door De Arier in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 4
  • 573x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
3
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@27 Ik heb dus nog steeds geen goed antwoord gekregen op mijn vraag of deze persoon niet verward was?

Dezelfde vraag stel ik nu simpeler: Waar kunnen we zien in het artikel afkomstig van Anadolu Agency dat de dader niet verward was?

Ik zou daarvan graag een goede onderbouwing zien!

3
51 Nieuwsgierig

Actie = Reactie.

De overheid stopt alles in de kast betreffende het criminele gedrag van het migranten tuig, dus uiteindelijk gaan de burgers er zelf wat aan doen.

6
52 niet-alles-geloven

@45
Indien de bevolking westerse militaire interventie eist en die dan krijgt moeten ze achteraf niet de vinger wijzen en spugen op het westen en eisen dat ze opgevangen moeten worden omdat hun land in puin ligt. Ga daarna dan terug en bouw het land weer op.

Syrian refugees pray for Western bombs

4
53 Lias

@49
"Laten we ze daar bij helpen i.p.v. met haat behandelen."

Het probleem is dat de meesten niet terug willen.... met vakantie ja zeker... maar niet voorgoed vanwege onze goede sociale voorzieningen.

1
54 Lias

@49 Ten eerste; toen Europa 80 jaar geleden in puin lag zijn de bewoners ook niet gevlucht en hebben alles weer opgebouwd.

Ten tweede; donker Afrika is grotendeels christelijk en is altijd ontwikkelingsgeld naar toe gegaan. Dat het daar niet goed gebruikt is, is toch zeker niet ons probleem. Een voorbeeld zijn pompen die in die regio zijn geplaatst en door schermutselingen weer worden vernield.

Ten derde; marokanen die hier via vluchtelingen stromen hierheen komen moeten ze linea recta het land uit schoppen, die verzieken het voor echte vluchtelingen die hier altijd welkom moeten zijn, maar steeds meer tegenstand tegen komt door die marokaanse wormen die er tussendoor willen glippen. Wel zouden vluchtelingen nooit een permanente verblijfstatus moeten krijgen en een verplicht terugkeer naar eigen land wanneer weer veilig.

Ten vierde; Ik haat geen buitenlanders, ik woon zelf al jaren buiten Nederland, maar krijg wel een grote afkeer van radicale moslims zoals die gek van de week in die verhoren. Ik heb redelijk lang in Indonesië gewoond, en net als in veel islamietische landen worden ook daar moslims steeds radicaler, niet echt prettig meer om te wonen.

4
55 veld1866

@55

Zoveel jaar na dato weet u nog steeds niet wat het woord "wereldoorlog" betekend?

Het had n.l. weinig zin om het ene oorlogsgebied te verruilen voor het andere. Er zijn wel mensen geweest die geprobeerd hebben om het kanaal over te steken richting Engeland. Alleen zijn daar de meesten vluchtelingen nooit aangekomen. Maar werden door de bezetter vermoord, voordat zij goed en wel in een boot op het water zaten.

Als het een oorlog tussen Nederland en Duitsland was geweest, had u eens moeten zien hoe leeg ons land toen was geweest.

3
56 Borealis

@55
"is altijd ontwikkelingsgeld naar toe gegaan"

Pure geschiedvervalsing.

2
57 RationeelRechts

* Verwijderd door de redactie *

58 Anti-racisme
59 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

60 Nederlander

** gebruiker verwijderd **

@9 Ja, een verklaring, manifest, briefje, net als onze zo fijn geïntegreerde MoslimTurk, de bekende Utrechtse Tramschutter. Die nota bene bij Turken kon schuilen.

61 verwijderd924924212

Als je voor de aanslag waarschuwde voor opkomend extreemrechts werd je uitgelachen en werd je voor linkse gekkie dom links uitgemaakt.
@59 Er kunnen niet genoeg topics over dit onderwerp geopend worden.Net zoals er weken later nog gesproken werd over een aanslag door een Moslim.

5
62 jantje van leiden

@60 Uw reactie bewijst dat er niet genoeg nieuwsberichten verspreid kan worden over dit onderwerp.

5
63 jantje van leiden

@63 Het is wel stuitend dat islamitisch gerelateerde aanvallen op onschuldige burgers al heel vaak zijn afgedaan als zijnde verward persoon en geen link wordt gelegd met extremisme of haat. Dit voorval gaat overduidelijk om psychotisch persoon met achtervolgingswaanzin. Het falen van veiligheidsdiensten, nabije omgeving van deze zieke geest en overheid zijn mede verantwoordelijk dat een psychotisch figuur met wapenvergunning zo vrij en blij opvallend kon opereren.

4
64 Vrijbuitertje

@27 en @51 U moet het antwoord op mijn vraag dus schuldig blijven is denk ik mijn terechte conclusie anders had u wel gereageerd. Wil overigens hiermee niet het extreem-rechtse aspect wegwuiven hiermee!

3
65 Nieuwsgierig

@64

Bent u nu al weer, vergeten dat je al geestelijk gestoord moet zijn om een extremist te worden? Geen enkel gezond denkend mens gaat over tot het plegen van terrorisme of het verdedigen van.

De vraag is alleen: Hoe gezond bent u zelf en alle anderen, die een excuus zoeken om dit soort rechts-extremistische aanslagen te legitimeren?

6
66 Borealis

@66 Beste Borealis, ik snap dat het voor jou lastig is, je haat is groter dan je realistisch vermogen om deze aanslagpleger met duidelijk een psychotisch aandoening te herkennen. Ik zie dat namelijk heel duidelijk, en daar hoef je niet eens een psycholoog of psychiater voor te zijn!

5
67 Vrijbuitertje

@27 Wat ik zelf heb gevonden over de foto die de Turkse Anadolu Agency gebruikt, is dat de foto niet bij een van de twee zogenaamde shisha lounges is genomen waar de dader dagen later die mensen heeft doodgeschoten, maar dat deze foto genomen zou zijn op een andere locatie bij een wedkantoor waar ook veel buitenlanders komen.

Daar gaat Anadolu Agency vermoedelijk dus al de fout in door te schrijven dat de foto in een van de twee cafe's, zoals zij het noemen genomen is. Van een eventueel vooronderzoek zou dan geen sprake zijn.

Zie de verwijzing naar Bild in dit Belgische artikel (sorry voor de bron Bild)
Maar die geeft dus uitleg over de locatie.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/politie-trof-vader-van-schutter-ongedeerd-aan-naast-lijken-in-woning-dader-deed-voor-aanslag-prospectie~a853e481/

3
68 Nieuwsgierig

@68 @27 De foto is trouwens afkomstig van Anadolu Agency , dat schrijft Bild onder de foto, en dan had A.A. op z'n minst moeten weten dat de foto niet op 1 van de 2 locaties was gemaakt. Dan vraag je toch door als nieuwsbureau aan de afzender, waar en op welke lokatie de bewuste foto is gemaakt als die door iemand naar je toegezonden wordt!

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/hanau-spioniert-terrorist-tobias-rathjen-hier-moegliche-anschlagsziele-aus-68935002.bild.html

2
69 Nieuwsgierig

@67

Stop maar met die projectie. Ik zoek geen excuus om terrorisme te verdedigen. Haat is een n.l. nutteloze emotie. Welke aan mij niet besteed is. Maar wel een emotie die door de volgelingen van extreemrechts op handen gedragen wordt.

8
70 Borealis

@70 Je bent verward. Je schreef in je laatste zin "extreem rechts" maar je bedoelde natuurlijk "de islam". Foutje, kan gebeuren.

5
71 Leaf

@71

Extreem dom rechts meent wel vaker andere teksten te zien in het beschrevene. Vandaar ook het woordje "dom" er tussen. question

9
72 Borealis

@72 Boring Alis, ik eis iets grappigs te lezen bij het zien van een lachende smiley. Doe beter je best.

5
73 Leaf

@70 Dat is meer een dingetje van jou, je haat blijkt gewoon groter dan je realisme. Logisch nadenken en relativeren is aan jou niet besteed.

5
74 Vrijbuitertje

@52
Volgens die theorie is het logisch dat Baudet, W. en overige haatzaaiers net als Fortuyn worden omgelegd.

Kennelijk begrijp je niet dat je een burgeroorlog beschrijft. Da's niet verrassend hoor.

2
75 Lidpver

@73

Humor is bij de verzuurt rechts altijd al ver te zoeken geweest. Daarom vermaken wij ons zo goed met jullie. questionquestionquestion

8
76 Borealis

@74

Wat u ziet als "realisme" is voor 80% van de bevolking een probleem van nul en generlei waarde. Denk daar, als volgeling maar eens goed over na. Mocht dat denken ten miste nog lukken. question

5
77 Borealis

@76 Verzuurd. Sweet baby jesus, de deugertjes moeten allemaal terug naar school question question

3
78 Leaf

* Verwijderd door de redactie *

79 De Arier

@79 Normaal getint volk. Buitenlands uitziend volk. Succesvol.

2
80 Leaf

@78

Een extreem dom rechtse volgeling, als taalnazi. Het kan verkeren. question

4
81 Borealis

@79 Ok u gebruikt nu dus ook verward en is het u eindelijk ook opgevallen, dus verward my ass in #1 kan naar de prullenbak. Ik had ook al meerdere keren laten weten dat het een combinatie is van verward en extreem rechts gemotiveerd.

Huh? U zegt; "omdat hij blijkbaar zijn focus had op normale getinte volk en niet de overschot aan asielzoekers."

En uw andere opmerking vind ik ook vreemd:

"De foto geeft weer dat het infiltreert tussen buitenlands uitziende volk om zijn plannen succelvol te laten verlopen."

Jee, hij infiltreerde tussen buitenlands uitziend volk? Tja daarom was zijn vreselijke daad zo succesvol op die andere 2 locaties; Ik zie daar de clou of logica niet van in, sorry!

0
82 Nieuwsgierig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

29 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Hot Sex GymXx Bengali Video ComChina Xx ComDino TubesGay Hood PornXxx Indin VdoThe Huns Yellow PScreaming PornosX Vi DeosIndian Brazzers HdHot Masturbating Teens91在線Nude Tick TockPorno PovPorn Anime VidOliviamaebaeeNew Black Gay PornNami R34Evanni SoleiKeira Croft XxxChina CojeAsstr PrgToni RibasXnxx OldHot Muslim Sex VideoXxxfmIncest Movies ListRoundassSunny Leone Hot Xxx HdParidy XxxAsa Akira SexyPauline Chalamet NudeBusty Redhead NudeIndin Sex VidoSex CupalBrittney White PornNude Couples In The BeachStripcahtNewgrounds Cant Create AccountXxx DiJav Hub ComWww Xdesi Com浆果儿Mamaplugs LeakedKannda SaxHunk SexTamil Hot B Grade MovieMercy HentaiBade Bade BoobsChudachudi English FilmPornographie InterracialeSites EróticosBoob FondlingXxx Maa VideoRandiyon Ka Nanga DanceFujii MinaSexmex Angie MillerHanime.meImage PornographiesXxx Hindi MRomantic Love Sex VideoBritney Amber Full VideosChatpovCod 89 HentaiVelhas Do SexoPerb. CcFacefuckBig Sucking TitsRichelle RyaNoxsmokingKay Parker MoviesHot Sex Video SisterBlahgigi LeakBrutal DeepthroatPrefered4113dporn GifDownload Pornhub OnlineLesbian Black TribbingSex Vide9Val Steele BbcAshley GraciesiIndian Sister And Brother Porn VideoMom CameltoeBbc At Glory HoleXossipzBlow Job PicdWooden Horse BdsmIndian Hot XxxUtahjazz PornBangladeshi Bf FilmRussian Big Boobs PornMaidenlessWwe Girls SexXxx Hd Video New HindiNaomi BanxxxPictures Of Kaley Cuoco NakedMaralyn Chambers PornFaimly Stroke XxxHeidi Montag NudeJassuPublic ExhibionistKendra SunderlandYou Hd PronPorn Hub DownloaderGay Chicken PornHottest Nude AmateursCorina Kopf OnlyfansBest Nude WebseriesGay FistingpornVicky Stark PpvStep Mom Sex Video DownloadConsome2021American Dad PornMortalcombat PornBlack Threesome's PornFilipino PornDesi Young Couple SexPornnetFilmes Pornos Com Atrizes BrasileirasHarley Quinn NekedSasha Gray VideosFarmeraliraeLesbians Fingering Each OtherLesbian Pornos VideosXnxx VarginTeen Flexy Cheyla Collins Slut Has Anal Fucked Balls DeepTamil Mom Sex ComSugar Daddy Gay PornSnapchat Nudes RedditReddit SlutsSite De Mulheres De ProgramaYogiselene NudeSports SexClass Room SexMollyflwers PornEye Contact BjPornstars From 90's3d Family PornEscort.tijuanaLive NudesHoupornThick Asian NudeGifs StripPeachjars MasturbatingBf Sexy Movie VideoGina Lynn PornRevenge Porn VideosTelugu Aunty RomanceTelugu Sex NudeCanan8181