Said Bouharrou, vice-voorzitter van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN), tijdens de de openbare verhoren van de parlementaire ondervragingscommissie.
Volledig scherm
PREMIUM
Said Bouharrou, vice-voorzitter van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN), tijdens de de openbare verhoren van de parlementaire ondervragingscommissie. © ANP

Bouharrou na kritiek op salafisme: ‘Kleine groep ultra-orthodoxe moslims beheerst publieke debat’

NIJMEGEN -  De Nijmeegse moskeebestuurder Saïd Bouharrou kijkt terug op een roerige week. Nadat Bouharrou afgelopen maandag een boekje open deed over het salafisme, klinkt er lof maar is hij tegelijkertijd óók kop van jut. Bedreigd is hij nog niet: ,,Maar daar houd ik wel rekening mee.”

8 reacties

  • Gerrit Louter

    4 jaar geleden
    Geert Wilders  van de PVV waarschuwt ook al jaren...!   het enige wat dat tot nu toe  heeft oplevert is slappe politieke  regering praatjes., bedreigingen  en een politiek getint show proces aan z,n broek...,,,want de harde waarheid mag hier niet worden gezegd....dat ondervind nu ook deze man..
  • Sjakie

    4 jaar geleden
    Het zijn immer de uiterst denkenden die zorgen voor onbehagen. Maar goed dat deze heer dit bespreekbaar maakt. petje af!
  • Mattie

    4 jaar geleden
    Je mag het niet zeggen, maar dat verandert niets aan de waarheid. Respect dat hij dit toch doet.
  • Louis Jansen

    4 jaar geleden
    Bouharrou heeft een goed onderbouwde visie. Heel goed dat hij zijn nek uit steekt.
  • Michel Evers

    4 jaar geleden
    Salafisme en elke vorm van orthodox geloof moet uit onze samenleving verbannen worden,het brengt alleen maar ellende voort!!!!