31.500 euro per vierkante meter: daar schrikken ze zelfs in Parijs van. ‘Schaam je je niet?’, kreeg de verkopende makelaar te horen.
Volledig scherm
31.500 euro per vierkante meter: daar schrikken ze zelfs in Parijs van. ‘Schaam je je niet?’, kreeg de verkopende makelaar te horen. © Saint Ferdinand Immobilier

Deze kamer in Parijs kost... 945.000 euro

In Parijs kijkt niemand er meer van op: huizen waar miljoenen voor worden neergeteld en appartementen die alleen nog door de allerrijksten te betalen zijn. Maar nu is er toch verrassing alom. In Parijs is namelijk een piepkleine studio te koop gezet voor de prijs van maar liefst 945.000 euro. 

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    28

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?