door Stampertje in Politiek  ·  25 Reacties

  • 7
  • 549x gelezen
Reageer met een Emoji
10
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Stampertje

Op1 had de man uitgenodigd voor vanavond maar de man wilde geen alcohol op tafel en wilde dames geen hand geven...het meest erge is dat dat op1 akkoord ging. Toen de man zonder gasten aan tafel wilde haakte men af.

0
2 Voorzittershamer

Dat is het probleem met mensen wie nergens in geloven, en alleen maar hun eigen IK op de eerste plaats zetten, dan word het hol van binnen, daarom zijn mensen wie ergens in geloven sterker, want als je nergens voor staat, val je voor alles!?

3
3 Zuigmeleeg

Dus joop is voor de salafisten en tegen de Nederlandse samenleving

0
4 wijs

Hahaha, links die weer opkomt voor de vrouwenbesnijderaars, en tegelijkertijd al 3 jaar schuimbekt omdat Trump ooit zei dat je een groupie bij the pussy kunt grabben.

0
5 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

6 Stampertje

Links heeft die stemmen nodig, vandaar dat ze achter die vrouwenbesnijderaars staan, echter stemmen die al járen niet meer op de PvdA.

0
7 Spraypaint

Ga je baard scheren en glij uit over een bananenschil onmens.

4
8 Smite Gait

@4
@5
Lezen lijkt me niet jullie sterkste kant.

Nergens in het artikel zegt Han van der Horst voor salafisme te zijn, hij klaagt hoofdzakelijk het onvermogen van de betrokken politici aan.

6
9 morandi

Geloof is zeker weten dat waar je op hoopt uitkomt, het is het overtuigende bewijs dat wat je niet ziet toch bestaat. Neem wind, zuurstof luchtdruk als voorbeeld. En voor de rest zal moet je die holle put zelf vullen.

3
10 Zuigmeleeg

* Verwijderd door de redactie *

11 Stampertje

Heeft meneer van der Horst ook weet van deze toestanden?

Gevolgen van een islamitisch huwelijk:

In Nederland wordt uitsluitend het burgerlijk huwelijk erkend. Een religieus huwelijk, zoals een islamitisch huwelijk, is slechts toegestaan nadat een burgerlijk huwelijk is voltrokken.
Dat staat in de wet!

https://www.elhannouche.nl/gevolgen-van-een-islamitisch-huwelijk/

Gevangen in het huwelijk:

Huwelijksdwang is in Nederland strafbaar, en polygamie is in strijd met de Nederlandse rechtsorde. Het ministerie van Justitie is heel duidelijk over deze zaken. Toch verkeren hier minimaal duizend vrouwen met een islamitische achtergrond in een situatie die volkomen indruist tegen de Nederlandse rechtsorde.

Bron: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/gevangen-in-je-huwelijk/

0
12 Nieuwsgierig

Leeghoofden? Deze man heeft een z.g.n bidplek op zijn voorhoofd. Dat is om te laten zien aan iedereen hoe gelovig je bent. Zo'n plek met dik eelt heb je niet zomaar... dat duurt erg lang...
Veel te lang dus en daar hebben ze dan ook weer trucen voor natuurlijk, schuurpapier, zelfs een hamer heb ik meegemaakt, het stukmaken en steeds weer opnieuw en beetje as erin wrijven zodat donker wordt en het steeds dikker maken. ja, je moet er wat voor over hebben om 'Heilig over te komen (of wat het nu juist geilig, dat natuurlijk Ze geilen allemaal op die 72 recyclemaagden, 28 mooie puberjochies en de markt met alle andere perversiteiten, zoals bestialiteit ed. Ja, je moet maar wat willen, kots.)

Wat een walgelijke lage man is dit. Met zijn arrogantie. Hij stelt geen reet voor. Maar hij laat perfect zien hoe ze gewoon zijn, dit is de realiteit. En hij heeft genoeg arrogantie om dat niet te verbergen. Ik hoop dat ze hem en zijn gezin het land uittrappen.
Wij betalen voor dat soort.

1
13 Bleke Betty

"Daardoor kwam Salam als winnaar de zaal uit. Niet de commissieleden verdienden respect maar deze prediker. Hij zal garen spinnen bij dit op de televisie uitgezonden verhoor. Rog en de zijnen gaven hem kans op kans om zich te presenteren als een monument van rust en redelijkheid. Iemand wiens waarheid zo groot was, dat ze hem niet durfden te laten uitspreken".

Man man, had dan wat haat preken opgenomen van die hork en had hem aan de hand daarvan vragen gesteld.

"Wanneer een vader zijn dochter overdraagt, dan speelt een bedienaar van de godsdienst daarbij geen enkele rol. Het is een informele handeling zonder rechtskracht. Dat geldt trouwens ook voor huwelijken in de kerk met een priester of een dominee. Salam had in tegenstelling tot de SGP’er gewoon gelijk. Althans nog wel"

Dat is het... hij bedient zich van wat 150 -100 jaar geleden allemaal is uitgeruild met christenen, tijd om dat te moderniseren SGPers zijn lang niet meer zo kwalijk als vroeger die gaan er weinig hinder van ondervinden als er wat wetgeving op de schop gaat. Dan kan men het aanpakken. Alles van dit soort huwelijken tot religieus recht gooi het op de schop en pak uitwassen zoals deze baardmeneer aan.

5
14 Smite Gait

Als of een parlementaire ondervraging een theologisch debat is.
Die moslims hebben klip en klaar laten zien waarom ze geen steek verder zijn gekomen in hun religieuze/sociale/maatschappelijke ontwikkeling.
Eeuwenoude islamitische draaicirkel redenaties hebben een verwrongen en gestoorde politieke levensstijl opgeleverd wat totaal niet past in de Westerse levensstijl

1
15 Marrie

Helemaal waar dat de ondervragende Kamerleden zich slecht hadden voorbereid. Ze hadden volgens mij geen flauw idee waar ze mee geconfronteerd zouden worden.
Dat geeft maar weer eens duidelijk aan dat de Kamerleden weinig realiteitszin hebben en een naïeve kijk op wat zich afspeelt in de samenleving...

0
16 Scorpio

@3
Wat een onzin. Integriteit, empathie, rechtvaardigheid, behulpzaamheid enz, al die goeie eigenschappen zijn niet voorbehouden aan kerkelijke mensen, maar net zo goed aan bv humanisten, natuurmensen, en gewone normale burgers die gewoon leven met een moraal.

1
17 Bleke Betty

@16
Nee, totaal niet. Een aanfluiting en duidelijk amateuristisch. Tenenkrommend.

1
18 Bleke Betty

@16 Klopt v.w.b. de SGP meneer en de vragen over het niet vieren van verjaardagen, kerst enz. zitten ze dus fout, want Jehova's vieren ook geen verjaardagen. En dat staat iedereen vrij om het wel of niet te vieren. Jammer en dom van de ondervrager, en doet afbreuk aan de commissie! iemand die kundig en redelijk/globaal op de hoogte is van het salafisme zou andere kritische vragen hebben gesteld!
Wel had meneer gelijk dat hij en de andere commissieleden de vragen stellen en niet Salam en dat Salam als er gevraagd wordt om alleen maar ja of nee te antwoorden op een vraag die boel traineerde. Deed Salam dat om tijd te rekken zodat er mindere kritische vragen zouden kunnen worden gesteld?

0
19 Nieuwsgierig

En waar denk je dat ze dat moraal van geleerd hebben?. denk je dat het allemaal maar kwam aanwaaien? Nee, dat is hun geleerd, van uit een bepaalt inzicht, een geloof, leer de geschiedenis van voor de Romeinen. Ja er zijn verschrikkelijk dingen gebeurt onder het christendom, maar ook goeie, als het buiten regent druppelt het binnen.

0
20 Zuigmeleeg

Het is wel duidelijk dat Han van der Horst met de dag verder de weg kwijt begint te raken, het is gewoon schokkend om te zien wat hij dagelijks weer voor rommel uit zijn pen weet te persen.
Nu vindt hij het blijkbaar nodig om het zeer puberale, onbeschofte en agressieve gedrag van een haatprediker goed te praten en de man zelfs te bewonderen vanwege zijn horkerige gedrag. Misschien denkt Han dat hij met dit schrijfsel deugpunten kan verdienen en dan niet eindeloos hoeft te branden in het hellevuur dat imam Salalm graag aanhaalt in zijn "kinderfilmpjes", maar het komt wat gestoord over allemaal. Doe gewoon even normaal, Han en ga niet mee zitten te blaten met een boosaardige vrouwenhater die vrouwen, ongelovigen, LHBT'ers etc. hun rechten wil ontnemen.

2
21 RoosjeB

Dit is echt goed, zeer verstandige taal van Integratiedeskundige @keklikyucel
-idd power dient uit relgie te gaan.
-immers alles is te makelijk, om onder de mom te plaatsen als, religie dus alles mag.
-je verschuilen achter religie of met een godsdienst boek onder je arm is wat er continu gebeurd, -immers je hebt bescherming dan ineens, en kritische vragen worden er niet gesteld......
-zoveel misbruik van religie door mental men is een feit, al 2000 jaar.

Integratiedeskundige @keklikyucel
is blij dat het kabinet de beïnvloeding van moskeeën in Nederland eindelijk serieus neemt. ‘Dit gaat niet meer over religie of vrijheid van godsdienst, dit is gevaarlijk. We moeten er met zijn allen voor staan om dit te bestrijden.’ #Op1

0
22 Goldrush

Hoera laat zien wat z'n vriendje is!

Klopt wel!

Zitten ook graag aan anderen

1
23 Zie Hier

Zo kennen we de Joop weer.

Vertel mijn wie u vrienden zijn en ik vertel u wie u bent.

1
24 Kaffer

De minachting die Salam met veel vertoon uitdroeg voor een stelsel met volksvertegenwoordigers, dat democratie heet en wereldlijk recht, vindt Han ver der horst niet noemenswaard.

Of zijn lofrede over de grotere kennis van de islam, het superieure intellect en de eloquentie van Salam is een afleidingsmanoeuvre. Zodat Joop.nl namens VARA en PvdA toch een invalshoek kan vinden om een vertegenwoordiger van de islam, heel multiculti, te prijzen.

Je hoeft bij policor en totalitair links , of bij hun salafistische bondgenoot, niet aan te kloppen voor democratie. Dat is weer duidelijk.

0
25 marielouisevankleinmareslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

25 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Huge Boobs PornstarBiggest Boobs On TwitterAkshara Singh Ke Sexy BfFilme Pornográfico GratuitoMaa Bete Ki Chudai HindiPornô De FamosasRussia Gril PornHarriot SugercookieX Vi DeoSydney Sweeney NippleGood Night SexX Video Xnxx ComBoy Sex VedioFuckass HoleStep Sis AnalAnypornoOmegle AdultoMomcomesfirst PornIndian Suhagraat PornSexy Video Online Full HdVideos Pornos TravSpankbang.cmoCiren VerdeBounce TitiesHindi Porn TubeNepal Ki Ladki Ki ChudaiAli Adamos PornPakistan Ki Bf MovieBlack Teeb PornTitfuck TeensJavjapanese PornXhamstermliveFroced AnalRiley PornPusseyChizuru-chan Kaihatsu NikkiForumcandaulismeJapteenxxKarlee Grey PornPerv CityWinona Ryder NakedGal Gadot Nude PicsPorn VirgionMon Son CreampieBall Gag PornFree ChatnowCartoon Bbc PornHistoire De Sexe LesbienneXxx VarginXxx Jia LissaPunjabi AnalBig AereolasBee PornPile Driver Sexual PositionBrazzer VideoTr Alt Yazılı PornoConto CnnGay Maasage PornDnf Rule 34Double Penetration Wife PornHijabsexMilf Car BlowjobVideosshemaleCharli D Amelio NudesLatina PovDp XxxPorn Satar MovieWatch PorniCat Goddess NudeDesi Chut BfRedhead JoiJoslyn Jane OnlyfansPornbuLesbians Pics PornValcortez NudeWithny WrightMilla Jovovich SexExcogi ComLisa Ann TitsFantasy NudeXxn ConBangla Bf Full MovieChut DikhaoBangali Bhabi XxxIndian Sexy VedosFux XxxStripper Lap DanceChinese Babes NakedYoung Mexican PornLauren Cohan Sex TapeLesbian Massage Seduce PornKelsi Monroe Body PaintRule34pornXvidekScarlet Johanson NudeNude Photos Of MilfRiley Reid VidiosStana Katic SexyIndian Aunty MasterbatingAnimated CumshotBangbus PornhubEbony Creamy MasturbateHistória Em Quadrinhos De Sexo GayRaw SexxxLsbian AnalDharma Louise JonesGame Of Thrones MilfCreampied PicsMalayalam New Hot MoviesDnxxLena Paul NudeBlack EscortPornstarinterviewsPokimane Only FansViral P O R NMiamaffiaXxx Lesbian PornXxx SonaAiswarya Rai XxxSex Chat RoomsHentais.netFriends Jerking Off TogetherXnxx Big PenisBangladeshi Teen Sex VideoAngel Youngs RodeoPainal CompMy Daughter NudeMilftoon Porn ComicsBondage BliwjobFuckniteMalayalam Film Actress SexPorn FlashersCojiendose A Su HijaReal Taboo VideosLadydimitrescu NudeNaryto PixxxGabbiecarter TwitterYou Porn VidéoWaybig GyaFnqf PornDaphne Joy NudeMifpornXxxzx VideoKorean Hot Full MovieHitomi Tanaka BbcGettingherselfoffTfetlifePorno TukiffXnxx Hot HindiThe Boondocks Porn