RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Nieuw drama voor Balotelli: verkrachting of afpersing?

Beeld © Getty Images

Mario Balotelli is in Italië opnieuw in opspraak geraakt. De naam van de spits van Brescia wordt genoemd in een verkrachtingszaak. De Italiaan zegt zelf dat hij onschuldig is en dat juist hij het slachtoffer is in deze situatie.

In de zomer van 2017 had Balotelli seks met een meisje van zeventien. Balotelli heeft toegegeven dat hij met haar naar bed is geweest, maar de verhalen van de twee verschillen behoorlijk. Momenteel doet de politie van Brescia onderzoek naar de situatie. Dat meldt de NOS.

Verkrachting

Volgens de dame in kwestie heeft Balotelli haar gedwongen om seks te hebben. De vrouw zocht zelf contact met Balotelli via Instagram. De twee zagen elkaar in een nachtclub nadat Balotelli met Nice tegen Ajax had gespeeld. Volgens de vrouw wilde Balotelli naar een rustige plek en dwong hij haar vervolgens om seks te hebben. 

Afpersing

Balotelli heeft een heel ander verhaal over deze avond. Allereerst wist de spits helemaal niet dat de dame minderjarig was, omdat ze een nep identiteitsbewijs had laten zien. Hij dacht dus dat hij met iemand van negentien in plaats van zeventien jaar oud op pad was. 

De vrouw heeft volgens Balotelli gedreigd om aangifte te doen, tenzij hij 100.000 euro naar haar zou overmaken. Daar trapte hij niet in en vervolgens zou de vrouw samen met haar advocaat geprobeerd hebben om het verhaal te verkopen aan een tijdschrift.

Hoorzitting

Op 24 maart staat de voorlopige hoorzitting op de planning in Italië. 

Dertiende
Lees ook:
Dertiende rode kaart voor aanvaller Balotelli
Bron: VTBL