Zeeuwen op de publieke tribune kijken naar Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie (VVD) tijdens het Tweede Kamerdebat over de voorgenomen verhuizing van de marinierskazerne in Doorn.
Volledig scherm
Zeeuwen op de publieke tribune kijken naar Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie (VVD) tijdens het Tweede Kamerdebat over de voorgenomen verhuizing van de marinierskazerne in Doorn. © ANP

Dikke onvoldoende voor staatssecretaris Visser: motie van afkeuring haalt het in tweede stemming net niet

update 17.30 uurDEN HAAG - Staatssecretaris Barbara Visser (VVD, defensie) heeft een ‘dikke onvoldoende’ voor de manier waarop ze met Zeeland is omgegaan. Dat vindt SGP-Kamerlid Kees van der Staaij, ook al haalde de motie van afkeuring die hij indiende donderdag net geen meerderheid.

  1. ‘Ober, een witte wijn graag!’ Zonnige zaterdag met volle terrassen aan begin Zeeuws toeristenseizoen
    PREMIUM

    ‘Ober, een witte wijn graag!’ Zonnige zaterdag met volle terrassen aan begin Zeeuws toeristen­sei­zoen

    Het is nog geen 11 uur 's morgens, maar op het terras bij Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen worden al zonnig ogende cocktails geserveerd. ,,Er zitten ook mocktails bij, hoor!", roept de Vlaamse Tooske Sprenkels. Ze is met een vriendinnengroep uit Wuustwezel, in de Belgische Kempen, een weekeindje in Zeeland. ,,Het begin van een traditie", lacht de twintigjarige. De eerste jassen gaan uit, de temperatuur wordt steeds aangenamer op het Vlissingse strand.
    Middelburg, Vlissingen