van al die mensen die geld krijgen van wie? voor de promotie van de CO2 scare?

3
10 nosuchname

Dat de fossiele brandstoffenindustrie mollen plantte in onder andere de Club van Rome is verklaarbaar: follow the money.

Wat nog veel zorgwekkender is, is dat er politici een 'convenient lie' verspreiden om de reet op het pluche te houden. Hun betaling is zetels en een vergoeding vanuit de overheid.

1
11 Lidpver

Een klimaatontkennertje avant la lettre. Nou, de man had groot gelijk, betaald of niet - jammer voor hem dat hij allang dood was (200question voordat de (geconstrueerde) klimaatpaniek toesloeg. Er gaan miljarden om in het alarmistencircuit, zo niet triljoenen inmiddels. Het meeste is afkomstig van belastingcenten - de meeste regeringen zijn heel gecharmeerd van het idee, om via klimaat/CO2 het gepeupel eronder te houden en leeg te melken. Wel blijkt steeds weer dat inderdaad CO2 niet de rol speelt die het stofje is toegedacht: https://notrickszone.com/2020/02/20/new-experimental-evidence-the-atmosphere-cools-as-more-co2-is-added-high-co2-may-enhance-net-heat-loss/

2
12 Ness

Hier nog een heel bruikbaar linkje over de handel en wandel van de allergrootste CO2 uitstoters ter wereld, China (1,4 miljard) en India (1,3 miljard mensen). Die 2 landen gebruiken steeds meer steenkool. Dat komt dan neer op welgeteld 2,7 miljard vette klimaatontkennertjes. Er valt nog heel wat te bekeren! Haast U zich dus naar het Oosten, propagandisten! https://wattsupwiththat.com/2020/02/20/china-and-india-rejecting-renewables-for-coal-fired-futures/

1
13 Ness

@9 Waar haalt de overheid geld vandaan om mensen van uitkeringen te voorzien, zorg , Brussel enz ? en al die mensen die de kosten ervan op andere willen dumpen Op wie zouden die stemmen ?

1
14 nosuchname

@9 : Ik zou het graag geloven, maar politici zijn vooral met hun eigen belang bezig...

En wie zijn het die dit bericht de wereld in sturen? En waarom zouden die beter te vertrouwen zijn? Het klimaat is een propaganda-oorlog, niet gebaseerd op feiten maar op geloof. Ik vind het prima dat er ook een andere mening is dan die van de groene religie, vooral omdat die mening zich meer met feiten bezig houdt. En als bedrijven een consultant/woordvoerder betalen is dat niet anders dan wat de overheid doet.

Die grote groep 'wetenschappers' die alarmerende klimaat-onderzoekjes publiceren worden toch ook door iets of iemand betaald? En dat de overheid onderzoeksburo's gebruikt die resultaten leveren zoals de overheid ze hebben wil, is al lang aangetoond.

1
15 romeo-bravo

@14 “ Ik zou het graag geloven, maar politici zijn vooral met hun eigen belang bezig...”

Welk eigen belang zouden politici die wel wat aan het klimaat willen doen, dan hebben?

0
16 Rare Rakker

Let op de aanhalingstekens!! Dat betekent dat iemand zomaar wat roept.

2
17 PeKa

** gebruiker verwijderd **

@7
Mijn tijd zal het wel uitdienen , dus niet mijn probleem maar als je door de jaren heen een beetje hebt opgelet dan zie je de sturing .

18 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Devar Bhabhi SaxMalayalam Original SexRajasree LayoutPorn Bhabhi XxxPorn MuviKemonompartyHannah Brooks NudeLeah LuvAloy NudeSexstoryhindi18 Years Girls Xxx VideosMoves Xxx FreeRoma OrgyGianna Dior FacialCoomeeteManhwa AdultsTits SelfieStassie Karanikolaou NudeXxbf VideoXxx Sex NetKamsutra Sex VideoNagaland XnxxDrunk Sex PornPurn VidSavannah Sixx Lesbian4k Porn VideosHotel Blue FilmDarknunDehati Sex Hd VideoFree Downloads For PornThe HentayAsseating PornOxballsXxxzzzxxxKiss X Sis NudeCheating Gf BjChloe Grace Moretz BikiniReal Sex In MoviesTeacher Ke Sath SexClassic Sex Full MovieXxx Porn XnxTeenage AssfuckRoxie Sinner BbcWebsites Like RedditKat Timpf NudeAhsoka NudeBig Black Coc PornAriana Marie GangbangNude Fucking ImagesRip Xxx VideosPtoject VoyeurDesi Sex Video PlayFoursome Sex VideosSamfrank PornSex CaptionsPlanetsuzeFacial HentaiLoly LipsCummings PornhubCuminmommyOral Sex ComAunty Lover TwitterXnxx South IndiaBipasa Basu SexJapanesegangbangCrackwhore PornPorno ComicPorn Tube TgirlPublic Boob SlipBbcpie Full VideosImagafap.comFreeblesbian PornSexerLesbo PornHomemade Ebony AnalAnal PumpFamily XxJadasaur PornProstitute VideosIndian Hot Aunty Xxx VideosPaginas Para VerpornoManwa LatinoMelkor Manic白咲碧Porn Video Downloader HdDownload Pornhub Videos RedditCassie BenderWww Xxx Videox ComDream Sucked His Own DickCara BtettBig Titts Milf PicsLacey Chabert TitsMy Wife NakedKolkata Bengali XxxPubli NudeJapan Tutor PornAdult WebcomicsR/cuckoldGrupo Telegram PornografiaCynthiapornSexy Sexy SexRedtupeFree Porn For HerHornyfanzHot Ass HollywoodKriti XxxSex Video Hd DogOffice HandjobElla Knox VideosSsis-858Mmdrandom31Down Syndrome PornCockhold StorysXxxx Adult VideoOldman Sucking BoobsLaurenjasmine PornDanbouroخنتايFem Dom Ball BustingSuper Bowl XxxNude Riley ReidHuge Natural Boobs PornXxx Sil Pack VideoKamasutra Movie XxxNude HollywodTeam SkeetMarwari PornArab Ass FuckMia Khalifa Hd Porn MoviesDp StepmomNichole Aniston XxxAngela ValintineSex Service Near MeLatest Free PornSanny XxMs LondonpornKajal Fake NudeTamil Actress Xxx VideosIndian Desi Village Sex VideosNatural Porn VideosMz ButtaworthAugust Ames CumshotAnime Porn MonsterPornogrfia SexoJxh33CudacudiUk Sex VideoBusca Videos PornosJapannese Porn StarsGay Porn Brasil